Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 226 άτομα (19 μέλη και 207 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Δεληγιωργη 39 νεο ντελο..ωραιο καθαρο σαλονι,οροφη με κοκκινα και μπλε λαμπιονια...τιμη γνωριμιας 10 ευρω απο μια μιλφ με παρουσιαστικο νοικοκυρας που απλωνει ρουχα...!!!
Εκτιμητέα η πληροφορία φίλε spiderdom αλλά ο οίκος είναι ήδη γνωστός και είχε επισημανθεί πριν κανα 2 μήνες απο άλλο εξίσου αξιολογότατο μέλος,τον CHEYENNE.

Αναφορικά τώρα με την γνωστή απάτη με τα κωλόμπαρα η οποία κρατάει και απο την εποχή των πατεράδων μας έχω να σημειώσω ένα πράγμα.Όποιος είναι μέλος του bou και την έχει πατήσει είναι άμοιρος των ευθυνών του.Το θέμα έχει αναλυθεί διεξοδικά.Το ζήτημα είναι πως η αστυνομία επιτρέπει τέτοια απάτη να διαιωνίζεται ολόκληρες γενιές χωρίς να βάζει λουκέτο σε τέτοια μαγαζιά.Στο παρελθον όταν ακόμα δεν υπήρχε το site αυτό είχα σώσει εμένα και τους φίλους μου που σκεφτόταν με το κάτω κεφάλι απο παρόμοια απάτη.Συγκεκριμένα μια κυρία μας πάσαρε την καραμέλα για πολύ όμορφα κορίτσια όταν εγώ και 2 φίλοι ήμασταν έξω απο Κωλονού.Έγω αρκετά πονηρεμένος της είπα οτι αν είναι απάτη να μην κουράζεται αλλά αυτή επέμενε και οι φίλοι μου επέμεναν.Μετά της ρίχνω το ψαρωτικό -Καρτούλα έχει το μαγαζί;;
-Όχι λέει ελάτε θα περάσετε καλά. -ΟΚ ερχόμαστε να δούμε που είναι να ξέρουμε για άλλη φορά.Τελικά να μην τα πολυλογώ μας πάει σε ένα κωλόμπαρο σε παράπλευρο δρόμο απο τα γραφεία του ΟΣΕ στην Βάθης.Μας σύστησε σε κάτι τσουτσέκια πορτιέρηδες και έφυγε για αλίευση άλλων θυμάτων.Αυτή επέμεναν να μπούμε και μάλιστα στην πρεμούρα της να μας πείσουν βγήκε και μια κωλόγρια απο το μαγαζί.Φανταστήτε συναγωνιστές το μαγαζί πουλούσε αέρα με μία κωλόγρια και ούτε μικρές υπήρχαν ούτε τίποτα.Οι φίλοι μου τσίμπησαν το αγκίστρι και εγώ τους είπα πάμε να φύγουμε μάγκες είναι απάτη.Ακόμα θυμάμαι το ύφος της γριάς και την απέλπιδα προσπάθεια της για να μπουν έστω οι 2 άλλοι όταν μου είπε -Φυγε απο εδώ γρουσούζη.
Οι φίλοι μου ακόμα με ευγνωμονούνε.Κατά την άποψη μου και καθόλου έμπειρος να μην είσαι απο την ζωή όπως ήμουν εγώ τότε αν είσαι κωλοπετσομένος δύσκολα πέφτεις σε τετοιες λούμπες.Πόσο μάλλον που τώρα υπάρχει το ιντερνετ.Σίγουρα οι πιο παλιοί θα θυμάστε οτι αυτό το κόλπο γινόταν συνήθως έξω απο Κωλονού 30-32,Ιάσωνος και επίσης κράχτης υπήρχε και έξω απο τον πορνοσινεμά star.
Tέλος και για να ψιλοευθυμήσουμε και λίγο ποιοι θυμούνται το θρυλικό;; Tσιγάρα;Tσιγάρα; :2funny: :2funny:

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ειχα πολλα χρονια να κατεβω Μεταξι και επειδη δεν περιμενα τετοια φαση στο κεντρο της Αθηνας, δεν με εχουνε φαει ετσι ουτε στη Μπανκοκ ουτε σε μυστηριες γειτονιες του Μιαμι ουτε στη Τζαμαικα ρε πουστη μου, ειναι σαν να μην ειχες ποτε στη ζωη σου τροχαιο και να γλυστρας και να σκοτωνεσαι στο μπανιο του σπιτιου σου και διαβαζοντας το φορουμ δεν επεσε κατι τετοιο στην αντιληψη μου, βεβαια δεν μπορω να πω οτι διαβασα και ολες τις σελιδες ωστε να ξερω κατι τετοιο. Απο την αλλη αν εβλεπα καμια φαση υποπτη ( σπιτι η ξενοδοχειο ) δεν θα εμπαινα, τι να φοβηθω να μπω σε ενα κολωμπαρο? Ενταξει τους αξιζει ενα καλο χουνερι για να βαλουν μυαλο, αλλα προς το παρον το ανεφερα για να μην πεσουν στην παγιδα και αλλοι συναγωνιστες, Απο την αλλη για να εχεις κολωμπαρο και να φτανεις σε τετοιες μεθοδους αντι να κοιταξεις να φερεις καμια γυναικα της προκοπης και να φτιαξεις πελατεια με τη μαγκια σου δειχνει το ποσο μετρημενες ειναι οι μερες σου! Τελως παντων θα ηθελα αν ξερει καποιος συναγωνιστης κανενα αδυνατο πιπινακι στο μεταξι και περιμενω και καμια τελευταια ενημερωση

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
τον εχω συναντησει και γω αυτον τον τυπα,και ολο βρισκω δικαιολογιες να τον αποφυγω
διαβασα αυτο που εγραψε το παληκαρι και πραγματικα λυπηθηκα ,μιλαμε για καθαρη κλοπη μεσω απειλης...θα μπορουσε να ηταν χειροτερα αν ειχε αντισταθει ,εξαλλου τι ψυχη εχουν 18ε μπροστα στην υγεια
δεν πρεπει να τσιμπαμε απο τετοιες μαλακιες , τους γραφουμε στα @@μας ,γυρναμε την πλατη και φευγουμε

Γυρνάς την πλάτη εσύ και τρώει τα μούτρα του κάποιος άλλος.
Οπότε, αυτές οι βδέλλες, αυτά τα παράσιτα, καταφέρνουν να επιβιώνουν πάνω στην δική μας ανοχή.
Μακριά από τον κώλο μας και όπου θέλει ας πέσει.
Ε, δεν είναι έτσι.
Άν τους πλήρωνε κάποιος με το ίδιο νόμισμα, θα βάζανε μυαλό!

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
παιδιά το είπα και εχθές, οποιος συνανταει τον μονοφθαλμο ριχνει κανα δυό κλωτσιες στον κωλο και μετά κατοστάρι μην φωνάξει το νταμάρι  :rockon:
υγ αν ο προφεσορας ειναι αυτος που νομίζω εννοείται πως παει και δερνει και τον αλλο  :sunglasses:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στο ιασ.37 πανω υπηρχε μια περιοδο που επαιζε και μια μαρια ξανθια κοντη μικρη σε ηλικια,κουλουρι εδινε και αυτη,ισως αυτη να λεει ο spider...η αλλη μαρια ειναι η ψηλη προ-μιλφ ξανθια,αυτη που ειναι τωρα τα απογευματα...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
παιδιά το είπα και εχθές, οποιος συνανταει τον μονοφθαλμο ριχνει κανα δυό κλωτσιες στον κωλο και μετά κατοστάρι μην φωνάξει το νταμάρι   :rockon:
υγ αν ο προφεσορας ειναι αυτος που νομίζω εννοείται πως παει και δερνει και τον αλλο  :sunglasses:
Πρώτα απολα ισχύει το ου μπλέξεις!!Έπειτα όσο ξύλο και αν έχουν φάει όλοι αυτοί που έχουν φάει έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο και είναι πολύ γνωστοί στην ΕΛΑΣ!!Αυτοι σίγουρα θα συνεχίσουν γιατί είναι ανεπάγγελτα αποβράσματα και μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν.Το ζήτημα είναι αυτά τα παραμάγαζα έχουν άδεια;;Aν ναι ως τι λειτουργούν;; Γιατί οι αρχές δεν σφραγίζουν αυτά τα μαγαζιά ολοσχερώς ουτώς ώστε να μην την πατάν επαρχιώτες,πιτσιρικάδες ή αδαείς;

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
πλακα πλακα σιγα ο τυπας μην ειναι μονοφθαλμος απο ιατρικό λάθος  :2funny:
τωρα σε οτι αφορά ευθυνες της πολιτείας κλπ τι να λέμε..
Βασικά και εγω την τακτική του προφέσορα έχω, αν καποιος έστω και λιγο περιεργος πάει να μου ανοίξει κουβέντα του το κόβω από την αρχή και τέλος.

Επισκέπτης
Tην αστυνομία την σκέφτηκε κανείς;
Λέω τώρα...

Επισκέπτης
Ρε παιδιά πριν μερικούς μήνες δούλευε στο Φυλής40 μια Ιωάννα/Γιάννα. Κοντούλα, με ελαφρώς πεσμένο στήθος που διαφήμιζε κουλούρι αλλά δεν το 'δινε, ακάποτο στοματικό τελειωτικό.
Ξέρει κανείς που και αν δουλεύει ακόμα;
Ευχαριστώ.

Εδώ και μια κριτική

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
απογευματα ηταν,αλλα παει λιγος καιρος,μη τρεχεις αδικα...τι την θελεις,φαινοταν στο κοσμο της...

Επισκέπτης
απογευματα ηταν,αλλα παει λιγος καιρος,μη τρεχεις αδικα...τι την θελεις,φαινοταν στο κοσμο της...
Και ποια δεν είναι στο κόσμο της φίλε μου...
Την είχα πάρει δυο φορές στο Φυλής40 και είχα περάσει καλά. Βασικά μ' αρέσει πολύ το τσιμπούκι της ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μηπως εννοεις ενα μπαρ που ειναι σε μια κα8ετη της αγ.κωνσταντινου??που εχει κατι γυναικες που ψαρεβουν εξω απο μια γωνιακη αλφα μπανκ επι της αγ.κωνσταντινου?
οχι τυπε αυτη ειναι αλλη τρυπα :2funny:
στο μαγαζι χωρας δεν χωρας :2funny:
αυτο που λεει ο τυπος εχει για ψαρα εναν κουασιμοδορο με γυαλινο ματι

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
στο ιασ.37 πανω υπηρχε μια περιοδο που επαιζε και μια μαρια ξανθια κοντη μικρη σε ηλικια,κουλουρι εδινε και αυτη,ισως αυτη να λεει ο spider...η αλλη μαρια ειναι η ψηλη προ-μιλφ ξανθια,αυτη που ειναι τωρα τα απογευματα...

Την τσεκάρισα, έπαιζε παλιά Φωκαίας στο πάνω και μετά Κωνσταντινουπόλεως 166 κάτω.
Πέρασα σε κάποια στο μετάξι, πέτυχα και την γνωστή Σαμπρίνα από Φυλής 59 στο Ιάσωνος 44, αυτό με την εσωτερική αυλή.
Σε ντουέτο μάλιστα με μια μελαχροινή μέτρια.

Τελικά πήρα την Ελβίρα, την γνωστή στο Κωνσταντινουπόλεως 166 πάνω.
Την ξέρω από καταβολής κόσμου σχεδόν, και την είχα πάρει όταν ξεκινούσε (μιλάμε για 4 χρόνια πριν).

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ενταξει παιδια για να λεμε και την αληθεια στα αρχιδια μου τα 18 ευρω που μου εφαγε, ενταξει οι τυποι ειναι τελειως πειναλεοι ( δεν εχουν να φανε στα σιγουρα) ολη την ωρα τι δουλεια κανω και τι δουλεια κανω, την ιδια κασετα λενε σε ολους για να ξερουν σε τι οικονομικο επιπεδο παιζουν, ενταξει μικροαπατεωνες του κερατα, απλα δεν ηθελα μανουρες και ουτε το stun gun ( παραλαιζερ με ισχυρη ηλεκτρικη εκενωση) χρησιμοποιησα γιατι δεν ενοιωσα απειλη κατα της σωματικης μου ακεραιοτητας ,λεφτα θελαν και επειδη ξερω να προστατευω τον εαυτο μου( ειμαι 1.81 και 100 κιλα, οχι χοντρος, ντουβαρι) απλα καταλαβα οτι απλα ειναι τελευταιοι μικροαπατεωνες και τιποτε αλλο, για να περνεις τετοιο ρισκο να κανεις τετοια κολπακια χωρις να ξερεις ο αλλος τι μπορει να κανει τι στιγμη που ξερεις οτι ξερει που θα σε βρει και μπορει να συνγκετρωσει info για σενα και εσυ δεν ξερεις τιποτα, ε εισαι μαλακας.

Επισκέπτης
Δροσοπούλου 95 & Βούρβαχη 19-Λάουρα με τα κοτσιδάκια:
φιλε jockerx,αν μου επιτρεπεις,ετσι οπως λειτουργεισα στην ολη φαση,θα προτιμουσε να επαιρνα πισω το χρημα..ειπα μεσα μου,θα χασω το 50ευρω,αλλα θα την ταπεινωσω..
Είσαι βαθιά νυχτωμένος.Δεν ένοιωσε καμμία ταπείνωση.
Σκέφθηκε:"Τον μαλάκα, του έφαγα 50 ευρώ τζάμπα"

hank, κακώς ψάρωσες και έδωσες τα 18 ευρώ.Με τον φόβο παίζουν.Μόλις σου έφερε τον χυμό, έπρεπε να φύγεις αμέσως.Θα σε πλάκωναν στο ξύλο;
Ήξεραν οτι θα τους περίμενε η αστυνομία.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
@ jockerx φιλε μου επειδη στη ζωη μου εχω μαθει να αποφευγω τους μαλακες και τις κατοτοπιες αποφασισα να δωσω τα 18 ευρω και να φυγω γιατι ξεροντας οτι κουβεντα στην κουβεντα δεν θα ειχαμε ωραια καταληξη, και οπως προειπα ειναι τελειως φτωχομπινεδες του κερατα και το μελλον τους ειναι προδιαγραμενο, απλα μου την βαρεσε το θρασος τους, εμενα δοξα το θεο  αυτα τα ποσα δεν με στεναχωρουν αλλα αυτοι τα εχουν αναγκη και ποσο μαλλον κατα αυτο τον τροπο, πιο τιμια ειναι τα γκομενακια του Μεταξουργιου απο αυτους τους τιποτενιους αλλα να ξερεις οτι γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος! Αυτα.

Επισκέπτης
Επειδή είναι σοβαρότατο θέμα και αξίζει η ενασχόληση με αυτό στο δημοφιλέστερο νήμα για να λάβουν γνώση περισσότεροι συναγωνιστές:
Οχι το μαγαζι ειναι επι της Αγ. κωνσταντινου.
Καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως στην οδό Λεωχάρους η οποία είναι κάθετη στην Καραγιώργη Σερβίας.Κάτω από την πλατεία Συντάγματος.Αν δεν έχει μεταφερθεί.

αλλα να ξερεις οτι γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος!
:thumbsup:

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Υπευθηνο τμημα για αυτη την περιοχη ειναι το ομονοιας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom