Σημερα μεσημερι πηγα στη
φυλης 109α με μεγαλη ορεξη για την μαργαριτα αλλα τελικα βρηκα την τζουλια που ειχα παρει την δευτερα νομιζω,τελικα δεν μπηκα γιατι ημουν ψυχολογικα προετοιμασμενος για το ξανθο μωρακι μου κυριως ,την τζουλια την ειδα λιγο κουρασμενη πιθανον γιατι δουλευε και χτες απογευμα όπως ειδα.Ειπα να συνεχισω για να δω τι παιζει αν και ηξερα πως μετα την απογοητευση μου που δεν τη βρηκα δυσκολα θα εμπαινα αλλου,ειδα παντως δυο νεα μωρακια και ένα που το ξερω που υπο άλλες συνθηκες θα κατεθετα.Εχουμε λοιπον
109α τζουλια,υπαρχει κριτικη
80 μαρινα,νέο μελαγχροινο μωρο με ωραιο σωμα,καλο κορμι ,κανονικο υψος και σκουρα επιδερμιδα μ εξαιρεση-παραφωνια τον λευκο πισινο της όπως διαγραφοτανε από το εσωρουχο της μ ένα πολύ μικρο tattoo πισω,δεν μ επεισε ως υφος για μεσα
84α αλινα,η μελαγχροινη από την αντιστοιχη αλυσιδα 84-86 και φωκαιας 25 οπου δουλευε ως διδυμο με την πολωνεζα τζουλια
84β η αλινα που δουλευει ως διδυμο στο 86α με την μαρινελα,πολύ σεξι κορμι και υφος που πρεπει να δοκιμασει οπωσδηποτε ο farkeli
86α μιχαελα
86β τερεζα χαμηλης ιπποδυναμης παλιοτερα,τωρα δεν ξερω,μελαγχροινη και σταθερη εκει τα πρωινα
92 υπογειο ,δυο κοπελες,η αννα με το κωλαρακι σαν φουσκωτο κεκακι,ωραιο προσωπο και σωματακι,θελω πολύ να την παρω και νομιζω και αυτή γιατι με κοιταζει με αρκετο ενδιαφερον,δεν μ εμπνεει δυστυχως ο χωρος.Δευτερη κοπελα η μιρελα με πρωκτικο και σαφως περισσοτερες καμπυλες,πιο πολύ μου αρεσε η αννα όμως,δεν εχει ενθαρυντικη κριτικη παντως
Μονης προδρομου η ρωξανη
65β η νελι
67 η αντινα
71α η μονικα από το 80
71β η αννα το μελαγχροινο πιπινι με τις αφελειες,γυρολογος της φυλης,υπαρχει παλιοτερη κριτικη μου στο 65β με θετικες εντυπωσεις
66 καινουργιο η ντενισα με μαυρο μινι φορεματακι
54α ντιανα,νέο μωρο κανονικου υψους,καστανο μου αρεσε σαν υφος,καλο σωματακι,στα υποψιν
Φωκαιας
19 γιαμα,ετσι μου την ειπαν,ξανθο με πλαδαρο σωμα,καπως γεματο,την εχω ξαναδει εκει και στη μονης προδρομου ως ντουετο
25α ξενια,πολύ μου αρεσε σημερα,ωραιο μωρο που εχω παρει,δυστυχως αυτή η κοπελα όπως και η αλεξανδρα άλλη κοπελα με φοβερο σωμα ανηκουν στη κατηγορια gun and run,δηλ κτυπας και φευγεις,δεν μπορεις να δημιουργησεις ατμοσφαιρα
25β λαουρα