Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (47 μέλη και 256 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στο πάνω δεν πήγα διότι πήγαν να μου φάνε το μηχανάκι και ενεπλάκην σε μανούρα με αποτέλεσμα να μου φύγει η διάθεση.

Ἡ περιήγησις εἶναι ὁμαδικὸν ἄθλημα. Πέραν τῶν ἀνταλλαγῶν πνευματωδῶν σχολίων, μία ὁμήγυρις 3 ἀτόμων καὶ ἄνω δυσκολώτερον θὰ γίνῃ στόχος κακοποιῶν.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.094
Πόντοι
216
Ἡ περιήγησις εἶναι ὁμαδικὸν ἄθλημα. Πέραν τῶν ἀνταλλαγῶν πνευματωδῶν σχολίων, μία ὁμήγυρις 3 ἀτόμων καὶ ἄνω δυσκολώτερον θὰ γίνῃ στόχος κακοποιῶν.
Σοφη παρατηρηση...επισης,για τον τυπακο που εψαχνε τη μαρινα τη γκεισα,σημερα πρωι ηταν καλυμνου 48β...

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Να ρωτήσω κάτι σχετίκο με τις κριτικες των μπουρδέλων, ίσως και να είναι θέμα των mods.
Γιατί στις κριτικές δεν φαίνεται η δηλωθήσα βάρδια της επίσκεψης, παρόλο που ζητείται κατά την καταχώρηση;

Επισκέπτης

Αργήσατε, πρόεδρε, να βάλετε τάξη στους διαπληκτισμούς του «εισαγγελέως» jockerx και του «αιρετικού» xilnik. :)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εξπρέσ σούπερ-τοσοδούλι μίνι ενημέρωση:

Μαγνησίας 11 σήμερα το πρωι και καθε πρωι βρίσκεται η Κάρλα η ζαβολιάρα, απο την Ιταλία (μάλλον την γνωστη Ιταλία της Ρουμανίας/Βουλγαρίας κ.α.). Υπάρχουν ήδη δύο θετικές κριτικές για την πάρτη της και δεν εχει νόημα να γραψω ακόμα μια μας και η μία εκ των δύο είναι δική μου. Οσοι θέλετε ποιότητα στο δώματιο τσεκάρετε. (μοναδικό αρνητικό λίγη αγαρμποσύνη όταν βάζει την καπότα αλλα εναξ με βοήθεια δεν υπαρχει πρόβλημα)./

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ρε παιδες εχει εντοπισει κανεις την Τζωρτζινα απο αχιλλεως?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Και δίκιο να έχεις, όπως πας θα το χάσεις...
εσυ φιλε μου που ησουνα οταν γραφοντουσαν αυτα τα ποστ,δεν μιλαγες

Μπέρδεμα...α, β, πάνω...
xilnik, γράφε π.χ. Φυλής 84 κάτω, Φυλής 86 άνω, Φυλής 71 άνω.Τα α και τα β δεν τα ξέρει κανείς.
Μπερδεύεσαι και μόνος σου -φαντάσου πόσο μπερδεύεις τους άλλους:

25α άνω πρωι ηταν η ξενια με μινιον μελαγχροινο,απογευμα τωρα η λαουρα από το 25α άνω μαζι με την μονικα,το διδυμο αυτό φαινεται να εχει βρει τα πατηματα του και να συνεργαζονται αρμονικα
25β κάτω πρωι η λαουρα που ανεβηκε απογευμα διπλα στο πανω και τωρα απογευμα η καρλα ...

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
μιλαω για το αχιλεως 40 αρχηγε μου... μηπως ξερεις τιποτα?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Αχιλλεως 40 κλειστο πριν μια ωρα φιλε για τζωρτζινα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμενα δεν με εχει πειραξει κανεις αλλοδαπος παντως
ουτε στην φυλης ουτε πουθενα αλλου..... (ομονοια δεν παταω ουτε μεταξουργειο βεβαια)

αλλα φυλης εχω παει και 3 το πρωι μονος μου και βαζιδα στην αχαρνων..... προς διδυμου

εγω μαζι με 2 αλλους μαυρους αλλα μολις με κοιταξαν τους εκλεισα και το ματι και χαμογελασαν και εφυγαν

να στην πεσουν και στα κεντρικα κιολας που παντα εχουν κινηση το θεωρω λιγο περιεργο.... τι να πω

μηπως ειστε καντεμηδες ορισμενοι?  :P

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
εσυ φιλε μου που ησουνα οταν γραφοντουσαν αυτα τα ποστ,δεν μιλαγες

Εντάξει, μπορεί να έκανε λάθος ή να ήταν υπερβολικός.
Δεν έχω ωστόσο σκοπό να το κρίνω, βρείτε τα μόνοι σας.

Προς το παρόν πάντως, τα σχόλια σου διατηρούν την άσχημη κατάσταση.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
εμενα δεν με εχει πειραξει κανεις αλλοδαπος παντως
ουτε στην φυλης ουτε πουθενα αλλου..... (ομονοια δεν παταω ουτε μεταξουργειο βεβαια)

αλλα φυλης εχω παει και 3 το πρωι μονος μου και βαζιδα στην αχαρνων..... προς διδυμου

εγω μαζι με 2 αλλους μαυρους αλλα μολις με κοιταξαν τους εκλεισα και το ματι και χαμογελασαν και εφυγαν

να στην πεσουν και στα κεντρικα κιολας που παντα εχουν κινηση το θεωρω λιγο περιεργο.... τι να πω

μηπως ειστε καντεμηδες ορισμενοι?  :P
σε αραπακλα να κλεισεις το ματι ή για πουτσα πας ή για ναρκωτικα.
Φιλικα,την επομενη φορα απλα να κοιταξεις κ τιποτα αλλο,δε χρειαζεται να τους κλεινεις κ το ματι, :cussing: :offtopic: σε ενα τοσο μαχιμο θρεντ,επι του θεματος ποτε δεν ειχα προβλημα ακομα κ βραδυ Φυλης,το Μεταξι κομμενο λογω σιχαμαρας πλεον,εκει ενα βραδυ ειχα μεινει απο μπαταρια στο αμαξι κ κατι παλικαρια αλβανοι δωσανε χερι βοηθειας κ πηρε μπρος.Απο το ιντερνετ καφε στην Κεραμεικου
υγ εξω ολα τα ανθελληνικα σκουπιδια κ μετα οι λαθρομεταναστες που κουνιουνται κατοπιν οδηγιων της ξεκωλιαρας αλσαλεχ κ απο κατι αλλα gay στρακια

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
εξπρέσ σούπερ-τοσοδούλι μίνι ενημέρωση:

Μαγνησίας 11 σήμερα το πρωι και καθε πρωι βρίσκεται η Κάρλα η ζαβολιάρα, απο την Ιταλία (μάλλον την γνωστη Ιταλία της Ρουμανίας/Βουλγαρίας κ.α.). Υπάρχουν ήδη δύο θετικές κριτικές για την πάρτη της και δεν εχει νόημα να γραψω ακόμα μια μας και η μία εκ των δύο είναι δική μου. Οσοι θέλετε ποιότητα στο δώματιο τσεκάρετε. (μοναδικό αρνητικό λίγη αγαρμποσύνη όταν βάζει την καπότα αλλα εναξ με βοήθεια δεν υπαρχει πρόβλημα)./

Ποιά Κάρλα είναι αυτή φίλε μου? η Κάρλα η γκάυλα είναι? από Φυλής 71άνω, Φωκαίας25κάτω κ.α.?
ή κάποια άλλη συνώνυμη
αν είναι αυτή πήρε κανα κιλό? γιατί στην αρχή ήταν τούμπανο μετά έχασε κιλακια και έτεινε προς σαμιαμίδι :)

Υ.Γ. όσο για τους αλλοδαπούς που τσακώνεστε είναι θέμα καθαρά των πιθανοτήτων δηλαδή εξαρτάται τι ώρα πηγαίνεις και πόσο τακτικά για το αν θα σου συμβεί τίποτα και φυσικά θα σου συμβεί κάποια στιγμή στάνταρ...εφόσον είσαι και μόνος σου.
συνήθως είναι και κοτούλες την πέφτουν 2 σε έναν κ.λ.π. 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:think: ρε πουστη μου παντα μονος μου κατεβαινω και φυλης και μεταξι και αργα μαλιστα
ποτε δεν με εχει στραβοκοιταξει κανεις.
ενταξει δεν τολμανε ουτε στα ματια να με κοιταξουν εκπεμπο ενα φοβο τι να κανουμε :sunglasses:
αντονοτομαζι και ετσι τυπε? :2funny:

Συνημμένα

• antonotomazi2.jpg
    antonotomazi2.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 44

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ποιά Κάρλα είναι αυτή φίλε μου? η Κάρλα η γκάυλα είναι? από Φυλής 71άνω, Φωκαίας25κάτω κ.α.?
ή κάποια άλλη συνώνυμη
αν είναι αυτή πήρε κανα κιλό? γιατί στην αρχή ήταν τούμπανο μετά έχασε κιλακια και έτεινε προς σαμιαμίδι :)

όχι δεν είναι αυτή. Η Κάρλα του Μαγνησίας 11 είναι μαλλον καινουρια στον χώρο μιας και δεν την έχω ξαναδεί. Υπάρχουν δύο κριτικές αλλα αν βαριέσαι να διαβάσεις απλά θα σου πώ οτι είναι λίγο ιδιομορφης ομορφιας, δηλαδή παίζει και να μήν σου αρέσει, ανάλογα με τα γούστα σου. Στο δωμάτιο όπως εχω ξαναγράψει είναι πολύ καλή, αρκετά "ασφαλη" προκατακρτικα, καλή πίπα και δεν βιάζεται.

Επισκέπτης
Τετάρτη 16/2/2011-απόγευμα:

Ρεμούνδου 21 κάτω-Αλίνα η "Ρωσίδα".Η γνωστή του οίκου.Καστανόξανθη λεπτή, πάντα χαμογελαστή κοπέλα με ελεύθερο στοματικό.
Ρεμούνδου 21 άνω-Καστανή αδιάφορη νεαρή με προεξέχουσα κοιλιά.Τα βασικά.
Περγάμου 1 κάτω-Η Μιχαέλα από Φώκαιας 24 με το μουνί απ'έξω και η αθιγγανοειδής ευτραφής Ντιάνα με σαρκώδη χείλη.

Φυλής 200-Πάολα από Φυλής 134 υπόγειο, 134(1ος) και Περγάμου 1 κάτω στις αρχές.Καστανό λεπτό πιπίνι.Τα βασικά.Έχει κριτικές.
Φυλής 136-Μαρία η ξανθιά με πρωκτικό.Από Φυλής 80,67 και αλλού.
Φυλής 134 υπόγειο-Μαριάννα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η λεπτή καστανή "Ρουμάνα" του καταγωγίου.Από Μ.Προδρόμου 16υπ. και Φυλής 200.Τα βασικά.Έχει κριτικές.
Φυλής 134 ισόγειο-Μαρίνα η γνωστή της αλυσίδας.Μελαγχροινή λεπτή αδιάφορη κοπέλα.Τα βασικά.Από Αγ.Πέτρου 7, Φυλής 200 και 134υπ.
Φυλής 134 1ος-ο δροσερός ευτραφής υπηρέτης από Φυλής 109άνω και Δουσμάνη 10, παρουσίασε καστανή κοινότυπη κοπέλα κανονικού πάχους.Τα βασικά.

Φυλής 109 κάτω-Αλεξάνδρα πρέπει να είπε η υπηρέτρια.Καινούργια λεπτή χαριτωμένη νεαρή με μικρό βυζάκι.Τα βασικά.Βγήκε ανασφαλής-σκεπτική στο σαλόνι...Πουτάνα φτώχεια...
Φυλής 109 άνω.Ξανθιά κοινότυπη κανονικού πάχους.Καινούργια φάνηκε.Τα βασικά.

Μ.Προδρόμου 16 υπόγειο-Ρωξάνη η σκουρόχρωμη και η καστανή Ιωάννα με πρωκτικό.
Φυλής 71 άνω-Μόνικα είπε η δολίως ευγενική, νευρωτική καστανόξανθη κοντή τσατσά από Φώκαιας 17 άνω.Λογικά η Μόνικα από Φυλής 80.Η τσατσά αυτή φωνάζει την κοπέλα στα 7 λεπτά.

Φυλής 67-Άννα η καστανή λεπτή με το πεταχτό κωλαράκι από Μ.Προδρόμου 16υπ.,Φυλής 92παλαιό, 71κάτω και άλλα.Ελεύθερο στοματικό.Δεν γλύφει αρχίδια.

Φυλής 86 κάτω-Ρωξάνα κλεοπατριάζουσα χωρίς στηθόδεσμο.Αρμονικό το αισθητικό αποτέλεσμα.
Φυλής 86 άνω-Κλαούντια=Σόνια-Κασσανδρεία πριν από καιρό.Καθολικώς αρνητικά σχόλια.
Φυλής 84 άνω-Ρένι συστήθηκε το μελανούρι.Η άλλη ήταν για το χάνι της Γραβιάς.
Φυλής 80-Ξανθή ευτραφής αδιάφορη.Τσατσά η γνωστή πλέον αλλοδαπή αθιγγανοειδής που λέει οτι "είναι για 7-8 λεπτά".

Άγκυρας 12 αριστερά-Ξανθιά ψηλή μεσήλικη με κομπινεζόν για να καλύπτει κάποια παχάκια.Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.Μάλλον ανακοινώθηκε "Βερόνικα".
Άγκυρας 12 δεξιά-Ναταλί η "Πολωνέζα".Ξανθιά ευγενέστατη ευτραφής μεσήλικη που θυμίζει Μπόλεκ & Λόλεκ.
Το γνωστό μενού της αλυσίδας.
Διδύμου 16-Λόλα η ξανθιά λεπτοκαμωμένη μεσήλικη  από Διδύμου 20.Βιάζεται το κορίτσι...Έχει κριτικές.

Αλκιβιάδου 16Β-Μιρέλα.Καστανή κοπέλα μέτριας εμφάνισης κανονικού πάχους με ακάποτο.Όποιος έχει γνώμη ας την καταθέσει.
Χωματιανού 11 άνω-Καστανή ψηλή με λίγα παχάκια στην κοιλιά από διάφορα στο Μεταξουργείο.Ιάσωνος 44.Τα βασικά.

Χωματιανού 11 κάτω-Λώρα.Η Μιχαέλα από Φυλής 136, στο καινούργιο της στέκι.Σταθερή αξία.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom