Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 352 άτομα (27 μέλη και 325 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
"μόνο" σωστά  :thumbsup:
Η Μαρία του Ιάσωνος 43 είναι Αλβανέζα 100%

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
1
Στο Ιάσονος 43 δουλεύουν η Μαρία η Βουλγάρα στην απογευματινή βάρδια και η Μαρία η Αλβανίδα στην βραδινή. Κάνουν και οι δύο το ίδιο πρόγραμμα. Προσωπικά έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και απο τις δύο. Η δεύτερη έχει φροντίσει να αντιγράψει την πρώτη με επιτυχία, όχι μόνο στο πρόγραμμα, αλλα και στην ευγένεια και στο ενδιαφέρον για τον πελάτη. Στα συν του συγκεκριμένου σπιτιού είναι και η τσατσά, επίσης ευγενέστατη. Φυσικά η Μαρία η Βουλγάρα της Ιάσονος δεν έχει καμία σχέση με την άλλη Μαρία Βουλγάρα που δούλευε στη Φυλής και πήγε σε στούντιο όπως αναφέρει άλλος συναγωνιστής πιο πάνω.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
H  απογευματινη γυφτοειδής με τα πηρσινγκ,  το  ξανθωπο βαμενο μαλι , η παχουλη  με  τα  :tits: ειναι η... Βουλγάρα ?  :think:

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
1
Μερικές φορές έχω πετύχει τη Βουλγάρα και νυχτα. Αλλά συνήθως δουλεύει ημέρα. Η εμφάνιση πρέπει να σου πω δεν ήταν του γούστου μου. Ούτε της μιας Μαρίας ούτε της άλλης. Και στις δύο πρώτη φορά είχα μπει διστακτικά. Μέσα όμως ήταν πραγματικά αποκάλυψη! Απο κει και πέρα ο καθένας κρίνει μόνος του. Πάντως έχω δοκιμάσει και τις δύο πολλές φορές, είτε μόνος είτε σε παρτούζα και ήταν ΑΨΟΓΕΣ!!

Επισκέπτης
ναι, απο τις περιγραφες καταλαβα ποια ειναι. την ειχα πετυχει μια φορα σε βραδινη βαρδια. ψιλη με κοντα ξανθο μαλλι....
να την προτιμήσω δηλαδη την επομενη φορα ε !
Πήγαινε να δοκιμάσεις...δεν χάνεις τίποτα...μόνο 20 ευρώ.. :cheesy:
Δείχνει φιλότιμη κοπέλα αλλά είναι διαδικαστική και κατώτερη των απαιτήσεών μου.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
χτεσινοβραδινη επισκεψη στο Δ18α και στη Αλιωνα μιας και ειχα διαβασει αρκετα αλλα δεν ειχα ποτε επισκεφτει.

περιμενα να δω μια οχι και πολυ καλη εμφανισιακα γυναικα απο ολα αυτα που ειχα διαβασει, αλλα στο συνολο της ηταν σε παρα πολυ κατασταση.
νομιζω οτι ειναι απο τα πιο καλα εμφανισιακα milf που κυκλοφωρουν.
γενικα ωραια παρουσια με ωραιες υπηρεσιες...
ανεβενει κριτικη....

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
speedius,να δοκιμασεις και τη μαρινα (ελληνορουμανα) που δουλευει μεταμεσονυχτια στο συγκεκριμενο οικο, καλυτερη και ομορφοτερη,αλλα απλο προγραμμα...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
"μόνο" σωστά  :thumbsup:
Η Μαρία του Ιάσωνος 43 είναι Αλβανέζα 100%
Η Μαρια ειναι αλβανιδα και μαλιστα ειναι και αδελφη της Δημητρας απο αχιλλεως 40 και ιασωνος 37....τη προηγουμενη βδομαδα σρη πρωτη πρωινη δουλευε η Χριστινα...αθιγγανη βαλκανια με τις γνωστες υπηρεσσιες...ακα,κουλουρι κλπ...ο φιλος μου αλεξ περασε μαζι της και εμεινε ικανοποιημενος!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ενημερωση τωρα από φυλης
Φωκαιας
19 φλοριντα από φυλης 65 και 92
25α πρωι ηταν η ξενια με μινιον μελαγχροινο,απογευμα τωρα  η λαουρα από το 25α μαζι με την μονικα,το διδυμο αυτό φαινεται να εχει βρει τα πατηματα του και να συνεργαζονται αρμονικα
25β πρωι η λαουρα που ανεβηκε απογευμα διπλα στο πανω και τωρα απογευμα η καρλα ,ξανθια σεξοβομβα ,με μπουταρες ,κωλαρες,βυζαρες,γνωστη από φωκαιας 17β και φυλης 71α,πιθανον γυφτοπουλα ,σκουρα επιδερμιδα και φυσικα βαμενη ξανθια
Φυλης
80 μονικα
84α τζουλια με φουλ προγραμμα αλλα δεν την ειδα
84β ιρενη,τελικα δεν θα τη τιμησω
86α,δυο σεξι κοριτσια,η μαρινελα που ολο και ομορφαινει και η αλισα ,διδυμο που ηταν και χτες
86β πρωι η τερεζα,τωρα η ρωξανα
65α κοντοπουτανο συμπαθητικο μελαγχροινο
67 αντινα,μελαγχροινο μλφ,καπως αγριο όμως στο προσωπο
69α χριστινα,πηρε λιγα κιλακια
71β η αννα
92 υπογειο παλι η αννα
Μονης προδρομου η γνωστη ιωαννα με το πρωκτικο,κριμα που δεν μου βγαινει να την παρω
66 λαουρα η γνωστη
66 καινουργιο,η εκφυλη καβλομουνα ιωαννα από φυλης 134,μελαγχροινη για αγριες καταστασεις που για τωρα δεν ημουνα
Αγκυρας 12 παλιο η ξανθια βικτωρια από τη παρασκευη,καλο σωμα
Διδυμου
18β η αλιονα,μιλαμε για περηφανο αλογο,νομιζω τελικα ότι θα ενδωσω,τη ρωτησα αν εχει κανει χορο το μαναρι μου και μου πε όχι.Αυτη να την ειχες στα 25 της θα ειχες λιγα χρονια ζωης…τελος
20 η παμελα από αγκυρας 12

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως θυμάσαι τα ονόματα των κοριτσιών από 65α και 65β;

Επισκέπτης
25α πρωι ηταν η ξενια με μινιον μελαγχροινο,απογευμα τωρα  η λαουρα από το 25α μαζι με την μονικα,το διδυμο αυτό φαινεται να εχει βρει τα πατηματα του και να συνεργαζονται αρμονικα
25β πρωι η λαουρα που ανεβηκε απογευμα διπλα στο πανω και τωρα απογευμα η καρλα ,ξανθια σεξοβομβα ,με μπουταρες ,κωλαρες,βυζαρες,γνωστη από φωκαιας 17β και φυλης 71α,πιθανον γυφτοπουλα ,σκουρα επιδερμιδα και φυσικα βαμενη ξανθια
Μπερδεύεσαι και μόνος σου -φαντάσου πόσο μπερδεύεις τους άλλους:

25α άνω πρωι ηταν η ξενια με μινιον μελαγχροινο,απογευμα τωρα η λαουρα από το 25α άνω μαζι με την μονικα,το διδυμο αυτό φαινεται να εχει βρει τα πατηματα του και να συνεργαζονται αρμονικα
25β κάτω πρωι η λαουρα που ανεβηκε απογευμα διπλα στο πανω και τωρα απογευμα η καρλα ...

Δηλαδή η γλυκιά καστανή πιπίνα Λάουρα, το πρωί εργαζόταν σταθερά στο Φώκαιας 25β-κάτω όπως συνήθως και το απόγευμα ανέβηκε στο Φώκαιας 25α-άνω.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
το λαθος στην ενημερωση μου ηταν η λαουρα απο το 25β,μονο αυτο,και μου λετε οτι σας μπερδευω κιολας που απο παρασκευη ενημερωνω συνεχεια..
ρε δεν πατε να γαμηθειτε,απο δω και στο εξης θα παιρνετε τ αρχιδια μου στην ενημερωση κανονικα

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
το λαθος στην ενημερωση μου ηταν η λαουρα απο το 25β,μονο αυτο,και μου λετε οτι σας μπερδευω κιολας που απο παρασκευη ενημερωνω συνεχεια..
ρε δεν πατε να γαμηθειτε,απο δω και στο εξης θα παιρνετε τ αρχιδια μου στην ενημερωση κανονικα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom