professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Εκτιμητέα η πληροφορία φίλε spiderdom αλλά ο οίκος είναι ήδη γνωστός και είχε επισημανθεί πριν κανα 2 μήνες απο άλλο εξίσου αξιολογότατο μέλος,τον CHEYENNE.Δεληγιωργη 39 νεο ντελο..ωραιο καθαρο σαλονι,οροφη με κοκκινα και μπλε λαμπιονια...τιμη γνωριμιας 10 ευρω απο μια μιλφ με παρουσιαστικο νοικοκυρας που απλωνει ρουχα...!!!
Αναφορικά τώρα με την γνωστή απάτη με τα κωλόμπαρα η οποία κρατάει και απο την εποχή των πατεράδων μας έχω να σημειώσω ένα πράγμα.Όποιος είναι μέλος του bou και την έχει πατήσει είναι άμοιρος των ευθυνών του.Το θέμα έχει αναλυθεί διεξοδικά.Το ζήτημα είναι πως η αστυνομία επιτρέπει τέτοια απάτη να διαιωνίζεται ολόκληρες γενιές χωρίς να βάζει λουκέτο σε τέτοια μαγαζιά.Στο παρελθον όταν ακόμα δεν υπήρχε το site αυτό είχα σώσει εμένα και τους φίλους μου που σκεφτόταν με το κάτω κεφάλι απο παρόμοια απάτη.Συγκεκριμένα μια κυρία μας πάσαρε την καραμέλα για πολύ όμορφα κορίτσια όταν εγώ και 2 φίλοι ήμασταν έξω απο Κωλονού.Έγω αρκετά πονηρεμένος της είπα οτι αν είναι απάτη να μην κουράζεται αλλά αυτή επέμενε και οι φίλοι μου επέμεναν.Μετά της ρίχνω το ψαρωτικό -Καρτούλα έχει το μαγαζί;;
-Όχι λέει ελάτε θα περάσετε καλά. -ΟΚ ερχόμαστε να δούμε που είναι να ξέρουμε για άλλη φορά.Τελικά να μην τα πολυλογώ μας πάει σε ένα κωλόμπαρο σε παράπλευρο δρόμο απο τα γραφεία του ΟΣΕ στην Βάθης.Μας σύστησε σε κάτι τσουτσέκια πορτιέρηδες και έφυγε για αλίευση άλλων θυμάτων.Αυτή επέμεναν να μπούμε και μάλιστα στην πρεμούρα της να μας πείσουν βγήκε και μια κωλόγρια απο το μαγαζί.Φανταστήτε συναγωνιστές το μαγαζί πουλούσε αέρα με μία κωλόγρια και ούτε μικρές υπήρχαν ούτε τίποτα.Οι φίλοι μου τσίμπησαν το αγκίστρι και εγώ τους είπα πάμε να φύγουμε μάγκες είναι απάτη.Ακόμα θυμάμαι το ύφος της γριάς και την απέλπιδα προσπάθεια της για να μπουν έστω οι 2 άλλοι όταν μου είπε -Φυγε απο εδώ γρουσούζη.
Οι φίλοι μου ακόμα με ευγνωμονούνε.Κατά την άποψη μου και καθόλου έμπειρος να μην είσαι απο την ζωή όπως ήμουν εγώ τότε αν είσαι κωλοπετσομένος δύσκολα πέφτεις σε τετοιες λούμπες.Πόσο μάλλον που τώρα υπάρχει το ιντερνετ.Σίγουρα οι πιο παλιοί θα θυμάστε οτι αυτό το κόλπο γινόταν συνήθως έξω απο Κωλονού 30-32,Ιάσωνος και επίσης κράχτης υπήρχε και έξω απο τον πορνοσινεμά star.
Tέλος και για να ψιλοευθυμήσουμε και λίγο ποιοι θυμούνται το θρυλικό;; Tσιγάρα;Tσιγάρα;