Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (14 μέλη και 121 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
69 κατω η μπιανκα.καστανη λεπτη νεαρα.πολυ καλο κορμι και προσωπο.μαπα γαμησι.
Αυτό το πρόσωπο αλλα ιδιαίτερα αυτό το κωωωλλλί :kissass:  είναι το δόλωμα.Πολυ βιαστική και ξινή μέσα δυστυχώς.
22 κατω ξανθο με τοπ κορμι,καλο βυζακι...γεματη κωλαρα.καλο προσωπο.στα υποψιν.
Μαλλον η Ιλόνα που  εχει κωλάρα και δουλεύει μεταμεσονύχτια εκεί

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
πια η αννα που ειναι στο 71 κατω ;; μια αννα με σωμα μοντελε που ηταν πριν κανα χρονο παλι στο 71 κατω ;

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
H αννα η μοντελε που λες απο περσι πρεπει να ειναι η λεγομενη Βασιλισσα Αννα! Η αννα που ειναι τωρα με στο 71 κατω με την τσατσα ευα ειναι η Αννουλα η Μολδαβεζα που ειναι επισης καυλα στην εμφανιση αλλα απο υπηρεσιες τα βασικα ετσι δεν ειναι καυλιαρηδες???
Καλα δε τα λεει ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΑΚΟΣ???  :2on1:

Επισκέπτης
φυλης το απογευμα
59 ανω μελαχροινο νεαρο με πλαδαρο κορμι.δεν μπορω να βλεπω 20χρονο με χαλαρο πεσμενο βυζι.σιχαινομαι
Καμιά Σάρα μπορεί να ήταν.Είπε ακάποτο;
Κύριε Μπακάλη εννοείτε την Άντζελα;

Γενική παρατήρηση για το Φυλής 59 άνω-κάτω:
Συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα "προσόντα" για να ενταχθεί στην προκεχωρημένη γραμμή Μαζινό:
Φλόρι η Χείριστη - Σάρα Μάρα και το κακό συναπάντημα - Χριστίνα Μηδέν με τους κρεμαστούς βύζους - Σαμπρίνα η γνωστή ΑΠΑΤΗ.

Διανύει περίοδο χάριτος.Οψόμεθα...

71 πανω η αλινα.ξανθια βαμενη.μετριο προσωπο.ΤΟ τελειο φυσικο σωμα.αλλα ΤΟ μαπα γαμησι
Ποια Αλίνα είναι αυτή;

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Χθεσινοαπογευματινοαργάμιση επίσκεψη - αλλά πολύ επιλεκτική - σε στέκια μιλφατζούδων..
- Αλκιβιάδου 16 η Σόνια με την άσπρη αποκαλυπτική διάφανη μπλούζα της, τις ποδάρες της και την κασέτα του προγράμματος της (ιδίως αυτό το "γκκκλίψιμο αρκκκιντάκι" είναι όλα τα λεφτά)... δεν ακόμα.. πρέπει να το αποφασίσω πάντως γιατί το αρκκκιντάκι μου θα σκάσει...
- Διδύμου 16Α η Εύα με ωραίο χαμόγελο και ευπρεπή παρουσία (βγήκε με ένα κόκκινο κομπινεζόν που μόλις κάλυπτε τα ξεχειλίζοντα - ωσαν αφρισμένα κύματα - πάχητά της.. λέγοντας "η Εύα είμαι" ενω οι περισσότεροι στριμώχνονταν στην έξοδο) Την έχω δοκιμάσει παλαιότερα ... συμπαθητικούλα ΑΠΛΑ...
- Διδύμου - υπόγα .. κάποιος Δράκουλας με μαύρο κομπινεζόν και τεράστιο χαμόγελο έτοιμο να σε κατασπαράξει, ξανθό μαλλί σαν τη θεια Λένα, και υπόκλιση - παρακαλώ! - στο σαλόνι γελώντας πλατιά, πρέπει να την πάρουν οι μανάδες που δεν μπορούν να ταϊσουν τα παιδιά τους... θαχει μεγάλη επιτυχία) Ποιος ξέρει το ονομα της ?
- Αχαρνών 104Α στο προεδρείο... Ανεβαίνεις το Παλαμήδι, έρεβος, ο αδιάφορος τσάτσος σου ανοίγει και παιρνώντας από τον μακρύ διάδρομο κάθεσαι στο σαλονάκι αναγεννησιακού τύπου και περιμένοντας από καμιά πόρτα να βγει ο Οθωνας, χαζεύεις για να περάσει η ώρα τη φοντανιέρα 3 επιπέδων που βρίσκεται στο κλασσικό τραπεζάκι. Ο τσάτσος βαριεστημένα σου λέει μέσα από τα δόντια του πως είναι η Κλαίρη, και κάνει 3 προγράμματα (30 απλό, 40 ένα άλλο που δεν το έπιασα, και 60 αυταρχικό). Μετά περιμένει μαζί σου όρθιος με το χέρι ακουμπισμένο στο τοίχο..) Σκέφτηκα έχει γούστο να βγει η παλιά Κλαίρη του Αγ.Νικολάου στην αχαρνών - οι παλιοί θα τη θυμούνται). Ξαφνικά στο βάθος του σκοτεινού διαδρόμου εμφανίζεται σαν οπτασία για λίγο ο Τσατσένκο με ξανθιά περούκα λέγοντας "..hello" και ξαναεξαφανίζεται μέσα στο τρομακτικό μεγαλείο της.. ενώ εγώ και ο συνάδελφος αποσβολωμένοι μένουμε με το στόμα ανοιχτό..και αφού έχουμε κάψει 2-3 εγκεφαλικά μικροαγγεία από το μινι-εγκεφαλικό που πάθαμε κατρακυλάμε ωσαν πιθήκια τη σκάλα....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
χωματιανου κατω ελενα .καστανη με καλο ορμι.

πανω υπεροχο πιπινι γαλακτος με αριστο κορμι.αναστασια.στα υποψιν
κοκολονγκε την ειδα και εγω την περασμενη εβδομαδα.
ισως οτι καλυτερο υπαρχει απο πλευρας εμφανισης τουλαχιστον στα μπουρδελα Φυλης και περιχωρων η Ρωσιδουλα.
την εχω και εγω στις άμεσες πρωταιρεοτητες μου..

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
καμια ασιατισσα υπαρχει σε κανα σπιτακιι;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
με μιλφοδιαθεση η βραδυνη γυρα
Φωκ27 ενα μπαζο αχαρακτηριστο εμφανισιακα
Φωκ24 λαβυρινθος,ενδιαφερουσα εμφανιση.καλος πατος αλλα ψιλοξυνιλα μου φανηκε
Φωκ22 πανω-κατω κλειστο
Μονης Προδρομου κατω ενα μπαζο με κοκκινο κοντο μαλλι κ τουπε
Επανω η γυφτισα Τζενη
Στο παλιο 92 παρουσιαστηκε η Αλινα-Μαρια(ΓΤΠ 3καβαλο εντελως)
το νεο 92 διπλα κλειστο κ ακριβως απεναντι νεο σπιτι με αναμμενο φως αλλα κλειδωμενη πορτα
Φ71 κατω λαικο προσκυνημα στο σαλονι για την Αννα
Στο 69 η Μπιανκα που η τσατσα παρουσιασε σαν ''Ισπανιδα''(λες κ δεν κανει μπαμ οτι ειναι Ρουμανα)με υποσχεσεις κτλ κ την απαντηση''Σε θυμαμαι απο Φωκαιας εσενα,οκ,ευχαριστω''(μια φορα την πηρα εκει πριν κανα χρονο αλλα δεν πολυ κατεχει το αθλημα)
Περασα απο Ελλης 3 να δω τι φρουτο ειναι η μιλφ-γκιλφ Ντιανα,μπηκα με ενα 20αρι(για μια φορα μου ειπε),δεν ηθελα να την πηδηξω μονο να την υποβαλλω(οπως κ εγινε)σε μια 15λεπτη πιπα :pipa1: σε διαφορες στασεις κ καταθεση φυσικα στο στομα της κυριας :cum:,ειναι ζεστο,εργατικο κ προθυμο γκιλφ,μοιαζει με ροκ σταρ της δεκαετιας `80-`90 :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
345
Πόντοι
2.027
κοκολονγκε την ειδα και εγω την περασμενη εβδομαδα.
ισως οτι καλυτερο υπαρχει απο πλευρας εμφανισης τουλαχιστον στα μπουρδελα Φυλης και περιχωρων η Ρωσιδουλα.
την εχω και εγω στις άμεσες πρωταιρεοτητες μου..
κυριοι συμφωνω και γω πως ισως ειναι το καλυτερο εμφανησιακα προχτες παντως δεν μπηκα λογω κοσμοσυροης στο ρδελο το σαιτ να ειναι καλα ....θα το πετυχουμε χωρις κοσμο που θα παει

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Εχω σχηματίσει την... "εκτίμηση" από όσα έχουν γραφεί κατα καιρούς (όπως πχ από τον συνάδελφο tresurert) για την Άνκα ότι πρόκειται για επαγγελματία και μόνο για αυτόν τον λόγο παρότι δεν συμπεριλαμβάνεται στο "οπτικό πεδίο των προτιμήσεων" μου, αξίζει να την επισκεφθώ...

Η Αλίνα πρόκειται περι φορτικού επιπλου από το οποίο δύσκολα μπορείς να απεμπλακείς ειδικά αν σε στριμώξει στο σαλόνι ανάμεσα στα άλλα έπιπλα του σαλονιού...

Επισκέπτης
χωματιανου κατω ελενα .καστανη με καλο ορμι.

Τις εχω παρει και τις 2. Η Ελενα ειναι κλασεις ανωτερη στο σεξ, η Αναστασια ειναι πηγαδι με μηδενικη συμμετοχη.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ομάδα περιπολούντων αστυνομικών πέρασε την πλατεία Αττικής και συνέχισε στην Αδμήτου.
Τρεις νεαροί ένστολοι, δυο άρρενες και ένα θήλυ. Δεν ήταν πάνω από 25 χρονών.
Τους ακολουθήσαμε, με μύχια ελπίδα να μας οδηγήσουν στην περιπέτεια και στην ηδονή.
Ανέβηκαν για λίγο την Αγορακρίτου και πήραν την Αλκαμένους με βόρεια κατεύθυνση.
Με το που τους έβλεπαν από μακριά, εξαφανίζονταν από το δρόμο όλες οι φατσούλες των μεταναστών, για να εμφανιστούν ξανά μετά από λίγο…
Στη διασταύρωση με την Περγάμου, διακόψαμε την προσκόλληση μας, ελκυόμενοι από τους εκεί Οίκους, όπως οι μύγες στα σορόπια.

Στον επί της οδού Περγάμου 27 ανώγειο Οίκο, καλοδιατηρημένο μικροαστικού ύφους διαμέρισμα, εξεδίδετο ανατολικοευρωπαία gilf, καλά διατηρημένη, με σώμα «αχλαδοειδές», κατάλληλη για πορνοδίαιτους της τρίτης ηλικίας.
Στο ισόγειο, η Βίκη εξ Ασίας. Παλαιότερα είχαμε εκσπερματώσει στο στόμα της, στον επί της οδού Παιανιαίων οίκο.
Αλκαμένους 117, η Εύα, δεινή πεοθηλάστρια, ομόσταυλος της Τζούλιας, με πλαστικοποιημένους μαστούς. Ομοίως και αυτή έχει γευθεί τους χυμούς μας προ μηνός περίπου.

Καταλήξαμε στο Αλκαμένους 113.

Ο χώρος υποδοχής και επίδειξης περιλαμβάνει μια δυσπερίγραπτη τοιχοποιία ύψους λίγων εκατοστών του μέτρου και μήκους 3-4 μέτρων, κάτι σαν στηθαίο, της οποίας η σκοπιμότητα είναι άγνωστη.
Αν δεν προσέξει κανείς, κινδυνεύει να σκοντάψει και να σωριαστεί…

Επιδείχθηκε η αλλοδαπή Τάνια.
Νεαρή, περί τα 30 έτη, βραχύσωμη, με jumbo μαστούς και καπούλια.
Κόμη μακριά με «αφέλειες», αισθητική των 60s-70s…

Κατακλυστήκαμε για μια ακόμη φορά από κύμα λαγνείας και εκδηλώσαμε την πρόθεσή μας να απολαύσουμε τις υπηρεσίες της νεαράς.

Προχωρώντας προς το δωμάτιο συνουσιών, μεσολαβεί ο χώρος ανάπαυσης και αναμονής του προσωπικού του Οίκου.
Εκεί, η Τάνια έπινε καφέ «φραπέ», άκουγε φτηνά λαϊκά τραγούδια από πειρατικό σταθμό και απέφυγε να μας κοιτάξει ενώ περνάγαμε από μπροστά της.
Aισθητική των 60s-70s…

Εντός του χώρου συνουσιών είχαμε τρεις αποκαλύψεις:
Πρώτον, διετίθετο πεοθηλασμός άνευ περικαυλίδος, πράγμα που δεν ανακοινώθηκε στο χώρο επιδείξεων, θυμίζοντας παλιές εποχές, όταν η «ειδική περιποίηση» είχε έντονο τον παράγοντα του τυχαίου και αποκαλύπτονταν από την εκδιδόμενη μόνο μέσα στο δωμάτιο συνουσιών.
Δεύτερον, οι πλούσιοι μαστοί ήταν φυσικοί και όχι τεχνητοί.
Τρίτον, το ύψος των υποδημάτων της νεαράς ήταν περίπου το 10% του ύψους του σώματός της.

Οι αντιθέσεις ήταν έντονες και εξόχως ερεθιστικές:
Εργάζονταν με ζήλο επί των γεννητικών μας οργάνων, με τη μία άκρα χείρα να μαλάσσει το πέος, την άλλη χείρα να μαλάσσει τους όρχεις, με το στόμα να πεοθηλάζει, με άτσαλο άνοιγμα των ποδιών της.
Αυτά σε συνδυασμό με τις μικρές διαστάσεις της, μας έκαναν να φαινόμαστε υπερμεγέθεις, τεράστιοι, ως άλλοι Τιτάνες, Κρόνοι, Προμηθείς, ασελγούντες επί εκμαυλισμένου θήλεος…

Λόγω επαγγελματικών κυρίως αντιξοοτήτων, για αρκετές ημέρες είχαμε παραμελήσει τα θήλεα, με αποτέλεσμα το σπέρμα μας είχε καταστεί “solid state” τυρί ροκφόρ.
Παρ’ όλα αυτά, με φιλότιμες και χρονοβόρες εναλλαγές μαλάξεων και πεοθηλασμού, η Τάνια επανέφερε το γενετήσιο υλικό μας σε υγρή μορφή.
Τα πρώτα φλόκια την βρήκαν στο αριστερό μάγουλο. Με αυτόματα ανακλαστικά έστρεψε την κεφαλή αριστερά, ώστε τη βρήκαν τα δεύτερα φλόκια στο δεξί μάγουλο.
Τα επόμενα φλόκια τα εναποθέσαμε στη στοματική της κοιλότητα.

Διαπιστώνουμε ότι ο πεοθηλασμός άνευ περικαυλίδος είναι σαν την κορτιζόνη: Όλα τα φτιάχνει, όλα τα σιδερώνει. Όλα ξεπερνιούνται, όλα είναι ωραία και καλά.

Ήμασταν ο τελευταίος πελάτης της Τάνιας.
Εξήλθαμε ταυτόχρονα, ακολουθώντας αντιδιαμετρικούς δρόμους, όπως συμβαίνει συνήθως μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
έχουμε μείνει άναυδοι! ευχαριστούμε δια τας γλαφυράς περιγραφάς...

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Καλησπέρα η μάλλον καλημέρα μάγκες...ως παραδοσιακός στουντιάκια έκανα βολτίτσα σήμερα στον αμαρτωλό δρόμο της φυλής. Μπήκα σε κανα 2-3 μπουρδελάκια γτ δεν ήθελα να γαμήσω απλά κάπου πήγαινα και είπα να περάσω να πάρω μάτι.

Μου έκανε εντύπωση σε ένα σπιτάκι της Φυλής ένα Πιπίνι τρελό μουνί :cum: με το όνομα Αντριάνα με βυζάρες :tits: , μικρή ηλικία μελαχρινή με μπουκλες αν θυμάμαι καλά....στο τσακ δε μπήκα καθώς σιχαίνομαι σε μπουρδέλο και τα 10 λεπτά που μου πε η τσατσά δε μου φτάνουν.

Έχετε γνώμη απο τη συγκεκριμένη κορασίδα?αν καταλάβετε ποιά λέω..

σε ποιο σπίτι είδες την Αντριάνα συνάδελφε;

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
71 κατω.η ξανθια μουναρα αννα.πολυ δυσκολα της αντιστεκεαι ειδικα οταν  βγαινει ολογυμνη στο σαλονι.μετριο γαμησι.
Ετσι ακριβώς   :rockon:

Δεν έμεινα ευχαριστημένος απ΄ την Αναστασία.
Με την Αννά από Φ71 κατω πέρασα πολύ καλύτερα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom