Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (19 μέλη και 211 επισκέπτες)

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον τι μου ετυχε σημερα, ειμαι Ιασωνος και κοιταω το μενου,τυπος ελληνας με πλησιαζει και με ρωταει εαν ενδιαφερομαι για πιο ομορφες και πιο ποιοτικες κοπελες. Για λεγε του λεω, λοιπον μου λεει εδω παραπανω εχει 6-8 κοπελες που δεν εχουν καμια σχεση στην ποιοτητα με αυτες που βλεπεις, αν και υποψιαστικα λαμογια αλλα μπορει και λαβρακι αποφασισα να ακολουθησω, πηγαινουμε στην Αγιου Κωνσταντινου οπου μπαινουμε μεσα σε ενα κωλομπαρο αλλα αδειο, υσηχο και χωρις μουσικες κτλ. Με καλοσωριζουν ευχαριστα και μου λενε να κατσω,ρε παιδια λεω ειμαι βιαστικος δεν εχω χρονο, κατσε ρε φιλε μου λεει η μοναδικη γκομενα του μαγαζιου να παρεις ενα καφε, κουκλα μου της λεω εγω ηρθα για τα κοριτσια, το τι μου λες δεν με ενδιαφερει, σκαει και ενας τυπος ο Κωστας και μου φερνει με το ετσι θελω ενα χυμο, δεν παρηγγειλα τιποτα του λεω, φιλε το μαγαζι εχει εισοδο μου λεει, επειδη ο τυπος ειναι ντουβαρι αλλα και επειδη και εγω ειμαι ντουβαρι και δεν γουσταρω μανουρες και κλωτσιες στα καλα καθουμενα του λεω παρε τα φραγκα σου και φευγω, ναι μου λεει αλλα να πληρωσεις και το ποτο της κοπελας, ποιας κοπελας ρε μαστορα του λεω δεν παρηγγειλα τιποτα, ενταξει ειπαμε δεν γουσταρω μανουρες αλλα μεχρι ενος σημειου, αλλα επειδη με τον καθε καραγκιοζη, τελειωμενο δεν θελω μαζι του να εχω ουτε πυρετο του εδωσα 18 ευρω και εφυγα, απλα αναφερω εδω την ολη κατασταση, ΜΑΚΡΙΑ απο αυτους που θα σας πουν αυτο το παραμυθι, ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΤΗ συναγωνιστες!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λοιπον τι μου ετυχε σημερα, ειμαι Ιασωνος και κοιταω το μενου,τυπος ελληνας με πλησιαζει και με ρωταει εαν ενδιαφερομαι για πιο ομορφες και πιο ποιοτικες κοπελες. Για λεγε του λεω, λοιπον μου λεει εδω παραπανω εχει 6-8 κοπελες που δεν εχουν καμια σχεση στην ποιοτητα με αυτες που βλεπεις, αν και υποψιαστικα λαμογια αλλα μπορει και λαβρακι αποφασισα να ακολουθησω, πηγαινουμε στην Αγιου Κωνσταντινου οπου μπαινουμε μεσα σε ενα κωλομπαρο αλλα αδειο, υσηχο και χωρις μουσικες κτλ. Με καλοσωριζουν ευχαριστα και μου λενε να κατσω,ρε παιδια λεω ειμαι βιαστικος δεν εχω χρονο, κατσε ρε φιλε μου λεει η μοναδικη γκομενα του μαγαζιου να παρεις ενα καφε, κουκλα μου της λεω εγω ηρθα για τα κοριτσια, το τι μου λες δεν με ενδιαφερει, σκαει και ενας τυπος ο Κωστας και μου φερνει με το ετσι θελω ενα χυμο, δεν παρηγγειλα τιποτα του λεω, φιλε το μαγαζι εχει εισοδο μου λεει, επειδη ο τυπος ειναι ντουβαρι αλλα και επειδη και εγω ειμαι ντουβαρι και δεν γουσταρω μανουρες και κλωτσιες στα καλα καθουμενα του λεω παρε τα φραγκα σου και φευγω, ναι μου λεει αλλα να πληρωσεις και το ποτο της κοπελας, ποιας κοπελας ρε μαστορα του λεω δεν παρηγγειλα τιποτα, ενταξει ειπαμε δεν γουσταρω μανουρες αλλα μεχρι ενος σημειου, αλλα επειδη με τον καθε καραγκιοζη, τελειωμενο δεν θελω μαζι του να εχω ουτε πυρετο του εδωσα 18 ευρω και εφυγα, απλα αναφερω εδω την ολη κατασταση, ΜΑΚΡΙΑ απο αυτους που θα σας πουν αυτο το παραμυθι, ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΤΗ συναγωνιστες!!!!!
τυπε γαμησετα
μεγαλη απατη
ειναι και αλλα λαμογια γυρω απο ομονοια που σου λενε τετοιες μαλακιες

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1

Είχε γυάλινο μάτι τύπε? Άν έψαχνες το forum δεν θα σου συνέβαινε αυτό, παλι καλά να λες..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Συνημμένα

• harrypotter4_09.jpg
    harrypotter4_09.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 21

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα εχετε δικιο, δεν ξερω αν ειναι γυαλινο η οχι αλλα ο τυπος εχει μονο ενα ματι και ειναι πολυ κοντος τωρα τι κανω εγω ειναι το θεμα οχι λογω ποσου αλλα λογω κοροιδιας. Φταιω εγω δηλαδη να παω με αλλα 3 φιλαρακια ολοι ντουβαρια και να αρχισουμε να κοπαναμε πρωτα τον κοντο και μετα τον παπαρα, φταιμε? δεν φταιμε!

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Τελικα εχετε δικιο, δεν ξερω αν ειναι γυαλινο η οχι αλλα ο τυπος εχει μονο ενα ματι και ειναι πολυ κοντος τωρα τι κανω εγω ειναι το θεμα οχι λογω ποσου αλλα λογω κοροιδιας. Φταιω εγω δηλαδη να παω με αλλα 3 φιλαρακια ολοι ντουβαρια και να αρχισουμε να κοπαναμε πρωτα τον κοντο και μετα τον παπαρα, φταιμε? δεν φταιμε!
φιλε αστο καλυτερα... πες οτι εχασες 18 και αστο... παλι καλα που εχασες μονο αυτα και οχι τιποτα "αλλο" αν με πιανεις...  δεν αξιζει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μηπως ειναι και ο κουασιμοδορος?
quasimodo-20whipped-20closeup.jpg

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Κλασσικός τύπος που ψάχνει κορόιδα στο Μεταξουργείο.
Δεν σου λέω φυσικά πως φταις που τον ακολούθησες αλλά ρε συ όλο και κάποιος θα είχε γράψει κάτι άμα έπαιζε τέτοια (καλή) φάση στο Μετάξουργείο.
Το μόνο που έχει αναφερθεί για τον τυπά είναι η κοροιδία που κάνει.
Τέλος πάντων και φθηνά την γλίτωσες....

Το ότι έχει ένα μάτι δε μου το βγάζει κανείς από το νου πως είναι ατύχημα...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
προς θεου μην κάνεις καμια τρελα χανκ

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
πλακα πλακα αμα κατεβείτε καμια δυαδα πατήστε καμια κλωτσια στον μονόφθαλμο, αλλα οχι και να τον κανετε ασηκωτο, ετσι κιαλλιως καμενο χαρτι απο μονος του ειναι.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
αλλα επειδη με τον καθε καραγκιοζη, τελειωμενο δεν θελω μαζι του να εχω ουτε πυρετο του εδωσα 18 ευρω και εφυγα, απλα αναφερω εδω την ολη κατασταση, ΜΑΚΡΙΑ απο αυτους που θα σας πουν αυτο το παραμυθι, ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΤΗ συναγωνιστες!!!!!

Ενημερωθείτε από το συγκεκριμένο thread κράχτες για κωλόμπαρα σε έξω απ΄ τα σπιτάκια

Επισκέπτης
Αυτό το "ψάρεμα" γίνεται χρόνια.Θυμάμαι ήμουν μαθητής στις πρώτες τάξεις Λυκείου που πέρναγα μέρα μεσημέρι από την Ομόνοια,εκεί που είναι το hondos και μόλις πέρναγα δίπλα από συγκεκριμένα άτομα μου έλεγαν "θέλεις όμορφη κοπελίτσα;".Φυσικά δεν τους απαντούσα τίποτα και συνέχιζα.2 συμμαθητές μου την είχαν πατήσει τους πήγαν πίσω από το Εθνικό Θέατρο σε ένα κολόμπαρο και τους είχαν πάρει αν θυμάμαι καλά,από 15000δρχ του καθενός κάπου στο 1990...Και τα λεφτά τα είχαν να πάρουν μπουφάν sevignon αν τα θυμάστε.
Μακρυά και αλάργα

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
πλακα πλακα αμα κατεβείτε καμια δυαδα πατήστε καμια κλωτσια στον μονόφθαλμο, αλλα οχι και να τον κανετε ασηκωτο, ετσι κιαλλιως καμενο χαρτι απο μονος του ειναι.
τι του λες ρε και εσυ?! εισαι σοβαρος?

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
φιλε jockerx,αν μου επιτρεπεις,ετσι οπως λειτουργεισα στην ολη φαση,θα προτιμουσε να επαιρνα πισω το χρημα..ειπα μεσα μου,θα χασω το 50ευρω,αλλα θα την ταπεινωσω..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Επισκέπτης
Αυτό το "ψάρεμα" γίνεται χρόνια.Θυμάμαι ήμουν μαθητής στις πρώτες τάξεις Λυκείου που πέρναγα μέρα μεσημέρι από την Ομόνοια,εκεί που είναι το hondos και μόλις πέρναγα δίπλα από συγκεκριμένα άτομα μου έλεγαν "θέλεις όμορφη κοπελίτσα;" [...]

Έτσι ακριβώς!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom