Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (28 μέλη και 223 επισκέπτες)

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ονοματεπωνυμα απο αυτες που τα εχουν οι απο αυτες που εκδιδονται??? χαχαχαχα  :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μιλαμε για ενα ποσοστο καπου στο 95% που ΔΕΝ εχουν περασει..κριμα δεν εχω και τον καταλογο μπροστα μου να σας τα πω  :cheesy:
ε πρεπει να αναρτησεις ονοματα πορνιδιων που δεν περνανε κτεο μετα απο αυτες τις αποκαλυψεις.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ονοματεπωνυμα απο αυτες που τα εχουν οι απο αυτες που εκδιδονται??? χαχαχαχα  :2funny:

Αυτές που έχουν τα σπίτια συνήθως δεν τις πηδάμε, οπότε μάλλον από αυτές που εκδίδονται!

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχα.ειχε κολλησει κ δεν μπορουσα να στειλω..λοιπον κοιταχτε οπως ειναι λογικο και ευκολονοητο δεν μπορουνε να αναρτηθουνε ονοματα κτλ..α!και φυσικα μιλαμε μιλαμε για τα κλασικα μπουρδελα τω 15-30 ευρο και οχι για studios κτλ.παντως αυτα εμαθα κ οφειλα να σας το πω.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
χαχαχαχα.ειχε κολλησει κ δεν μπορουσα να στειλω..λοιπον κοιταχτε οπως ειναι λογικο και ευκολονοητο δεν μπορουνε να αναρτηθουνε ονοματα κτλ..α!και φυσικα μιλαμε μιλαμε για τα κλασικα μπουρδελα τω 15-30 ευρο και οχι για studios κτλ.παντως αυτα εμαθα κ οφειλα να σας το πω.
αμα δεν πεις ονοματα εισαι  :jerking: :jerking: :jerking:

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
το ξερεις οτι δεν γινεται.. :uglystupid:  :grin: :grin:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
μιλαμε για ενα ποσοστο καπου στο 95% που ΔΕΝ εχουν περασει..κριμα δεν εχω και τον καταλογο μπροστα μου να σας τα πω  :cheesy:

α) Δεν διεκδικω δαφνες,αλλα το εχω  γραψει κατι μηνες  πρωτυτερα,χαιρομαι που  το γραφει και αλλος...
β) Η  Ιβαννα ψηλη  ρε παιδιά? απο που  κι ως που?
Μου  φαινεται οτι  η χωρα τελει εν συγχυσει...
Τελος παντων,ας μας πει τελικά ο Πεταλωτής ( ο... πεταλωτης ,ρε πουστη μου!) τι ακριβώς συμβαινει...

skevanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
α) Δεν διεκδικω δαφνες,αλλα το εχω  γραψει κατι μηνες  πρωτυτερα,χαιρομαι που  το γραφει και αλλος...
β) Η  Ιβαννα ψηλη  ρε παιδιά? απο που  κι ως που?
Μου  φαινεται οτι  η χωρα τελει εν συγχυσει...
Τελος παντων,ας μας πει τελικά ο Πεταλωτής ( ο... πεταλωτης ,ρε πουστη μου!) τι ακριβώς συμβαινει...

χαχαχαχαχαχαχα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
25-02-2011 και ωρα 22.30 με 00.00

Σουπερ μινι τσαρκα.

Πιπίνου 32Β (γατόσπιτο) : Κλειστό

Καλύμνου 36Α: Κλειστό

Καλύμνου 48Α : Μισοκλειστο, κατι μαστορες εκαναν εργασιες ηλεκτρολογικες!

Καλύμνου 48Β : Μαρινα. Το τελειο κορμι για μιλφ! Ψηλη, αδυνατη, μαυρο μαλλι.
Περισσοτερα στην κριτικη!

Μαγνησίας 1Α : Νταιανα gilf με φουλ προγράμματα, γνωστή από το Έλλης 3

Πιπίνου 65Β: Άνκα. Μικρη σε ηλικια, αδυνατη με ομορφα ποδια! Ξανθια!
Περισσοτερα στην 2η κριτικη!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
----
Aπίστευτο , οτι δουλευει ακομα η GGilf  Συλβια :o
Προ  ημερών  ημουν εκει κοντά  σε δουλεια και είδα  ηλικιωμενο συναγωνστή 75-80 ετών (όντως) με κοστουμι και.. σακουλες απο μανάβη :) να εισέρχεται  στο cathouse  ;) :cheesy:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ε πρεπει να αναρτησεις ονοματα πορνιδιων που δεν περνανε κτεο μετα απο αυτες τις αποκαλυψεις.
οσον αφορα τους ελεγχους μια ιεροδουλος η οποια δουλευει σε δρομο καθετο στην λιοσιων και η οποια απο μονη της μου εδειξε τα χαρτια της μετα απο γενικη συζητηση επι του θεματος και επειδη με ειδε οτι προσεχω αρκετα μου ειπε οτι στην φυλης ειναι μεγαλο το ποσοστο που δεν περναει γιατρο και μου ειπε προσεχε ρουμανες και γενικα τις πολυ πιτσιρικες .Μου ειπε οτι περιξ λιοσιων ειναι ισως λιγο καλυτερα τα πραγματα απο οσο ξερει τουλαχιστον στα σπιτια που εχει δουλεψει αυτη!.Τα πραγματα ειναι απλα αν το θελουμε ολοι μας βιβλιαριο εχει? μπορουμε να το δουμε ?δεν εχει γεια...αν το κανουμε ολοι μας αυτο ισως να συμορφωθουν λεω εγω τωρα ...ονειρα...

patrick79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες.. Ξέρετε τι παίζει Κωσταντινουπόλεως 166 (έκαστος και Α και Β) αυτό το καιρό? Σχεδόν όλες οι ενημερώσεις που γίνονται δεν αναφέρουν τους συγκεκριμένους "οίκους".. Μήπως κλείσανε ??  :huh:  :huh:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μάγκες.. Ξέρετε τι παίζει Κωσταντινουπόλεως 166 (έκαστος και Α και Β) αυτό το καιρό? Σχεδόν όλες οι ενημερώσεις που γίνονται δεν αναφέρουν τους συγκεκριμένους "οίκους".. Μήπως κλείσανε ??  :huh:  :huh:
Δεν κλεισανε, λειτουργουν κανονικα.
Τελευταια φορα περασα πριν 5 μερες.

Στο Β η Αννα,  γνωστη κορασιδα του ιδρυματος με μεγαλο στηθος και πρωκτικο, που συνηθως στηνεται στο καθρεπτη, με πλατη προς το σαλονι.

Στο  Α αδιαφορη που δεν θυμαμαι κατι.
Παντως ηταν ανοιχτα και τα δυο

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Να κλεισουν ποια? Τα Κωσταντινουπολεως???
Με τιποτα ομως!!!  :tooth:

Στο 166Α παιζει τον τελευταιο καιρο μια μετριου αναστηματος, με μαυρο μαλλι μακρυ, τεμαχιο,
με αρκετα πιασηματα στα σωστα σημεια! Αλλα δεν ειναι κατι το εντυπωσιακο για να περασεις!

Στο 166Β [glow=red,2,300]ΣΤΑΘΕΡΑ[/glow] η Αννα!!!
Δες εδω!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
----
Aπίστευτο , οτι δουλευει ακομα η GGilf  Συλβια :o
Προ  ημερών  ημουν εκει κοντά  σε δουλεια και είδα  ηλικιωμενο συναγωνστή 75-80 ετών (όντως) με κοστουμι και.. σακουλες απο μανάβη :) να εισέρχεται  στο cathouse  ;) :cheesy:

Φιλαρακι ωραια γκομενα η Συλβια!
Πρεπει να την τιμησω αμεσα!!!

Και οι ωρες λειτουργιας του καταστηματος ειναι απο τις 12.00 μεχρι τις 19.00 το πολυ!!!  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom