Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (22 μέλη και 235 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Υ.Γ. Παιδια θυμηστε μου καποιος που δουλευει η Αλεξια με την αφανα γιατι κατεβηκα χτες στα Μ.Προδρομου και στο κατω ηταν καποια αλλη (δεν θυμαμαι, μη με ρωτησετε) και η αετοφωλια κλειστη!!! :(

Στο  22  Φωκαιας πανω κατω  την  εχω  δει  στο  Μ.Προδρομου επανω  και  Φυλης  92  το  καινουργιο....
Τωρα  για  χτες δεν  ξερω  εχω  καιρο να κατεβω....

Κάποιος ανέφερε και για Φωκ. 24 & για Φυλ. 61

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Οκ φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ!!! :)

κουταλε τα μαγαζια φυλης 92,μονης προδρομου ανω κατω,φωκαιας 22 ειναι αλυσιδα

συνεργαζονται ακομα σ τσατσους και πουτανες το φωκαιας 19 το φωκαιας 24-λαβυρινθος

και λιγο το φυλης 65 ανω

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Η αφανα ητανε εχτες νμεταμεσονυχτια στο φυλης92...
ΜιλΑμε τρελη μορφη ε? Πολυ σκυλε εμφανιση και το χαρακτηριστικο κενο στην οδοντοστοιχία, σαν να της λειπει το μπροστινο δοντι!

Επισκέπτης
Άρχισε το πρωκτικό η Σόνια;
O Heelover και ο PIATSAS γράφουν οτι η Σόνια-Αλκιβιάδου 16Γ ανακοινώνει πρωκτικό.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η αφανα ητανε εχτες νμεταμεσονυχτια στο φυλης92...
ΜιλΑμε τρελη μορφη ε? Πολυ σκυλε εμφανιση και το χαρακτηριστικο κενο στην οδοντοστοιχία, σαν να της λειπει το μπροστινο δοντι!
Την ειχα παρει παλιοτερα στο Κων/λεως 94 και εφυγα παραπατωντας!!! :rockon:
Ευχομαι να ειναι ακομα δυνατη στη Φυλης!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
O Heelover και ο PIATSAS γράφουν οτι η Σόνια-Αλκιβιάδου 16Γ ανακοινώνει πρωκτικό.

και εμενα μου εκανε εντυπωση που το διαβασα!
μεχρι πριν λιγο καιρο δεν εκανε ποτε πρωκτικο η Σονια (Αλκιβιαδου 16 Γ)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Γιατρε μου προσεχε πως τα πετας ετσι αυτα!!!
Προς στιγμη το μυαλο μου πηγε αλλου!!! :2funny:

Επισκέπτης
και εμενα μου εκανε εντυπωση που το διαβασα!
μεχρι πριν λιγο καιρο δεν εκανε ποτε πρωκτικο η Σονια (Αλκιβιαδου 16 Γ)
Ίσως η "ποιητική" απαγγελία αλά Τσαρούχης της Σόνιας, συνεπήρε τους δύο συναγωνιστές και αδηφάγα σκέφθηκαν "¨πρωκτικό" μέσα σε όλα τα άλλα που τάζει η Σόνια!
Τώρα στα γεράματα έγινε κωλό-γρια... :think:
Αλλά πάλι, όλα είναι πιθανά με την κρίση που υπάρχει!
Το κωλαράκι της Σόνιας ήταν αδούλευτο...

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα πεζουνε πουθενα 2 κοπελεσ μαζι [μπουδελο] :dancing:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
αμανννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννν..................

Αργησε η ενημερωση, δεν ρωταγα και γω!!!

Ηθελα πολυ να μπω εχτες, αλλά προερχομουν απο πολυκαταθέσεις(θα ενημερωσω μεθαυριο με καποιες κριτικες) και το πουλι μου δεν ηξερα αν ηθελε, αλλά θα εκανα μια προσπαθεια αν ειχα διαβασει αυτα που λες τωρα, χεχε

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ίσως η "ποιητική" απαγγελία αλά Τσαρούχης της Σόνιας, συνεπήρε τους δύο συναγωνιστές και αδηφάγα σκέφθηκαν "¨πρωκτικό" μέσα σε όλα τα άλλα που τάζει η Σόνια!
Αυτο ειναι και το πιο πιθανο :thumbsup:
Ειναι κ αυτο το βλεμμα που σκοτωνει :o

Συνημμένα

• mantanmorelandiu6.jpg
    mantanmorelandiu6.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 26

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
petroskal69...ελεος ρε τυπε,2 σελιδες πισω αμα πας θα δεις που παιζουν 2 κοπελες μαζι,ρε τοσο πολυ βαριεσται πια...

Επισκέπτης
Υ.Γ. Παιδια θυμηστε μου καποιος που δουλευει η Αλεξια με την αφανα γιατι κατεβηκα χτες στα Μ.Προδρομου και στο κατω ηταν καποια αλλη (δεν θυμαμαι, μη με ρωτησετε) και η αετοφωλια κλειστη!!
Αναφέρεσαι σε αυτή:
Κυριακάτικη απογευματινή περιήγηση:
...
Φώκαιας 24-Όταν βγήκε η μελαγχροινή-αφάνα λεπτή σκουρόχρωμη χαμογελαστή κοπέλα δεν αντιλήφθηκα οτι είναι η Αλέξια-Αγαθουπόλεως 54 LCD TV.Μόλις έσκασε χαμόγελο φάνηκε το κενό του εκλιπόντος κόφτη στα δόντια της!
Ο Αλβανός υπηρέτης την αποκάλεσε "Αλεξίνα".Δεν ανέφερε ακάποτο.Αν είναι όντως η Αλέξια-Λ.Καραγιάννη 35 και Αγαθουπόλεως 54 LCD TV, αδυνάτισε πέραν του δέοντος και χάλασε η εμφάνισή της.
Σταθερά τα κλιματιστικά κλειστά από το Καλοκαίρι.Ανάβει μόνο με υπόδειξη του πελάτη στο δωμάτιο.
...

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Χθεσινη απογευματινή κατάθεση (17:45) στο Φ92Β (το καινούριο).
Petite σκουρόχρωμο Βουλγαρογυφτάκι (Τζένη νομίζω) με μακρυά μαύρα μαλλιά, χαζοχαρούμενη φάτσα, μεγάλα -για το μέγεθός της- βυζιά και προκλητικό κωλαράκι.
Στο άκουσμα ότι το πρόγραμμα προσφέρει και κωλαράκι -και αφού το διευκρίνισα στον τσατσό προς αποφυγήν παρεξηγήσεων- εισήλθα στα ενδότερα.
Φτάνει το μικρό, ξαπλώνει ανάμεσα στα πόδια μου και ρωτάει:
- "Να κάνω χωρίς?"
Σκέφτομαι ότι δεν είχα ακούσει για ΑΚΑ στο πρόγραμμα, αλλά φαντάστηκα ότι μου είχε διαφύγει.
- "Να κάνεις."   απαντώ
- "Τέλω και άλλο λεφτά" μου απαντάει ναζιάρικα.
- "Τότε μην κάνεις"  της λέω.
Μάλλον σπάστηκε και άρχισε να προσπαθεί να βάλει το προφυλακτικό στο πεσμένο όργανο.
Αφού, με τα πολλά,  τα κατάφερε ξεκίνησε μία σχετικά καλή, αλλά και συντομότατη πίπα.
Μόλις αποκτήθηκε η απιτούμενη -αν και όχι πλήρης- σκληρότητα στρώθηκε από μόνη της για ιεραποστολικό.
"Υπομονή" σκέφτηκα "ας παίξουμε λίγο και με τα βυζάκια της πριν τη σκίσουμε"
Ξεκινάω -γονατιστός- την παλινδρόμηση και απλώνω χέρι στα βυζάκια, τα οποία ανταποκρίθηκαν αμέσως κάνοντας τις ρώγες τους σάν τον Λυκαβητό.
Έλα μου ντέ, όμως, που η ιδιοκτήτρια είχε διαφορετική άποψη.
-"Όχι βυζιά, πονάνε"  μου λέει "αυστηρά".
- "Ωραία " λέω "γύρνα πισωκολλητό.
Διαβλέποντας ότι έρχεται το ξεκόλιασμα, μου λέει
- "Να βάλεις λίγκο ακόμα μουνάκι και μετά χύσεις κώλο"
- "Δεν χρειάζεται" της λέω "είμαι έτοιμος να χύσω" που δεν ήμουν , βέβαια, αλλά ήθελα να χαρώ περισσότερο αυτό το υπέροχο μικρό κωλαράκι.
Άρχισε, λοιπόν, να βάζει και να ξαναβάζει κρέμα και να καθυστερεί απελπιστικά, με αποτέλεσμσ ο "μεγάλος" να αρχίσει να μικραίνει.
Τελικά η διείσδυση επετεύχθη με μεγαλύτερη ευκολία απ' ότι φανταζόμουν με μία μικρή έκφραση δυσφορίας στο πρόσωπό της .
Όσο όμως η πράξη προχωρούσε και ο "μεγάλος" αποκτούσε τη κανονική του σκληρότητα η μικρά άρχισε να δυσανασχετεί και να με κοιτάει από τον καθρέπτη με γουρλωμένα μάτια. :fuck1:
Σε ένα -δε- δυνατό κάρφωμα αισθάνθηκα ότι "έπιασα πάτο". Την ίδια στιγμή εκείνη πετάχτηκε πος τα εμπρός , αλλά έτσι όπως είχα γραπώσει το κωλαράκι με δύναμη, παρέσυρε και μένα μαζί με αποτέλεσμα να πέσει εκείνη μπροστά και εγώ με φόρα επάνω της.  Όπως καταλαβαίνετε, αυτό το γεγονός έστειλε τον "μεγάλο" στα άδυτα βάθη του κώλου της και εκεί τελείωσαν όλα.
Πετάγετε όρθια, αφήνοντάς με μία στρώση "μερέντας" στην άκρη του προφυλακτικού.
Εκείνη ψιλοφρικάρισε, αλλά εγώ -ψύχραιμος- βγάζω το προφυλακτικό με ένα μωρομάντηλο, το πετάω και ξαπλώνω στο κρεβάτι.
-"Ντεν έκω άλλο καπότα" μου λέει
-"Δεν πειράζει " της απαντάω "γλύψτον και θα τελειώσω".
Και τι μου λέει το βρωμόμουνο !!!
-" Πας καλά ρε ??"
Τότε σκέφτηκα να μην τα πάρω, αλλά να το διασκεδάσω λίγο.
-"Θα σου δώσω λεφτά" της απαντάω.
Οπότε αμέσως αλλάζει έκφραση και έρχεται και ξαπλώνει στο κρεβάτι.
Τότε εγώ σηκώνομαι και αρχίζω να ντύνομαι...
Αφού έμεινε για λίγο  "μαλάκας" -και εγώ συνέχισα να ντύνομαι- συνειδητοποίησε ότι την είχα δουλέψει και βγήκε από το δωμάτιο λέγοντας κάτι στα Βουλγάρικα.
Δεν ξέρω Βουλγάρικα, αλλά δεν μου ακούστηκε σαν καληνύχτα.

Τι να σου κάνω, μωρό μου, η γιαγιά μου έλεγε "Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους"
Ή όπως λένε και οι Αμερικάνοι ΄"If you cann't do the time, don't make the crime"

Σωστός ο παίχτης. Καλά ξηγήθηκες στη χαμούρα.  :s&m_3:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505

Πολύ φοβάμαι ότι το ανακοινώνει αλλά δεν το κάνει γιατί το λέει λίγο μασημένο μέσα απ' τα δόντια

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Ελπίζω να ΜΗΝ την κακομάθεις με τα "εξτραδάκια" που ζητάει ! ! !

:tickedoff:

colorcli

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
28/9/2010 Τρίτη πρωί

Μαγνησίας 11 μια μιλφ μελαμψή κοντόχοντρη, μαλλον είναι μόνιμη τα πρωινά
Μαγνησίας 1 Μελαχροινη χαμογελαστή και ομιλητική ψηλή νταρντάνα με πιασίματα και καμπύλες, γύρω στα 30;, μόνο με το στρίγκ και ψηλοτάκουνες παντόφλες. αν ήταν πιο πολύ ντυμένη ίσως να ενέδιδα.
Καλύμνου 48 το παληό, η Λούσυ από αλκαμένους, μελαχροινή ρουμάνα, ψηλή με πιασίματα, ίσιο φαρδουλό κώλο, με κόκκινομαυρο μπουστάκι και μαυρο πλατύ στριγκ που δεν αναδεικνύει τον επίπεδο κώλο της. Εδοκιμάσθη παλαιότερα, τίποτα το ιδιαίτερο. Τσάτσος ένας οικοδόμος μεσήλιξ ρωσικής καταγωγής, άσχετος με το επάγγελμα.
Καλύμνου 48 το νέο, κλειστό.
Αγκύρας 12 το πάνω. Πήγα για την δίμετρη Ντιάνα, όπως διάβασα εδώ, βγήκε η Ιβάννα από Διδύμου 20 με λευκό φορεματάκι από το δωμάτιο. Ομορφη παρουσία αλλα εδοκιμάσθη παλαιότερα, τίποτα το ιδιαίτερο, επιθυμεί να τελειώσεις με το αριστοτεχνικό ακάποτο τσιμπούκι της.
Φωκαίας 27 υπερυψωμένο ισόγειο, μια μελαχροινή ταλαίπωρη,μόνιμη τα πρωινά
Φωκαίας 27 υπόγειο μια προκλητική ομορφούλα μελαχροινή προμιλφ αλβανίδα με λευκό κορμάκι, με πρωκτικό στα 20. Την απέφυγα λόγω εθνικότητας, χωρίς να έχω κάτι με τους αλβανούς/αλβανίδες - είναι πολύ καλοί και φιλόξενοι στη χώρα τους - οι αλβανίδες είναι πολύ πουριτανές και συνεσταλμένες και αυτό βγαίνει στο κρεββάτι. Οπως και οι πολωνέζες εξάλλου..
Διδύμου 16. Η Ειρήνη. Δεν την είχα ξαναδεί, Λεπτή μελαχροινή γριά ρωσίδα με λευκό φορεματάκι και διαφανείς πανύψηλες πλατφόρμες παντόφλες. Συναγωνιστής που έβγαινε και τον ακολούθησα στο διδύμου 20 μου είπε ότι δεν έλεγε και πολλά μέσα. Σήμερα Τετάρτη πρέπει να είναι η Ευα.
Διδύμου 20 η Λόλα. Λεπτή μιλφ με μπούκλες και λευκό φορεματάκι, εντυπωσιακό σύνολο, αλλά όχι του γούστου μου.

είχε ζέστη, αποχώρησα, θυμάμαι πλέον μόνο τα πολλά λευκά συνολάκια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom