Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (32 μέλη και 270 επισκέπτες)

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μπαίνει το ΣΔΟΕ σε έναν οίκο ανοχής και βλέπει τον εξής τιμοκατάλογο:
ιεραποστολικο = 45 ευρω +23% ΦΠΑ
καρεκλάτο = 40 +23% ΦΠΑ
συντριβανάτο =35 +23% ΦΠΑ
τσιμπούκ* =20 ευρω +11% ΦΠΑ

Ρωτάει ο ελεγκτής τη τσατσά γιατί όλα 23% και το τσιμ**** έχει μόνο 11%,
κι εκείνη απαντάει:
- Έχουμε γάτα λογιστή και το έχει περάσει στα ροφήματα!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.952
Πόντοι
6.925
Παλιό αλλά καλό !!

και σημερινή μίνι Φυλής

Φωκαίας 17 κάτω στο μισοσκόταδο γνωστη και μη εξαιρεταία αλλά δεν θυμάμαι από που (ου γαρ έρχεται μόνον) αμφανισιακά καλή αλλά θαρρώ ξεπέτα
Φωκαίας 17 πάνω η Αλέξια με το τουμπανατο κορμί την βαρετή φάτσα και τις κακές κριτικές
Φωκαίας 19 ξανθή "μπουμπού" με ακα
Φυλής 71 κάτω ξανθή με κοντό μαλί και σίλικον στήθος
Φυλής 92 παλιό ακα + κώλος με μία μέτρια διαθέτουσα πεσμένο στήθος αλλά καλό κορμί
Φυλής 69 κάτω η Τάνια (έπρεπε να την ξανατιμήσω αλλά το έδωσα στο 80)
Φυλής 80 η Ρωξάνα, 3αρι φυσικό (την βαρύτητα δεν την αγνοεί όμως) μελαχρινή με πολύ τρίχα (βλ. κριτική)

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως έχει πετύχει κανείς συνάδερφος την Φιλληπινέζα από Κολοκυνθούς 63 (αν δεν κάνω λάθος). Σταμάτησε αυτή ?

Ευχαριστώ!

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Μήπως έχει πετύχει κανείς συνάδερφος την Φιλληπινέζα από Κολοκυνθούς 63 (αν δεν κάνω λάθος). Σταμάτησε αυτή ?

Ευχαριστώ!

και εγω εχω καιρο να την δω.
Μαλλον θα επιασε δουλεια σε cosco.

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062

Ευχαριστώ!
Είχα περάσει από το μαγαζί πριν καμιά βδομάδα βραδάκι, αλλά ο τσάτσος μου είπε οτι θα είνα πρωινά. Δεν έχω διαβάσει όμως και από κανένα συναγωνιστή να την έχει τσεκάρει.

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Είχα περάσει από το μαγαζί πριν καμιά βδομάδα βραδάκι, αλλά ο τσάτσος μου είπε οτι θα είνα πρωινά. Δεν έχω διαβάσει όμως και από κανένα συναγωνιστή να την έχει τσεκάρει.

εχω παει φιλε συναγωνιστη και πρωι και ηταν αυτη η κοντουλα με τα μακρυα μαλλια και προγραμμα: τα βασικα

τα βασικα εκανε και η μπρους λη βεβαιως-βεβαιως αλλα ηταν ρε παιδι μου ASIA η κοπελα ειχε κατι το εξωτικο.

Επισκέπτης
Ώπα φίλε,αυτό που λες είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ

Τι να πω για τα γουστα σας ρε... 45 νουμερο παπουτσι φοραει η γκομενα.  :uglystupid:

Το εχω ξαναπει, ειναι η μονη πουτανα απο οσες εχω γαμησει που εχω αμφιβολιες αν γεννηθηκε γυναικα.  :think:

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
παντως η εξωτερικη της εμφανιση δεν παραπεμπει σε τραβελο..εσυ απο το ποδι και μονο που το καταλαβες δεν ξερω...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δηλαδή όσες φοράνε πάνω από 45 νουμερο παπουτσι είναι τραβέλια?
Επομένως όλα τα μοντέλα που είναι ψηλά (και επομένως φοράνε και μεγάλα παπουτσια) είναι τραβέλια...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αλλά απο την άλλη δεν τιθεται και θεμα συγκρισης όσον αφορά την εμφάνιση  :grin: :grin: (Την Αμαντα δεν εχω δει ακόμα  :headbang: :headbang: , οπότε επιφυλάσσομαι για αυτην).
Σωστο κ αυτο! :thumbsup:
Υ.Γ Η Αμαντα κ η Αντρεα απο Κεραμεικου..ειδικα η δευτερη..δεν πρεπει να σου ξεφυγουν με τιποτα Παιχτη!

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Βανεσσα???  :cheesy: :cheesy: :cheesy:  Ποια Βανέσσα??? Απο Αγαθουπολεως???  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Πλακα μου κανεις τωρα.... συναδελφε.... μην μου πεις......  :o :o :o :o :o

δεν ξερω αν ο μιλαει ο συναγωνιστης για τη γνωστη βανεσσα....αλλα πριν χρονια πριν παει αγαθουπολεως μεταμεσονυχτια βαρδια μετα της 00.00 δουλευε στη λιοσιων...εγω απο εκει την ειχα γνωρισει

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
δεν ξερω αν ο μιλαει ο συναγωνιστης για τη γνωστη βανεσσα....αλλα πριν χρονια πριν παει αγαθουπολεως μεταμεσονυχτια βαρδια μετα της 00.00 δουλευε στη λιοσιων...εγω απο εκει την ειχα γνωρισει
Δυστυχως δεν λεει για αυτην  :-

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
τωρα πια για να βρουμε μετα της 00.00 κατι αξιολογο ειναι πολυ δυσκολο και πολυ επικινδυνο σ'αυτες τις περιοχες  :(

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ευχαριστώ!
ειναι στην διαδικασια που αλλαζει υπηκοοτητα τυπε
πληροφοριες λενε οτι θα γυρισει σαν βιετναμεζα :2funny:
μετα την κινα την μαλαισια την σιγκαπουρη τις φιλιππινες και την ινδονησια(νομιζω)
ηρθε η ωρα της για βιετναμ :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom