Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 177 άτομα (14 μέλη και 163 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πρωτη φορα γραφω εδω αν και παρακολουθω πολυ συχνα τα γραφομενα σας και παιρνω ιδεες συναδελφοι

σημερα πρω πρωι δε δουλευα και ειπα να κανω μια βολτα απο Φιλης να καταθεσω

στο 136 μια καλουτσικη μελαχρονη με ωραια βυζακια και κωλαρακι αλλα δε μπηκα γιατι δε ξερω ημουν λιγο τσιτας απο το καφε και αυτη ηταν υπερκινητική αγχωθηκα και εφυγα. :grin: αλλη μερα θα της τον εδινα

στο 134Α μια στεγνη προ-μιλφ ξανθη (δε θυμαμαι ονοματα ποτε γμτ) :2funny: μου εκανε κλικ αν και οχι τοσο ομορφη σε φατσουλα.. τεσπα καταθεσα εκει με 20 ευρω τα βασικα . η κοπελια πολυ cool εκανε απαλες κινησεις ηρεμα και χαλαρωσα πραγματικά με την πιπα της βαθια και με την ησιχια της...μου έγλυφε και τα φρεσκοξυρισμένα μπαλακια μου... νταξ δεν ηταν το γαμισι που θα θυμαμαι για μερες αλλα πραγματικα ηταν πολυ cool φαση χωρις ανγχη και στρες... χαλαρωτικο για τη συνεχεια. αξιζει τα λεφτα της

στη Φωκαίας 17Α μελαχρονο νταρντανο οχι του γουστου μου με ψιλοπιασιματα εφυγα

στη Φωκαίας 17Β μελαχρινο στεγνο μετριο προς ψηλο και ομορφο Ρομουνακι πιτσιρικι στο οποιο καταθεσα. εκανε ξεκαποτο στα 20 ευρω και μου αρεσε που οτι της ζηταγες το εκανε αν και η συνεννόηση ειναι στο περιπου δε καταλαβαινει γρι απο ελληνικα και ελαχιστα αγγλικα... λιγο σφηγμενη ομως... δε το ηθελε απλα ηταν στη τσιτα δε ξερω γιατι ειμαι παντα πολυ ευγενικος και απαλος με τις γυναικες ειτε ειναι του επαγγέλματος ειτε (ακριβες στο τελος αν και "τσαμπα") ελεεινίδες γκομενες. θα ξαναπερασω οταν βρω χρονο ειναι καυλιτσα η νεαρα

αυτα τα λιγα μιας και περισσοτερο εκανα την πλακα μου παρα ρεπορταζ... δεν ειμαι σε κατασταση μετα απο 2 καταθεσεις να γυριζω ολα τα μαγαζια.. ψιλογερναω  :S

τελικα ειναι καλη η πρωινη τσαρκα... μεχρι τωρα λογο δουλειας δε το ειχα ξαναδοκιμασει

αυτα τα λιγα εκανα και μια γυρα απο μεταξουργειο αλλα παιζει πολυ πακι γυρω γυρω και δεν εκανα καν τον κοπο να μπω μεσα σε κανενα σπιτι....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Επισκέπτης
φιλε μου νομιζω αλλα να ξερεις φατσες θυμαμαι μετα απο χρονια ...ονοματα ξεχναω ακομα και κατα τη διαρκεια του ραντεβου με γκομενακι  :think:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Το απόλυτο ξεκαυλέϊσον απόψε πρωι στη Διδύμου..
Κατέβηκα με το λεωφορείο στη στάση λίγο πιο κάτω από την Ιουλιανού, σχετικά ορεξάτος.. και ξεκινώντας από την πάνω πλευρά της Αχαρνων
- Διδύμου 8Α : η Μαρία η τρελοκοτσιδού εμφανιζόμενη με την τσατσα, η οποία ήταν μια 60αρα κυρία που βγήκε φορώντας την ποδιά που βάζουνε οι νοικοκυρές - αν είναι δυνατόν θεε μου, λες και μαγείρευε μέσα - και άρχισε να αναγγέλει τη Μαρία, ενώ η τρελοκοτσιδού κουνιόνταν σαν άδεσποτο της εταιρείας σπαστικών στο ρυθμό της μουσικης
- Διδύμου 8Β : κάποια συμπαθέστατη ξανθούλα με κωλάρα και μπουτάρες, αλλά - άκουσον, άκουσον - τη στιγμή που περίμενα μπήκαν και δυο νεαρά κορίτσια μέσα, πλασιέ μάλλον, η τσατσα τους ζήτησε να σταθουν πίσω από το τοίχο του προ-χωλ, ωστέ να μου πει το πρόγραμμα και να μου δείξει την κοπέλα, και μετά μπήκαν αυτές μέσα και άρχισαν τη δική τους παρουσίαση, ενω εγώ αποσβολωμένος για λίγο σηκώθηκα και έφυγα..
Και από την κάτω μεριά της αχαρνών
- Διδύμου 20 : το ψυχρό πρόσωπο της Ιβάνας που με κοίταξε ανέκφραστα, χωρίς να βγάλει μια κουβέντα με έκαναν να πάω απέναντι να πάρω πάλι το λεωφορείο από τη στάση... αυτή τη φορά τελείως...
ξ ε κ α υ λ ω μ έ ν ο ς  πια...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ομάδα περιπολούντων αστυνομικών πέρασε την πλατεία Αττικής και συνέχισε στην Αδμήτου.
Τρεις νεαροί ένστολοι, δυο άρρενες και ένα θήλυ. Δεν ήταν πάνω από 25 χρονών.
Τους ακολουθήσαμε, με μύχια ελπίδα να μας οδηγήσουν στην περιπέτεια και στην ηδονή.
...
Απόλυτα κατανοητό!!!
Σε (υπο)στηρίζουμε συνάδελφε...  :rockon: :rockon: :rockon:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
σημερα πηγα στο φ136, δουλευε γκομενακι εκτος του γουστου μου, μελαχρινο, κοντο, μαλακι κοντο και αυτο μαυρο, σωμα κανονικο, με βυζακια μικρα και φυσικα...
βασικα την λυπηθικα γιατι οταν μπηκα ηρθε με ενα υφος 'λυπησουμε' με αγκαλιασε στοργικα και μου λεγε ελα ρε μωρακι σε παρακαλω περνα κλπ. την λυπηθικα και περασα. τιμιο πλασματακι και προσπαθησε για το καλυτερο. σε καποια φαση ενας μαλακας ανοιξε την πορτα και οταν ακουσε την δοξολογια του μου ειπε 'ελα ρε φιλε μην τσαντιζεσαι' και ποτε να τα παρω ρε μεν αμα μπεις μεσα με κανα μαστιγιο?  :s&m_2: :2funny: :2funny:
τελοσπαντων ολα καλα, και καλα να παραμεινουμε να γαμαμε τα βρωμοκοριτσα. γεια σας μαγκες  :rockon: :rockon: :rockon:

Χρήστος Α

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εν συντομία.

Εχθές βράδυ. Φυλής 86 πάνω. Κοπέλα: Κλαούντια. Αίσχος. Μπορεί να είναι κουκλάρα αλλά άχαρη, αχάριστη, ανόρεχτη και ανοργασμικιά. Τόσο εγώ όσο και ο προηγούμενος συναγωνιστής φύγαμε χωρίς να τελειώσουμε. Να φανταστείτε με το που μπήκε στο δωμάτιο μου είπε πως έχουμε 10 μόνο λεπτά και πως εδώ είναι μπουρδέλο και πως αν θέλουμε περισσότερο να πληρώσουμε και περισσότερο. Συμμετοχή μηδέν. όταν της είπα (μετά από κανα 2λεπτο άντε 3λεπτο σεξ) να το αφήσουμε για καμιά άλλη φορά, διακτινίστηκε από το δωμάτιο.

Αίσχος!!! Κλαούντια άλλαξε δουλειά καλύτερα κορίτσι μου.

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
....
Καταλήξαμε στο Αλκαμένους 113.
....
Επιδείχθηκε η αλλοδαπή Τάνια.
....
Το ύψος των υποδημάτων της νεαράς ήταν περίπου το 10% του ύψους του σώματός της.
....
Τα πρώτα φλόκια την βρήκαν στο αριστερό μάγουλο. Με αυτόματα ανακλαστικά έστρεψε την κεφαλή αριστερά, ώστε τη βρήκαν τα δεύτερα φλόκια στο δεξί μάγουλο.
Τα επόμενα φλόκια τα εναποθέσαμε στη στοματική της κοιλότητα.
....
Ήμασταν ο τελευταίος πελάτης της Τάνιας.

Πύραυλε,

Εύγε δια την περιγραφήν (στην παράθεση άφησα τα καλύτερα).

Πες μόνο και την ώρα επισκεψης (δηλ. βάρδια: Πρωϊ, απόγευμα ή βράδυ?) διότι η περιγραφή σου με έφτιαξε και θα επιχειρήσω συνάντηση. Μη την ψάχνω, δε μένω και κοντά.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Πύραυλε,

Εύγε δια την περιγραφήν (στην παράθεση άφησα τα καλύτερα).

Πες μόνο και την ώρα επισκεψης (δηλ. βάρδια: Πρωϊ, απόγευμα ή βράδυ?) διότι η περιγραφή σου με έφτιαξε και θα επιχειρήσω συνάντηση. Μη την ψάχνω, δε μένω και κοντά.

Πρωινή (16:45)
Καλή επιτυχία!

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές!!!
Μετά από 12 ώρο χαλαρωτικoύ και άκρως αναζωογονητικού ύπνου είμαι έτοιμος για μεγάλο διπλό πορνοτουρνέ και πορνοσκάουτινγκ στην μητέρα των δρόμων της ηδονής Φυλής και περιχώρων!
Ξεκινάω σε 2 ωρίτσες από Πέραμα για την Πρωινή τσάρκα καιεπιστροφή μετά στο σπίτι για την ενημέρωση σας!
Μετά ακολουθεί 2ωρη χαλάρωση,μάσα γερή για αναπλήρωση δυνάμεων και στο καπάκι το απόγευμα θα ακολουθήσει η 2η μεγάλη πορνοτσάρκα όπου θα υπάρξει και η ανάλογη ενημέρωση!!!
Ευτυχώς ο καιρός είναι ιδανικός για τέτοιο εγχείρημα!!!
Βροχούλα για να γλυστράμε σαν τα σαλιγκάρια και χωρίς ζέστη για να μην ανεβάσουμε θερμοκρασία!!! χα χα
Λοιπόν μείνετε συντονισμένοι to be continued.........

Επισκέπτης
Καλημέρα συναγωνιστές!!!
Μετά από 12 ώρο χαλαρωτικoύ και άκρως αναζωογονητικού ύπνου είμαι έτοιμος για μεγάλο διπλό πορνοτουρνέ και πορνοσκάουτινγκ στην μητέρα των δρόμων της ηδονής Φυλής και περιχώρων!
Ξεκινάω σε 2 ωρίτσες από Πέραμα για την Πρωινή τσάρκα καιεπιστροφή μετά στο σπίτι για την ενημέρωση σας!
Μετά ακολουθεί 2ωρη χαλάρωση,μάσα γερή για αναπλήρωση δυνάμεων και στο καπάκι το απόγευμα θα ακολουθήσει η 2η μεγάλη πορνοτσάρκα όπου θα υπάρξει και η ανάλογη ενημέρωση!!!
Βροχούλα για να γλυστράμε σαν τα σαλιγκάρια και χωρίς ζέστη για να μην ανεβάσουμε θερμοκρασία!!! χα χα

Nὰ μᾶς ἐνημερώνητε μετὰ τὴν περιήγησιν, ὄχι πρὸ αὐτῆς.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.428
Πόντοι
3.091
Καλημέρα συναγωνιστές!!!

Συναγωνιστή εύχομαι να έχεις το ίδιο κέφι και ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια των δύο πορνοτουρνέ σου. Αναμένουμε με αγωνία την πολύτιμη ενημέρωσή σου.

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε και συναγωνιστή!!!

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Mην προτρέχεις dragon fly και ανακοινώνεις τα μελλούμενα!
Πιθανώς άλλοι συναγωνιστές που έχουν σκοπό να κατέβουν, να το αναβάλλουν για αργότερα αναμένοντας την δική σου ενημέρωση για να εστιάσουν...
Και τελικά να μην εκδράμουν η να εκτελέσουν καταδρομική στοχοποιημένη αποστολή.

Eνταξει βρε αδερφε δεν θα παμε να παρουμε την Πολη πισω, για μπουρδελοτσαρκες μιλαμε.
ΦΙΛΙΚΑ :rockon:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Καλημέρα συναγωνιστές!!!
αυτο θα πει ρεπορταζ στο δρομο περαμα-φυλης οπως κολιατσου-ομονοια... καλο κουραγιο στο περα δωθε

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ομάδα περιπολούντων αστυνομικών πέρασε την πλατεία Αττικής και συνέχισε στην Αδμήτου.
Τρεις νεαροί ένστολοι, δυο άρρενες και ένα θήλυ. Δεν ήταν πάνω από 25 χρονών.
Τους ακολουθήσαμε, με μύχια ελπίδα να μας οδηγήσουν στην περιπέτεια και στην ηδονή.
Ανέβηκαν για λίγο την Αγορακρίτου και πήραν την Αλκαμένους με βόρεια κατεύθυνση.
Με το που τους έβλεπαν από μακριά, εξαφανίζονταν από το δρόμο όλες οι φατσούλες των μεταναστών, για να εμφανιστούν ξανά μετά από λίγο…
.
.
Ήμασταν ο τελευταίος πελάτης της Τάνιας.
Εξήλθαμε ταυτόχρονα, ακολουθώντας αντιδιαμετρικούς δρόμους, όπως συμβαίνει συνήθως μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Μπράβο για την ωραία περιγραφή ... αναρωτιέμαι αν θα μπορούσες να γίνεις ο Μπουκόφσκι του Μπουρδέλα.κομ ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom