Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 202 άτομα (9 μέλη και 193 επισκέπτες)

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
αρε Μπιανκα  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Όντως η κοπέλα του Φυλής 54 όροφος η πρωινή είναι πολύ μουνάρα και επιλέγει και sexy εσώρουχα.Και τις δύο τελευταίες φορές που είχα περάσει απο τον οίκο εμφανίζονταν ιδιαίτερα ομιλητική στο σαλόνι με κολακευτικά σχόλια και χαμόγελα.Εγώ δεν πέρασα γιατί οπώς μου είπε προσφέρει κανονικό πρόγραμμα.Όμως μέσα στο μυαλό μου μου είχε σφηνωθεί η ιδέα να της κάνω ένα test drive.Δεν γίνεται όμως να ερεθιστείς χωρίς ελεύθερα πιασίματα και γλύψιμο οπότε καλό είναι να τα ρωτάς αυτά πριν μπείσ στο δωμάτιο μαζί της.Η κριτική σου ήταν ιδιαίτερα κακατοπιστική και με βοήθησε αρκετά στο να μην την τιμήσω τελικά.Ποιο είναι το ονομά της και απο που σου είπε οτι είναι;
Προκειται για την αννα από τσεχια,πραγματικα απιστευτο μωρο που αν το δεις μια φορα είναι αδυνατο να μην περασεις μεσα
Την ειχα  δει μια φορα πριν λιγο καιρο και την ειχα σημειωσει για την επομενη φορα που θα ξαναπερναγα εχοντας στο μυαλο μου την φαντασιωση να την παιρνω ορθια στον καθρεφτη βλεποντας από εκει τους απιστευτους βυζους της καθως ειχα και μια μικρη επιφυλαξη για τη συμμετοχη της εντος του κρεβατιου..
Δυστυχως μετα από ένα ωραιο στοματικο με μενα στη καρεκλα αρνηθηκε τη παραπανω επιθυμια μου, και στο κρεβατι πραγματι δεν επεισε
Η επιθυμια μου όμως αυτή εκπληρωθηκε σημερα από μια άλλη αννα μελαγχροινη,στο φυλης 65β με παρομοιο ωραιο  σωμα και μικρο στηθος.Μετα από ένα καλο στοματικο με προφυλακτικο(της το ζητησα,κανει και ανευ)την οδηγησα στο τοιχο με μενα από πισω της και οι δυο ορθιοι οπου ειχαμε παρα πολύ καλη συμμετοχη από μερους της,πραγματικα θα μπορουσα να τελειωνα και εκει αλλα αποφασισα να παρατεινω για λιγο τη διαρκεια για να δω αν είναι το ιδιο καλη και στο κρεβατι..Σε γενικες γραμμες εμεινα ικανοποιημενος,η κοπελα ενδεικνυται σαφως για πηδημα με παθος σ εντονους ρυθμους και ουχι χαλαρους

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
xilnik καλώς ήρθες πίσω! Που ήσουνα χαμένος τόσο καιρό;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
απο το να διαβαζω στο ιντερνετ συνεχεια για μετρα,φορους,ανεργια και δυστυχια παντου προτιμω να διαβαζω αυτα που γραφονται εδω
και μια ενημερωση απο χτες το απογευμα
αλκιβιαδου 16γ λουσι μελαγχροινο mlf με ωραιους βυζους
αλκιβιαδου 16α,βερονικα,αφρατο πληθωρικο mlf επισης με μεγαλους οπως και
καλυμνου 48 το καινουργιο, μονικα με τεραστιους βυζους,σαφως πιο παχουλο
μαγνησιας 11,μονικα,ξανθο κοριτσι με αφρατο κωλο
μαγνησιας 1,καινουργιο,νομιζω ευα,εκφυλο μελαγχροινο mlf με κοντο μαλι και full προγραμμα
Φυλης..
134 πανω,μονικα
109 μαριαννα νομιζω
80, μελαγχροινη κορινα απο κεφαλληνιας 75 και αχαρνων 106,επανηλθε
65β αμαλια
67 νελλη νομιζω
αχαρνων 85 μαρια συμπαθητικο μελαγχροινο κοριτσι
αχαρνων 106 αλικη,λεπτο ξανθο ψηλο κοριτσι

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παλια μου Τεχνη κοσκινο Κυριε xilnik  !!! :grin: :grin: :grin:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Προκειται για την αννα από τσεχια,πραγματικα απιστευτο μωρο που αν το δεις μια φορα είναι αδυνατο να μην περασεις μεσα
Την ειχα  δει μια φορα πριν λιγο καιρο και την ειχα σημειωσει για την επομενη φορα που θα ξαναπερναγα εχοντας στο μυαλο μου την φαντασιωση να την παιρνω ορθια στον καθρεφτη βλεποντας από εκει τους απιστευτους βυζους της καθως ειχα και μια μικρη επιφυλαξη για τη συμμετοχη της εντος του κρεβατιου..
Δυστυχως μετα από ένα ωραιο στοματικο με μενα στη καρεκλα αρνηθηκε τη παραπανω επιθυμια μου, και στο κρεβατι πραγματι δεν επεισε

Κύριε Συνάδελφε,

Δεν μας προειδοποιήσατε όμως, ώστε να αποφύγουμε αυτή την σύγχρονη "Σειρήνα" . . . . .  . .  :tits2:    :S

Επισκέπτης
Αποψε η κυρια της υπηρεσιας στο Ιασωνος 1α με ενημερωσε οτι η Σοφια σταματησε τελειως τη δουλεια. Ξερω οτι θα μεινει Αθηνα αλλα θα καταπιαστει με κατι τελειως διαφορετικο (μη με ρωτησετε γι' αυτο, δεν προκειται να πω).

Σοφια, αν δεν σε ξαναδουμε τριγυρω, ευχαριστουμε για τις στιγμες και...  :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
να κουτσομπολεψω και γω λιγο..
την ειχα δει στο attica πριν λιγους μηνες,τζινακι,t-shirt,ωραιο μωρο σκεφτομενος και πως ειναι το κορμακι της(κορμαρα δηλαδη)μεσα απο τα ρουχα

Επισκέπτης
να κουτσομπολεψω και γω λιγο..
την ειχα δει στο attica πριν λιγους μηνες,τζινακι,t-shirt,ωραιο μωρο σκεφτομενος και πως ειναι το κορμακι της(κορμαρα δηλαδη)μεσα απο τα ρουχα

Ενταξει, η κοπελα ειναι Θεα, ετσι? Αισθανομαι προνομιουχος που εχω γαμησει τετοια γυναικα, εστω κι αν ηταν πορνη.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
απο το να διαβαζω στο ιντερνετ συνεχεια για μετρα,φορους,ανεργια και δυστυχια παντου προτιμω να διαβαζω αυτα που γραφονται εδω
και μια ενημερωση απο χτες το απογευμα
αλκιβιαδου 16γ λουσι μελαγχροινο mlf με ωραιους βυζους
αλκιβιαδου 16α,βερονικα,αφρατο πληθωρικο mlf επισης με μεγαλους οπως και
καλυμνου 48 το καινουργιο, μονικα με τεραστιους βυζους,σαφως πιο παχουλο
μαγνησιας 11,μονικα,ξανθο κοριτσι με αφρατο κωλο
μαγνησιας 1,καινουργιο,νομιζω ευα,εκφυλο μελαγχροινο mlf με κοντο μαλι και full προγραμμα
Φυλης..
134 πανω,μονικα
109 μαριαννα νομιζω
80, μελαγχροινη κορινα απο κεφαλληνιας 75 και αχαρνων 106,επανηλθε
65β αμαλια
67 νελλη νομιζω
αχαρνων 85 μαρια συμπαθητικο μελαγχροινο κοριτσι
αχαρνων 106 αλικη,λεπτο ξανθο ψηλο κοριτσι
To μεγαλο comeback :rockon: :rockon: :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Βοήθεια...βοήθεια!!!

Ζητάω βοήθεια !!!

ας πούμε, κάποιο μεροκάμματο να αντιμετωπίσω την κατάσταση...

αλήθεια πιστεύεις ότι πεινάω;  :2funny: :2funny: :2funny:

καλώς (επαν)ήρθες xilnik

Υστερόγραφο :

Λέω πολλά καλά λόγια και είσαι Λάκωνας  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεκτόν και κατανοητόν!!!
έτσι και αλλιώς είμαστε ερασιτέχνες που πάνω σε εμάς προκύπτουν οφέλη...  ;)

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πρωινή (16:45)
Καλή επιτυχία!

Τζίφος.

Σήμερα (Δευτέρα) δεν ήταν.  Ήταν μια απίστευτη μπουρούχα.
Τα άφησα παραδίπλα, στη χοντρή ξανθιά. Not bad...

Οι άλλες δυο της γειτονιάς (117, και Περγάμου) επίσης απαράδεκτες.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεκτόν και κατανοητόν!!!
έτσι και αλλιώς είμαστε ερασιτέχνες που πάνω σε εμάς προκύπτουν οφέλη...  ;)
Και συμπληρώνω μαζί με την καλημέρα μου ότι προκύπτουν οφέλη σε κάποιους κηφήνες που περιμένουν πάντα την ενημέρωση απο ορισμένους αξιόλογους συναδέλφους...  ;)

...
αλήθεια πιστεύεις ότι πεινάω;  :2funny: :2funny: :2funny:
...
Εννοείται οτι εδώ γίνεται πλάκα...  :)

...
Υστερόγραφο :
Λέω πολλά καλά λόγια και είσαι Λάκωνας  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Και πάλι ο χαρακτηρισμός "Λάκωνας" είναι τυχαίος και για πλάκα. Μην παρεξηγηθούμε με όλους τους Σπαρτιάτες και με όλους όσους δεν "μιλούν" πολύ...  :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom