Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (26 μέλη και 246 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αυτή η μαρίνα απο Φωκ 19 που διαβάζω καλές κριτικές ποτε δουλεύει συνήθως;

Αν και ξερω οτι είναι δύσκολο στα μπουρδέλα να κρατηθεί πρόγραμμα...

Πάντα πρωινά στο Φωκ. 19 από Δευτέρα μέχρι Σάββατο (Νομίζω Κυριακές ρεπάρει).

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Πάντα πρωινά στο Φωκ. 19 από Δευτέρα μέχρι Σάββατο (Νομίζω Κυριακές ρεπάρει).
Μαλιστα! Διάβαζα την κριτική σου και μου κίνησε το ενδιαφέρον μπορώ να πω!
Αρα αύριο να μην κανω τον κόπο να παω!

Ευχαριστω!  :)

Επισκέπτης
Κυριακάτικο απόγευμα μετά την βροχή μες την κουφόβραση:

Φυλής 200-Ντόρα η γνωστή Βουλγάρα του οίκου.Δημιουργεί σχετικό κλίμα GFE, ενδιαφέρεται για τον πελάτη αλλά κυμαίνεται λίγο πάνω από τον μέσο όρο και επ'αυτού.Προσωπικά συμπεράσματα στην μία και μοναδική κατάθεσή μου.Χρήζει επέμβασης για εξάλειψη ραγάδων.Ικανοποιητική ψύξη στο σαλόνι.

Πιπίνου 65-Άνκα η γνωστή πλέον Ρουμάνα του οίκου.Αρκετές προσωπικές καταθέσεις την καθιστούν σταθερή αξία.Επίσης χρήζει επέμβασης για εξάλειψη ραγάδων στο στήθος.Κλιματιστικά κλειστά.

Φυλής 136-Μελαγχροινή λεπτή χαριτωμένη με αρχοντικό περπάτημα στην θέση της Μαριάννας που έχει περίοδο.Τα βασικά.Κλιματιστικά κλειστά στο σαλόνι.

Φυλής 134 υπόγειο-Μαριάννα η Ρουμάνα με κριτικές εκεί.Μελαγχροινή καμπυλοειδής με ενδιαφέρον οπίσθιο σύστημα.Τα βασικά.

Φυλής 134 ισόγειο-Ναταλία.Καινούργια για τον χώρο.Μελαγχροινή κοινότυπη κανονικού πάχους με μία υφέρπουσα πλαδαρότητα.Τα βασικά.

Φυλής 134 1ος-Μόνικα η εύθυμη καθηγήτρια στην Φυλής:
Κλιματιστικά κλειστά.

Φυλής 109 κάτω-Κρίνια από Κολωνού 30 κάτω.Χούφτωνε πούτσες εις μάτην!.Τα βασικά.

Περγάμου 1 κάτω-Μιχαέλα από Φώκαιας 24.Έχει πολλές κριτικές στο Φώκαιας 24.Τρεις καταθέσεις ήταν υπεραρκετές.
Περγάμου 1 άνω-Σούζι.Καινούργια.Ξανθιά λεπτή με καβλιάρικο πρόσωπο αλλά υποδεέστερο κώλο.

Αγ.Πέτρου 7-Σχετικά πλαδαρή αδιάφορη κοπέλα με αυγουλωτά μάτια.Τα βασικά.

Φυλής 65 άνω-Αλίνα:"Στο μουνί μου!":
Φούρνος, τα κλιματιστικά κλειστά!.ΜΠΑΤΕ ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΦΟΒΡΑΣΗ!!!

Φυλής 67-Νέλη η γνωστή ξανθιά του οίκου.Σχετική ψύξη στο σαλόνι.
Φυλής 69 κάτω-Μπιάνκα η "Ισπανίδα" από Φώκαιας 25ισ., 17 κάτω.
Φυλής 71 άνω-
Φυλής 92 νέο-Τζένη black από Φώκαιας 22.
Φυλής 92 παλαιό-Μπεμπέ Λιλύ Αλίνα από Χωματιανού 11 κάτω.
Μ.Προδρόμου 16-Μελαγχροινό λεπτό πιπινοειδές αν θυμάμαι καλά.
Φυλής 80-Τζίνα κατά την υπηρέτρια.Καινούργια καστανή κοπέλα με μακρυά πόδια.Τα βασικά.

Φώκαιας 17 κάτω-Νικόλ η γνωστή με την αγαπητή σε όλους τσατσά.. :2funny:
Φώκαιας 19-Μαρία από Φυλής 65κάτω,69κάτω,71άνω,86κάτω."Ελληνίδα του 1960-1970".
Φώκαιας 25 ισόγειο-Κάρλα η αυτοχαρακτηριζόμενη "καύλα".
Φώκαιας 22 άνω-Κλειστό
Φώκαιας 22 κάτω-Αλέξια η γνωστή του οίκου.Εμφανίζεται και στο Φυλής 92 νέο.
Φώκαιας 24-Καινούργια κοντή λεπτή, ελαφρώς σκουρόχρωμη, αδιάφορη.Τα βασικά.

Φυλής 54 κάτω-Ντενίσα ΙΚΕΑ.Έθρεψε η Ντενίσα.Έκανε και προσθετική στήθους;
Φυλής 54 άνω-Τζούλια κατά την υπηρέτρια του Φώκαιας 17 κάτω.Μελαγχροινή, ολίγον πλαδαρή με προγούλι."Ακάποτο, φιλάκια στο μουνάκι, φιλάκια στο στόμα...", όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει κατά τον υπηρέτη.

Φυλής 40-Ναταλί.Έχει κριτική.Υποψία κλιματισμού στο σαλόνι αυτήν την φορά, μη δυνάμενη να ανακουφίσει τους δυσφορούντες συναγωνιστές.

Διδύμου 8 κάτω-Αλεξάνδρα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η έχουσα κριτική από τον κ.Μπάκαλη.
Διδύμου 20-Λόλα η γνωστή.
Διδυμου 27-Ροξάνα

Χωματιανού 11 κάτω-Έλενα η γνωστή στον οίκο.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
χρήζει επέμβασης για εξάλειψη ραγάδων στο στήθος

Jockerx ,μηπως εισαι  ο Φουστανος ?

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
παιδια, βοηθεια!!! που προτεινετε να παω να καταθεσω αυριο κυριακη πρωινη βαρδια??? ευχαριστω!!!

Επισκέπτης
Σαφώς  "Σαββατιάτικο απόγευμα μετά την βροχή μες την κουφόβραση"

χρήζει επέμβασης για εξάλειψη ραγάδων στο στήθος
Jockerx ,μηπως εισαι  ο Φουστανος ?
Ψάχνω για πελάτισσες που καίγονται για πλαστικές... :2funny:

Το άφησα κενό μήπως το θυμηθώ μετά.

Επισκέπτης
Μονο οταν ηταν ο μαρκαριαν εκει παιζοταν κατι απο οσο ειχα ακουσει... γιατι σε αυτα τα κεντρικα δεν παταω εγω
Συνήθως απογεύματα, ο Μαρκαριάν έκανε βάρδιες με την Άννα-Πολωνέζα και την Αλεξάνδρα(χορευτικό κούνημα στο σαλόνι) στο Φυλής 84 κάτω.

Επισκέπτης

Διδύμου 8 κάτω-Αλεξάνδρα είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η έχουσα κριτική από τον κ.Μπάκαλη.

Παρακμὴ δι'ἕναν οἶκον ὁπου εἰργάσθησαν αἱ Πωλίνα, Είρήνη καὶ Βικτώρια/Βίκυ (νῦν σπουδαστηρίου Δροσοπούλου 95)

Επισκέπτης
Παρακμὴ δι'ἕναν οἶκον ὁπου εἰργάσθησαν αἱ Πωλίνα, Είρήνη καὶ Βικτώρια/Βίκυ (νῦν σπουδαστηρίου Δροσοπούλου 95)
Και η Ιέρεια Κατερίνα-Φυλής 200 για 2-3 μήνες ενώ οι ιερόσυλες υπηρέτριες έβηχαν στα 6-7 λεπτά για να διακόψουν το μυστήριο!

Τώρα θυμήθηκα οτι στο Φυλής 71 άνω, χθες το βράδυ ήταν η Αλίνα-πλατσουρίζον παπάκι από Φυλής 84 άνω και Φώκαιας 17 άνω μετέπειτα.Καστανόξανθη πλέον προς το ξανθό και με διογκωμένα στήθη.`

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
H αντριαννα τι βαρδια παιζει στην διδυμου 18α?Αξιζει εχω διαβασει σε καποιες κριτικες.. .

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
παιδια, βοηθεια!!! που προτεινετε να παω να καταθεσω αυριο κυριακη πρωινη βαρδια??? ευχαριστω!!!

ειναι κλειστες οι τραπεζες τις κυριακες.

σε ΑΤΜ αν επειγει

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
kokolongo ασε και τιποτα ασχολιαστο.......

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
kokolongo ασε και τιποτα ασχολιαστο.......

δεν σε παιρνει ακομα να μου κανεις τετοιες υποδειξεις.
βαλε μερικα χιλιομετρα ακομα και τα λεμε

το παραπανω ηταν χιουμορ οχι σχολιο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

1. Τι γκομενες σ αρεσουν τυπε? Αν θες πιπιναριο πας Χωματιανου (Αναστασια πανω - Ελενα κατω) 

2. Θες GFE φαση ή δεν εχεις προβλημα? Αν θες GFE φαση πας Χριστινα Φυλης

3. Τι μπουρδελα γουσταρεις???? Τι χωρους.... μικρα , μεγαλα , ξεπεταδικα , σε στυλ στουντιου .... ????? ΠΧ αν θες να πας σε μπουρδελακι που μοιαζει σε στουντιο παιζει ενα στην Λιοσιων στην Κνιδου 18 , παλια επαιζε και η Αγαθουπολεως54 , αν θες καθαρο ξεπεταδικο εκει στα κεντρικα της φυλης , αν θες κατι πιο απομερο μιλφατζιδικο πας Διδυμου.... τι θες λοιπον?

4. Προτασεις για που? Μεταξουργειο? Φυλης ? Λιοσιων ?

Αυτες και αλλες πολλες ερωτησεις δεν μπορουμε να στις απαντησουμε εντελως εμεις... Για αυτο και ο κοκολογνος ειρωνευεται , αν δεν πας να δεις που εμπνεεσαι εμεις τι μπορουμε να σου πουμε? Βλεπεις μεν τις κριτικες απο εδω και τις προτασεις... αλλα αμα δεν σε εμπνεει και σενα δεν εχει νοημα

Οποτε αν δεν εχεις δουλεια... αντε πανε μια βολτα να δεις και εσυ ο ιδιος τι παιζει απο κοντα  ;)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
1. Τι γκομενες σ αρεσουν τυπε?

2. Θες GFE φαση ή δεν εχεις προβλημα?

3. Τι μπουρδελα γουσταρεις???? Τι χωρους.... μικρα , μεγαλα , ξεπεταδικα , σε στυλ στουντιου .... ?????

4. Προτασεις για που? Μεταξουργειο? Φυλης ? Λιοσιων ?

Αυτες και αλλες πολλες ερωτησεις δεν μπορουμε να στις απαντησουμε εντελως εμεις... Για αυτο και ο κοκολογνος ειρωνευεται , αν δεν πας να δεις που εμπνεεσαι εμεις τι μπορουμε να σου πουμε? Βλεπεις μεν τις κριτικες απο εδω και τις προτασεις... αλλα αμα δεν σε εμπνεει και σενα δεν εχει νοημα

Οποτε αν δεν εχεις δουλεια... αντε πανε μια βολτα να δεις και εσυ ο ιδιος τι παιζει απο κοντα  ;)

τα ειπες ολα
εγω βαριομουν.

καθομαστε εδω γραφουμε για 30+ μπουρδελα αναφορες και αλλες τοσες πουτανες και ο αλλος περιμενει μετα μια μονολεκτικη απαντηση χωρις να μας λεει καν τα γουστα του.

τι να του απαντησεις δλδ.

ειμαι κ εγω μαλακας και τους πειραζω λιγο

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Να κάτσει στα φανάρια να περνάει γριές απέναντι...  :2funny: :2funny: :2funny:

Διευκρίνιση : πλάκα κάνουμε μην παρεξηγηθούμε κυριακάτικα  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τα ειπες ολα
εγω βαριομουν.

καθομαστε εδω γραφουμε για 30+ μπουρδελα αναφορες και αλλες τοσες πουτανες και ο αλλος περιμενει μετα μια μονολεκτικη απαντηση χωρις να μας λεει καν τα γουστα του.

τι να του απαντησεις δλδ.

ειμαι κ εγω μαλακας και τους πειραζω λιγο

Μα η μπουρδελοτσαρκα ειναι η πιο ανωδυνη τσαρκα (ουτε καν πληρωνεις) , τι φοβαται μην τον δει κανας γνωστος? πρωι πρωι?  :2funny:

Νταξει αμα βαριεσαι να πας να ψαξεις... σε λιγο θα μου πεις οτι βαριεσαι και να πηδηξεις...

Πατε μια τσαρκα... παρε κανα φιλο και εφυγες... θα το διασκεδασετε και αν σας αρεσει και καμια να εχετε και υποψιν τις προτασεις απο εδω και τις κριτικες ρωτηστε και ενα ονοματακι την τσατσα και η μπες η φυγε. Τι δυσκολευετε την ζωη σας.

Περυσι ειχα διαβασει μια κριτικη για την Βικτωρια απο τον SPEED νομιζω καλα νταξει δεν το συζηταμε εχει γαμησει τις 100πλασιες πουτανες απο μενα ο τυπος σιγουρα δεν αμφισβητω την εμπειρια του και αυτα που λεει αλλα εγω με την Βικτωρια ειχα περασει καλα.... ενω αυτος απο οτι φανηκε οχι. Δεν ξερω αν τελικα αυτη μαλακιστηκε και οντως ειχε αρχισει να αυθαδιαζει... απλα θελω να πω πως καποιος ο οποιος εχει παρει και κωλ γκερλς μπορει να ειναι πιο απαιτητικος απο εσενα που πας να ριξεις ενα απλο γαμησακι.. Δες το και ετσι... αρα τι ρωτας να σου πει ο αλλος που βολευεσαι να πηδηξεις??? Εσυ με την πουτανα μπορει να χεις αλλη χημεια

Απλα αποφευγεις τις κατακραγμενες απο τους περισσοτερους... πχ στα ξεπεταδικα που λεει ο jockerx ε εκει ειναι αντικειμενικο δεν ειναι τοσο υποκειμενικο  

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αυτή η μαρίνα απο Φωκ 19 που διαβάζω καλές κριτικές ποτε δουλεύει συνήθως;

Αν και ξερω οτι είναι δύσκολο στα μπουρδέλα να κρατηθεί πρόγραμμα...

Συνήθως δουλεύει πρωινή βάρδια εκτός Κυρ (και κάποια Σαβ). Από τις καθημερινές δεν δουλεύει (αν θυμάμαι καλά) Τρίτες...  :think:

Πάντως υπάρχουν ορισμένοι συνάδελφοι (η άποψη τους είναι σεβαστή) που δεν είναι ευχαριστημένοι από την Μαρίνα. Διάβασε το ποστ 20770 του αξιόλογου συνάδελφου psolaras78. Εγώ (όπως το έχω σημειώσει) έχω μείνει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της.

dethoulas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
μήπως πήρε το μάτι σας την Ντενίζα αυτές τοις ημερες?  :huh: :huh:

Επισκέπτης
μήπως πήρε το μάτι σας την Ντενίζα αυτές τοις ημερες?  :huh: :huh:
Τώρα η Ντενίσα είναι στο Ρεμούνδου 20.Καλή παρουσία, εμφανίσιμη αλλά τα χρόνια βαραίνουν...

Οι εργασίες συνεχίζονται απέναντι στο παλαιό στέκι της Ντενίσας με τοιχοκολλημένη την άδεια οικοδομικών εργασιών.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom