Συνιστω την Ανετα Κεραμεικου 13 ,κατω ,ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ βαρδια.
1.75 ,γυρω στα 58 κιλα ,σωμα μοντελου ,γλυκο προσωπο ,δεχεται ανελεητο σφυροκοπημα.
Απογευματινή βαρδια
Εννοείς αυτή που ήτανε πρίν κανα δίμηνο στο Λεωνίδου 6 ?
Συνιστω την Ανετα Κεραμεικου 13 ,κατω ,ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ βαρδια.
1.75 ,γυρω στα 58 κιλα ,σωμα μοντελου ,γλυκο προσωπο ,δεχεται ανελεητο σφυροκοπημα.
Απογευματινή βαρδια
ρε παιδια Αλεξια λετε την ψηλη βουλγαρα με την αφανα?Για ποιά Αλέξια μιλάμε;
Kokolongos καλή χρονιά ...
κοντη,αδυνατη,με μικρο βυζακι-μεγαλες ρογες που δουλευει φωκαιαςρε παιδια Αλεξια λετε την ψηλη βουλγαρα με την αφανα?
ευχαριστώ φιλεκοντη,αδυνατη,με μικρο βυζακι-μεγαλες ρογες που δουλευει φωκαιας
την κυριακη το βραδυ στο φωκαιας 22 το κατωευχαριστώ φιλε
αυτην που λεω εγω την εχει δει κανενας φιλος πουθενα?
Η Αλίνα σε φίλαγε και σενα? Εγω ανταποδωσα παντως στα γλωσσοφιλα, δεν μπορουσα ειναι μουναρα
Μελαχροινη με μακρια μαλλια, ανοιχτοχρωμες ματαρες και ικανοποιητικα βυζια?
Καμια φορα θα μας βιασει, καμια ρουμανα στο σαλονι!
Θεόςσυναγωνιστες καλη χρονια και καλες χυσιες...
καυλες στο φουλ και ψαχνω σεξυ μουνιτσα σε καυλωτικο φορεματακι να το κανω λουτσα...μπαινω στο φ61 και βλεπω το τσατσο να παρακαλαει 2 πιτσιρικαδες να περασουν
-σας ορκιζομαι δεν θα χασετε μπειτε και θα με θυμηθητε το κοριτσι ειναι αστερι..
-(εγω)παληκαρια το ειδατε το μωρο?
-ναι ωραιο ειναι μοιαζει σα τη πετρουλα
-(τσατσος)ελα λεβεντη μου και θα με θυμηθεις
-(εγω)εχεις δωματιο?
-ειναι γεματα βγαινει στο ενα και μπαινει το παληκαρι και στο αλλο μπαινεις εσυ....μη φοβασαι δεν αργει καυολου
-(εγω)αρχηγε μου επειδη βιαζομαι και εχω παρκαρει και παρανομα να τη χυσω εδω στο κουζινακι στα γρηγορα?ουτε 2 λεπτα δε θα κανω
-οχι αγορι μου δεν γινεται εδω εξω πως θα τη πηδησεις εδω?
-δε σου ειπα να τη πηδησω να τη χυσω σου ειπα να θα βγει απο το δωματιο θα περασει θα της το παιξω λιγο στα μουτρα θα τη χυσω και θα φυξει καπακι στον επομενο
(τσατσος σαστισμενος)τη να σου πω τωρα ρε φιλε μαλλον οχι ασε που η κοπελα δεν δεχεται χυσιματα επανω της....θελεις να τη ρωτησεις τι να σου πω τωρα..
-καλα ασε να βγει να τη δω και αμα φοραει κανα καλο φορεματακι μπορει να μπω και μεσα
βγαινει η μουνιτσα ξανθια ψηλη μακρια μαλλια αδυνατο κορμακι μικρο βυζι(αντε να πουμε οτι μοιαζει λιγο και στη πετρουλα να μη χαλασω τη περιγραφη του πιτσιρικα) οχι πολυ ωραιο προσωπο αλλα...ενα κολητο μαυρο σεξι μινι φορεματακι απο αυτα που φοραγε η πρων μου (χεχεχε διαβαζω ενημερωσεις και με τρωει ο κολος μου να γυρισω αλλα ακομα δεν)ολα τα λεφτα
-πωσ σε λενε μωρο μου?
-ροζα
-ειμαι φιλος καλος του γιαννη(το ονομα του τσατσου)και θελω να χυσω επιτοπου πανω στο φορεματακι σου γιατι με εχεις καυλωσει αγρια και δε μπορω να περιμενω τι θα κανουμε?
-εμπα στο δωματιο και κατι θα γινει αφου εισαι φιλοσ του γιαννη(γελωντας με καλα ελληνικα)
-πιο δωματιο ρε καυλα κοιτα εδω τι μου εχεις κανει (πεταω το καυλι εξω τη πλησιαζω στο κουζινακι μεσα)χυνω για παρτη σου μωρο μου παρτα και αρχιζω να τη καταβρεχω
λιγα στο χερι της λιγα στο φορεμα και τα περισσοτερα καρεκλα και πατωμα...
πω πω ρε γιαννη τι μωρο ειναι αυτο?
που να εμπαινες και στο δωματιο να δεις τι κολπα κανει.επειδη ομωσ εισαι καυλιαρης μπορουμε να κανονισουμε να τη παρεις εξω σε ξενοδοχειο.κανει και παρτουζα αλλα δε
δινει κολο και δε παιρνει τσιμπουκια χωρισ προφυλακτικο
(ταχα ενδιαφερομενος)δωσε τηλ.του μωρου
οχι ρε με μενα το κανονιζεις
καλα αλλη φορα γιατι εχω αργησει τωρα.συμπερασματικα το μωρο αν και μιλφοφερνει λιγο πιστευω αξιζει για μια
φορα εχει καλο κολι στηνεται ωραια και δε μουτρωνει σε περιεργες καταστασεις πραγμα βασικο..
καλη συνεχεια αδερφια...
-
Για ποιά Αλέξια μιλάμε;
Kokolongos καλή χρονιά ...
συναγωνιστες καλη χρονια και καλες χυσιες...
...
με ομπρελα θα κυκλοφορουν τα κοριτσια στην φυλης.........Γειά σου λεβεντοπούτση Φουτζίμ!
Σμπαράλια τα έκανες όλα πάλι...
πρωινα μου πε στο μαγνησιαςΣτο Φυλης το πρωτο απο Χευδεν ηταν μια Σουζι,πολυ καλη εμφανιση,ξανθια ψηλη,γυρω στα 25.Στο δΙΔΎΜΟΥ 8(το ισογ.),ηταν μια μελαχροινη Αννα,αρκετα καλη,25-27 χρονων.
Στο διπλα,εκλειναν απο τις 21.20,μυστήρια πράματα...Στο 18,πανω απο την Αλιονα (βλ. κριτικη μου) γαμιοταν η Αντριάννα,που εχει ξεσκιστει στις διπλοβαρδιες.
Αυτη η αριστοκρατικη Αντζελα του Μαγνησιας 1 ,ποιες ωρες ειναι εκει ,συντροφοι?
Την πετυχε κανεις? Κριτικη μονο μια υπαρχει...
Ρε μάγκα η περιγραφή εκτός απο το βυζι τουμπανο μου κάνει για την γνωστη οδοντογλυφιδα του συγκεκριμένου οίκου.Χθεσινοβραδυνή τσάρκα στη Φυλής 24:30.
Γενικά νέκρα, πολλά σπιτάκια ήταν κλειστά. Κατάληξα στη Φωκαίας 22 άνω. Το προϊόν ονόματι Μαρία πολύ μελαχρινή κοντούλα αδύνατη μοντελοειδής οχι άσχημη αλλά ούτε και όμορφη με σκουλαρίκι στη μύτη και εθνικότης Βούλγαρος έσκασε μύτη κουνιστή και λυγιστή. Στο σαλόνι έκανε κανονικό πέσιμο με αρχιδοχάϊδεμα και μου λέει πρόγραμμα: νορμάλ + κωλαράκι για 20 ευράκια. Περνάω μέσα στο "καθαρό ??? " δωμάτιο. Έρχεται και αυτή με βυζί τούμπανο από τη πλαστικούρα και πολύ ωραίο κωλαράκι. Ξαπλώνει επάνω μου και μου λέει θες να σου κάνω και κάτι εξτρά; Δηλαδή; ακάποτο τελείωμα στο στόμα η όπου αλλού γουστάρεις και γλυφωμ.... , όλα μαζί 50 ευρόπουλα. Δεν έχω τόσα της λέω. Τότε όσα έχεις και τα βρίσκουμε. Βρε άντε και γαμεί της λέω. Κάνε κανονικό όπως κανονίσαμε. Πολύ ωραία δυνατή με ρουφίγματα πίπα και ταυτόχρονο @@χαϊδεμα αλλά λίγο βιαστικά. Στη συνέχεια ιεραποστολικό και τελείωμα μέσα στο κωλαράκι (με προφυλακτικό). Σημείωση ότι δε το κάνει από την αρχή από το κωλαράκι αλλά πρώτα γαμισάκι από μπρός και άμα δε σου πέσει τη παίρνεις και από πίσω. Είναι μάλλον κόλπο της για να το αποφύγει άμα μπορεί (δηλαδή αν τυχόν και σου πέσει)