Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 141 άτομα (3 μέλη και 138 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αποψε η κυρια της υπηρεσιας στο Ιασωνος 1α με ενημερωσε οτι η Σοφια σταματησε τελειως τη δουλεια. Ξερω οτι θα μεινει Αθηνα αλλα θα καταπιαστει με κατι τελειως διαφορετικο (μη με ρωτησετε γι' αυτο, δεν προκειται να πω).

Σοφια, αν δεν σε ξαναδουμε τριγυρω, ευχαριστουμε για τις στιγμες και...  :rockon:

Ἀνευ διαθέσεως ἀμφισβητήσεως τῆς εἰλικρινείας τῶν προθέσεων τῆς ἐν λόγῳ ἐργαζομένης, θὰ ἤθελον νὰ ἐπισημάνω ὅτι παρόμοιαι δηλώσεις ἀποχωρήσεων γίνονται περίπου δις ἑβδομαδιαίως ἀπὸ μακροῦ ὑφ' ὅλων σχεδόν τῶν παικτριῶν τῆς ἀγορᾶς.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ἀνευ διαθέσεως ἀμφισβητήσεως τῆς εἰλικρινείας τῶν προθέσεων τῆς ἐν λόγῳ ἐργαζομένης, θὰ ἤθελον νὰ ἐπισημάνω ὅτι παρόμοιαι δηλώσεις ἀποχωρήσεων γίνονται περίπου δις ἑβδομαδιαίως ἀπὸ μακροῦ ὑφ' ὅλων σχεδόν τῶν παικτριῶν τῆς ἀγορᾶς.
ποτανα κενωνια.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Μιλφάκηδες, σήμερα το πρωί στα Αλκιβιάδου 16 β+γ παίζανε δυο άψογα μιλφάκια, μια Πατρίτσια με κοντό ξανθό μαλλί πιασμένο και μια ξανθιά με μπουκλέ μαλλί στο γ με ακά, πρωκτικό κλπ κλπ. Δεν είμαι μιλφάκιας αλλά αυτή στο γ ήταν πολύ τούμπανο

Στη χωματιανού πάνω και κάτω βραζιλιάνες. στο κάτω μπουρούχα στο πάνω η γνωστή ξεπετατζού που σε παρασύρει γιατί σου πιάνει τη μαλαπέρδα στο σαλόνι.

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα συναγωνιστές χρωστάω μία ενημέρωση από το Σαββατο το απόγευμα οπου έγινε η 2η σερί πορνοτσάρκα της ημέρας!
Πρώτα από όλα θα σταθώ σε 2 γεγονότα που σημάδεψαν την 2η πορνοτσάρκα!
1ον στα περισσότερα σπίτια "έπαιζαν" από μπάζα μέχρι μέτριες και 2ον ένα επείγον τηλεφώνημα από το σπίτι μου έκοψε την πορνοτσάρκα άδοξα!
Συμβαίνουν αυτά όταν κάνεις live ρεπορτάζ! χα χα
Λοιπόν πάμε από
Φωκαίας:
Φωκ 27 Μαριάννα μέτρια κοπελίτσα με πρωκτικό!
Φωκαίας 25 αντελλόσπιτο η Κάρλα η καύλα όπως είπε η ίδια αξιαγάμητό σκυλέ μιλφόνι με ξανθά μαλλιά και καλό σώμα για την ηλικία της όλο υποσχέσεις στο σαλόνι! Τα βασικά
Φωκ 25 πάνω Αννα μπαζάκι με ελευθερο στοματικό και τελείωμα στα βυζιά αν γουσταρες!
Φωκ 22 κάτω η Αλεξία από  το 22 πάνω ομορφη κοπέλα με ωραίο σωμματάκι! τα βασικά
Φωκ 22 πάνω κλειστό
Φωκ 19 Μαρία απο φ65 ισόγειο σκυλέ φάτσα με καλό σώμα βαμμένη ξανθιά που εκεί κάνει πρωκτικό αλλα εδώ κάνει τα βασικά!
Φωκ.17 κάτω η υπέροχη Νικόλ με το πολύ σφιχτό κορμί όλα στητά πάνω σε αυτήν την κοπέλα έχει τιμηθεί πολλάκις στο παρελθόν! Τα βασικά
Φωκ 17 πάνω Η νταρντάνα μελαχρινή Βυζαρού! Τα βασικά

και συνεχίζουμε από την μητέρα των δρόμων της ηδονής την μπουρδελομάνα Φυλής!
Φυλής:
Φ 40 η Ναταλί!
Φ 54 κάτω Ντενίσσα η ξανθιά μουνάρα με τα λίγα παχάκια στην κοιλιά!Τα βασικά
Φ 54 πάνω ένα μιλφόνι αρκετά γαμήσιμο μελαχρινό!Τα βασικά
Φ 66 η Λάουρα μελαχρινή ψηλή μουνάρα με προστυχόφατσα πάντα με μία επιφύλαξη για την κωλάρα της που φοράει ένα φουστάκι που την κρύβει επιμελώς!Τ βασικά
Φ 71 πάνω η Αλίνα με το αγαλματένιο κορμί όπου έγινε κατάθεση για 4η φορά απλά καλή η απόδοσή της μέσα ενώ τις 3 προηγούμενες φορές ήταν κορυφαία!
Φ 67 η γνωστή μουνάρα Νέλλυ η οποία αν ήταν λίγο πιο καλή στις υπηρεσίες τις θα έκανε θραύση! Η κοπέλα είναι μουνάρα με όλη την σημασία της λέξης και πολύ υφάκι που σε προκαλεί για άγριο γαμήσι κάτι που δεν συμβαίνει μέσα φυσικά! Εχει τιμηθεί στο παρελθον αρκετές φορές! Τα βασικά
Φ 69 κάτω η Μπιάνκα η γνωστή "Ισπανίδα" όμορφη κοπέλα! τα βασικά
Φ 92 υπόγειο η Τζενη η γνωστή γυφτοπούλα με τα όμορφα βυζιά και το πρωκτικό!
Απέναντι στο υπόγειο δίπλα στο 71 κάτω τα 2 πιπίνια Μαρίνα και Ρωξάνη όπου κάνανε και παρτούζα με 40 ευρώ!
Καπου εδώ διεκόπη το πορνορεπορτάζ λόγω του τηλεφωνήματος!
Θα επανέλθουμε με νέα πορνορεπορτάζ όταν θα έχουμε λεφτά γιατί μας μας έχει γαμήσει η κρίση και δεν μπορούμε ούτε να γαμήσουμε συχνά!
εις το επανιδείν λοιπόν γιατί εδώ στο Αλτερ κάνουμε ρεπορτάζ χα χα χαααααααααα
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Dragon Fly!!!

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Dragon fly σε παραδεχομαι, εσυ παιχταρε αμα σπουδασες δημοσιογραφια σε 5 χρονακια απο τωρα θα εχεις τον Πανο Σομπολο να σου κουβαλαει το καλωδιο για το ρεπορταζ  :rockon: :rockon: :rockon:
Να σαι καλα!!!
Xα χα χα φίλε μου να 'σαι καλά γέλασα πολύ με το ωραίο σου σχόλιο!!!

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Χθεσινη απογευματινή κατάθεση (17:45) στο Φ92Β (το καινούριο).
Petite σκουρόχρωμο Βουλγαρογυφτάκι (Τζένη νομίζω) με μακρυά μαύρα μαλλιά, χαζοχαρούμενη φάτσα, μεγάλα -για το μέγεθός της- βυζιά και προκλητικό κωλαράκι.
Στο άκουσμα ότι το πρόγραμμα προσφέρει και κωλαράκι -και αφού το διευκρίνισα στον τσατσό προς αποφυγήν παρεξηγήσεων- εισήλθα στα ενδότερα.
Φτάνει το μικρό, ξαπλώνει ανάμεσα στα πόδια μου και ρωτάει:
- "Να κάνω χωρίς?"
Σκέφτομαι ότι δεν είχα ακούσει για ΑΚΑ στο πρόγραμμα, αλλά φαντάστηκα ότι μου είχε διαφύγει.
- "Να κάνεις."  απαντώ
- "Τέλω και άλλο λεφτά" μου απαντάει ναζιάρικα.
- "Τότε μην κάνεις"  της λέω.
Μάλλον σπάστηκε και άρχισε να προσπαθεί να βάλει το προφυλακτικό στο πεσμένο όργανο.
Αφού, με τα πολλά,  τα κατάφερε ξεκίνησε μία σχετικά καλή, αλλά και συντομότατη πίπα.
Μόλις αποκτήθηκε η απιτούμενη -αν και όχι πλήρης- σκληρότητα στρώθηκε από μόνη της για ιεραποστολικό.
"Υπομονή" σκέφτηκα "ας παίξουμε λίγο και με τα βυζάκια της πριν τη σκίσουμε"
Ξεκινάω -γονατιστός- την παλινδρόμηση και απλώνω χέρι στα βυζάκια, τα οποία ανταποκρίθηκαν αμέσως κάνοντας τις ρώγες τους σάν τον Λυκαβητό.
Έλα μου ντέ, όμως, που η ιδιοκτήτρια είχε διαφορετική άποψη.
-"Όχι βυζιά, πονάνε"  μου λέει "αυστηρά".
- "Ωραία " λέω "γύρνα πισωκολλητό.
Διαβλέποντας ότι έρχεται το ξεκόλιασμα, μου λέει
- "Να βάλεις λίγκο ακόμα μουνάκι και μετά χύσεις κώλο"
- "Δεν χρειάζεται" της λέω "είμαι έτοιμος να χύσω" που δεν ήμουν , βέβαια, αλλά ήθελα να χαρώ περισσότερο αυτό το υπέροχο μικρό κωλαράκι.
Άρχισε, λοιπόν, να βάζει και να ξαναβάζει κρέμα και να καθυστερεί απελπιστικά, με αποτέλεσμσ ο "μεγάλος" να αρχίσει να μικραίνει.
Τελικά η διείσδυση επετεύχθη με μεγαλύτερη ευκολία απ' ότι φανταζόμουν με μία μικρή έκφραση δυσφορίας στο πρόσωπό της .
Όσο όμως η πράξη προχωρούσε και ο "μεγάλος" αποκτούσε τη κανονική του σκληρότητα η μικρά άρχισε να δυσανασχετεί και να με κοιτάει από τον καθρέπτη με γουρλωμένα μάτια. :fuck1:
Σε ένα -δε- δυνατό κάρφωμα αισθάνθηκα ότι "έπιασα πάτο". Την ίδια στιγμή εκείνη πετάχτηκε πος τα εμπρός , αλλά έτσι όπως είχα γραπώσει το κωλαράκι με δύναμη, παρέσυρε και μένα μαζί με αποτέλεσμα να πέσει εκείνη μπροστά και εγώ με φόρα επάνω της.  Όπως καταλαβαίνετε, αυτό το γεγονός έστειλε τον "μεγάλο" στα άδυτα βάθη του κώλου της και εκεί τελείωσαν όλα.
Πετάγετε όρθια, αφήνοντάς με μία στρώση "μερέντας" στην άκρη του προφυλακτικού.
Εκείνη ψιλοφρικάρισε, αλλά εγώ -ψύχραιμος- βγάζω το προφυλακτικό με ένα μωρομάντηλο, το πετάω και ξαπλώνω στο κρεβάτι.
-"Ντεν έκω άλλο καπότα" μου λέει
-"Δεν πειράζει " της απαντάω "γλύψτον και θα τελειώσω".
Και τι μου λέει το βρωμόμουνο !!!
-" Πας καλά ρε ??"
Τότε σκέφτηκα να μην τα πάρω, αλλά να το διασκεδάσω λίγο.
-"Θα σου δώσω λεφτά" της απαντάω.
Οπότε αμέσως αλλάζει έκφραση και έρχεται και ξαπλώνει στο κρεβάτι.
Τότε εγώ σηκώνομαι και αρχίζω να ντύνομαι...
Αφού έμεινε για λίγο  "μαλάκας" -και εγώ συνέχισα να ντύνομαι- συνειδητοποίησε ότι την είχα δουλέψει και βγήκε από το δωμάτιο λέγοντας κάτι στα Βουλγάρικα.
Δεν ξέρω Βουλγάρικα, αλλά δεν μου ακούστηκε σαν καληνύχτα.

Τι να σου κάνω, μωρό μου, η γιαγιά μου έλεγε "Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους"
Ή όπως λένε και οι Αμερικάνοι ΄"If you cann't do the time, don't make the crime"

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
εγραψες κουλουρακια.......απλα εγραψες.......... :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Κοιτα, στη συγκεκριμενη περιπτωση γνωριζω εδω και αρκετους μηνες την προθεση της Σοφιας να τα παρατησει. Ξερω επισης οτι ηδη ασχολειται με κατι τελειως διαφορετικο, απλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για το αν σταματησε οριστικα ή αν θα συνεχισει να εμφανιζεται περιστασιακα.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
καλημέρα συναγωνιστές χρωστάω μία ενημέρωση από το Σαββατο το απόγευμα οπου έγινε η 2η σερί πορνοτσάρκα της ημέρας!
Λοιπόν πάμε από
Φωκαίας:
Φωκ 27 Μαριάννα μέτρια κοπελίτσα με πρωκτικό!
. . . . . .
Φ 66 η Λάουρα μελαχρινή ψηλή μουνάρα με προστυχόφατσα πάντα με μία επιφύλαξη για την κωλάρα της που φοράει ένα φουστάκι που την κρύβει επιμελώς!Τ βασικά

Αγαπητέ Dragon Fly,

Θα ήθελα να σας διορθώσω σε μερικά λαθάκια στις υπηρεσίες των εκδιδόμενων κοριτσιών, μόνο και μόνο μήπως κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για αυτές.

Η Λάουρα του Φ.66, Φωκ. 17, είναι γνωστή για τα ακα της.
Η Μαριάννα του Φ.27 δεν νομίζω να προσφέρει πρωκτικό.
Η Ναταλί στο Φ.40 προσφέρει.
Η Μαρία που είδες στο Φωκ.19 παίζει και στο 92α με φουλ πρόγραμμα, επίσης.

Αυτά & καλό βόλι.

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ Dragon Fly,

Θα ήθελα να σας διορθώσω σε μερικά λαθάκια στις υπηρεσίες των εκδιδόμενων κοριτσιών, μόνο και μόνο μήπως κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για αυτές.

Η Λάουρα του Φ.66, Φωκ. 17, είναι γνωστή για τα ακα της.
Η Μαριάννα του Φ.27 δεν νομίζω να προσφέρει πρωκτικό.
Η Ναταλί στο Φ.40 προσφέρει.
Η Μαρία που είδες στο Φωκ.19 παίζει και στο 92α με φουλ πρόγραμμα, επίσης.

Αυτά & καλό βόλι.
Φίλε μου σε ευχαριστώ για τις διορθώσεις σου όπως καταλαβαίνεις από τον ποδαρόδρομο και θολωμένος από τόσα μπουρδέλα γίνονται και λάθη!
Οποιοδήποτε άλλο λάθος βρεις θα χαρώ να μου το πείς καθώς η κριτική σου είναι πάντα ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη!
Αλλά η Μαρία στο 92 όντως κάνει φουλ και εκεί αλλά στο 19 δεν το αναφέρει για αυτό μου έκανε εντύπωση!
Ισως το κάνει κατόπιν αιτήσεως του πελάτη!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μιλφάκηδες, σήμερα το πρωί στα Αλκιβιάδου 16 β+γ παίζανε δυο άψογα μιλφάκια, μια Πατρίτσια με κοντό ξανθό μαλλί πιασμένο και μια ξανθιά με μπουκλέ μαλλί στο γ με ακά, πρωκτικό κλπ κλπ. Δεν είμαι μιλφάκιας αλλά αυτή στο γ ήταν πολύ τούμπανο
Στο Αλκιβιαδου 16(γ) μαλλλον ητανε η Σονια η οποια αυτοπαρουσιαζεται στο σαλονι απαγγελοντας...ελευτερου στοματικου,πρωκτικου,69,τα σου γκλειψει τα αρκιντια μουρο μου και τα ντεις τον Κριστο φανταρο,τα σου κανου και τα σου ρανου :blahblah1:..και λιγο πριν πας προς την πορτα για να φυγεις σου αρχιζει η γουρλοματα τις παπαριες..οκι μουρο μου μην φευγκεις που εισαι ομορφους και κουκλους :2funny:  :P

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παίδια σήμερα το απόγευμα στο Φ92 ήταν μία ξανθιά με ένα τατουάζ στη μέση. Ξέρει κανείς τίποτα για την κοπέλα? Για το διπλανό με τα δύο πιπινάκια έχει περάσει κανενας? Αξίζουν ή τα κλαις τα 40? (γιατί μάλλον τόσο θα έχει το διπλό)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φουλ προγραμμα η ξανθια stergio? η αλινα μαλλον...

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παίδια σήμερα το απόγευμα στο Φ92 ήταν μία ξανθιά με ένα τατουάζ στη μέση. Ξέρει κανείς τίποτα για την κοπέλα? Για το διπλανό με τα δύο πιπινάκια έχει περάσει κανενας? Αξίζουν ή τα κλαις τα 40? (γιατί μάλλον τόσο θα έχει το διπλό)
Φίλε η Ξανθιά είναι η Μαρία καλή για ένα τυπικό πρωκτικό γαμήσι αλλά μην περιμένεις κάτι σούπερ μέσα!

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Για τις άλλες δύο κοπέλες στο δίπλα?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Kαποιανου του ξεφυγε να με ενημερωσει με αυτη τη λεπτομερεια το πρωι και θα τον τιμωρησω!!! :s&m_2:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Στο Αλκιβιαδου 16(γ) μαλλλον ητανε η Σονια η οποια αυτοπαρουσιαζεται στο σαλονι απαγγελοντας...ελευτερου στοματικου,πρωκτικου,69,τα σου γκλειψει τα αρκιντια μουρο μου και τα ντεις τον Κριστο φανταρο,τα σου κανου και τα σου ρανου :blahblah1:..και λιγο πριν πας προς την πορτα για να φυγεις σου αρχιζει η γουρλοματα τις παπαριες..οκι μουρο μου μην φευγκεις που εισαι ομορφους και κουκλους :2funny:  :P
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Παιδια θυμηστε μου καποιος που δουλευει η Αλεξια με την αφανα γιατι κατεβηκα χτες στα Μ.Προδρομου και στο κατω ηταν καποια αλλη (δεν θυμαμαι, μη με ρωτησετε) και η αετοφωλια κλειστη!!! :(

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11

Υ.Γ. Παιδια θυμηστε μου καποιος που δουλευει η Αλεξια με την αφανα γιατι κατεβηκα χτες στα Μ.Προδρομου και στο κατω ηταν καποια αλλη (δεν θυμαμαι, μη με ρωτησετε) και η αετοφωλια κλειστη!!! :(
[/quote]
Στο  22  Φωκαιας πανω κατω  την  εχω  δει  στο  Μ.Προδρομου επανω  και  Φυλης  92  το  καινουργιο....
Τωρα  για  χτες δεν  ξερω  εχω  καιρο να κατεβω....

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Στο  22  Φωκαιας πανω κατω  την  εχω  δει  στο  Μ.Προδρομου επανω  και  Φυλης  92  το  καινουργιο....
Τωρα  για  χτες δεν  ξερω  εχω  καιρο να κατεβω....
Οκ φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ!!! :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom