Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 205 άτομα (21 μέλη και 184 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...

Από το βρεγμένο Μεταξουργείο σήμερα 2/3/2011 και το ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 20.00’

Μια προσχεδιασμένη απόφαση, ένα προμελετημένο έγκλημα και δυο απόπειρες επιχειρηματικής πρωτοβουλίας απετέλεσαν το απαραίτητο και κατάλληλο υπόβαθρο για την μπουρδελο-τσαρκα στην περιοχή

:cheesy:

ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΙΣΟΓΕΙΟ
Δήμητρα με ετοιμοπόλεμο βλέμμα και εμείς ετοιμοθάνατοι στην θέα της θεάς με τον εγκληματικό κώ(ο)λο που τον παρέχει στις υπηρεσίες των 15e, μελαχρινή με υπερ-πορνικό πρόσωπο, έντονο βάψιμο, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα, μέτρια βυζιά και πεταχτά κω(ο)λομέρια σε αποδεκτές αναλογίες
Οι Λυκειο-παιδες μαζί με την εκπαίδευση στα μαθήματα τους και τις γυμναστικές επιδείξεις είναι απαραίτητο κατά την ταπεινή μας γνώμη να πηδήξουν και την Δήμητρα

ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ
Αλεξάνδρα (νομίζω, δεν θυμάμαι καλά) από Φωκαίας 22 όροφος (παλαιότερα) με ξανθά extensions μέχρι την μέση, μάγκικο και προκλητικό ύφος με λαϊκή αφέλεια, αυτοπαρουσιαζόμενη ενώ δίπλα ήταν η τσατσά… μου θύμισε τις τραγουδίστριες που μουρμουράνε την εισαγωγή του μπουζουκιού ενώ η ορχήστρα έχει μπουζούκι. Μέτρια στο ύψος, μάλλον αδύνατη με μικρά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο σε ενδιαφέρουσες αναλογίες, τον οποίον κώ(ο)λον παρείχε στις υπηρεσίες των 15e

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΕΞΙΑ
Στέλλα καστανοκόκκινα μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτρια προς ψηλή, με ύφος βιωματικής πουτανιάς, μάλλον γεματούλα με υπερ-χορταστικά στήθη και στρουμπουλό κώ(ο)λο, όλα μέσα σε τιγρέ ολόσωμο νυχτικό

ΙΑΣΩΝΟΣ 43
Μιρέλα με μελαχρινό ποστίς (μάλλον) μέχρι την μέση, συμπαθητικό πρόσωπο καθημερινής κοπέλας, μάλλον κοντή, κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και τυπικό κώ(ο)λο σε ντροπαλή πτήση

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Λοιπον μαγκες,το 3ο ποτηρι haig ειναι το πιο επικυνδυνο..πριν ακομα το τελειωσω,εβλεπα μεσα του αναμεσα στα παγακια να αναβοσβηνει σαν επιγραφη νεον,ενα ονομα..ΑΛΙΟΝΑ..σε λιγο ημουν διδυμου..ωρα 22και κατιτις..μπουρδελακι πεντακαθαρο κι αδειο..η εκπροσωπος της παλαι ποτε κραταιας σχολης,με μια λαγνα ματια με εσπρωξε στο δωμα..σε 5 λεπτα ημουν παραδωμενος σε μια αλιονα που δεν ειχα ξαναδει..ορισμος gfe-σκλαβας ερωτικης..πιπα αργη και βαθεια.σταση μονο μια..αυτη που μου ζητησε η ιδια ψιθυριζοντας στο αυτι μου..τρελη φωνη απο μερους της και σπασμοι..αδειασα..ημουν μεσα κανα 25λεπτο..ουτε κιχ η υπηρεσια...φιλακι,σπακουιυνιυ νοτσε,κι εξω στην καυλωτικη βροχουλα..2 πακια εξω απ το αμαξι μου,το χαλβαδιαζαν..φτανω,βγαζω ενα 5ευρο και τους λεω΄΄θα το ρισκαρετε?η θα πατε στη σιγουρατζα΄΄..΄΄λαθος,εσυ κυριο΄΄και φυγαν.

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
..φτανω,βγαζω ενα 5ευρο και τους λεω΄΄θα το ρισκαρετε?η θα πατε στη σιγουρατζα΄΄..΄΄λαθος,εσυ κυριο΄΄και φυγαν.

Με το συμπάθιο magaret, αλλά πολύ large σε κόβω ρε αδερφέ. Την μια χαρίζεις 50αρικο, την άλλη χαρίζεις 5αληρο. Πες μας και μας το μυστικό (μπικικινια), να χαρίζουμε και εμείς!  :2funny:  :2funny:

ΥΓ.  Εννοείται δικά σου είναι τα λεφτά ότι θέλεις τα κάνεις...

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΧΙ σακίδια μέσα στα αμάξια σε κοινή θέα!
Πλέον και σκατα να έχουν μέσα είναι επιφοβο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Με το συμπάθιο magaret, αλλά πολύ large σε κόβω ρε αδερφέ. Την μια χαρίζεις 50αρικο, την άλλη χαρίζεις 5αληρο. Πες μας και μας το μυστικό (μπικικινια), να χαρίζουμε και εμείς!  :2funny:  :2funny:

ΥΓ.   Εννοείται δικά σου είναι τα λεφτά ότι θέλεις τα κάνεις...
1.αληθεια,δε μου περισσευουν.  2.οταν βγαινω παιρνω οσα μπορω να χαλασω και κανω τη καυλατζα μου,μεσα σε αυτα τα ορια..σε καλυψα?

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Με το συμπάθιο magaret, αλλά πολύ large σε κόβω ρε αδερφέ. Την μια χαρίζεις 50αρικο, την άλλη χαρίζεις 5αληρο. Πες μας και μας το μυστικό (μπικικινια), να χαρίζουμε και εμείς!  :2funny:  :2funny:

ΥΓ.   Εννοείται δικά σου είναι τα λεφτά ότι θέλεις τα κάνεις...

Εγω την τελευταια φορα που πηγα τσαρκα,εδωσα 50e στην τανα,50e στην τσατσα,50e σε ενα τυπο που καθοταν διπλα μου και 50e σε ενα τυπο που εβγαινε απο το δωματιο.
Επισης καθως περπαταγα στον πεζοδρομο συναντησα ενα πακιστανο και πηγα να του δωσω και αυτου 50ε αλλα μου κανει:''οπα παιντι ''...απλωσε το χερι του και μου εδωσε ενα πεντακοσαρικο.

Zas1237

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καμια πρωινη που να γλυφη μπαλες ξερουμε?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τελικα εχετε δικιο, δεν ξερω αν ειναι γυαλινο η οχι αλλα ο τυπος εχει μονο ενα ματι και ειναι πολυ κοντος τωρα τι κανω εγω ειναι το θεμα οχι λογω ποσου αλλα λογω κοροιδιας. Φταιω εγω δηλαδη να παω με αλλα 3 φιλαρακια ολοι ντουβαρια και να αρχισουμε να κοπαναμε πρωτα τον κοντο και μετα τον παπαρα, φταιμε? δεν φταιμε!

Κάποια στιγμή του χρειάζεται ένα μάθημα.
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να το παίζουμε large, όταν κάποιος κόπανος και η παρέα του θησαυρίζει απειλώντας την σωματική μας ακεραιότητα!
Αφού τον τύπο τον ξέρουμε, πολλοί αφελείς την έχουν πατήσει (& θα την πατήσουν), κάπως πρέπει να δικαιωθούμε.
Αφού η Αστυνομία δεν κάνει κάτι, μπορούμε κάλλιστα να τον σπάσουμε στο ξύλο ή και καλύτερα να σπάσουμε το μαγαζί. Μια πέτρα στην βιτρίνα και τους χρέωσες τουλάχιστον 100 ευρώ.
Μια χαρά. Και χωρίς να λερώσεις τα χέρια σου.
Ως πότε δλδ θα μένουν ατιμώρητοι?
Ως πότε θα λέμε: "Ωχ αδερφέ" ?

Ρε γαμήστε τους αλήτες, λέμε !
Μια ζωή παράσιτα θα είναι.
Γιατί να τους ταίζουμε, σεβόμαστε, λυπόμαστε ?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ
Αλεξάνδρα (νομίζω, δεν θυμάμαι καλά) από Φωκαίας 22 όροφος (παλαιότερα) με ξανθά extensions μέχρι την μέση, μάγκικο και προκλητικό ύφος με λαϊκή αφέλεια, αυτοπαρουσιαζόμενη ενώ δίπλα ήταν η τσατσά… μου θύμισε τις τραγουδίστριες που μουρμουράνε την εισαγωγή του μπουζουκιού ενώ η ορχήστρα έχει μπουζούκι. Μέτρια στο ύψος, μάλλον αδύνατη με μικρά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο σε ενδιαφέρουσες αναλογίες, τον οποίον κώ(ο)λον παρείχε στις υπηρεσίες των 15e

Μιλφ ή μικρούλα;

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ειναι μια μικρη ξανθια κοντουλα..το ονομα της ειναι Μαρια..δουλευει απογευματα..ακα +κουλουρι για 15 ευρο...

Δεληγιωργη 39 νεο ντελο..ωραιο καθαρο σαλονι,οροφη με κοκκινα και μπλε λαμπιονια...τιμη γνωριμιας 10 ευρω απο μια μιλφ με παρουσιαστικο νοικοκυρας που απλωνει ρουχα...!!!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Εγω την τελευταια φορα που πηγα τσαρκα,εδωσα 50e στην τανα,50e στην τσατσα,50e σε ενα τυπο που καθοταν διπλα μου και 50e σε ενα τυπο που εβγαινε απο το δωματιο.
Επισης καθως περπαταγα στον πεζοδρομο συναντησα ενα πακιστανο και πηγα να του δωσω και αυτου 50ε αλλα μου κανει:''οπα παιντι ''...απλωσε το χερι του και μου εδωσε ενα πεντακοσαρικο.
Μηπως το παρακανες? για διαβασε καλυτερα τι εχω γραψει..ο καθενας κανει τα κουμαντα του και στην τσεπη του και στον τροπο συμπεριφορας του..συνειδητα εχασα το 50ευρω,γιατι ηταν μερος μιας διαδικασιας ταπεινωσης για την εν λογω κυρια..το παληκαρι [backtrack]ειπε κατι[χωρις ειρωνιες],του απαντησα κι αυτο ηταν..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Κάποια στιγμή του χρειάζεται ένα μάθημα.
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να το παίζουμε large, όταν κάποιος κόπανος και η παρέα του θησαυρίζει απειλώντας την σωματική μας ακεραιότητα!
Αφού τον τύπο τον ξέρουμε, πολλοί αφελείς την έχουν πατήσει (& θα την πατήσουν), κάπως πρέπει να δικαιωθούμε.
Αφού η Αστυνομία δεν κάνει κάτι, μπορούμε κάλλιστα να τον σπάσουμε στο ξύλο ή και καλύτερα να σπάσουμε το μαγαζί. Μια πέτρα στην βιτρίνα και τους χρέωσες τουλάχιστον 100 ευρώ.
Μια χαρά. Και χωρίς να λερώσεις τα χέρια σου.
Ως πότε δλδ θα μένουν ατιμώρητοι?
Ως πότε θα λέμε: "Ωχ αδερφέ" ?

Ρε γαμήστε τους αλήτες, λέμε !
Μια ζωή παράσιτα θα είναι.
Γιατί να τους ταίζουμε, σεβόμαστε, λυπόμαστε ?
τον εχω συναντησει και γω αυτον τον τυπα,και ολο βρισκω δικαιολογιες να τον αποφυγω
διαβασα αυτο που εγραψε το παληκαρι και πραγματικα λυπηθηκα ,μιλαμε για καθαρη κλοπη μεσω απειλης...θα μπορουσε να ηταν χειροτερα αν ειχε αντισταθει ,εξαλλου τι ψυχη εχουν 18ε μπροστα στην υγεια
δεν πρεπει να τσιμπαμε απο τετοιες μαλακιες , τους γραφουμε στα @@μας ,γυρναμε την πλατη και φευγουμε

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Συγγνωμη απ ολους τους υπολοιπους...

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπον τι μου ετυχε σημερα, ειμαι Ιασωνος και κοιταω το μενου,τυπος ελληνας με πλησιαζει και με ρωταει εαν ενδιαφερομαι για πιο ομορφες και πιο ποιοτικες κοπελες. Για λεγε του λεω, λοιπον μου λεει εδω παραπανω εχει 6-8 κοπελες που δεν εχουν καμια σχεση στην ποιοτητα με αυτες που βλεπεις, αν και υποψιαστικα λαμογια αλλα μπορει και λαβρακι αποφασισα να ακολουθησω, πηγαινουμε στην Αγιου Κωνσταντινου οπου μπαινουμε μεσα σε ενα κωλομπαρο αλλα αδειο, υσηχο και χωρις μουσικες κτλ. Με καλοσωριζουν ευχαριστα και μου λενε να κατσω,ρε παιδια λεω ειμαι βιαστικος δεν εχω χρονο, κατσε ρε φιλε μου λεει η μοναδικη γκομενα του μαγαζιου να παρεις ενα καφε, κουκλα μου της λεω εγω ηρθα για τα κοριτσια, το τι μου λες δεν με ενδιαφερει, σκαει και ενας τυπος ο Κωστας και μου φερνει με το ετσι θελω ενα χυμο, δεν παρηγγειλα τιποτα του λεω, φιλε το μαγαζι εχει εισοδο μου λεει, επειδη ο τυπος ειναι ντουβαρι αλλα και επειδη και εγω ειμαι ντουβαρι και δεν γουσταρω μανουρες και κλωτσιες στα καλα καθουμενα του λεω παρε τα φραγκα σου και φευγω, ναι μου λεει αλλα να πληρωσεις και το ποτο της κοπελας, ποιας κοπελας ρε μαστορα του λεω δεν παρηγγειλα τιποτα, ενταξει ειπαμε δεν γουσταρω μανουρες αλλα μεχρι ενος σημειου, αλλα επειδη με τον καθε καραγκιοζη, τελειωμενο δεν θελω μαζι του να εχω ουτε πυρετο του εδωσα 18 ευρω και εφυγα, απλα αναφερω εδω την ολη κατασταση, ΜΑΚΡΙΑ απο αυτους που θα σας πουν αυτο το παραμυθι, ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΤΗ συναγωνιστες!!!!!

μηπως εννοεις ενα μπαρ που ειναι σε μια κα8ετη της αγ.κωνσταντινου??που εχει κατι γυναικες που ψαρεβουν εξω απο μια γωνιακη αλφα μπανκ επι της αγ.κωνσταντινου?

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οχι το μαγαζι ειναι επι της Αγ. κωνσταντινου.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ειναι μια μικρη ξανθια κοντουλα..το ονομα της ειναι Μαρια..δουλευει απογευματα..ακα +κουλουρι για 15 ευρο...

Με μπερδεύεις λίγο ρε spider.

Μια Μαρία από την αλυσίδα που είχε πάρει μεταγραφή για μετάξι, την ξέρω, αλλά ήταν κάπως μιλφοειδής.
Με τατουάζ στην πλάτη ψηλά. Είχε περάσει από Κωνσταντινουπόλεως 166 (το κάτω) πριν.

Χθες το πρωί που πέρασα από Κωνσταντινουπόλεως 166 (το πάνω) πέτυχα και την Ελβίρα, άρα μάλλον έχουμε μαζικές μετακινήσεις.
Αυτή που με ενδιαφέρει, και πιστεύω την ξέρει και ο στρατηγός Φάρκ, είναι η Άννα η βουλγάρα που δούλευε πριν ένα χρόνο τέτοια εποχή στο Φωκαίας 22 κάτω.
Αυτή είχε στο πρόγραμμα ακά και κουλούρι (ασχέτως αν μέσα στα χρέωνε έξτρα).
Κάποια ψυχή μου είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι είχε κατηφορίσει στο μετάξι.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.242
Πόντοι
5.595
Οχι το μαγαζι ειναι επι της Αγ. κωνσταντινου.

Φιλε Hank ειναι γνωστη ιστορια αυτη και εγω την εμαθα διαβαζοντας εδω, ΑΦΟΥ ομως την πατησα οπως εσυ.Εγω ειμαι μεσα στο να παμε μερικοι απο εδω και να του το κανουμε λαμπογυαλο μεσα σε 2 λεπτα και να εξαφανιστουμε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom