Συνεχιζω προς Φυλης και Βουρ για τα σπιτακια της Διδυμου....
με τετοιο αγχος και αγωνια δεν ημουν για τα κεντρικα
θα παθαινα κριση πανικου εκει μεσα και αντε να με βγαλουν ζωντανο
Πηγαινω στο Διδυμου 8 το κατω... και ειδα μια ξανθια... με ωραια κιτρινη στολη σαν την Ζηνα εμοιαζε
η στολη της με χαλαρωσε και με καυλωσε αμεσως... ετοιμαζω να δωσω το 20αρι στην τσατσα αλλα μολις κανει στροφη
και βλεπω την χαλαρωση της στον πισινο κανω και εγω μεταβολη και δρομο....
η τυπισσα πρεπει να ηταν γυρω στα 35+ . Μιλφακι
Βγαινω απο την διδυμου θολωμενος - καυλωμενος - αγχωμενος (ετοιμος να πεσω πανω σε 2 γκομενες που περνουσαν απεξω ημουν)
Σιγααααα μου κανει η μια...
Ελα προχωρα της κανω και μην λες πολλα
εισαι σε απαγορευμενη - κοκκινη ζωνη...
Να μαλακα και με μουτζωσε... την εγραψα στα αρχιδια μου και ανεβηκα στο πανω..
γιατι δεν ειχα ορεξη να μας ακουσει ολη η φυλης εκεινη την ωρα
Εκει ηταν νομιζω η Αννα η τρελοκοτσιδου.... δεν μ αρεσε.... αλλα εεκατσε πολυ ωρα στο δωματιο και αυτο ειναι ενα συν
απο εμφανιση δεν λεει πολλα για μενα παντα... το δωματιο ηταν ωραιο μεσα και επαιζε και καλη τσοντα στην τηλεοραση.
Φευγω και απο εκει αρχιζοντας να δυσπιστω με τον εαυτο μου αν τελικα θα καταφερω να πηδηξω σημερα
με αυτα τα κυκλοθυμικα που μου συμβαινουν και κατεβαινω προς Διδυμου ...
Αντριαννα ειπε η υπηρετρια... δινω το 20αρι και μπουκαρω μεσα στο χαμηλου φωτισμου δωματιο...
η τυπισσα με χαλαρωσε... και περασα αρκετα καλα... της ζητησα να μου βαλει καποτα στο τσιμπουκι και το εκανε αφου ειχαν προηγηθει ωραια προκαταρκτικα εκ μερους της... με φιλουσε σε ολο το σωμα και με χαιδευε οποτε ειχα ηδη φτιαχτει...
στα 4 χαζευα τα κολομερια της να κολλανε σαν βεντουζα πανω στο σωμα μου.... γεματα πραγματα... ειχε να πιασεις
και να κολοχαρεις... το τελος ηρθε σχετικα γρηγορα(και αυτη τη φορα οχι ιεραποστολικα) το ειπα εγω σημερα ηταν στραβη η μερα παλι καλα την βγαλαμε καθαρη... πολυ ευγενικη και ζεστη η τυπισσα... την ευχαριστησα που
με βοηθησε να χαλαρωσω απο μια δυσκολη πραγματικα μερα σημερα.... με χαιρετισε και εφυγε
εμφανισιακα μπορει να μην ειναι κατι το πολυ τρομερο και τρανταχτο αλλα οι υπηρεσιες της ειναι κουτι.
Καλα να περνατε τυποι μου.
Θα ξαναεπιστρεψω