Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 244 άτομα (28 μέλη και 216 επισκέπτες)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
τυπε αυτη πρεπει να ειναι μεγαλη μουτσουνα :2funny:
πρεπει να τιμηθει για ιδεολογικους λογους
τι ωρες παιζει αυτη η λινα?καθε μερα ειναι στο σπιτι στην καλλεργη?

Μεταμεσονυχτια την ειχα πετυχει...τωρα αν ειναι καθε μερα στη καλλεργη η καθε νυχτα..δε γνωριζω..δε παω και καθε νυχτα στη καλλεργη.. :cheesy: :cheesy:...Το σπιτι αυτο οπως και το λιοσιων 91 αποτελουν μπουρδελα φελινικης ταινιας...
Χτεσ ηταν η Μαρινα...αθιγγανη μιλφ με ξανθοκαστανο βαμενο μαλλι...βραχυσωμη με 3αρι φυσικο στηθος και πεταχτες ρωγες...εδειχνε φιλικη και προθυμη σε ολα εκτος κολου.Δε περασα...αλλη φορα.

Επαναλαμβανω Ιασωνος 37 πανω...Μαρια κοντουλα με ξανθα εκστενσιον...δε την εχω ξαναδει...ελειπα και 5 μηνες απο ελλαδα...

Επισης πρωτη φορα ειδα και το Δεληγιωργη 39 το οποιο δεν υπαρχει στο καταλογο.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
@siderdom καλα σε αυτο που λες δεν εχεις αδικο απλα τι γινετε η παιρνει ο καθενας το νομο στα χερια του με πολλες και διαφορες μεθοδους που δεν θα αναλυσω η τους κανεις μια ωραια στημενη δουλεια μεσω ΕΛΑΣ την οποια φυσανε και δεν κρυωνει, μιλαω για προσυνενοηση, προσημειωμενα χαρτονομισματα κτλ. γιατι αφου γουσταρουν εξυπνα κολπακια και φτωχομπινεδικες μαγκιτσες πρεπει να δουn και μια αλλη προσεγγιση του θεματος ετσι για να μην μας περνανε για μαλακες.

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
66
Πόντοι
1
Το ζήτημα είναι πως η αστυνομία επιτρέπει τέτοια απάτη να διαιωνίζεται ολόκληρες γενιές χωρίς να βάζει λουκέτο σε τέτοια μαγαζιά.

Από αυτούς που είπαν παραπάνω ότι την πάτησαν, πόσοι πήγαν στην αστυνομία να το καταγγείλουν; Μάλλον ΚΑΝΕΝΑΣ....

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κατσε ρε συναγωνιστη τι να παω να καταγγειλω απατη 18 ευρω? Θα γελανε μαζι μου, ασε θελει μια πιο στημενη δουλεια με αλλο τροπο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατσε ρε συναγωνιστη τι να παω να καταγγειλω απατη 18 ευρω? Θα γελανε μαζι μου, ασε θελει μια πιο στημενη δουλεια με αλλο τροπο.

ξεχασε το , να τελειωνεις.
Εγινε , περασε , τελειωσε.
ΠΟτε δεν ακολουθουμε αγνωστους τυπε και δεν μιλαμε
και σε αυτους παιζει αλητεια εκει εξω.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλα οτι αυτα που λες ειναι περα για περα σωστα δεν το σηζητω αλλα το χουνερι θα τους το κανω και καλα μαλιστα, αφου θελουν οργανωση, πλανο και σχεδιο θα το εχουν, παντα με την καλη εννοια!!!

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Υστερα απο μια πολυ ωραια βολτα στο μεταξι κατα τις 2.30 το βραδυ ειδα παρα πολυ ωραια γκομενακια, τελικα κατεθεσα σε καποιο της Κωλονου, γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος αν και η βραδια ηταν εξερευνητικη, γεννημα θρεμα Αθηναιος εχωα γλιτωσει θα με :s&m_3:σα στο σπιτι μου? Δεν υπαρχει περιπτωση! Μετα απο ενα μπουκαλι κρασι βγηκα αλλα εδωσα μια υποσχεση στον εαυτο μου α) θα στανταρω ακριβως το μαγαζι του μαλακα, β) αμα δω κανενα πουστη και ερχεται με δολο θα τον κοπανησω επι τοπου με συνοπτικες διαδικασιες! Λοιπον το βραδυ τα πακια κτλ φοβουνται να βγουνε εξω γιατι η ΕΛΑΣ ειναι παντου οποτε απολυτη ησυχια αλλα πλεον απολυτα υποψιασμενος μετραω και την καθε μου κινηση, μπαινω σε ενα της Κεραμικου το σαλονι ειχε κατι παιδια, δικα μας Ελληνοπουλα απο την Ελευσινα, αλανια τι γινεται τους λεω? Καλα ρε φιλε μου λενε εσυ, πακια εξαφανισμενα, το μωρο πολυ ωραιο το παλληκαρι μπαινει για καταθεση, αλλα μιας και μιλαμε για ηλικιες τα παλληκαρια ηταν γυρω στα 18 και εγω ειμαι 35 αφου επιβραβαιβω την επιλογη του παιδιου λεω παω καμια βολτιτσα να δω το μενου, μετα απο ενα στενο δεν ξερω ιδεα μου ηταν, δεν ηταν αλλα ειπα οπως συμπεριφερομαι οταν ειμαι μονος σε οποιαδηποτε παραξενη περιοχη του πλανητη τα ιδια θ πραξω και τωρα ποσων μαλιστα υστερα απο την τελευταια εμπειρια οπου πιαστηκα αδιαβαστος ο επομενος που θα τολμησει να κανει παπαρια την γαμησε και οταν ειμαι σε κατασταση εργρηγορσης το ενστικτο μου δεν με ξεγελα, βλεπω πακι που ενω περπαταει στο απεναντι παζοδρομιο με βλεπει και αλλαζει πορεια ερχομενος κατευθειαν πανω μου και το σημαντικοτερο με τα 2 χερια στις τσεπες του μπουφαν του( παρα πολυ επικυνδηνη κινηση, σημαινει μαχαρι και αιφνιδιασμος) αμεσως σταματαω για να εχω καλυτερη βαση στηριξης και ειμαι ετοιμος για τις αναλογες κινησεις!!! Τελικα το πακι δεν σταματαει αφου ζυγυσε την φαση σε δευτερολεπτα, οπως και εγω αλλωστε και καταλαβε οτι την εχει γαμησει, εν κατακλειδει δεν θελω να το παιξω μαγκας, ουτε και ξερολας αλλα για να πω και την αληθεια εχω πολλα χροννια να κατεβω στο Μεταξι για πολλους και διαφορους λογους(εξωτερικο και εκτος Αθηνας) αλλα αμα πανε να κανουνε τετοιου ειδους ΠΟΥΣΤΙΕΣ μεσα στην ιδια μας την Πολη πρωσοπικα πιστευω οτι πρεπει να τους γαμησουμε! Αυτα.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:

Εντάξει ρε μεγάλε έφαγες την απάτη με τον μονόφθαλμο αλλά μην κάνεις λες και σε παίρνει η κάμερα σε ταινία θρίλερ.
Με κανα δύο βόλτες ακόμα θα σου περάσει.

Επίσης το σημαντικότερο,μην ψάχνεσαι χωρίς λόγο...
άλλο να είσαι έτοιμος μην σου κάτσει καμιά στραβή και άλλο να βλέπεις παντού φαντάσματα.
Δεν ευχαριστιέσαι και τη βολτίτσα σου έτσι.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
Mάγκες, αυτές οι απάτες στο μετάξι παίζουν χρόνια. Το ότι δεν την έχω πατήσει εγώ δε λέει τίποτα. Για να εξακολουθούν να γίνονται, κάποιοι την πατάνε. Δεν έγινε κάτι...

Αλλά, άσχετα με τη σωματοδομή μας, τις "μαχητικές" μας ικανότητες, την εκπαίδευση και την ετοιμότητά μας, ΠΑΝΤΑ πρέπει να "φοβόμαστε/λογαριάζουμε" εκέινον που δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να χάσει. Τον τελειωμένο. Τον desperado. ΜΑΚΡΥΑ!

Δεν αξίζει το ρίσκο, ακόμα και 1%, να κληρονομήσουμε μια γρατζουνιά ή να καταλήξουμε στο τμήμα.

Zas1237

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
χαχα το καλυτερο ειναι οταν βγαινεις απο το σπιτακι που ερχεται ενας τυπος και σου λεει αν θες να γαμησεις σαρανταρες και τετοια που ψαχνονται υποννοωντας οτι θα τους πουλησεις ζιγκολικι.

Και εκει που νιωθεις ο μεγαλος γαμιας γιατι μολις εχεις γαμησει την πουτανα η οποια φωναζε κιολας αρα το φχαριστιοταν  :2funny:, λες πω ρε πουστη τοσο μεγαλος γαμιας ειμαι που το μαθαν και οι πετρες και την πατας σα βλακας  :2funny:

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Ενταξει παιδια για να λεμε και την αληθεια στα αρχιδια μου τα 18 ευρω που μου εφαγε, ενταξει οι τυποι ειναι τελειως πειναλεοι ( δεν εχουν να φανε στα σιγουρα) ολη την ωρα τι δουλεια κανω και τι δουλεια κανω, την ιδια κασετα λενε σε ολους για να ξερουν σε τι οικονομικο επιπεδο παιζουν, ενταξει μικροαπατεωνες του κερατα, απλα δεν ηθελα μανουρες και ουτε το [size=14pt]stun gun[/size] ( παραλαιζερ με ισχυρη ηλεκτρικη εκενωση) χρησιμοποιησα γιατι δεν ενοιωσα απειλη κατα της σωματικης μου ακεραιοτητας ,λεφτα θελαν και επειδη ξερω να προστατευω τον εαυτο μου( ειμαι 1.81 και 100 κιλα, οχι χοντρος, ντουβαρι) απλα καταλαβα οτι απλα ειναι τελευταιοι μικροαπατεωνες και τιποτε αλλο, για να περνεις τετοιο ρισκο να κανεις τετοια κολπακια χωρις να ξερεις ο αλλος τι μπορει να κανει τι στιγμη που ξερεις οτι ξερει που θα σε βρει και μπορει να συνγκετρωσει info για σενα και εσυ δεν ξερεις τιποτα, ε εισαι μαλακας.

Κουβαλάς τέτοιο μαραφέτι μαζί σου? Το έχεις δοκιμάσει??

Επισκέπτης
απογευματα ηταν,αλλα παει λιγος καιρος,μη τρεχεις αδικα...τι την θελεις,φαινοταν στο κοσμο της...
Εκεί δουλεύει πρωινή και βραδινή βάρδια τελικά.
Πήρα διπλό πρόγραμμα όπως πάντα αλλά δεν με έκανε τούρμπο κι έτσι τέλειωσα μόνο μια φορά. Πάντως μια χαρά ήταν για ένα τελείωμα και δίνει και κωλαράκι πλέον. Δεν έβαζε λέει τζελ τόσο καιρό και πονούσε ενώ τώρα δεν έχει λέει πρόβλημα... :idiot:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Παληκαρισμός
Νωρίς το πρωί στο βενζινοπωλείο, η νεαρά ημεδαπή υπάλληλος εξυπηρετούσε πυρετωδώς τους οδηγούς, εξέδιδε τιμολόγια και αποδείξεις,  εισέπραττε χρήματα, έλεγχε, καταχωρούσε, έγραφε…
Εντός του καταστήματος, δυο άλλοι οδηγοί και εγώ.
Εισέρχεται τέταρτος πελάτης, ένας ημιεξελληνισμένος εύσωμος Πακιστανός, ο οποίος μετά από ολιγόλεπτη αναμονή περιήλθε σε έξαλλη και ανισόρροπη κατάσταση, απαιτώντας να εξυπηρετηθεί σε απόλυτη προτεραιότητα, λοιδορώντας την υπάλληλο ότι καθυστερεί!
Στην κόσμια αντίδραση της υπαλλήλου, ο αλλοδαπός εξοργίστηκε περαιτέρω, φωνασκώντας και κραδαίνοντας το κράνος του.
Όσο η νεαρά υπάλληλος συνέχιζε να νουθετεί τον ταραξία με στάση σθεναρή, αποφασιστική, αλλά κόσμια και επαγγελματική, τόσο αυτός ανέβαζε τους τόνους.
Σκέφτηκα ότι δεν το χωρούσε ο νους του, που απέναντί του είχε ένα θήλυ, το οποίο ασκούσε κάποια μορφή εξουσίας σε αυτόν, ότι αντιδρούσε στη διαπίστωση που στη Γραικυλία τα θήλεα κατέχουν περίοπτες και δεσπόζουσες θέσεις στην κοινωνία, ενώ στη Λαχώρη και στο Καράτσι τα θήλεα τα μειώνουν, τα περιφρονούν, τα διώκουν, τα κατατρέχουν, τα δέρνουν, τα μαστιγώνουν, τα λιθοβολούν, τα θανατώνουν .
Θεώρησα τη συμπεριφορά του ως μεγάλη ασέβεια και αγνωμοσύνη, ως παράδειγμα του «φοβού την οργή των ευεργετηθέντων υπό εσού».
Αποφάσισα να αποκρούσω τον βδελυρό και ερπετό ασιάτη μέχρις εσχάτων, έως του σημείου χειροδικίας επί αυτού.
Στην κατ’ αρχήν αποδοκιμασία μου και αποπομπή μου προς αυτόν, απάντησε με σφοδρή φραστική επίθεση, κάνοντας ένα βήμα προς το μέρος μου.
Οι άλλοι δυο πελάτες στέκονταν αμίλητοι και φοβισμένοι σας κότες λειράτες.
Επειδή είχα λάβει εν ψυχρώ την απόφαση για μάχη μέχρις εσχάτων, στράφηκα προς το μέρος του, βαδίζοντας προς αυτόν.
Ο θρασύδειλος έκανε μεταβολή και ετράπη σε άτακτη φυγή.
Μετά από λίγο, σε σύντομη συζήτηση με τη νεαρά, μου εκμυστηρεύθηκε ότι ήταν θύμα συστηματικής βίας από τον πρώην σοβιετικό σύζυγό της.
Της είπα ότι την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ το κατάστημα θα της αποθέσω μια σφραγισμένη επιστολή για να την επιδώσει στον επάρατο ασιάτη, με την οποία θα τον καλώ σε μονομαχία.
Γέλασε και έφυγα.

Δυναμισμός
Ενώ η σκέψη μου ήταν στην υπάλληλο του βενζινοπωλείου, τα θήλεα συνέχιζαν να με καταπλήσσουν:
Δυναμική νεαρή αστυνομικός της Τροχαίας Αθήνας, εμπρός από την πρεσβεία ΗΠΑ στη λεωφόρο Β. Σοφίας, όχι μόνο ρύθμιζε την κυκλοφορία, αλλά ταυτόχρονα τιμωρούσε με πρόστιμα οδηγούς που καταπατούσαν τη λεωφορειολωρίδα.
Η ένταση του ήχου της σφυρίχτρας της ήταν πρωτοφανής.

Λιλι
Στο ινστιτούτο μασάζ Κ85, όταν παρήλασε η κινέζα Λιλι, άρχισαν να μου τρέχουν τα σάλια και οι μύξες.
Στο δωμάτιο σωματικών επαφών, δεν είχα καν αποθέσει το ρουχισμό μου, όταν εισήλθε η νεαρή ασιάτισσα.
«Νι-χάο; Εσί, ντουσσς…»
Κύριοι, πως την έχετε μάθει έτσι την κοπέλα! Δεν είχα προκάμει να της τον βάλω καλά - καλά, όταν άρχισε να με παρακινεί: «γκώλο, τέλις γκώλο;». Δεν έφτανε αυτό, μετά ήθελε να παραχώσει τον μέσο δάκτυλό της στον πρωκτό μου…
Αυτές είναι οι επιλογές σας κύριοι; Τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από τις κωλοτρυπίδες;
Κωλοκαταστάσεις;
Αφού τη σοδόμησα αρκετά, στη συνέχεια αφαιρέσαμε την περικαυλίδα και επιδόθηκε σε αχαλίνωτο πεοθηλασμό και οσχεολειχία.
Μετά, με άλλη περικαυλίδα, περί τις εκατό παλινδρομήσεις στον κόλπο της.
Μετά από ενθουσιώδη σπερματέγχυση, επιδόθηκε σε μαλάξεις του υπόλοιπου σώματός μου.
Προς το τέλος, χοροπήδαγε όρθια στην πλάτη μου.
«Σέι-σέι»
«Πάιου σέι-σέι, εσί ντουσσς…»».

Τζούλια
Στο αυτοκίνητο, φεύγοντας από της Λιλής, τα κωλομέρια μου κόλλαγαν μεταξύ τους από τα υπολείμματα λαδιού.

Συνειδητοποίησα ότι η Λιλι δεν είχε κορέσει την τάση μου για ξελόγιασμα, ακολασία, ασωτία, διαφθορά, έκλυση ηθών, ελευθεριότητα, ανηθικότητα, ασέλγεια, λαγνεία, εκτραχηλισμό, ερωτομανία, αμαρτία, απρέπεια, αδιάντροπη συμπεριφορά, αποχαλίνωση του σαρκικού πάθους, εκμαυλισμό, βδελυρά πράγματα, αισχρότητα, ακοσμία, απρέπεια.

Ήθελα τη Τζούλια, σοβιετική πόρνη των 25 ευρώ, στην πλατεία Αττικής.

Το χρηματικό τίμημα για παροχή γενετήσιων υπηρεσιών, σε φθηνό Οίκο κυμαίνεται από 10 έως 25 ευρώ.
Συγκρίνοντάς το με το αντίστοιχο τίμημα του «ινστιτούτου μαλάξεων», παρατηρούμε ότι το τίμημα του ινστιτούτου είναι αυξημένο κατά περίπου 400% .
Κατά μια έννοια, οι δυο καταστάσεις είναι μη συγκρίσιμες, άρα η σύγκριση των χρηματικών τιμημάτων τους δεν έχει νόημα.
Κατά άλλη έννοια, η βασική επιδίωξη είναι επίτευξη οργασμού ένεκα σωματικής επαφής με θήλυ, το οποίο παρέχει το 60%-80% της συνολικής τέρψης. Όλα τα υπόλοιπα (foreplay, πολυτελής υποδομή, ποτά, μουσικές, κτλ) παρέχουν το υπόλοιπο 20% - 40%. Δηλαδή, πληρώνεις το 4πλάσιο για να προσλάβεις 20% - 40% παραπάνω υπηρεσίες.

Εν πάσει περιπτώσει, η χορτοφάγος milf Τζούλια σε μικρό χρονικό διάστημα διήγηρε τα ηδονικά μου κύτταρα έως τη δεύτερη σπερματέγχυση.

Αγαπώ όλα τα θήλεα.
Ειδικά όταν είναι μπρούμυτα.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Πρώτα απολα ισχύει το ου μπλέξεις!!Έπειτα όσο ξύλο και αν έχουν φάει όλοι αυτοί που έχουν φάει έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο και είναι πολύ γνωστοί στην ΕΛΑΣ!!Αυτοι σίγουρα θα συνεχίσουν γιατί είναι ανεπάγγελτα αποβράσματα και μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν.Το ζήτημα είναι αυτά τα παραμάγαζα έχουν άδεια;;Aν ναι ως τι λειτουργούν;; Γιατί οι αρχές δεν σφραγίζουν αυτά τα μαγαζιά ολοσχερώς ουτώς ώστε να μην την πατάν επαρχιώτες,πιτσιρικάδες ή αδαείς;
εχουν αδεια αναψυκτηριου, συνηθως στο ονομα καποιας gilf παλιας τανας. εκτος απο τις κατηγοριες που ειπες, βαλε και φανταρους και μπολικους ξενους τουριστες το καλοκαιρι,ειδικα τους τελευταιους τους ξεζουμιζουν εντελως και οχι μονο  :grin:

μια συμβουλη σε οσους ψαχνονται για αρπαγματα και εκδικηση με αυτους τους μπινεδες,θελει πολυ πολυ πολυ πολυ μεγαλη προσοχη παιδες....χωρις να πεσει συρμα η φωνη,σε χρονο ντε τε βγηκαν καμια 20 μαντραχαλαιοι απο κοντινα μαγαζια.... κλπ κλπ. οτι χρονο εχεις, ειναι ουτε 10 δευτερα...στα 20 δευτερα ισως ειναι αργα.καλη τυχη σε οποιον τολμηρο η τρελλο τολμησει :grin:
το καλυτερο στη πρωτη επαφη,ειναι αποφυγη παντως,ειτε το "τραβα βρες καναν αλλο πιο περα να ψησεις"

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Mάγκες, αυτές οι απάτες στο μετάξι παίζουν χρόνια. Το ότι δεν την έχω πατήσει εγώ δε λέει τίποτα. Για να εξακολουθούν να γίνονται, κάποιοι την πατάνε. Δεν έγινε κάτι...

Αλλά, άσχετα με τη σωματοδομή μας, τις "μαχητικές" μας ικανότητες, την εκπαίδευση και την ετοιμότητά μας, ΠΑΝΤΑ πρέπει να "φοβόμαστε/λογαριάζουμε" εκέινον που δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να χάσει. Τον τελειωμένο. Τον desperado. ΜΑΚΡΥΑ!

Δεν αξίζει το ρίσκο, ακόμα και 1%, να κληρονομήσουμε μια γρατζουνιά ή να καταλήξουμε στο τμήμα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μικρός πρωινός περίπατος περί την ώρα 11η πρωινή:

Στον επί της οδού Ξαθίππης αρ. 2 Οίκο, εκδιδόταν νεαρά αλλοδαπή, αυτοαποκαλούμενη Αμαλία.
Ξανθοτάτη, με ανεπτυγμένους μαστούς, πάλλευκη επιδερμίδα, άνω χείλος φέρον κόσμημα διαμπερώς, εκφέρουσα προκλητικά λάγνα λογάκια, εκμαυλισμένη εντελώς.
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κριτική από άλλον κύριο.

Από την άλλη μεριά των γραμμών του τραίνου, Περγάμου 27 ανώγειο, ευτραφής αλλοδαπή milf, με εμφάνιση θείτσας.
Στο ισόγειο, Βίκυ, ασιάτισσα ευτραφής milf, θείτσα επίσης.

Παραδίπλα, Αλκαμένους 113, Ντιάνα, αλλοδαπή ξανθωπή milf.

Αλκαμένους 117, Τζούλια, τα λόγια είναι περιττά, ξανθή αγαπημένη παναγιά, και λοιπά και λοιπά, συνουσία για πολλοστή φορά…
Και ολίγον στούντιον, Θαρύπου 10, Εμανουέλα, νεαρά αλλοδαπή, καλοσχηματισμένη, σεμνοπρεπής (όσο κι αν αυτό δεν κάνει νόημα, ορισμένες εκδιδόμενες επιδεικνύονται  έτσι).

Κύριοι, Καλή Σαρακοστή!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μικρός πρωινός περίπατος περί την ώρα 11η πρωινή:

Στον επί της οδού Ξαθίππης αρ. 2 Οίκο, εκδιδόταν νεαρά αλλοδαπή, αυτοαποκαλούμενη Αμαλία.
Ξανθοτάτη, με ανεπτυγμένους μαστούς, πάλλευκη επιδερμίδα, άνω χείλος φέρον κόσμημα διαμπερώς, εκφέρουσα προκλητικά λάγνα λογάκια, εκμαυλισμένη εντελώς.
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κριτική από άλλον κύριο.
στο φ65β κοιτα

μελι μελι κι απο τηγανιτα τιποτα η αμαλια!!!!!

γνωστη ξεπετανα!την εχω πατησει κι εγω!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom