Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 337 άτομα (33 μέλη και 304 επισκέπτες)

puff

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν πέρασα σήμερα από Φυλίς 71 και πάνω ήταν μία Αννα, μελαχρινή, λεπτή με καταπληκτικό μεγάλο στήθος. Ενθουσιαστικά και πήγα να την τιμήσω, αλλά τελικά δεν μπόρεσα επειδή μου είπε ότι την έχω μεγάλη και δεν μπορεί... το ίδιο μου είχε τύχει στο ίδιο σπίτι με τη Σακίρα... Πραγματικά μου την έδωσε επειδή από εμφάνιση είναι αυτό που πάντα ονειρευόμουνα... μία λεπτή κοπέλα με μεγάλο στήθος.....

Εννοείς ότι άκυρο πήρες για κόλο ???????????????? :think:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
spider εισαι θεος...δε θυμαμαι τιποτα παρα λιγα...

-φ22 κατω,η ξανθια με πρωκτικο...ευτυχως δεν ειναι αυτη απο κολοκυνθους...
-διδ.18 κατω,ενα παχουλο εκφυλο και προστυχο (καλο στο προσωπο),φουλ προγραμμα...μας εβγαζε γλωσσες,χειρονομιες κ.τ.λ.
-φ22 πανω,ενα μελαχροινο ψηλο με βυζι τρυπανι...super...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Φωκαιας 25 κατω...μια γαμω τσατσα με αγενη συμπεριφορα..και 2 κοπελες η μια ονομαζεται Μονικα και ειναι ρουμανα..σωμα μοντελου αλλα υπηρεσιες ξεπετας και ας κανει ακα..μαζι της

Στη Μόνικα δαγκωτό μαύρο. Ενώ στις πρώτες συνευρέσεις ανταποκρινότανε, προχθές που τη ξαναπήρα ήταν τελείως ξεπέτα με άσχημη πουτανοσυμπεριφορά, στα 5 λεπτά ήθελε να τη κάνει. Τσάμπα το παράβολο των 20. Η τσατσά όπως λέει και ο συναγωνιστής ήταν για τις φάπες, και αυτή με μεγάλη αγένεια στους πελάτες. Μάλλον για μαλάκες μας περάσανε.
ΥΓ. Προτείνω για τις πουτάνες που τρώνε άκυρο από συναγωνιστές λόγω κακής συμπεριφοράς ή ξεπέτας κλπ,  στις ενημερώσεις να τις μαρκάρουν με γραφή bold για να είναι πιο έυκολος ο εντοπισμός τους από τους υπόλοιπους.

Επισκέπτης
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
[size=10pt][size=10pt] Π Ρ Ο Σ Ο ΧΗ ![/size][/size]
Ιάσωνος 37Α, σκαλάκια, ημιόροφος-παταράκι χαμηλοτάβανο, τιμηθέν με φωτό Farkeli (που αργότερα προστέθηκαν δικές μου ενθέσεις και αναρτήθικε εκ νέου στο σάιτ).
Εκδίδεται η Ρωξάνη, αποδεκτής εμφάνισης, καστανή, ψιλοαλόγα με 2,5 βυζί. Φοράει είδος μπλούζας, ανοικτή μπροστά (βυζιά έξω), κλειστή στην πλάτη και μανίκια μακριά (μαλακία το βρήκα).
Από τις χειρότερες της μακραίωνης μπουρδελο-ιστορίας μου.
Μόλις μπήκε τη ρώτασα ευγενικά πως τη λένε και με κοίταξε με το ύφος που θα είχε αν της ζητούσα το βιβλιάριο με τις καταθέσεις της.
Το «δεν βιάζεται» της σκατοτσατσάς, εννοούσε ότι πρώτα μπαίνει στο δωμάτιο και μετά σου φοράει καπότα, παρόλο που θα ήθελε να το κάνει από το διάδρομο. Τα «ελεύθερα πιασίματα» που διαλαλούσε η βρωμοτσατσά, αφορούσαν λίγο μπούτι και ακόμα λιγότερο βυζί και αυτό (το δεύτερο) υπό όρους και προϋποθέσεις που σου ανακοίνωνε με επιτακτικό ύφος. Για 69, που έλεγε η κωλοτσατσά, όχι χλωμό, κατακίτρινο και πεθαμένο το βλέπω, παρόλο που δεν το ζήτησα. Πίπα δευτερολέπτων (αχ τι άνετες οι ξεπέτες του λεπτού, τις νοστάλγησα...). Καβάλα κατόπιν έντονης επιμονής μου με εκφράσεις βαθειάς δυσαρέσκειας. Πισοκολλητό σε στάση που να μπορείς -έστω με προσπάθεια- αφού αγριμένος το ζήτησα, και το -συνήθως μειλίχιο  :grin:- ύφος μου δεν σε προδιέθετε για αντιρρήσεις. Τσακ μπαμ έχυσα και έφυγα -κυριολεκτικά- βρίζοντας.
Γενικώς ανυπόφορη γκρίνια και βιασύνη του στυλ «ξέχασα το σίδερο στη μπρίζα, τρέχω να το βγάλω».
:headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff:
Αν παρόλα αυτά περάσετε, καλό είναι να έχετε προμηθευτεί ενημερωμένο εορτολόγιο γιατί οι άγιοι που θα κατεβάζεται θα σας φανούν απελπιστικά λίγοι. Άσχετα αν στο κατηχητικό (το ποιό;;;;; ) σας φαίνονταν απελπιστικά πολλοί.
Τέλος θα νοίωσετε δυσαρέσκεια που οι κινέζοι δεν είναι χριστιανοί και δεν θα βρίσκετε αρκετά καντήλια να κατεβάστε.
Αν, επίσης, παρόλα αυτά, περάσετε, βοήθειά σας, Νίπτω (ως άλλος Πιλάτος) τας χείρας μου!

Ο άγιος τσιμπουκλένιος να σας έχει καλά:
Sincerly yours
jopino (o A')

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εκδιδεται...τι εκφρασεις ειναι αυτες...... :2funny: :2funny: :2funny:

Molecular

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά έχει πάρει κανένας τη Μαρία? Το Σάββατο βράδυ την είδα Φυλής 80, Ελληνίδα λέει οτι είναι από Τρίκαλα! Αξίζει ή μπα?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΕΡΗ ΑΘΗΝΑ....

ΦΥΛΗΣ 134 ΠΑΝΩ....Τσεσικα βουλγαρα(σκιπταρ)...τοποθετηση προφυλακτικου με αψογη τεχνικη:
φυσαμε τη καποτα να βγει ο αερας..την τεντωνουμε με τους δυο αντιχειρες τοσο οσο χρειαζεται να χωρεσει στο υπερκαβλι του spiderdom....ανεκτικη στο πισοκολλητο...τιποτα παραπανω...αψυχη,αμιλητη,ψυχρη...δουλευε και στο αχαρνων 85 ιδιας αλυσιδας με το παρων ντελο....
ΦΥΛΗΣ 134κατω....αδιαφορη βαλκανια μιλφ....
ΦΥΛΗΣ 109 κατω....αδιαφορη βαλκανια νεαρα με διαφορα στηθους απο τη προηγουμενη.
ΦΥΛΗΣ 71ισογειο...ΝΑΤΑΛΙ....απο κολωνου 30,φ 134,χωμ 11..κλπ....ρωσιδα που δαγκωνει....
Φυλής 67..2 κοπελες μια αθιγγανη,γνωστη απο φωκ 22 και κων 166..μαζι της μια λευκη με γιαλια καιbrutal παρουσιαστικο.
ΦΥΛΗΣ 59Κατω...Ελενα ρουμανα με κοντο κοκκινο μαλι.μικρο στηθος γυρω στο 1.75 με φετιχ δερματινα τακουνια μεχρι το γονατο....
ΦΥΛΗΣ 59 πανω..ΣΑΚΙΡΑ..εχει παρει τα κιλα της....
ΦΥΛΗΣ 69..Το χριστινακι μεγαλωσε και ξενυχταει...
ΦΥΛΗΣ 86 κατω...Οτι πιο ομορφο ειδα..Ρωξαννα,ρουμανα με αρχιτεκτονικο σιλικονατο στηθος...ψιλη με μποτες μεχρι το γονατο..χαμογελαστη...δε περασα..την θεωρησα πολυ πανω απο τα δεδομενα και φοβηθηκα ξενερωμα.
ΦΥΛΗΣ 84 κατω...Ξενια...απο φ 67 παλιοτερα῎...εντυπωσιακο στηθος και μπειμπι προσωπο...
ΦΥΛΗΣ 84 Πανω....ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ..ωραιο διδυμο σε εμφανιση με ακα...δε ξερω τι κανουν και τη χημεια εχουν μεταξι τους παντως το 10 λεπτο για 2 γυναικες μαζι που δινει η γαμοτσατσα ειναι ΑΠΑΤΗ....ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΝΟΙ....στη κασσανδρας τα ιδια κανεται??....ας απαντησουν οι προμοτερς των οικων αυτων....
ΦΩΚΑΙΑΣ 22...κατω...ΡΩΞΑΝΝΑ..αδυνατη το πολυ 30 κιλα...μελαμψη με μακρυ κλεοπατρε μαυρο μαλι με ξανθες ανταυγες...μια ευθεια ειναι η γκομενα..νευρωτικη,ανορεκτικη,κανονικο προγραμμα...εχω τσακωθει μαζι της οταν ηταν στην αετοφωλια στη μ προδρομου...
Μ Προδρομου υπογειο..3 κοπελες δλδ 2 αλλα η μια κανει για 2..υπερβαρη αλλα πολυ χαμογελαστη...η αλλη ηταν τυπικη βαλκανια..κοπι-πειστ των πορνιδιων που εχουν κατακλυσει τους οικους τα τελευταια χρονια....
ΦΥΛΗΣ 61...Μαρινα μελαχροινη βαλκανια..κατι ελεγα για αντιγραφες....ο τσατσος πιεζε να περασω λεγωντας οτι ειναι πολυ καλη....

johnnnnn62

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
95
Πόντοι
1
Λοιπόν πέρασα σήμερα από Φυλίς 71 και πάνω ήταν μία Αννα, μελαχρινή, λεπτή με καταπληκτικό μεγάλο στήθος. Ενθουσιαστικά και πήγα να την τιμήσω, αλλά τελικά δεν μπόρεσα επειδή μου είπε ότι την έχω μεγάλη και δεν μπορεί... το ίδιο μου είχε τύχει στο ίδιο σπίτι με τη Σακίρα... Πραγματικά μου την έδωσε επειδή από εμφάνιση είναι αυτό που πάντα ονειρευόμουνα... μία λεπτή κοπέλα με μεγάλο στήθος.....

Διόρθωση... Φυλής 59 ήθελα να γράψω....

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Στο Φ54 προσάραξε η Κλαούντια, προερχόμενη από πλατεία Βάθους.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ.....

ΚΑΛΛΕΡΓΗ 33...Ιδιας αλυσιδας με το Λιοσιων 91...ΛΙΝΑ....στο προσωπο,στο στομα της,στο σωμα της ο σναγωνιστης GIASOU...Θα λυσει ολα τα υπαρξιακα και σεξουαλικα προβληματα που τον απασχολουν το τελευταιο καιρο....35 αρα αλβανη νεα στη δουλεια...GFE συμπεριφορα...χαμογελαει συνεχεια..γλυκομιλητη με τα λιγα ελληνικα που ξερει...κανει τα παντα οτι της ζητησεις..γλυφει αρχιδια,κολοτρυπιδες,δαχτυλα χεριων,ποδιων,γονατα..δινει κολο,τα παιρνει στη μαπα,τα καταπινει τα κανει γαργαρα,τα κανει τσιχλοφουσκα...και οτι θελει ο πελατης..δεν εχει πειρα στο σεξ αλλα ειναι προθυμη να μαθει και να ικανοποιησει καθε φετιχ και καθε βιτσιο...στα βηματα της μεγαλης ΓΙΑΝΝΑΣ..της λεττονης....που ηταν απο τις πρωτες πριν 4 χρονια που ξεκινησε τα ακαποτα στο αχ 48,μαρ 59,καλλ 33..ενω περσι ηταν λιοσιων 91.Η ΛΙΝΑ ειναι 1,65 πολυ πολυ αδυνατη με καστανο μαλι μεχρι τους ομους...Το στηθος της ειναι σαν γατας σε περιοδο θηλασμου..μικρο σαν μπιλια και κρεμαστο..αντιαισθητικο,σπανιο...καλο ειναι να μη τη γδυσεται απο πανω...!!!!!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

ΚΟΛΩΝΟΥ 11..ΥΠΟΓΕΙΟ..Αντριαννα με πιρσινγκ στο ανω χειλος..συμπαθητικη κοπελα με καστανοξανθο καρε μαλι...καλες αναλογιες,μικρο στηθος.
ΚΟΛΩΝΟΥ 11...ΙΣΟΓΕΙΟ..ιδιοκτητρια και τσα2 στον ιδιο ρολο η κυρια κατερινα που παλιοτερα ασκουσε το επαγγελμα στην ακομινατου παρουσιασε μια ψιλη κοπελα με μαυρο μαλι και αγρια χαρακτηριστικα...υποσχονταν σουπερ περιποηση αλλα χωρις εξτρα...η κοπελα εδειχνε φιλικη..δε ξερω δε μου αρεσε και πολυ.
ΚΟΛΩΝΟΥ 11..οροφος...μια αθιγγανη με πεταχτο στητο βυζακι...
ΚΟΛΩΝΟΥ 11 ταρατσα....καποιοι ανξιοπαθουντες πακιστανοι μοιραζονται το αυθαιρετο υποστεγο..που και που κατεβαινουν και προς τα κατω...
ΚΟΛΩΝΟΥ 27 υπογειο..η γνωστη πολυ αδυνατη αθιγγανη με το μαυρο μαλι πιασμενο κοτσο...νομιζω τη λενε ΒΙΚΥ..δουλευει εκειτα 2 τελευταια χρονια παντα μεταμεσονυχτιες ωρες...
ΚΟΛΩΝΟΥ 30 κατερινο σπιτο..ΑΝΝΑ vfm..gia metaxi..μιλφ ρουμανα με καρε μαυρο μαλι..μικρο στηθος,κολαρα,ψιλη..πολυ καλη προτεινεται ανεπιφυλακτα...γλυφει μπαλες αλλα οχι ακα...!!!
ΚΟΛΩΝΟΥ 32 & ΛΕΩΝΙΔΟΥ...Μιγαδα ισως λατιν με πλουσια προσοντα χαρακτηριστικη αστεια ομιλια κατα την αυτοπαρουσιαση της....
Ιασωνος 1β δεξια..Η γνωστη κοντη ξανθια Μονικα...τα βασικα αξιζει για κανα 2 φορες..τα αλλα ηταν κλειστα α,γ β αριστερα...
Ιασωνος..19 κατω...Αννιτα 1.70 πανω σε τακουνια,αδυνατη βαλκανια με στυλατο κοντο χτενισμα,,μικρο στηθος ωραιο κολαρακι...
Ιασωνος 19 πανω...αθιγγανη κοντη αδιαφορη περιπτωση.
Ιασωνος 20 β Η μονιμη ξανθια προ μιλφ τα τελευταια 2 χρονια μετα τα μεσανυχτα..
Ιασωνος 20 οχι σε αυτο με το ασανσερ αλλα στο αλλο ηταν μια ευσωμη μαυρομαλλα.
Κολωνου 27 πανω...Μονικα με τα γραμματα στη ραχοκοκαλια της απο Μεγ αλεξανδρου 22.
Ιασωνος 44,43,46,42....δεν ειχαν τιποτα το ξεχωριστο..μονιμη στο 46 πανω νομιζω η ΛΙΛΗ...με τσαλιμακια και χειρονομιες στο σαλονι αλλα εκνευριστικη μεσα καθως μιλαει και ρωταει καθε 2 δευτερολεπτα αν μου αρεσει αυτο που κανει...φουλ προγραμα
Μαραθωνος 59 ΝΙΚΗ..ψιλη καστανοξανθη με 2αρι στηθος και σωμα μοντελου σταθερη και αυτη τα τελευταια χρονια,,δε την εχω παρει ποτε,,δε ξερω τι κανει μεσα και δε θυμαμαι να ακουσα για εξτρα...
Αχιλλεως 40 μια κοντη στρουμπολη μελαχροινη βαλκανια...
Αχιλλεως 51...δουλευε στη καλλεργη μια αθιγγανη.αγελαστη.αγρια κορασιδα που με 15 ευρο κανει κολο και τελειωτικο...
Ιασωνος 37 κατω..ΔΗΜΗΤΡΑ...Μιση ωρα αναμονη στο δωματιο..υπηρεσσια η συμπαθητικη μιλφ τσα2 που θελει να γαμησει ο SPEED....

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Κυριακη πρωί ητανε δυο μουναρες 23 αρες στο Περγαμου 2,η πιο ψηλη (και οι δυο ψηλες),νομιζω την ειπε Αλινα η τσατσα,ξερει κανεις τιποτα? Δεν περασα γιατι κατι με  ειπε μεσα μου οτι θα φαω ξεπετα...
Η Αντριαννα της Διδυμου πινει ακομα χυσια κανονικά? Τις προαλλες της το ζητησα,αλλα μου ειπε ειναι κρυωμενη...αλλες φορες μου τα πινει απο μονη της.Βλεπω κριτικη σημερινη οτι μαλλον τα ρουφηξε σε συναγωνιστη,θα καυλωσε,της αρεσουν οι ψωλαραδες και οι νεαροι...
Φολα μεγαλη  η Αναστασια,στο Καλυμνου το ισογειο(απο  πανω ο Αρης καταριεται οποιον δεν περναει  :2funny:),εζυγισθη,επηδηχθη και ευρεθη ελλιπής...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Φολα μεγαλη  η Αναστασια,στο Καλυμνου το ισογειο([size=20pt]απο  πανω ο Αρης καταριεται οποιον δεν περναει[/size]  :2funny:),εζυγισθη,επηδηχθη και ευρεθη ελλιπής...

εμένα πάλι ο τσατσος ο Αρης ΠΟΤΕ δεν με εχει βρίσει.... :S :think:
ποτέ όμως! ολο με το σεις και με τα σας με εχει...και σπανια περναω στο δωμάτιο...
και παντα μου μιλα στον πληθυντικο !!! :2funny:
βεβαια οταν βγαινω απο το σπίτι δεν γνωρίζω τι κατάρες μου ριχνει.... :helpplea:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
εμένα πάλι ο τσατσος ο Αρης ΠΟΤΕ δεν με εχει βρίσει.... :S :think:
ποτέ όμως! ολο με το σεις και με τα σας με εχει...και σπανια περναω στο δωμάτιο...
και παντα μου μιλα στον πληθυντικο !!! :2funny:
βεβαια οταν βγαινω απο το σπίτι δεν γνωρίζω τι κατάρες μου ριχνει.... :helpplea:

Αν είσαι  ο Κριστοφερ Καραντινι,σε φοβαται,ειναι φανερό...μηπως του χαμογελας κιόλας?  :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μάλλον θα ξαναγράψω ενημερώσεις...

Άντε βρε μπαγάσα spiderdom με κατάφερες και πάλι!   :thumbsup:

Όχι τίποτε άλλο, αλλά να βγάλω και κανένα μεροκάματο γιατί μάλλον θα πεινάσω τελευταία ...  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γεια σας παιδες
λοιπον εχω ασχημα νεα..αρκετοι θα παρατηρησατε πως η κολοκυνθους πριν λιγες μερες σταματησε να δουλευει και μετα δουλευε με ληψες βαρδιες...
λοιπον σημερα πηγα πρωι και πετυχα δυο χοντρες η μια κατω και η αλλη πανω οποτε αποφασησαμε να παμε εγω στην κατω και ενα φιλαρακι μου στην πανω... αποτελεσμα η κατω (ψιλοχοντρη μελαχρινη με χαλια μαλλι και βλεμα και κινησεις αγελαδας) να αποτελεσει ενα απο τα χειροτερα γαμησια της ζωης μου.. αμετοχη και βαριεστημενη ενω μου ξεκαθαρησε πως δεν τα παιρνει στο στομα.. ενω στην πιπα τον ετριβε στα δοντια της(!!!!) ναι καλα καταλαβατε!! δεν ξερω γιατι το εκανε αλλα οσες προτροπες και αν εκανα συνεχισε μεχρι που σταματησα το επιπονο αυτο τσιμπουκι... στην πραξη καλητερα να γαμουσα το πορτατιφ στο σπιτι..
η ξανθια πατσαβουρα πανω απο οτι μου ειπε το φιλαρακι ηταν και αυτη χαλια και απροθυμη στη συνεργασια...
σκεφτηκα και ειπα: που πηγαν τα μουνακια που ειχε φερει προσφατα και που αξιζαν ολα???
οποτε κατεβηκα και το απογευμα να δω μηπως και αλλαξαν βαρδια και δουλευουν απογεμα και βραδυ..
τζιφος το απογευμα ηταν τα ιδια σκατομπαζα..
τρεμω στην ιδεα πως μαλλον εφυγαν και πως θα τρωμε στην μαπα τισ φολες τωρα...
μακαρι να μην ισχυει και απλα να εκλεισε το μαγαζι για αλλους λογους και να δουλευουν μεταμεσονυχτια βαρδια (που ειναι και η τελευταια μας ελπιδα)...

αλλη απορια ειναι γιατι εχουν κλεισει το σπιτια της μιραντας (αχιλεως και μαραθωνος γωνια)?????

τελευταια απορια μιας και σας κουρασα η αννουλα απο Φ71κατω εφυγε οπως ελεγε η ευα????

τελος η γιαννα απο αχιλεως 51 ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ουτε ενα ευρω στην μποφα... μπορει να γραψω κριτικη παροτι βαριεμαι εντελως...

με λιγα λογια στο μεταξουργειο ολα πανε για τον πουτσο...

υ.γ. για οποιους ενδιαφερει το πρωι στην ιασονος ξαναρχισαν τα "ντουετακια"!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom