Χθεσινη απογευματινή κατάθεση (17:45) στο Φ92Β (το καινούριο).
Petite σκουρόχρωμο Βουλγαρογυφτάκι (Τζένη νομίζω) με μακρυά μαύρα μαλλιά, χαζοχαρούμενη φάτσα, μεγάλα -για το μέγεθός της- βυζιά και προκλητικό κωλαράκι.
Στο άκουσμα ότι το πρόγραμμα προσφέρει και κωλαράκι -και αφού το διευκρίνισα στον τσατσό προς αποφυγήν παρεξηγήσεων- εισήλθα στα ενδότερα.
Φτάνει το μικρό, ξαπλώνει ανάμεσα στα πόδια μου και ρωτάει:
- "Να κάνω χωρίς?"
Σκέφτομαι ότι δεν είχα ακούσει για ΑΚΑ στο πρόγραμμα, αλλά φαντάστηκα ότι μου είχε διαφύγει.
- "Να κάνεις." απαντώ
- "Τέλω και άλλο λεφτά" μου απαντάει ναζιάρικα.
- "Τότε μην κάνεις" της λέω.
Μάλλον σπάστηκε και άρχισε να προσπαθεί να βάλει το προφυλακτικό στο πεσμένο όργανο.
Αφού, με τα πολλά, τα κατάφερε ξεκίνησε μία σχετικά καλή, αλλά και συντομότατη πίπα.
Μόλις αποκτήθηκε η απιτούμενη -αν και όχι πλήρης- σκληρότητα στρώθηκε από μόνη της για ιεραποστολικό.
"Υπομονή" σκέφτηκα "ας παίξουμε λίγο και με τα βυζάκια της πριν τη σκίσουμε"
Ξεκινάω -γονατιστός- την παλινδρόμηση και απλώνω χέρι στα βυζάκια, τα οποία ανταποκρίθηκαν αμέσως κάνοντας τις ρώγες τους σάν τον Λυκαβητό.
Έλα μου ντέ, όμως, που η ιδιοκτήτρια είχε διαφορετική άποψη.
-"Όχι βυζιά, πονάνε" μου λέει "αυστηρά".
- "Ωραία " λέω "γύρνα πισωκολλητό.
Διαβλέποντας ότι έρχεται το ξεκόλιασμα, μου λέει
- "Να βάλεις λίγκο ακόμα μουνάκι και μετά χύσεις κώλο"
- "Δεν χρειάζεται" της λέω "είμαι έτοιμος να χύσω" που δεν ήμουν , βέβαια, αλλά ήθελα να χαρώ περισσότερο αυτό το υπέροχο μικρό κωλαράκι.
Άρχισε, λοιπόν, να βάζει και να ξαναβάζει κρέμα και να καθυστερεί απελπιστικά, με αποτέλεσμσ ο "μεγάλος" να αρχίσει να μικραίνει.
Τελικά η διείσδυση επετεύχθη με μεγαλύτερη ευκολία απ' ότι φανταζόμουν με μία μικρή έκφραση δυσφορίας στο πρόσωπό της .
Όσο όμως η πράξη προχωρούσε και ο "μεγάλος" αποκτούσε τη κανονική του σκληρότητα η μικρά άρχισε να δυσανασχετεί και να με κοιτάει από τον καθρέπτη με γουρλωμένα μάτια.
Σε ένα -δε- δυνατό κάρφωμα αισθάνθηκα ότι "έπιασα πάτο". Την ίδια στιγμή εκείνη πετάχτηκε πος τα εμπρός , αλλά έτσι όπως είχα γραπώσει το κωλαράκι με δύναμη, παρέσυρε και μένα μαζί με αποτέλεσμα να πέσει εκείνη μπροστά και εγώ με φόρα επάνω της. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό το γεγονός έστειλε τον "μεγάλο" στα άδυτα βάθη του κώλου της και εκεί τελείωσαν όλα.
Πετάγετε όρθια, αφήνοντάς με μία στρώση "μερέντας" στην άκρη του προφυλακτικού.
Εκείνη ψιλοφρικάρισε, αλλά εγώ -ψύχραιμος- βγάζω το προφυλακτικό με ένα μωρομάντηλο, το πετάω και ξαπλώνω στο κρεβάτι.
-"Ντεν έκω άλλο καπότα" μου λέει
-"Δεν πειράζει " της απαντάω "γλύψτον και θα τελειώσω".
Και τι μου λέει το βρωμόμουνο !!!
-" Πας καλά ρε ??"
Τότε σκέφτηκα να μην τα πάρω, αλλά να το διασκεδάσω λίγο.
-"Θα σου δώσω λεφτά" της απαντάω.
Οπότε αμέσως αλλάζει έκφραση και έρχεται και ξαπλώνει στο κρεβάτι.
Τότε εγώ σηκώνομαι και αρχίζω να ντύνομαι...
Αφού έμεινε για λίγο "μαλάκας" -και εγώ συνέχισα να ντύνομαι- συνειδητοποίησε ότι την είχα δουλέψει και βγήκε από το δωμάτιο λέγοντας κάτι στα Βουλγάρικα.
Δεν ξέρω Βουλγάρικα, αλλά δεν μου ακούστηκε σαν καληνύχτα.
Τι να σου κάνω, μωρό μου, η γιαγιά μου έλεγε "Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους"
Ή όπως λένε και οι Αμερικάνοι ΄"If you cann't do the time, don't make the crime"