sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χαιρετω τον παλιουρα (sonderage) του σαιτ...
να μην κρατιεσαι..κανει κακο στον προστατη...μιλησε ο μαχιμος.
σορι αλλα δεν μπορουσα να κρατηθω.
κατω,πανω μας μπερδεψες,γραψε φυλης 71α,φυλης 69β κτλ,δεν τα ξερουμε ετσι
Στο πάνω δεν πήγα διότι πήγαν να μου φάνε το μηχανάκι και ενεπλάκην σε μανούρα με αποτέλεσμα να μου φύγει η διάθεση.
Σοφη παρατηρηση...επισης,για τον τυπακο που εψαχνε τη μαρινα τη γκεισα,σημερα πρωι ηταν καλυμνου 48β...Ἡ περιήγησις εἶναι ὁμαδικὸν ἄθλημα. Πέραν τῶν ἀνταλλαγῶν πνευματωδῶν σχολίων, μία ὁμήγυρις 3 ἀτόμων καὶ ἄνω δυσκολώτερον θὰ γίνῃ στόχος κακοποιῶν.
Ἡ περιήγησις εἶναι ὁμαδικὸν ἄθλημα. Πέραν τῶν ἀνταλλαγῶν πνευματωδῶν σχολίων, μία ὁμήγυρις 3 ἀτόμων καὶ ἄνω δυσκολώτερον θὰ γίνῃ στόχος κακοποιῶν.
εσυ φιλε μου που ησουνα οταν γραφοντουσαν αυτα τα ποστ,δεν μιλαγεςΚαι δίκιο να έχεις, όπως πας θα το χάσεις...
Μπέρδεμα...α, β, πάνω...
xilnik, γράφε π.χ. Φυλής 84 κάτω, Φυλής 86 άνω, Φυλής 71 άνω.Τα α και τα β δεν τα ξέρει κανείς.
Μπερδεύεσαι και μόνος σου -φαντάσου πόσο μπερδεύεις τους άλλους:
25α άνω πρωι ηταν η ξενια με μινιον μελαγχροινο,απογευμα τωρα η λαουρα από το 25α άνω μαζι με την μονικα,το διδυμο αυτό φαινεται να εχει βρει τα πατηματα του και να συνεργαζονται αρμονικα
25β κάτω πρωι η λαουρα που ανεβηκε απογευμα διπλα στο πανω και τωρα απογευμα η καρλα ...
Αχιλλεως 40 κλειστο πριν μια ωρα φιλε για τζωρτζινα
εσυ φιλε μου που ησουνα οταν γραφοντουσαν αυτα τα ποστ,δεν μιλαγες
σε αραπακλα να κλεισεις το ματι ή για πουτσα πας ή για ναρκωτικα.εμενα δεν με εχει πειραξει κανεις αλλοδαπος παντως
ουτε στην φυλης ουτε πουθενα αλλου..... (ομονοια δεν παταω ουτε μεταξουργειο βεβαια)
αλλα φυλης εχω παει και 3 το πρωι μονος μου και βαζιδα στην αχαρνων..... προς διδυμου
εγω μαζι με 2 αλλους μαυρους αλλα μολις με κοιταξαν τους εκλεισα και το ματι και χαμογελασαν και εφυγαν
να στην πεσουν και στα κεντρικα κιολας που παντα εχουν κινηση το θεωρω λιγο περιεργο.... τι να πω
μηπως ειστε καντεμηδες ορισμενοι?
εξπρέσ σούπερ-τοσοδούλι μίνι ενημέρωση:
Μαγνησίας 11 σήμερα το πρωι και καθε πρωι βρίσκεται η Κάρλα η ζαβολιάρα, απο την Ιταλία (μάλλον την γνωστη Ιταλία της Ρουμανίας/Βουλγαρίας κ.α.). Υπάρχουν ήδη δύο θετικές κριτικές για την πάρτη της και δεν εχει νόημα να γραψω ακόμα μια μας και η μία εκ των δύο είναι δική μου. Οσοι θέλετε ποιότητα στο δώματιο τσεκάρετε. (μοναδικό αρνητικό λίγη αγαρμποσύνη όταν βάζει την καπότα αλλα εναξ με βοήθεια δεν υπαρχει πρόβλημα)./
αντονοτομαζι και ετσι τυπε?ρε πουστη μου παντα μονος μου κατεβαινω και φυλης και μεταξι και αργα μαλιστα
ποτε δεν με εχει στραβοκοιταξει κανεις.
ενταξει δεν τολμανε ουτε στα ματια να με κοιταξουν εκπεμπο ενα φοβο τι να κανουμε
Ποιά Κάρλα είναι αυτή φίλε μου? η Κάρλα η γκάυλα είναι? από Φυλής 71άνω, Φωκαίας25κάτω κ.α.?
ή κάποια άλλη συνώνυμη
αν είναι αυτή πήρε κανα κιλό? γιατί στην αρχή ήταν τούμπανο μετά έχασε κιλακια και έτεινε προς σαμιαμίδι