μιλαμε για ενα ποσοστο καπου στο 95% που ΔΕΝ εχουν περασει..κριμα δεν εχω και τον καταλογο μπροστα μου να σας τα πω
Θελουμε ονοματοεπωνυμα....
μιλαμε για ενα ποσοστο καπου στο 95% που ΔΕΝ εχουν περασει..κριμα δεν εχω και τον καταλογο μπροστα μου να σας τα πω
ε πρεπει να αναρτησεις ονοματα πορνιδιων που δεν περνανε κτεο μετα απο αυτες τις αποκαλυψεις.μιλαμε για ενα ποσοστο καπου στο 95% που ΔΕΝ εχουν περασει..κριμα δεν εχω και τον καταλογο μπροστα μου να σας τα πω
Θα κανω ενα γκαλοπ και θα σου πω!!!ονοματεπωνυμα απο αυτες που τα εχουν οι απο αυτες που εκδιδονται??? χαχαχαχα
ονοματεπωνυμα απο αυτες που τα εχουν οι απο αυτες που εκδιδονται??? χαχαχαχα
αμα δεν πεις ονοματα εισαιχαχαχαχα.ειχε κολλησει κ δεν μπορουσα να στειλω..λοιπον κοιταχτε οπως ειναι λογικο και ευκολονοητο δεν μπορουνε να αναρτηθουνε ονοματα κτλ..α!και φυσικα μιλαμε μιλαμε για τα κλασικα μπουρδελα τω 15-30 ευρο και οχι για studios κτλ.παντως αυτα εμαθα κ οφειλα να σας το πω.
στειλε πμ ;) ;) ;)το ξερεις οτι δεν γινεται..
α) Δεν διεκδικω δαφνες,αλλα το εχω γραψει κατι μηνες πρωτυτερα,χαιρομαι που το γραφει και αλλος...
β) Η Ιβαννα ψηλη ρε παιδιά? απο που κι ως που?
Μου φαινεται οτι η χωρα τελει εν συγχυσει...
Τελος παντων,ας μας πει τελικά ο Πεταλωτής ( ο... πεταλωτης ,ρε πουστη μου!) τι ακριβώς συμβαινει...
β) Η Ιβαννα ψηλη ρε παιδιά? απο που κι ως που?
οσον αφορα τους ελεγχους μια ιεροδουλος η οποια δουλευει σε δρομο καθετο στην λιοσιων και η οποια απο μονη της μου εδειξε τα χαρτια της μετα απο γενικη συζητηση επι του θεματος και επειδη με ειδε οτι προσεχω αρκετα μου ειπε οτι στην φυλης ειναι μεγαλο το ποσοστο που δεν περναει γιατρο και μου ειπε προσεχε ρουμανες και γενικα τις πολυ πιτσιρικες .Μου ειπε οτι περιξ λιοσιων ειναι ισως λιγο καλυτερα τα πραγματα απο οσο ξερει τουλαχιστον στα σπιτια που εχει δουλεψει αυτη!.Τα πραγματα ειναι απλα αν το θελουμε ολοι μας βιβλιαριο εχει? μπορουμε να το δουμε ?δεν εχει γεια...αν το κανουμε ολοι μας αυτο ισως να συμορφωθουν λεω εγω τωρα ...ονειρα...ε πρεπει να αναρτησεις ονοματα πορνιδιων που δεν περνανε κτεο μετα απο αυτες τις αποκαλυψεις.
Δεν κλεισανε, λειτουργουν κανονικα.Μάγκες.. Ξέρετε τι παίζει Κωσταντινουπόλεως 166 (έκαστος και Α και Β) αυτό το καιρό? Σχεδόν όλες οι ενημερώσεις που γίνονται δεν αναφέρουν τους συγκεκριμένους "οίκους".. Μήπως κλείσανε ??
Μάγκες.. Ξέρετε τι παίζει Κωσταντινουπόλεως 166 (έκαστος και Α και Β) αυτό το καιρό? Σχεδόν όλες οι ενημερώσεις που γίνονται δεν αναφέρουν τους συγκεκριμένους "οίκους".. Μήπως κλείσανε ??
Πιπίνου 32Β (γατόσπιτο) : Κλειστό
----
Aπίστευτο , οτι δουλευει ακομα η GGilf Συλβια :o
Προ ημερών ημουν εκει κοντά σε δουλεια και είδα ηλικιωμενο συναγωνστή 75-80 ετών (όντως) με κοστουμι και.. σακουλες απο μανάβη να εισέρχεται στο cathouse ;)