You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 6.925
Η ενημέρωση είναι ενημέρωση. Αρχοντες και βασιλιάδες της ενημέρωσης δεν απασχολούν την πλειονότητα πιστέυω. Αν κάποιοι μέσω αυτής προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι επιτελούν κοινωνικό έργο ... κρίμα.
Πρωινή λοιπόν σήμερα - ακόμα εκεί είναι τα κορίτσια - από Φυλής και ξεκινώ να προλάβω :
ΜΑΚΡΥΑ ! από την Κατερίνα στο 66α η οποία δοκιμασθηκε και τώρα εκφωνώ τον επκήδιο του 20ρικου (λεπτομέρειες στην κριτική)
Φ80 η Αλίνα που εδοκιμάσθη την περασμένη εβδομάδα στο Φωκ17 κάτω (βλ. κριτική)
Φ84 κάτω ψηλή λεπτή μελαχρινή αλλά άχαρη και άστηθη.
Φ86 κάτω το μικρόυτσικο μελαχρινό με το ωραίο αλλά χαλαρό στηθάκι
Φ92 παλιό το διδυμο με την μελαχρινή και το φουσκωτό ποπάκι της και μία νέα άστηθη ψηλή που δίνει και κουκουρι
Φ92 νέο ένα ξανθό λεπτό άστηθο 1,50 ύψος νεό στην γειτονιά.
Φ71 κάτω ξανθή με κουλουρι
Φ69 κάτω η μιλφοΤάνια
Φ59 κάτω η Σαμπρίνα
Φ61 μελαχρινή μέτρια με κουλουρι και ακαπ
Φ54 κάτω η Μαίρη φαντάζομαι αξύριστη ως συνήθως
Φ54 πάνω άλλο ένα μιλφ με καλή εμφάνιση
Φωκ 17κάτω ένα μελαχρινό πάλι με μικρό στήθος και πελάτες στα δωμάτια
Φωκ 19 μελαχρινή κονδή όχι όμορφη με ακαπ
Φωκ 25κάτω η Λάουρα
Πρωινή λοιπόν σήμερα - ακόμα εκεί είναι τα κορίτσια - από Φυλής και ξεκινώ να προλάβω :
ΜΑΚΡΥΑ ! από την Κατερίνα στο 66α η οποία δοκιμασθηκε και τώρα εκφωνώ τον επκήδιο του 20ρικου (λεπτομέρειες στην κριτική)
Φ80 η Αλίνα που εδοκιμάσθη την περασμένη εβδομάδα στο Φωκ17 κάτω (βλ. κριτική)
Φ84 κάτω ψηλή λεπτή μελαχρινή αλλά άχαρη και άστηθη.
Φ86 κάτω το μικρόυτσικο μελαχρινό με το ωραίο αλλά χαλαρό στηθάκι
Φ92 παλιό το διδυμο με την μελαχρινή και το φουσκωτό ποπάκι της και μία νέα άστηθη ψηλή που δίνει και κουκουρι
Φ92 νέο ένα ξανθό λεπτό άστηθο 1,50 ύψος νεό στην γειτονιά.
Φ69 κάτω η μιλφοΤάνια
Φ59 κάτω η Σαμπρίνα
Φ54 κάτω η Μαίρη φαντάζομαι αξύριστη ως συνήθως
Φ54 πάνω άλλο ένα μιλφ με καλή εμφάνιση
Φωκ 17κάτω ένα μελαχρινό πάλι με μικρό στήθος και πελάτες στα δωμάτια
Φωκ 19 μελαχρινή κονδή όχι όμορφη με ακαπ
Φωκ 25κάτω η Λάουρα
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Γενικό κουτσομπολιό μετά από μεγαλειώδη βόλτα.
Πέρασα από Καλέργη μπας και βρω την πάνκισα. Τζίφος. Απ' έξω τίγκα πρεζάκια και μια που είχε κατεβάσει τα παντελόνια και έχεζε καταμεσής του δρόμου απέναντι από το ξενοδοχείο όπου αναμένεται ο σωτήριος για την οικονομία μας τουρισμός. Κατουρλιό φουλ και υγειονομική βόμβα, χειρότερη και επικινδυνότερη απ' αυτή των μεταναστών της νομικής δια τους οποίους μας εζάλιζαν τα αρχίδια και που ουδόλως απασχολεί τους έλληνες μικροαστούς και τους δημοσιοκάφρους που ως γνωστών έχουν επιλεκτική κρίση και μνήμη. Διότι θα είχαν εντοπίσει και την υγειονομική βόμβα που απειλεί τους φοιτητές του ΕΜΠ που συναγελάζονται με τους πρεζεμπόρους και τα αρρωστάκια της Στουρνάρη που επίσης με τον τρόπο τους έχουν καταλάβει το Πολυτεχνείο, χωρίς όμως να τυγχάνουν της αστυνομικής επιτήρησης και της μικροαστικής οργής.
Σε βόλτα στη Φυλής παρατήρησα ότι έχουν πληθύνει οι οίκοι με δυο κορασίδες που προσφέρουν παρτούζα όπως επίσης έχουν πληθύνει και αυτές που έχουν βάλει στο πρόγραμμα το πρωκτικό και το ακάποτο χύσιμο στο στόμα. Σε δύο περιπτώσεις μόνο που δεν μεβίασαν που πήγα να φύγω (86Α κυρίως μια μελαχρινούλα Αλίνα και 84Β μια "ισπανίδα" και μια μάλλον ρωσίδα). Τι κάθονταν πάνω μου, τι μου κωλοτρίβονταν, τι με φιλούσαν...
Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση έχω να αναφέρω, στο Φωκαίας 17 πάνω ένα πολύ ωραίο ξανθό με διχτυωτές κάλτσες κάτι μεταξύ ρωσίδας και σουηδέζας. Τελειωτικό ακάποτο στο πρόγραμμα.
Φωκαίας 22 στο πάνω μια ξανθιά Νατάσα, ατσούμπαλο σώμα αλλά μου σηκώθηκε από τις φωνές και τα βογγητά.
Κολοκυνθούς 38 ήταν κλειστά.
Κων/πόλεως 166Β δεν ήταν κάποια από τις Άννες
Μονής Προδρόμου άνω, κλειστό, κάτω δυο κορασίδες με πρωκτικό και ακάποτο. Συμπαθείς.
Φυλής 71Α η Βίκυ ("η βικυ ειναι μια πολωνεζα νταρντανα,με ομορφα μελαγχολικα ματια,πολυ μεγαλες θηλες και γεματο σωμα"- χρήστης Chris 1971)
Αυτά θυμάμαι και μου έκαναν κάποια εντύπωση αν και γύρισα πολύ περισσότερα αλλά απ'ο,τι βλέπω τα καλύπτει ο Free
Πέρασα από Καλέργη μπας και βρω την πάνκισα. Τζίφος. Απ' έξω τίγκα πρεζάκια και μια που είχε κατεβάσει τα παντελόνια και έχεζε καταμεσής του δρόμου απέναντι από το ξενοδοχείο όπου αναμένεται ο σωτήριος για την οικονομία μας τουρισμός. Κατουρλιό φουλ και υγειονομική βόμβα, χειρότερη και επικινδυνότερη απ' αυτή των μεταναστών της νομικής δια τους οποίους μας εζάλιζαν τα αρχίδια και που ουδόλως απασχολεί τους έλληνες μικροαστούς και τους δημοσιοκάφρους που ως γνωστών έχουν επιλεκτική κρίση και μνήμη. Διότι θα είχαν εντοπίσει και την υγειονομική βόμβα που απειλεί τους φοιτητές του ΕΜΠ που συναγελάζονται με τους πρεζεμπόρους και τα αρρωστάκια της Στουρνάρη που επίσης με τον τρόπο τους έχουν καταλάβει το Πολυτεχνείο, χωρίς όμως να τυγχάνουν της αστυνομικής επιτήρησης και της μικροαστικής οργής.
Σε βόλτα στη Φυλής παρατήρησα ότι έχουν πληθύνει οι οίκοι με δυο κορασίδες που προσφέρουν παρτούζα όπως επίσης έχουν πληθύνει και αυτές που έχουν βάλει στο πρόγραμμα το πρωκτικό και το ακάποτο χύσιμο στο στόμα. Σε δύο περιπτώσεις μόνο που δεν μεβίασαν που πήγα να φύγω (86Α κυρίως μια μελαχρινούλα Αλίνα και 84Β μια "ισπανίδα" και μια μάλλον ρωσίδα). Τι κάθονταν πάνω μου, τι μου κωλοτρίβονταν, τι με φιλούσαν...
Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση έχω να αναφέρω, στο Φωκαίας 17 πάνω ένα πολύ ωραίο ξανθό με διχτυωτές κάλτσες κάτι μεταξύ ρωσίδας και σουηδέζας. Τελειωτικό ακάποτο στο πρόγραμμα.
Φωκαίας 22 στο πάνω μια ξανθιά Νατάσα, ατσούμπαλο σώμα αλλά μου σηκώθηκε από τις φωνές και τα βογγητά.
Κολοκυνθούς 38 ήταν κλειστά.
Κων/πόλεως 166Β δεν ήταν κάποια από τις Άννες
Μονής Προδρόμου άνω, κλειστό, κάτω δυο κορασίδες με πρωκτικό και ακάποτο. Συμπαθείς.
Φυλής 71Α η Βίκυ ("η βικυ ειναι μια πολωνεζα νταρντανα,με ομορφα μελαγχολικα ματια,πολυ μεγαλες θηλες και γεματο σωμα"- χρήστης Chris 1971)
Αυτά θυμάμαι και μου έκαναν κάποια εντύπωση αν και γύρισα πολύ περισσότερα αλλά απ'ο,τι βλέπω τα καλύπτει ο Free
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Η ενημέρωση είναι ενημέρωση. ...
Γενικό κουτσομπολιό μετά από μεγαλειώδη βόλτα.
...
Η ενημέρωση του free είναι τυπικότατη, ενώ του heellover είναι ονειρώδης.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Η ενημέρωση του free είναι τυπικότατη, ενώ του heellover είναι ονειρώδης.
η φιλοφρόνησις είναι πάντα ενθαρρυντική από άτομα του διαμετρήματός σας.
Κατά τ' άλλα, ενημέρωσις να γίνεται...
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
καλημερα σε ολους..ηρεμα μαγκες..δεν ειναι λογος να μαλωνουμε μεταξυ μας.. ειμαστε οι τελευταιοι αντρες που μαχονται..ας μη φαγωθουμε μεταξυ μας...
μιλησε ο μαχιμος.
σορι αλλα δεν μπορουσα να κρατηθω.
Επισκέπτης
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γνωρίζει κανείς τον κύριο?
Girolamo Savonarola, Έκανε κήρύγματα. Ήταν να μη σε πιάσει στο στόμα του...
Ομοιάζει με άτομο των οίκων προσφερώντων τέρψη επί πληρωμή (πορνείων)! Είτε προσφέρων υπηρεσίες ξενάγησης (υπηρεσία) ή πελάτου.
Επισκέπτης
Είσαι εντός θέματος.
Εξαπέλυε μύδρους κατά της ανθρωπότητας. Αδυσώπητος και ανελέητος.
Αφορμή ήταν η "εμπλοκή" , κατά τα αλλα συμπαθών, μελών του σάιτ στα προηγούμενα.
Αφορμή ήταν η "εμπλοκή" , κατά τα αλλα συμπαθών, μελών του σάιτ στα προηγούμενα.
speedius,να δοκιμασεις και τη μαρινα (ελληνορουμανα) που δουλευει μεταμεσονυχτια στο συγκεκριμενο οικο, καλυτερη και ομορφοτερη,αλλα απλο προγραμμα...
Οκ. Θα το δοκιμάσω κι αυτό! Να σαι καλα.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
μου γλιτωσες το εικιοσαρικο φιλε,αυτη την αννα που εχει παρα πολυ ωραιο προσωπακι και σωματακι και την ιρενι που αναφερει επι της ουσιας ο dingo βασανιζομουνα πολυ να τις παρω αλλα κατι μου ελεγε οτι θα πεταξω δυο εικοσαρικαΣήμερα πήγα με την Άννα από Φυλής 92Α. Πολύ κρέμα ρε παιδιά. Δεν καταλάβαινα τίποτα...
Τελικα τα διδυμα αυτα δεν δουλευουνε..ισως μονο στο 86α η μαρινελα με την αλισα τη μελαγχροινη να πηγαινουν καλα.Για τη μαρινελα εχω ακουσει επανελημενως καλα λογια και εχει φτιαξει αρκετα εμφανισιακα
Μπορω να πω οτι θα ειμαι πιο ηρεμος τωρα με βαση τις κριτικες σας γιατι αυτα τα γκομενακια,αννα και ιρενι πολυ με βασανισανε αυτες τις μερες ;)
η σωστη λεξη ειναι κουλουρι,οχι κουκουρι,μπερδευεσαι και μπερδευεις και μαςΦ92 παλιό το διδυμο με την μελαχρινή και το φουσκωτό ποπάκι της και μία νέα άστηθη ψηλή που δίνει και κουκουρι
η σωστη λεξη ειναι κουλουρι,οχι κουκουρι,μπερδευεσαι και μπερδευεις και μας
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
μου γλιτωσες το εικιοσαρικο φιλε,αυτη την αννα που εχει παρα πολυ ωραιο προσωπακι και σωματακι και την ιρενι που αναφερει επι της ουσιας ο dingo βασανιζομουνα πολυ να τις παρω αλλα κατι μου ελεγε οτι θα πεταξω δυο εικοσαρικα
Τελικα τα διδυμα αυτα δεν δουλευουνε..ισως μονο στο 86α η μαρινελα με την αλισα τη μελαγχροινη να πηγαινουν καλα.Για τη μαρινελα εχω ακουσει επανελημενως καλα λογια και εχει φτιαξει αρκετα εμφανισιακα
Μπορω να πω οτι θα ειμαι πιο ηρεμος τωρα με βαση τις κριτικες σας γιατι αυτα τα γκομενακια,αννα και ιρενι πολυ με βασανισανε αυτες τις μερες ;)η σωστη λεξη ειναι κουλουρι,οχι κουκουρι,μπερδευεσαι και μπερδευεις και μας
Γι' αυτό είμαστε σε αυτό το site. Για να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον για να περνάμε καλά.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
τελικά και η ξανθιά στο Φωκαίας 17 άνω με το τελειωτικό δεν λέει και πολλά εμφανισιακά τώρα που την ξαναείδα καλύτερα.
Ρεμούνδου 21 έχουν ανακαινιστεί και τα δυο σπιτάκια. Στο κάτω η ξανθούλα Αλίνα με ελεύθερο στοματικό, ναζιάρα και πρόσχαρη. Δεν ήμουν όμως για πειραματισμούς διότι τελευταίως, απ' ό,τι έγραψαν και πολλοί συναγωνιστές, όλες το παίζουν μες στο νάζι και την καύλα και μόλις μπεις στο δωμάτιο εμφανίζεται ο Μίστερ Χάυντ.
Στο πάνω δεν πήγα διότι πήγαν να μου φάνε το μηχανάκι και ενεπλάκην σε μανούρα με αποτέλεσμα να μου φύγει η διάθεση.
Ρεμούνδου 21 έχουν ανακαινιστεί και τα δυο σπιτάκια. Στο κάτω η ξανθούλα Αλίνα με ελεύθερο στοματικό, ναζιάρα και πρόσχαρη. Δεν ήμουν όμως για πειραματισμούς διότι τελευταίως, απ' ό,τι έγραψαν και πολλοί συναγωνιστές, όλες το παίζουν μες στο νάζι και την καύλα και μόλις μπεις στο δωμάτιο εμφανίζεται ο Μίστερ Χάυντ.
Στο πάνω δεν πήγα διότι πήγαν να μου φάνε το μηχανάκι και ενεπλάκην σε μανούρα με αποτέλεσμα να μου φύγει η διάθεση.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 6.925
η σωστη λεξη ειναι κουλουρι,οχι κουκουρι,μπερδευεσαι και μπερδευεις και μας
Δηλαδή μπερδευτηκες γιατί με κουλούρι θε πέρναγες μέσα ενώ με κουκούρι θα έφευγες ?
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
κατω,πανω μας μπερδεψες,γραψε φυλης 71α,φυλης 69β κτλ,δεν τα ξερουμε ετσιΦ84 κάτω
Φ86 κάτω
Φ69 κάτω η μιλφοΤάνια
Φ59 κάτω η Σαμπρίνα
Φ54 κάτω
Φ54 πάνω
Φωκ 17κάτω
Φωκ 25κάτω
Είσαι εντός θέματος.
Φανταζοταν κι αυτος το Χριστό με στολη συνταγματάρχη...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις