Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (8 μέλη και 85 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Καλημέρα Συναγωνιστές. Σάββατο και πρωινή (12:00-13:00) μερική επιθεώρηση στη περιοχή Φυλής

Διδύμου 18 Α κάτω. Τζούλια με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό, κουλούρι και όλα αυτά για ένα εικοσάρικο (δεν είπε σήμερα για 25 με πρωκτικό). Νεαρή καστανή με μπούτια κάπως χοντρά και στήθος περίπου δυάρι. Η αδελφάρα τσάτος ευγενής
Διδύμου 18 Α ισόγειο  Αντριάνα , ξανθιά  μιλφόνα  με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Η γριά τσατσά έστηνε και  κώλο για να περάσουμε μέσα
Διδύμου 8Β ισόγειο που έχει έναν μαρμάρινο νεροχύτη του 1821 για εξωτερικό σκαλοπάτι. Έχει στη μέση τρύπα , προσοχή στη παγίδα. Αλεξάνδρα νεαρή ξανθιά του πρώην ανατολικού μπλοκ με μπόλικα παχάκια αλλά κάπως καβλέ παρουσιαστικό για πιτσίλισμα. Απλό πρόγραμμα. Η τσατσά με  μούτρα, δε κοιτάζει καλύτερα να πετάξει το κωλονεροχύτη μη σκοτωθεί κανένας άνθρωπος.
Διδύμου 8Α πάνω  Νταρντάνα προμιλφόνι. Δεν είπε όνομα για να μη σταμπάρεται  και φάει από κανέναν σύντροφο μαύρο.
Φωκαίας 25 πάνω Άννα καστανή και πολύ καλό παρουσιαστικό από άποψη σώματος με ωραίες καμπύλες και πολύ όμορφη στο πρόσωπο. Θα πέρναγα αλλά για αλλού ήμουν ταγμένος σήμερα. Ήταν και δεύτερη Άννα ξανθιά νεαρή πλαδαρή με χερούλια στη μέση. Μου φάνηκε copy paste Νάντια Πολωνέζα. Απλό πρόγραμμα και οι δύο, κάνουν παρτούζα για 20 € ανά τεμάχιο
Φωκαίας 19  Φλορίντα , ψηλή με καστανά μαλλιά και ταξινομείται στη κατηγορία των μπάζων. Απλό πρόγραμμα
Φωκαίας 17 Α  ισόγειο  Αλεξία όπου μετά από ερώτηση μου στη τσατσά αυτή είπε το όνομα της μικρής  μέσα από το στόμα της. Η Αλεξία είναι πλαδαρή με σκούρα μαλλιά όχι όμορφη και εντύπωση επίπλου. Πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό κλπ.
Φωκαίας 17 Α  Ντόρα. Γι΄ αυτήν πήγα σήμερα στη Φυλής και δικαιωθήκαν όλοι οι συναγωνιστές που έχουν κάνει θετική κριτική για τη πάρτυ της.  Το  ρουμανογυφτάκι είναι τύπου GFE πολύ χαδιάρα σφίγγει το σώμα της μέσα στην αγκαλιά  φιλάει λαιμούς  κάνει πολύ βαθύ ελεύθερο στοματικό όχι τελειωτικό χαΙδεύει μπαλάκια και είναι πολύ χαρούμενο στην όλη συναναστροφή. Ιεραποστολικό πήδημα στο ακόμη αρκετά στενό μουνάκι της και γενικά δεν βιάζεται να φύγει. Προτείνεται ανεπιφύλακτα για αυτούς που γουστάρουν λεπτά νεαρά χαδιάρικα τεμάχια.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Από την Ρωξάνα είχες κολλήσει παράσημο;

Aυτη ειναι η ρωξαννα που δουλευε το καλοκαιρι στο 92?..θυμαμαι που εγραφες για μελανιες στα καπουλια της...αν ειναι η ιδια..ηταν ενα επιπλο απο τα λιγα..!!!....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Συμπληρωματικά για τις 2/3/2011, στις 20.00' στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος δούλευε η Άντζελα με σπαστά σκούρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, χαμογελαστό πρόσωπο με απλή καθημερινή πουτανιά, περιποιημένη, μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέροντα στρογγυλό κώ(ο)λο, προσφέροντας υπηρεσίες περιποίησης χωρίς προφυλακτικό στα 15e

Παρακάτω φαίνεται έμπρακτα ότι το συγκεκριμμένο μπουρδέλο εφαρμόζει πολιτική εξοικονόμησης της ενέργειας. Η ηλεκτρική σόμπα εξυπηρετεί ταυτόχρονα ανάγκες θέρμανσης και φωτισμού στο πορνο-δωμάτιο

:2funny:

Δεν την "τίμησα"
Απλά φωτογράφισα και έφυγα ...

Συνημμένα

• 09022011222.jpg
    09022011222.jpg
    77,9 KB · Εμφανίσεις: 36

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Σημερα πρωι
Αγκυρας 12 μια ξανθια Ελενα Ρωσιδα,νεα νταρντανε αλλα αν δεν εβγαινε ο γυφτος θα περναγα
Αγκυρας 12α ηταν η γνωστη Ουκρανη,πιπινι,Παμελα,ειναι κ στην Διδυμου 20,περασα για 4η φορα στο συνολο,βυζαρες,καλη για doggy φαση αλλα κ απο ροντεο,στο Μονης Προδρομου επανω το αλλο καυλετο Στελλα με τα αστερακια ετιμηθη επισης

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Mini tour στην Φυλης, αγχωμενος με το ρολοι στο χερι. 2.10-3.00

80 Μπιανκα μελαχροινη, κανονικου υψους, ολο χαμογελο

61 Νινα, στρουμπουλη καπως, μαλλι καστανο στους ωμους, ο καθοδηγητης οπως παντα ψυχαναγκαστικος και επιμονος, χαμηλωνε την φωνη λεγοντας "μπες, θα σε φτιαξει καλα", σαν να ηταν μυστικο αναμεσα στους δυο μας.

69 Α πανω, Αννα ομορφουλα λεπτη μελαχροινη με σπαστα μαυρα μαλλια, συμπαθητικη κι αυτη κι η γυναικα που προλογιζε τονιζοντας τις προφυλλαξεις και την ασφαλεια! τα παιδιαδεν εχουν μυαλο μονολογησα και συμφωνησαμε.

71 Α πανω, Βικυ νταρντανα, ηρθε κι εφυγε σε ελαχιστο χρονο...δεν προλαβα να αξιολογησω.

71 Β κατω, η Ταδε (δεν θυμαμαι), η μορφη που μας καλοδεχτηκε ηταν αξεχαστη ομως. Ο Τακης Μιλιαδης με ασπρα ξεχτενιστα μαλλια και τα κοκαλινα γυαλια! η ατακα του με εκανε να υποφερω το τσιγαρο του που σε συνδυασμο με αυτα 2 αλλοδαπων ειχαν μετατρεψει σε τεκε το χαμηλοταβανο σπιτι. "Εχω κοριτσι φρεσκο, κι ατελειωτο!" Περιμενω λοιπον να βγει κανενα ατι περηφανο αλλα τζιφος! κοντουλα αλλα καλοσχηματισμενη, οντως μικρη μαυρο μαλλι μακρυ, μαλλον αλβανικο αλλα ομορφουλικο προσωπο και μαγκια εκφραζομενη με επιθετικες χειρονομιες και γκριματσες! σε μια γυρα προλαβε να χουφτωσει τρεις και να ρουφηξει ηδονικα τα χειλια της. Το αποτελεσμα φτωχο, εφυγαν ολοι -σχεδον- και ενας συναδελφος εκανε στην μορφη διευκρινιστικη ερωτηση, γιατι μαλλον ειχε χασει επεισοδια πιο πριν.
"Η κοπελλα τι κανει?"
"Καλα ειναι!" απανταει ο Μιλιαδης και φυγαμε γελωντας.

65 Αντριανα, το αλογο μας περιμενε εδω, μας χουφτωσε επισης, σχολιασε τη ζωηροτητα μας, (χουφτωσε, χουφτωσε κατι γινεται), ακομα και στην υπηρεσια εκανε σχολιο, το σκεφτηκα προς στιγμη, αλλα ουτε ο χωρος ουτε η προσεγγιση της Αντριανας με ενεπνευσαν. Αν ειχε καλυτερο προσωπο παντως θα χτυπουσε κορυφη!

69 Β κατω, η Τανια με βαψιμο που τονιζε τα μεγαλα της ματια, ξανθια -βαμενη- 30+, λευκη επιδερμιδα, με εφτιαξε η μετρημενη προσεγγιση της, υπεθεσα οτι βρηκα ρωσικο λαυρακι και μπηκα. Τι θελω και δεν ρωταω? γιατι δεν διαβαζω? Ρουμανα ειναι κι εγω δεν εχω ποτε ταιριαξει με καμια. Προσπαθησε βεβαια και συνολικα ηταν ενα ξεφορτωμα με γλυκιες πινελιες υποκαταστατου φιλεναδας, που ομως δεν ειναι ακριβως του γουστου μου. Κι εγω δεν ειχα χρονο, δεν ειχα συγκεντρωση, ολα μετρια. Next time...

Ντανια την λενε κανονικα, το διαβασα στην πορτα οπου καποιος ομοεθνης(?) της, της αφησε φιλια εξυμνωντας την ομορφια της!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σύντομο πέρασμα απο πέριξ Φυλής.
Αλκιβιάδου 16Α Νταιάνα η Βουλγάρα καλή και φιλότιμη κοπέλα.Αλκιβιάδου 16β η Βερόνικα που δούλευε παλιά απογευματινή στο Αλκιβιάδου 16Α καθώς και Διδύμου 18 υπόγειο.Αδιάφορη.
Διδυμου 27 ισόγειο η Ιονέλα-Άννα παχουλή αδιάφορη.Και στον όροφο κοπέλα κοντή με μαλλιά σαν μπούφου κανονικών κιλών με άσχημο σώμα.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος.Αδιάφορη και αυτή.
Διδίμού 20 η Ιβάννα.Διδύμου 18 υπόγειο η Τζούλια.Και τέλος Φυλής 40 Άννα η Βουλγάρα καινούρια πατσαβούρα που δεν τιμάει καθόλου τα λεφτά που πέρνει μακριά!!
Έχω αναρτήσει κριτική.

Επισκέπτης
η αντριαννα ειναι η γνωστη απο το περασμα της στο 71 ισογειο σπιτι τησ ευας?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
H Άννα είναι μία καινούρια ψηλή κοπέλα απο Βουλγαρία.Είναι λίγο μελαμψή ,στον ένα ώμο φέρει τατού,και απο την μέση και κάτω είναι πιο φαρδιά και έχει μεγάλη κωλάρα.Είναι κανονικών κιλών αλλά έχει φαρδιά κωλάρα χωρίς να θεωρείται χονδρή.Προσοχή όμως συναγωνιστές μην περάσετε μέσα στο δωμάτιο γιατί το εικοσάρικο που έδωσα ακόμα το κλαίω!!Συγκεκριμένα σκάει μέσα στο δωμάτιο και μου δείχνει με επιβλητικό ύφος το κρεββάτι για να ξαπλώσω αμέσως.Κάθισε αρκετά μπροστά στον νιπτήρα και μέχρι να αφαιρέσει την κιλότα κόντεψε να με πάρει ο ύπνος.Η κοπέλα εκτελούσε αγγαρεία σκέτη.Σημειωτέον οτι η συμπεριφορά της όταν έκανε πασαρέλα στο σαλόνι ήταν δυναμική και εντυπωσιακή,μέσα όμως έβγαλε άλλο εαυτό.Προκαταρκτικά μηδέν!! Πήρε την γνωστή κλασσική στάση ανάμεσα στα πόδια μου για να μην χουφτώνω τίποτα!
Με ρώτισε με η άνευ και της είπα το δεύτερο.Εκεί χάσαμε και άλλη ώρα με το αντισηπτικό μαντηλάκι όπου καθάριζε το πέος και ταυτοχρονα έλεγχε σαν επιθεωρητής αν υπήρχε κανά παράσημο.Αφού είδε οτι ουδέν μεμπτον υπήρχε πήρε απόφαση επιτέλους και πήρε τσιμπούκι.Το τσιμπούκι της δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο και ήταν σύντομο.Μετά φόρεσε προφυλακτικό όπου παρατήρησα οτι το φόρεσε σωστά και με το στόμα.Την πήρα 69 όπου και πάλι δυσανασχέτησε και στην πίπα της έβαλε δόντι για να σταματήσω.Η πούτσα μου πόνεσε και της έβαλα της φωνές.Σταμάτησε και ξάπλωσε ιεραποστολικά αρνούμενη να ανέβει πάνω μου.Έπειτα έκανε κάτι που μέ εκνεύρισε.Συγκεκριμένα μου έδειξε το ρολόι της.Την πήρα απο το μουνί που ήταν τίγκα στην κρέμα και λέω απο μέσα μου.Έτσι συμπεριφέρεσε πουλάκι μου; Tώρα θα σε μάθω εγώ.Της λέω κώλο αμέσως!!Παστώνεται στην κρέμα και στην ιεραποστολική στάση μου βάζει την πούτσα στην τρύπα της.Της λέω να μην κρατάει το πέος φανερά εκνευρισμένος απο το δάγκωμα στον πούτσο μου,το ρολόι  την ξινίλα της και το μη χούφτωμα.Αφου κατάλαβε οτι δεν την έπερνε για άλλες μαγκιές μου λέει εντάξει θα κάνεις σιγά όμως.Εγώ ξενίνησα στην αρχή σιγά σιγά και έπειτα δυνάμωσα τις διεισδύσεις και άρχισε να βογγάει απο πόνο.Τελικά επειδή ήμουν τσαντισμένος τράβηξα μια μαλακία με προφυλακτικό και τελείωσα.Και αυτή μου έριξε ένα ξινισμένο,υποτιμητικό ύφος.Της είπα όπως φένεται δεν σου αρέσει αυτό που κάνεις πρέπει να κάνεις κάτι αλλό.Αυτή μου είπε οτι όταν την πέρνουν απο τον κώλο πονάει θεωρόντας προφανώς οτι σε όλα τα άλλα ήταν καλή.Της λέω αν ήσουν καλή σε όλα τα άλλα δεν θα χρειάζοταν να δώσεις κώλο σε μένα.Φάνηκε να μην καταλαβαίνει.
Ντύθηκα και έφυγα εκνευρισμένος.Να προσθέσω οτι σήμερα τα δωμάτια και το σαλόνι του εν λόγω οίκου ήταν ιδιαιτέρως σκοτεινά.Μήπως και αυτό ήταν ιδέα της εργαζόμενης;
Tσατσά ήταν μία καινούρια αδύνατη ηλικιωμένη κυρία η οποία έριχνε μπινελίκια σε όποιων έφευγε και δεν περνούσε στο δωμάτιο και γενικώς μιλούσε πολύ και διαοοσιχτίριζε όλη την ώρα.Έιχε πολυ πλάκα.Της λέω πριν μπώ στο διαολεμένο δωμάτιο -Καινούρια είστε δενσαςέχω ξαναδεί.-Δούλευα στα studio της Κασσάνδρας γίε μου.Και τα πέντε τα έχει μία σκατοκαριόλα και χέζεται στα λεφτά.Προφανώς μάλλον κάποια μπινιά της κάνανε της γυναικούλας και ξέπεσε στα μπουρδέλα να βρίζει και να καταριέται την μοίρα της.
Τέσπα!! Άδικη ζωή! ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ!!

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Συνέχεια της πρωϊνής περιήγησης.Περιοχή Φυλής:

Πιπίνου 65-Αλίνα η σπασαρχίδω.Από Φώκαιας 24, Περγάμου 1κάτω και Φυλής 109κάτω.Έχει κριτικές.

Φυλής 136-Ξανθιά αδιάφορη ευτραφής κοπέλα.Τα βασικά.
Φυλής 134 υπόγειο-Πάολα είπε η υπηρέτρια.Το καστανό καβλοράπανο από Περγάμου 1κάτω, Φυλής 134 1ος,200.
Έχει κριτικές.Τα βασικά.
Φυλής 134 ισόγειο-Σάντρα.Καινοφανής όμορφη νεαρή νταρντάνα, λευκή επιδερμίδα και κωλάρα για χαστούκια.Τα βασικά."Ρωσίδα είναι" είπε η υπηρέτρια.Μπήκε στο δωμάτιο με κρέμες και τα σχετικά.
Η δεύτερη ξεχωριστή καινούργια κοπέλα.

φυλής 71 άνω-Βίκυ η "Πολωνέζα".Από Αλκαμένους 117.

φυλής 71 κάτω-Μιά ακόμα Άννα.Από Φυλής 65άνω και αλλού.Καστανή λεπτή πιπινοειδής με λαχταριστό πεταχτό κωλαράκι.Οι γραμμές του λεπτοκαμωμένου προσώπου της προδίδουν ηλικία μεγαλύτερη από αυτήν που δείχνει το σώμα της.Τα βασικά.Όχι η Άννα η γυρολόγος από Φώκαιας 19,24 με ελεύθερο στοματικό.

Μ.Προδρόμου 16 κάτω-Καινούργια καστανόξανθη ψηλή νταρντάνα κοπέλα με εκφραστικό πρόσωπο Βορειοευρωπαίας
και απογοητευτικό οπίσθιο τομέα σε σχέση με τις απαιτήσεις που εγείρει ο τομέας από την μέση και πάνω.

Φυλής 69 άνω-"η Αννούλα είναι" είπε η ευγενέστατη κυρία της υπηρέσιας.Ήταν στο δωμάτιο.Προφανώς η Άννα η "Βουλγάρα"-Ρουμάνα από Φυλής 86κάτω, 134υπόγειο-ισόγειο, 200, Αχαρνών 106.Τα βασικά.Πολλά ένσημα στην Φυλής.Έχει κριτικές.
Φώκαιας 19-Τζασμίν.Ψηλή ευτραφής κοπέλα με πλαδαρό κώλο.Ελεύθερο στοματικό.

Φώκαιας 25 άνω-Δύο κοπέλες.Η αρχοντική Άννα η "Ουκρανέζα" από Φυλής 84 1ος.Τα βασικά.
Και η Αλίνα-"άσε μας ρε!":

Φώκαιας 25 κάτω-Λάουρα σταθερά.Το πιπίνι.

Διδύμου 20-"Ιβάννα η Τσέχα" είπε η υπηρέτρια... :badair:
Αρχικά  Φυλής 71  κατω,109 κάτω 80 ,59 κάτω  και  Περγάμου 27  Και  τέλος  Αγ  Πέτρου το  παλεύει  όσο  μπορεί……

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16

φίλε προφέσορα γράφεις πολύ καλά  :rockon:

Επισκέπτης
Σε λίγο με τα ακάπωτα και τους Πακιστανούς,δε θα κατεβαίνουμε οι Έλληνες και θα τρώτε μόνο μελαμψη πούτσα κυρίες πουτάνες!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
H Άννα είναι μία καινούρια ψηλή κοπέλα απο Βουλγαρία.Είναι λίγο μελαμψή ,
Λεπτομερής και άψογη η ενημέρωση  σου συναγωνιστή Profx για τη συγκεκριμένη μαϊμουδογκόμενα. Στα υπόψη μη τη πατήσει κάποιος απ΄ όλους μας

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Εχετε να μου προτεινεται κατι καλο για αυτη την ωρα σε μεταξουργειο-φυλης? :helpplea:
Εάν είσαι Φυλής μπορείς να επισκευθείς την Άννα από Ρωσία στο Φυλής 71Β (ισόγειο). Θα σε ξεζουμίσει κανονικά. Όμως πριν πας διάβασε τις κριτικές στο thread "μπουρδέλα"

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Διδύμου 8Β ισόγειο που έχει έναν μαρμάρινο νεροχύτη του 1821 για εξωτερικό σκαλοπάτι.

Αυτα ειναι  τα  αμίμητα!

nikoskorompos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εάν είσαι Φυλής μπορείς να επισκευθείς την Άννα από Ρωσία στο Φυλής 71Β (ισόγειο). Θα σε ξεζουμίσει κανονικά. Όμως πριν πας διάβασε τις κριτικές στο thread "μπουρδέλα"

Ευχαριστω φιλε. Κατεβαινω τωρα προς τα εκει :rockon:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
μια ειναι μια μαυρουλα πολυ καλη που δουλευε στην φωκαιας τερμα κατω προς αχαρνων,νομιζω την λεγανε μπιανκα.Η αλλη ειναι η σαμπρινα απο την ερασιτεχνικη ταινια,η ξανθια.ξερετε να μου πειτε αν δουλευουν καπου?ειδικα η μαυρουλα.ευχαριστω
---
Φιλε paok- μαυρη εννοεις μαλλον την Κλαρα-  με τα γκλιττερ--- χρυσοσκονη-- λογικα εξαφανισμενη απο τριετίας
για την Σαμπρινα-  (που  παλια ήταν στην Λιοσιων στου Κωστη που εκλεισε λογω περιοικων)--
έχει αναφερθει οτι  η κοπελα  εχει πολλα προσωπικα προβλήματα-και τελευταία  φορα την είδαν  στην Πατρα--  πολυ αδυνατισμενη  κλπ
οποιος ξερει και θελει - ας πει

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
χτες κατα τις 2-00 το βραδυ
Αγαθουπολεως - κλειστο
Περγαμου 1 - ψηλη, οχι μικρη, με μεγαλο στηθος
Ρεμουνδου 21 κατω - ξανθια με καλο σωμα, γνωστη φυσιογνωμια, ο χωρος φαινεται αρκετα ανανεωμενος
Ρεμουνδου 21 ανω - ψηλη, μελαχρινη με μεγαλο στηθος, σχεδον μιλφ
Πιπίνου 65-Ανκα, καλο αδυνατο σωμα, φατσα σκυλι
Φυλής 136-μελαχρινο,μελαμψο μετριο προς καλο
Φυλής 134 υπόγειο-Αδιαφορη κοπελα
Φυλής 134 1ος - ασχημη χοντρουλα
Φυλής 134 ισόγειο- ομορφουλι, αδυνατουλι
φυλής 109 άνω- μια πιτσιρικα, γλυκια αλλα μετρια, εχει δουλεψει και φ84,φωκ25
φυλής 86 κάτω- Ζωη
Φυλης 84 κατω - λεπτο κοκκινομαλικο, προμιλφ
Φυλης 59 κατω - τελειο κορμι, ωραια φατσα, με αμφισβητησιμες υπηρεσιες, χωρις ελληνικα-αγγλικα, Σελενα

φυλής 71 κάτω-Μιά ακόμα Άννα.Από Φυλής 65άνω και αλλού.Καστανή λεπτή πιπινοειδής με λαχταριστό πεταχτό κωλαράκι.Οι γραμμές του λεπτοκαμωμένου προσώπου της προδίδουν ηλικία μεγαλύτερη από αυτήν που δείχνει το σώμα της.Τα βασικά.Όχι η Άννα η γυρολόγος από Φώκαιας 19,24 με ελεύθερο στοματικό.

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
"φυλής 71 κάτω-Μιά ακόμα Άννα.Από Φυλής 65άνω και αλλού.Καστανή λεπτή πιπινοειδής με λαχταριστό πεταχτό κωλαράκι.Οι γραμμές του λεπτοκαμωμένου προσώπου της προδίδουν ηλικία μεγαλύτερη από αυτήν που δείχνει το σώμα της.Τα βασικά.Όχι η Άννα η γυρολόγος από Φώκαιας 19,24 με ελεύθερο στοματικό"

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ, ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΚΟΠΥ-ΠΕΙΣΤ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom