Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 165 άτομα (8 μέλη και 157 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
αδερφια συναγωνιστές καυλιά  :rockon:
Δεν μπήκα για ενημέρωση γιατί ετσι και αλλιώς καρφωτός στο φωκ25 πήγα μιας και ήταν μεσα η μια απο τις πιο αγαπημένες μου κορασίδες Λαουρα αλλα για να παράπονεθώ. Για όσους δεν την ξέρουν ειναι αδυνατούλικο 20χρονο ρωσάκι με μικρα βυζάκια και αγγελικο προσωπακι. Οποτε την έχω πάρει απο την πρώτη φορά κιόλας είχαμε πολύ καλή χημεία με πολλά γλωσοφιλα, πάθος κλπ. Μαλιστα μια φορά ήταν χάλια και μου το σφύριξε στο αφτί προκειμένου να μην μπώ.. ΤΟ εκτίμισα, εδωσα φραγκα για το παράβολο, μπήκα τα είπαμε κανα δεκαλεπτάκι (παρηγορητής) και εφυγα μετα και καρφωσα το Χριστινάκι. Το παράπονο μου είναι το εξής.. Μου το αναγκάσατε και άρχισε τα ακάποτα, δηλαδη με λίγα λογια μου κόψατε τα γλωσσόφιλα. Εχθες στην τελευταία μου κατάθεση επάνω που το ειχα κολίσει στην πορτα και το χαμουρευα ακουω συναγωνιστη να ρωτα τι προγραμα κανουν τα κοριτσια και η τσα2 ειπε ακα..καπακια την ρωτάω αμα λεει αλήθεια η τσα2 και απάντησε καταφατικα. Της λέω κομμενα τα φιλιά μωρακι και λέει περιμενε.. Βγενει παει πλένει τα δοντια της και ξαναήρθε  :headbang: απο ντροπή το φιλουσα  αλλα το γεγονος ειναι οτι μου το χαλάσατε το καυλοπιπινο.  :headbang:
ΥΓ οποιος συναγωνιστής θελει να ρωτήσει τι γεύση ειχε εχθές η ψωλή του δεν θα θεωρηθει εντιμος ως συναγωνιστης

:2funny: :2funny: :2funny:

Δε μου λες φίλε, μόνο εσύ νομίζεις ότι έδινες γλωσσόφιλα;

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
που ειναι εκεινος ο τυπος που μπουκαρε στα δωματια και τις εχυνε σαν χιμπατζης στα σουτιεν???? :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερα πρωι στη φυλης
Φωκαιας
17α η αλινα που πιθανον να εννοει ο στρατηγος,κανονικο υψος,καλο κορμι
19 η ξανθια μαρια από τα 67 και 80 με πρωκτικο
25α η ξενια,πολύ ωραια σημερα και αν θυμαμαι καλα η μαρια,μινιον μελαγχροινο,το πιο κοντο μαζι με την κατερινα από το 66
25β λαουρα,επιβεβαιωνω για το ακα
Φυλης
80 η μπιανκα,γλυκο μελαγχροινο πιπινι,παραδοξως καλες συστασεις από συναγωνιστη αν και αλλα ηξερα
84α δυο κοριτσια όπως και στο β όπως και στο 86α
84 αλεξανδρα  με το καλο κορμι και μαλλον μαρινελα ,αν θυμαμαι καλα,αλλιως στο β πανω
84β σιγουρα η ιρενα με πρωκτικο,το κοριτσι που από τη κυριακη μου χει αναψει φωτιες αλλα που δε ρισκαρω να μπω και αλινα η μελαγχροινη με τα μαυρα μαλια,τα γατισια ματια και το σουβλερο στηθος που μια φορα που μπηκα στο δωματιο αρνιοταν να βγαλει το σουτιεν και αποχωρησα.Εχει κανει και περασματα ως ντουεντο με τη τζουλια στη φωκαιας 25 πανω,αμφιλεγομενες κριτικες
86α δυο κοριτσια,η μιχαελα,όχι όμως η γνωστη κουκλα αλλα ετερη μελαγχροινη λεπτη ψιλη που σαφως υστερει από τη γνωστη μιχαελα,μειονεκτημα επισης οι αχαρες κινησεις της στο σαλονι για την προσελκυση πελατων και η αλινα,σεξι μελαγχροινη,γνωστη στην αλυσιδα
86β τερεζα,το μελαγχροινο πιπινι με τη χαμηλη ιπποδυναμη παλαιοτερα στο 66
Μονης προδρομου,δυο κοριτσια,η γνωστη ρωξανα με τις υπεροχες βυζαρες και η ξανθια χαζοχαρουμενη κομμωτρια που ανεφερα στη χτεσινη ενημερωση
92 υπογειο,η αννα από χτες και ετερο μελαγχροινο με πιασιματακια σαφως κατωτερο ,η αννα εχει ωραιο κορμακι και γλυκο προσωπακι
67 η αννα με ακα,μελαγχροινη λεπτη και γνωστη γυρολογος της φυλης
71β η ιωαννα με πρωκτικο κυριως από το 92,εκφυλη φατσα
71γ skinny πιπινι που δεν μ επεισε καθολου για μεσα
134α αντζι
109β κατερινα η γυφτοπουλα
109α τελος,μαργαριτα,καταθεση,στο δωματιο εκατσα ένα τεταρτο σιγουρα,ολες οι στασεις,πανω αυτή ,πανω εγω,πλαγια ,πισω και αφου περασε το τεταρτο μου ειπε ότι τελειωσα και γρηγορα,σαφως πολύ καλη επιλογη για μενα και σαν εμφανιση κοπελας και σαν χωρος
H ενημερωση ειχε γραφτει το μεσημερι αλλα λογω προβληματος αναγκαστηκα να την ξαναγραψω και να γινει τωρα
Υ.Γ Αλκοβιαδου oliver δεν περασα,εγγυηση η νταιανα η βουλγαρα στο 16α και η ξανθια κατερινα στο 16γ αρκετα αξιοπιστη αν τις πετυχεις

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
απο αλκιβιαδου τιποτα

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
χιλνικ.. ηθελα να σε ρωτησω η Μαργαριτα κανει κ 69 με αναλογο αντιτιμο κ ακα ??? ειναι παντα απαογευματινη 2  βαρδια ???

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
κανει 69 ναι αλλα με 30 νομιζω αν και σημερα δεν αναφερθηκε κατι απο υπηρεσια.Απλα πρεπει να ενημερωσεις απο πριν γιατι βαζει κρεμα αν δε κανει 69,ετσι μου χει πει τουλαχιστον.Ακα δε νομιζω να κανει,σχεδον το αποκλειω.Βαρδια δεν εχει στανταρ γιατι δουλευει και αλλου
Επειδη ενδιαφερεσαι για μαρινα τη γκεισα,νομιζω θα ειναι αυριο πρωι καλυμνου 48 κατω
Υ.Γ Αλκιβιαδου oliver δεν περασα,εγγυηση η νταιανα η βουλγαρα στο 16α και η ξανθια κατερινα στο 16γ αρκετα αξιοπιστη αν τις πετυχεις

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
χιλνικ.....εισαι αψογος σε ευχαριστω για την ενημερωση σου !!!!! σου ευχομαι κ σε σενα καλα "βολια"

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καταδρομική στην πρωινή βάρδια στο Μεταξουργείο και έχουμε:
Mεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ήταν κοπέλα υπέρβαρη με μαύρα πιασμένα μαλλιά αδιάφορη.Στον όροφο ήταν η γνωστή καστανομάλλα με το πλαδαρό σώμα που είναι συνήθως εκεί.
Ιάσωνος 43 ήταν η Μαρία η Βουλγάρα δεν χρειάζεται συστάσεις νομίζω.Στο Ιάσωνος 44 ήταν αθίγγανη κοπέλα κανονικών κιλών αδιάφορη.
Ιάσωνος 46 όροφος κοπέλα με ξανθά μακριά μαλλιά υπέρβαρη με ακάποτο και πρωκτικό,αδιάφορη.Στο μεσαίο ήταν 2 κοπέλες η μία υπέρβαρη και η άλλη γεματούλα με ελεύθερο στοματικό.Αμφότερες αδιάφορες.Και στο αριστερό ισόγειο ήταν 2 κοπέλες μία με μαύρα μακριά μαλλιά γεμάτη αδιάφορη και η Λαβίνια με ελεύθερο στοματικό.
Κωλοκυνθούς 38β ισόγειο ήταν η Μανταλίνα όμορφη αθίγγανη ψηλή την οποία ξαναδοκίμασα και έμεινα ικανοποιημένος.Κωλαράκι δεν έδωσε γιατί τον έχω μεγάλο μου είπε.
Στον όροφο επίσης νέα άφιξη μία ψηλή μεγαλοκοπέλα με καρέ καστανό μαλλί λεπτή με πλαδαρό κορμί βγήκε ξεψυχισμένα να μας υποδεχθεί.Αμφότεροι οι οίκοι full πρόγραμμα!!
Κωλοκυνθούς 63 αριστερό ήταν καινούρια κοπέλα κανονικών κιλών με ολόσωμο να κρύβει την κυτταρίτιδα και μύτη σαν σουγιά.Μαλλιά καστανόξανθα σχετικά κοντά.Ελεύθερο στοματικό για τους Έλληνες και πρωκτικό για όλους.Στο σπιτάκι ευθεία μπροστά ήταν μεγαλοκοπέλα,μιλφ,με ξανθό μαλλί σχετικά κοντό και σκυλέ φάτσα,λεπτή,γαμήσιμη.
Η τσατσά κα Ελευθερία με τις πατερίτσες ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό.
Αχιλλέως 51 ήταν η Νικολέτα απο Φυλής 40 η οποία στούς Έλληνες κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και πρωκτικό.Την έχω πάρει και είναι απάτη μέσα.Στα επιπρόσθετα οτι τώρα έχει βάλει και κιλάκια και έχει χαλάσει το σώμα της.
Λεωνίδου 28 όροφος ήταν η Λίντα λεπτή κοντή,μεγαλοκοπέλα,με καστανόξανθα μαλλια μέχρι τους ώμους και τραχιά χαρακτηριστικά προσώπου.Έχει κάνει πολύ σύντομο πέρασμα και απο Φυλής 40 πρωί.Εδώ δίνει κωλαράκι μόνο με 10 ευρώ.
Ιάσωνος 30 όροφος κοπέλα με κοντά ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών που είναι συνήθως εκεί.Κατ εμέ αδιάφορη κατά θεσμικό συναγωνιστή όμορφη.Εσείς διαλέγετε και παίρνετε!!Χέ!Χε!
Ιάσωνος 19 ισόγειο ήταν η λεπτή κοπέλα με τα καστανά μακριά μαλλιά που είναι συνήθως εκεί.Ψυχρό στυλ παρουσιάσης.Στον όροφο ήταν κοπέλα κανονικών κιλών με ξανθά μακριά μαλλιά.Σώμα με κυταρρίτιδα.
Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας ήταν η γνωστή πληθωρική τσαούσα με ολόσωμο και διχτυωτές κάλτσες.Αυτοπαρουσιάστηκε μόνη της.Στο δεξιό ήταν μία κοπέλα με μαύρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους με αλαβάστρινο δέρμα.Λεπτή με λίγη κυταρρίτιδα,ομορφούλα.
Ιάσωνος 1 υπερυψωμένο ισόγειο δεξιό ήταν η Ρουσλάνα.Ωραίο μωρό με ασιατικά χαρακτηριστικά εικάζω Καζακστανή.Βασικό πρόγραμμα.Στα 2 μεσαία ήταν στο δεξιό ένα λεπτό καβλοράπανο με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους και στο αριστερό κοπέλα με μαύρα μαλλιά κοντή με πρόσθετα κιλά που δεν την κολάκευαν.Τέλος στο αριστερό ισόγειο ήταν ψηλή νταρνανοκοπέλα κανονικών κιλών με καστανόξανθα μαλλιά και πλαδαρό σώμα.Βγήκε εντελώς άψυχη απο το δωμάτιο.Να προσθέσω οτι οι τοξικομανείς απουσίαζαν απο το συγκεκριμένο σημείο.Επιτέλους!!
Κωλονού 11 όροφος βγήκε κοπέλα αθίγγανη με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους με πολύ μεγάλη αφράτη κωλάρα.Είχε λίγα παραπανίσια κιλά και την προτείνο σε όσους αρέσουν οι  μεγάλοι κώλοι.Κατα τα άλλα η κοπέλα αδιάφορη εντελώς.Στο ισόγειο ήταν κοπέλα κανονικών κιλών ξανθιά,ΒΛΚ.Στο υπόγειο ήταν καβλοράπανο 30 Μαίων με καρέ ξανθά μαλλιά και λεπτό σωματάκι.Με κάβλωσε αρκετά,πρόγραμμα το βασικό.
Κωλονού 27 υπόγειο βγήκε μεγαλοκοπέλα με καστανό καρέ μαλλί κανονικών κιλών με κυταρίτιδα.Αλβανικά χαρακτηριστικά προσώπου.Το ισόγειο ήταν κλειστό.Ο όροφος είχε ψηλή κοπέλα με μακριά καστανά μαλλιά και αρμονικά κατανεμημένα κιλάκια σε σωματότυπο Πάμελας απο Αγκύρας 12.
Κολωνού 30 μία κοπέλα ψηλή,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους μειδιούσα ειρωνικώς στους πελάτες που αποχωρούσαν.Ήταν στο σπίτι της Κατερίνας.Στον όροφο δίπλα ήταν ξανθιά ψηλή  νταρντάνα με πολύ ωραίο υπερυψωμένο οπίσθιο σύστημα.Το καλύτερο κωλαράκι που είδα σήμερα.
Κολωνού 32 όροφος ήταν ξανθιά κοπέλα με πολύ πλαδαρό σώμα και κώλο,λευκή γεματούλα,αδιάφορη.Στο υπόγειο η κακιασμένη αδέλφω μας παρουσίασε κοπέλα λευκή ξανθιά,με μαλλί λίγο πιο πάνω απο τους ώμους,γεματούλα,με γαλανά μάτια και Ρωσικά χαρακτηριστικά.Στο ισόγειο ήταν κοπέλα λεπτή σαν καλαμάκι με μαύρα μακριά μαλλιά
πολύ ωραίο καβλάκι θα το χτύπαγα ευχαρίστως αλλά είχα άλλο στόχο.
Λεωνίδου 6 κοπέλα κανονικών κιλών με μακριά μαύρα μαλλιά και φάτσα ποντικού.
Δεληγιώργη στο καινούριο που άνοιξε ήταν μεγαλοκοπέλα με ξανθά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα και πολύ κυταρίτιδα.Έχει δουλέψει και Κωλονού 48 με μόλις 10 ευρώ.
Ακομινάτου στο ισόγειο ήταν κοπέλα κανονικών κιλών μελαμψή με μαύρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους και ψυχικά κουρασμένη.
Κεραμικού 13 υπόγειο κοπέλα ξανθιά με μακρια μαλλιά,ορεσείβια,με αλβανικά χαρακτηριστικά.Στο ισόγειο η γνωστή στους παλιούς ερμαφρόδιτη τσατσά παλιά καραβάνα στο χώρο μας παρουσίασε την ψηλή,λευκή,κοπέλα με το τατού στον ώμο που είναι σταθερα εκεί.69.Στον όροφο ήταν καινούρια ξανθιά κοπέλα με μακρια μαλλιά παχουλούτσικη,αδιάφορη.
Κεραμικού 15 ισόγειο κοπέλα με πολύ μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι τον κώλο αλλά μην χαίρεσε Φαρκέλι γιατί η συγκεκριμένη ήταν παχουλή.Στον όροφο ήταν ξανθιά κοπέλα με σώμα λευκό και ζουμερό και ωραία γυμνά βυζάκια οπού με γκαβλάντιζε να μπώ στο δωμάτιο.Η κοπέλα είναι και γνωστή απο το Λεωνίδου 28 ισόγειο όταν δούλευε εκεί πρωί.
Καλλέργη 33 αθίγγανη κανονικών κιλών παντελώς αδιάφορη.
Και τέλος δεύτερη κατάθεση στο Ιάσωνος 37 ισόγειο στην Γιουλέρια,Ρουμανάκι με λευκό δερματάκι και όχι μελαμψή όπως μου είχε φανεί πριν μια εβδομάδα.Λεπτή με μακριά μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες.Έμεινα ικανοποιημένος απο πίπα απο τα άλλα δεν το έχει η συγκεκριμένη.Θα ανεβάσω εντός ολίγο κριτική.

Επισκέπτης
Μαραθωνος και αχιλλεως 48,σιμονα,πολύ γλυκο και ζουμερο κοντοπουτανο μελαγχροινο,αν ειχα μια καλη κριτικη στα υποψιν μου πολύ ευκολα θα εμπαινα,Hardcora ξερουμε τιποτα;
Είναι η Σιμόνα του Φυλής 200.Τα βασικά και τυπικά.Δεν γλύφει αρχίδια.

Το παράπονο μου είναι το εξής.. Μου το αναγκάσατε και άρχισε τα ακάποτα, δηλαδη με λίγα λογια μου κόψατε τα γλωσσόφιλα. Εχθες στην τελευταία μου κατάθεση επάνω που το ειχα κολίσει στην πορτα και το χαμουρευα ακουω συναγωνιστη να ρωτα τι προγραμα κανουν τα κοριτσια και η τσα2 ειπε ακα..καπακια την ρωτάω αμα λεει αλήθεια η τσα2 και απάντησε καταφατικα.
Άρχισε πάλι το ελεύθερο στοματικό η Λάουρα.Δεν άντεξε τον ανταγωνισμό.

Παράθεση από: koulou στις χθες στις 22:26
Εχω καιρο να παω για τσαρκα.Αμα κατεβω καμια φορα θα ψαξω για κανενα μαγαζακι που να γαμαμε χωρις προφυλακτικο μπας και τη βρω λιγο.
αυτος ειναι ενας πραγματικα σκληροπυρηνικος τυπος :2funny:
Αυτός είναι ένας πραγματικά ΒΛΑΚΑΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

84 αλεξανδρα  με το καλο κορμι και μαλλον μαρινελα ,αν θυμαμαι καλα,αλλιως στο β πανω
84β σιγουρα η ιρενα με ...
Μπέρδεμα...α, β, πάνω...
xilnik, γράφε π.χ. Φυλής 84 κάτω, Φυλής 86 άνω, Φυλής 71 άνω.Τα α και τα β δεν τα ξέρει κανείς.

απο αλκιβιαδου τιποτ
Μην κάνεις παράθεση όλο το μήνυμα του xilnik.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
επισκεψη με φιλο στη ρεμουνδου στο παλιο ανακαινισμενο ντενιζοσπιτο....πουτανακι η ντανα με 3αρι βυζι και ταττοο.....μπηκε ο κολλητος και μετα απο λιγο βγηκε,οχι χαρουμενος....μου ειπε λοιπον....το γκομενακι βιαζεται,ξεπετα δηλαδη......βαριεστημενα οτι εκανε και το κυριωτερο....η  πιπα της απο τις χειροτερες....ουτε να στηθει δεν ηξερε.....αυτα ειπε,αυτα σας λεω μαγκες..το εκλαψε το 2οαρι.... :jerking:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Υ.Γ Αλκιβιαδου oliver δεν περασα,εγγυηση η νταιανα η βουλγαρα στο 16α και η ξανθια κατερινα στο 16γ αρκετα αξιοπιστη αν τις πετυχεις

την νταιανα δεν την εχω δει, για την κατερινα που λες ειναι μια με αρκετα παραπανω κιλα που δουλευε στι 16α ?
εαν ειναι αυτη, πολλες φορες την εχω δει αλλα λογο εμφανισης δεν μπαινω...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ααααα,ξεχασα στο μπουρδελακι στην λεωφ.ιωνιας το πρωι ειχε αραπινα,κατραμι ταμ,ταμ,ταμ.....οι φιλοι του ταμ,ταμ να πανε.....

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Σημερα πρωι στη φυλης
Φωκαιας
17α η αλινα που πιθανον να εννοει ο στρατηγος,κανονικο υψος,καλο κορμι
19 η ξανθια μαρια από τα 67 και 80 με πρωκτικο
25α η ξενια,πολύ ωραια σημερα και αν θυμαμαι καλα η μαρια,μινιον μελαγχροινο,το πιο κοντο μαζι με την κατερινα από το 66
25β λαουρα,επιβεβαιωνω για το ακα
Φυλης
80 η μπιανκα,γλυκο μελαγχροινο πιπινι,παραδοξως καλες συστασεις από συναγωνιστη αν και αλλα ηξερα
84β σιγουρα η ιρενα με πρωκτικο,το κοριτσι που από τη κυριακη μου χει αναψει φωτιες αλλα που δε ρισκαρω να μπω και αλινα η μελαγχροινη με τα μαυρα μαλια,τα γατισια ματια και το σουβλερο στηθος που μια φορα που μπηκα στο δωματιο αρνιοταν να βγαλει το σουτιεν και αποχωρησα.Εχει κανει και περασματα ως ντουεντο με τη τζουλια στη φωκαιας 25 πανω,αμφιλεγομενες κριτικες
86α δυο κοριτσια,η μιχαελα,όχι όμως η γνωστη κουκλα αλλα ετερη μελαγχροινη λεπτη ψιλη που σαφως υστερει από τη γνωστη μιχαελα,μειονεκτημα επισης οι αχαρες κινησεις της στο σαλονι για την προσελκυση πελατων και η αλινα,σεξι μελαγχροινη,γνωστη στην αλυσιδα
86β τερεζα,το μελαγχροινο πιπινι με τη χαμηλη ιπποδυναμη παλαιοτερα στο 66
Μονης προδρομου,δυο κοριτσια,η γνωστη ρωξανα με τις υπεροχες βυζαρες και η ξανθια χαζοχαρουμενη κομμωτρια που ανεφερα στη χτεσινη ενημερωση
92 υπογειο,η αννα από χτες και ετερο μελαγχροινο με πιασιματακια σαφως κατωτερο ,η αννα εχει ωραιο κορμακι και γλυκο προσωπακι
67 η αννα με ακα,μελαγχροινη λεπτη και γνωστη γυρολογος της φυλης
71β η ιωαννα με πρωκτικο κυριως από το 92,εκφυλη φατσα
71γ skinny πιπινι που δεν μ επεισε καθολου για μεσα
134α αντζι
109β κατερινα η γυφτοπουλα
109α τελος,μαργαριτα,καταθεση,στο δωματιο εκατσα ένα τεταρτο σιγουρα,ολες οι στασεις,πανω αυτή ,πανω εγω,πλαγια ,πισω και αφου περασε το τεταρτο μου ειπε ότι τελειωσα και γρηγορα,σαφως πολύ καλη επιλογη για μενα και σαν εμφανιση κοπελας και σαν χωρος
H ενημερωση ειχε γραφτει το μεσημερι αλλα λογω προβληματος αναγκαστηκα να την ξαναγραψω και να γινει τωρα
Υ.Γ Αλκοβιαδου oliver δεν περασα,εγγυηση η νταιανα η βουλγαρα στο 16α και η ξανθια κατερινα στο 16γ αρκετα αξιοπιστη αν τις πετυχεις
xilnik ειναι καμια απο αυτες  αυτη που δουλευε  πρωινα στο φυλης 69 πανω?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ααααα,ξεχασα στο μπουρδελακι στην λεωφ.ιωνιας το πρωι ειχε αραπινα,κατραμι ταμ,ταμ,ταμ.....οι φιλοι του ταμ,ταμ να πανε.....
κολλητη του μπουρδελομορτη ειναι τυπε :2funny:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
φυλης μετα τις 5

73 υπογα.μελανουρι με σγουρο μαλλι  πολυ ομορφο και μελαχροινο κοντο μπαζο μαζι του.

71 κατω η αννα η ρωσιδα.καστανη πλεον.μια χαρα μμου φαινεται και ετσι εμενα.
πανεμορφο μουνι με καλο γαμησι αλλα με τα φεγγαρια τις μερικες φορες.

71 πανω το προγραμμα ελεγε βικυ.ξανθια νταρντανα με ωραιο προσωπο.δεν εκατσα να επιβεβαιωσω αν το προγραμμα ηταν σωστο.

69 κατω μελαχροινο πιπινι μπιανκα.ωραιο αλλα δειχνει ξενερωτο.
το πανω κλειστο.

67 μια ξανθια μετρια τροφαντη και η αντριαννα η γνωστη πλεον.

61 υπογα.ξναθο μπαζο.

59 κατω, αννα, καστανο αδυνατο πιπιν.ωραιο προσωπο-κορμι και πολυ καλο στηθος.μαλλον σιλικον

59 πανω.σακιρα.νεαρη με ωραιο προσωπο ,πολυ πλαδαρο κορμι.μαπα γαμησι

80 η ξανθια μονικα.

84 κατω μια ξενια.8 περταα κιλα και κρεμαστα μικρα βυζια.

84 πανω μελαχροινη μετριοτητα και αγενης-προσβλητικη στο σαλονι.

86 πανω η κλαουντια.μελαχροινο κουκλι με αριστο φυσικο νεανικο κορμι.δυστυχως...ΤΟ ΜΑΠΑ ΓΑΜΗΣΙ..

86 κατω η γνωστη ρωξαννα.οι υπηρεσιες σημερα ηταν πολυ κατω του μετριου.
μη  το βυζι.
μη δεν βγαζω σουτιεν.
αρχιδια δεν εγλειψε παρα ελαχιστα.τσιμπουκι τεμπελικο.

μη κ μη στο πρωκτικο.

μαυρο απο εμενα.

92 δεξια.2 μελαχροινα.το ενα πολυ μετριο  κ το αλλο πολυ καλο.

92 αριστερα.η ξανθια τανια με κωλαρα αλλα alexis texas.πολυ ωραιο προσωπο και βυζια.δυστυχως...ΤΟ ΜΑΠΑ ΓΑΜΗΣΙ.

μοηνς προδρομου υπογα.μελζαχροινο τροφαντο κρεμαστοβυζα.
μαζι της η ρωξαννη απο καρεα παλιοτερα.
ωραιο προσωπο.καλο κοτμι αννα εξαιρεσεις οτι τα βυζια κοιτουν και πλησιαζουν το πατωμα.
μαπα γαμησι η ρωξαννα.

φωκαιας

19 2 μετριοτητες.η μια με 2 ουισκακια βλεποταν.ειχε κωλαρα τουλαχιστον

25 ανω.κοντο καστανο με μεγαλες βυαρες.

25 κατω 2 κατω του μετριου.

Επισκέπτης
την νταιανα δεν την εχω δει, για την κατερινα που λες ειναι μια με αρκετα παραπανω κιλα που δουλευε στι 16α ?
εαν ειναι αυτη, πολλες φορες την εχω δει αλλα λογο εμφανισης δεν μπαινω...
Για την άλλη Κατερίνα λέει ο xilnik:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

μεχρι να παω θα χει ασπρισει δικιε μου  :2funny: :2funny: :2funny:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000

ναι, απο τις περιγραφες καταλαβα ποια ειναι. την ειχα πετυχει μια φορα σε βραδινη βαρδια. ψιλη με κοντα ξανθο μαλλι....
να την προτιμήσω δηλαδη την επομενη φορα ε !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom