Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (31 μέλη και 285 επισκέπτες)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Λοιπον μαγκες εχουμε νεα στο θεμα καθαριοτητας.Τα μπουρδελα φυλης 104,φυλης 200,Κων/λεως 41 ή 61 καπου εκει και
Πειραιως 100κάτι διπλα σε ενα παλιο στριπτιτζαδικο ειναι κοντα στα μουσικα μαγαζια ειναι καθαρα απο θεμα υγειας..Οσο για το φιλο μου το Παυλο δεν ειχα νεα ακομα,αλλα συντομα θα εχ  :sunglasses:ω.
δηλαδη στα αλλα :priest: :priest:;

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Δεν αμφισβητώ τα γραφόμενα σας παιδιά, πάντως ήξερα μια Κάρμεν που δούλευε στην αλυσίδα, περίπου πριν έναν χρόνο, όταν και έφυγε για Ισπανία. Είναι στο προφίλ που περιγράφει ο spider, μελαχροινή με μικρό στήθος και τατού πίσω στην μέση. Θυμάμαι δούλευε απόγευμα / βράδυ, είτε στο βαπόρι είτε στο 22 πάνω της Φωκαίας, συνήθως με άλλη μια. Συχνά φορούσε κάλτσες μπαλέτου. Μιλούσε πολύ καλά ελληνικά, οπότε μάλλον είχε προϋπηρεσία στην χώρα. Τώρα αν πριν δούλευε στο 109, δεν ξέρω, συνήθως δεν περνάω από εκεί.

Βέβαια μπορεί να μιλάμε για άλλη. Περισσότερο με ενδιαφέρει η Αντρέα που δουλεύαν μαζί, που έχει άπαιχτο (αν και πλαστικό στήθος). Μαζί είχαν φύγει, άρα δεν είναι απίθανο, αν είναι αυτή να ξαναγύρισαν.

για την ιδια μιλαμε...τα ελληνικα της ειναι σα να ακους τσιγγανα..οντως γνωριζει τη γλωσσα...

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Στα αλλα οτι ειχα γραψει..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μινι ενημερωση τωρα από φυλης
134 τζεσικα η ξανθια
134α αλινα μελαγχροινη πιπινα με θηλυκο σωμα και καμπυλες ομοιομορφα κατανεμημενες που μαλλον ελκυουν παρα απογοητευουν
134β μαριαννα,όχι η βυζαρου,γλυκια μελαγχροινη κοπελα πιο ψιλη από την αλινα και με πιο λεπτο κορμι
109α μαρια,ειχαμε τα καθιερωμενα φιλια στο σαλονι,πρεπει να είναι καλο μεσα αλλα με χαλαει η περιφερεια της που είναι ανοικτη για την ηλικια της μιας που είναι μικρη
109β αννα η pitsos από ιασωνος 20 με προσφατες κριτικες,επανεμφανιση στη φυλης μετα από τη παρουσια της στο 65α
Αλκιβιδου,με την ελπιδα να πετυχω καποια αρχοντικη mlf αλλα ματαια
16α,δυο mlf,η χοντρουλα νταρνανοκοπελα ελενη με πρωκτικο χωρις να είναι αντιαισθητικο όμως και η αλονα,όχι το αλογο από διδυμου,αλλα μια γυναικα μεσαιου αναστηματος με κοιλιτσα όχι χοντρουά,κανονικη,πλαδαρο σωμα και βλεμμα που για τους μιλφολατρες κατι λεει..
16β μονικα,παρομοιως κανονικο σωμα,λεπτα ποδια,κοιλιτσα πλαδαρο σωματακι και βλεμμα μια από τα ιδια

Επισκέπτης
Τρίτη απόγευμα.Κάθοδος στα Φύλεια Πεδία.

Χωματιανού 11 κάτω-Λόρα=Μιχαέλα από Φυλής 136.Σταθερή αξία.
Χωματιανού 11 άνω-Δεν είχα καμμιά όρεξη να δω την μίζερη, αγενή, καστανή, ψηλή με το προγούλι.

Αλκιβιάδους 16Β-Η πρωϊνή μεσήλικη της Δευτέρας είπε η υπηρέτρια.Ξανθιά,"Ρωσίδα", νοικοκυρά της διπλανής πόρτας με ακάποτο και πρωκτικό στα 20 ευρώ.

Αλκιβιάδους 16Γ-Κατερίνα από Μύρων 95, Φυλής 67 και Μ.Προδρόμου 16άνω.Η ξανθιά μεσήλικη γυμνάστρια με ελεύθερο στοματικό.Δεν γλύφει αρχίδια.
Η επιτόπια έρευνα βρήκε αυτήν την Κατερίνα και όχι την καστανή ψηλή Κατερίνα από Φυλής 59,134,71Γ που έγραψα την Δευτέρα με την επιφύλαξη της επιτόπιας έρευνας.

Αλκιβιάδους 16Α-Δεν πήγα γιατί με εξαίρεση την Νταϊάννα, όλες παχουλές είναι.

Διδύμου 20-Φωτεινή
Διδύμου 18 άνω-Αλιόνα
Άγκυρας 12 αριστερά-Λίλιαν από Διδύμου 20.
Άγκυρας 12 δεξιά-Ναταλί είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η ευτραφής "Πολωνέζα".

Φυλής 109 άνω-Αδιάφορη καστανόξανθη προς το καστανό νεαρή.Τα βασικά.

Φυλής 109 κάτω-Άννα ΠΙΤΣΟΣ.Κατάθεση.Επιδίωξε να με τελειώσει στην πίπα με το χέρι της να ανεβοκατεβαίνει εκνευριστικά στον πούτσο ενώ εγώ έβγαζα την καπότα για να την φορέσω.
Στράβωμα του σώματός της στα τέσσερα (το γνωστό κόλπο) για να μειώνει την διείσδυση.
Στο doggy style ανασήκωνε λίγο το ένα πόδι της έτσι ώστε τα κωλομέρια της να βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο για να δυσκολεύει την κατακόρυφη εφόρμηση!.Πρωτότυπο!
Κάποια στιγμή φανέρωσε αληθοφανή συμμετοχή.Όμως είχα βγει εκτός ρυθμού λόγω των μηχανορραφιών της.
Είπε οτι κάθε απόγευμα θα είναι εκεί και αν δεν είναι εκεί, μπορεί να είναι στο Φυλής 65 η στο 67.

Φυλής 134 1ος-Τζέσικα η "Βουλγάρα".Από Περγάμου 1 και Φυλής 54κάτω.Τα βασικά.Έχει κριτικές.
Φυλής 134 ισόγειο-Αλίνα.Καστανή χαριτωμένη χαμογελαστή κοπέλα κανονικού πάχους.Τα βασικά.
Φυλής 134 υπόγειο-Μαριάννα είπε η ευγενέστατη υπηρέτρια από Βριλησσού 24.Προφανώς η καστανή λεπτή Ρουμάνα Μαριάννα της αλυσίδας.Έχει εργαστεί και στα Μ.Προδρόμου 16υπ., Φυλής 200.Τα βασικά.Έχει κριτικές.

Φυλής 136-Κατερίνα η σκουρόχρωμη από Φυλής 109κάτω.Τα βασικά.

Φυλής 200-Το καβλοράπανο Πάολα από Περγάμου 1κάτω, Φυλής 134υπ.ισ.1ος.Τα βασικά.Έχει κριτικές.
Αγαθουπόλεως 54-Κλειδωμένα και τα δύο με αναμμένα φώτα.
Ρεμούνδου 21 κάτω-Αλίνα η γνωστή με το γυμνό τσιμπούκι.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
χθεσ πρωι,αγκυρας 12α.Ραμονα,γλυκια στο προσωπο,μελαχροινη,με λιγη περιφερεια και μικρο βυζακι αλλα καλο..μπηκε με υγρο μαντηλακι στο χερι και πηγε για ακα..τηνς ζητησα με σκουφακι.καλη πιπα,οχι τοσο καλο στησιμο στα 4,αλλα επιδεχεται οδηγιες κι ακολουθει με χαρα..γλυκια και φιλικη.προσπαθει.μεχρι εκει..δεχεται και πιτσιλισμα στο προσωπο,για οσους ενδιαφερονται..
ρε παιδιά την εχετε χισει στη μαπα την ραμόνα πολλεσ φορές ?
δηλαδη αμα παω να τησ πω να τα παρει στη μάπα?

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
λιγο μετα της 12 τα μεσανυχτα στο μεταξι...
αρκετος κοσμος,αυτη τη φορα πλειοψηφια ελληνες,ελαχιστοι ξενοι,περιεργο...
-καλλεργη,ενα μιλφ κακο στραβο κι'αναποδο...20 το φουλ,ρε ειστε με τα καλα σας,μη μου πειτε οτι αυτη ειναι η λινα...
-ιασωνος 30 κατω,ιονελλα η γνωστη απο φυλης,15 πρωκτικο...
-ιασωνος 30 πανω,το αδυνατο πιπινι μοντελε που ειχα δει ενα πρωι εκει,εχει καστανοξανθα μαλλια μεχρι τους ωμους,γλυκο προσωπο,φοβερο στηθος και σωμα,15 το απλο...
-ιασωνος 37 κατω,πολυωρη αναμονη,εφυγα...λογικα για να αργει θα ηταν η δημητρα...
-ιασωνος 37 πανω,κλειστο...δεν ειδα την εσμεραλντα...
-μ.αλεξανδρου 22 πανω,η αντζελα απο φ27 παλια,καβλιαρικο μιλφ με μεγαλο στηθος που εχει δοκιμαστει και δεν ειναι καλο,ισως λογω εμφανισης να ξαναδοκιμασω,15 πρωκτικο...
-κολοκυνθους 38 κατω,η μικα,μουναρα αλλα μεσα δε τη παλευω μαζι της...20 το φουλ

-κολοκυνθους 38 πανω,ιουλιανα ειπε ο τσατσος,20 το φουλ...δεν την ειχα ξαναδει,γενικα καλη εμφανιση,αδυνατο ψηλο πιπινι με σωστες αναλογιες,καλο προσωπο,μαυρο μακρι μαλλι...περναω,και ακουστε τι γινεται μεσα...ερχεται το ζωον με ενα βαριεστημενο υφος τελειως και να προσπαθει να μου φορεσε τη καποτα στο πεσμενο πεος,να γινεται αυτο για κανα 2λεπτο ενω εγω να προσπαθω να φτιαχτω καπως φιλωντας της το στηθος...σε μια φαση τα περνω,σηκωνομαι και τη διωχνω,ελεγε κατι μαλακιες,δε φταιω εγω,εσυ φταια και τετοια,τελος παντων ο τσατσος καταλαβε και μου εδωσε πισω τα λεφτα,του ειπε να τη διωξει γιατι βαριεται και μαλλον καταλαβε τι παιζει,δεν τον ειδα να εκπλησεται...προσοχη παιδια,αν τη δειτε μακρυα...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για τελος αφησα αυτο...
-αχιλλεως 40,ηταν η τζωρτζινα,τα εχουμε ξαναπει...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Το Δροσοπουλου 97 ξαναανοιξε σαν ντελο αυτη την φορα!
Χθες το βραδυ εκδιδοταν μια μελαχρινη ασχημη φακλανιτσα εν ονοματοι Χριστινα με ελευθερο στοματικο κ τελειωτικο στο 20αρικο
Δυο δωματια γεματα κ αλλα δυο ατομα στην αναμονη!!
Η τσατσα ευγενεστατη αλλα ψιλοασχετη..αφου μου ανοιγει κ καθομαι με τους αλλους δυο μπαζοαγωνιστες μου λεει κυριε εδω δεν ειναι στουντιο!
Ωχ λεω απο μεσα μου που μπηκα παλι? :cheesy:
Και τι ειναι της λεω...μαγαζι μου κανει!
Μαγαζι τι μαγαζι την ρωταω?!
Μαγαζι μου λεει ειναι κυριε μπουρδελο δεν ειναι στουντιο!! :headbang:  :2funny: :rockon:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:.....Τελικα το κακο,στραβο,αναποδο..κλπ δεν ηταν στη καλλεργη 33 αλλα στη κολο και κυνθους,,,,

Επαναλαμβανω περιγραφη ΛΙΝΑΣ:....1,65 με καστανο μαλλι μεχρι τις ομους...ηλικια 35+....πολυ αδυνατη...βυζακια μικρα σαν γατας στη περιοδο γαλακτισμου...δεν ειναι ομορφη αλλα κανει τα παντα και ειναι πολυ ευχαριστη χωρις ιχνος επαγγελματισμου....!!!

Απευθυνεται σε πολυ περιορισμενο κοινο...!!!....δε τη προτεινω ουτε τη συστηνω...ειναι περιεργα τα συναισθηματα και η εμπειρια που ειχα μαζι της...δε νομιζω να ξαναπηγαινα...!!!

η τζωρτζινα πως ειναι εμφανισιακα?....κοντη,γεματουλα με μαυρο μαλλι....αθιγγανη?

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η τζωρτζινα ρε spider ειναι αστερι...ξανθια ομορφη καταλευκη,αδυνατη με ωραιο σωμα,λιγο κοντουλα...

Επισκέπτης
Το Δροσοπουλου 97 ξαναανοιξε σαν ντελο αυτη την φορα!
:2funny: Εύγε!
Οι συνθήκες επιβάλλουν τον αποχαρακτηρισμό και άλλων "στούντιο-κολοκύθια τούμπανα".
Στο διπλανό του, Δροσοπούλου 95, η θρασύτατη Λάουρα με τα κοτσιδάκια δήλωνε επί λέξει ότι "είναι για 5 λεπτά".
50 ευρώ για 5 λεπτά.Άντε...καλές δουλειές! :2funny:...ως μπουρδέλο! :grin:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925
Φυλής σήμερα πρωί

Στο 80 η γλυκιά μελαχρινή Μπιάνκα με το γεμάτο κωλάκι
Στο 84Α (κάτω) 2 μωρά σούπερ η Μαρινέλα και η άλλη τρελά κορμάκια αλλά δεν ξέρω ...
Στο 86Β (κάτω) μικρή με μικρό στήθος ακα + κουλούρι και κλείσιμο εξόδου με το κορμί της αποτρέποντας την απόδραση
Στο 92 παλιό 2 μωρά πάλι ορεκτικότατα με πιάσιμο @@ γύρω από την μπάρα. Μα θαρώ πως θα τα μπλέξω από την Κική & την Κοκό ποιάν να διαλέξω. Τελικά φέυγω πάντα ...
Στο 71Β (κάτω) κάτι βαρετό

...και στην Φωκαίας

Στο 17Α (κάτω) η Αλίνα το πιπινάκι με το λαχταριστό κορμάκι
Στο 17Β (πάνω) η Ντόρα η γυφτορουμάνα που μου γυάλισε καλύτερα σήμερα και πέρασα μέσα χωρίς να το μετανοιώσω. Θα ξαναπάω πάντως.
Στο 19 η ξανθιά νταρντάνα που είναι εκεί τελευταία
Στο 25Β (κάτω) η όμορφη Λαουρίτσα (1 φορά ήταν αρκετή)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Οι συνθήκες επιβάλλουν τον αποχαρακτηρισμό και άλλων "στούντιο-κολοκύθια τούμπανα".
Στο διπλανό του, Δροσοπούλου 95, η θρασύτατη Λάουρα με τα κοτσιδάκια δήλωνε επί λέξει ότι "είναι για 5 λεπτά".

κι εγω ρε φιλε,νομιζα πως μονο σε μενα ειχε πει για 5λεπτο η λαουρα..βεβαια,δεν εκατσα ουτε 2λεπτο.την εδιωξα,χωρις να παρω πισω χρηματα,κι ας με πονεσε..στο χαριζω το 50ευρο,της ειπα,για να φυγεις χωρις να μιλησεις..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Λοιπον μαγκες εχουμε νεα στο θεμα καθαριοτητας.Τα μπουρδελα φυλης 104,φυλης 200,Κων/λεως 41 ή 61 καπου εκει και
Πειραιως 100κάτι διπλα σε ενα παλιο στριπτιτζαδικο ειναι κοντα στα μουσικα μαγαζια ειναι καθαρα απο θεμα υγειας..Οσο για το φιλο μου το Παυλο δεν ειχα νεα ακομα,αλλα συντομα θα εχ  :sunglasses:ω.
Το Φυλης 104 και το Πειραιως 109Α ειναι studio και οι τιμες ξεκινανε στο μεν Φ104 απο 50 ευρω, στο δε Π109Α απο 40.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
κι εγω ρε φιλε,νομιζα πως μονο σε μενα ειχε πει για 5λεπτο η λαουρα..βεβαια,δεν εκατσα ουτε 2λεπτο.την εδιωξα,χωρις να παρω πισω χρηματα,κι ας με πονεσε..στο χαριζω το 50ευρο,της ειπα,για να φυγεις χωρις να μιλησεις..
Τοσο πολυ "σκαρτεψε" η Λάουρα ? :think: :think: :think:

Εχει βεβαια περασει πανω απο ενας χρονος απο την τελευταια φορα που πηγα μαζι της.
Δεν ηταν ετσι. Τετοια αλλαγη?

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
μπας ξερει κανεις αν δουλευει σημερα και τη βαρδια η gilf ντιανα απο μαγνησιας????

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Προσοχη στο Μεταξι σε τυπους που σε ρωτανε στο δρομο αν θελεις καμια κοπελα, εχω κατι κοριτσια απιθανα κτλ, παιζει πολυ μεγαλη απατη!!!!

Επισκέπτης
Δροσοπούλου 95 & Βούρβαχη 19-Λάουρα με τα κοτσιδάκια:

ΚΑΚΩΣ!!! Χαρίζεις το 50ευρω;;;.Είσαι καλά;;; Τέτοια κορόϊδα έβρισκε και τους μάδαγε!
Η Λάουρα μπήκε στο δωμάτιο και σου είπε οτι είναι για 5 λεπτά!!!
:new_shocked: :knuppel: :new_shocked: :knuppel:

Αν στο πούν αυτό σε μπουρδέλο, ζητάς-παίρνεις τα 20 ευρώ και φεύγεις.Και συ έδωσες 50 ευρώ στο ΖΩΟ;;;
Άσε γιατί θυμήθηκα άλλο ΖΩΟ τώρα.Την Γκαλίνα-Πιπίνου 118=Σόνια-Αλκιβιάδους 16Γ η οποία έλεγε οτι είναι μόνο για 5 λεπτά στο στούντιο Πιπίνου 118 μαζί με την σκατοκαργιόλα νευρωτική κωλόγρια κυρία Άννα.50 ευρώ για 5 λεπτά.
Δηλαδή τώρα που η Γκαλίνα δουλεύει σαν Σόνια στο μπουρδέλο με 20 ευρώ, πόσα λεπτά πρέπει να κάθεται μέσα;;; :2funny: :2funny: :2funny:Ρητορικό το ερώτημα...

Προσοχη στο Μεταξι σε τυπους που σε ρωτανε στο δρομο αν θελεις καμια κοπελα, εχω κατι κοριτσια απιθανα κτλ, παιζει πολυ μεγαλη απατη!!!!
Μεγάλη προσοχή παίδες.
Ένας αλλήθωρος μαυριδερός έξω από το Ιάσωνος 37 και ένας άλλος έξω από τα Κολωνού 32 και οπουδήποτε αλλού βέβαια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:.....Τελικα το κακο,στραβο,αναποδο..κλπ δεν ηταν στη καλλεργη 33 αλλα στη κολο και κυνθους,,,,

Επαναλαμβανω περιγραφη ΛΙΝΑΣ:....1,65 με καστανο μαλλι μεχρι τις ομους...ηλικια 35+....πολυ αδυνατη...βυζακια μικρα σαν γατας στη περιοδο γαλακτισμου...δεν ειναι ομορφη αλλα κανει τα παντα και ειναι πολυ ευχαριστη χωρις ιχνος επαγγελματισμου....!!!

Απευθυνεται σε πολυ περιορισμενο κοινο...!!!....δε τη προτεινω ουτε τη συστηνω...ειναι περιεργα τα συναισθηματα και η εμπειρια που ειχα μαζι της...δε νομιζω να ξαναπηγαινα...!!!
τυπε αυτη πρεπει να ειναι μεγαλη μουτσουνα :2funny:
πρεπει να τιμηθει για ιδεολογικους λογους
τι ωρες παιζει αυτη η λινα?καθε μερα ειναι στο σπιτι στην καλλεργη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom