Ενημέρωση πρωινή απο τα στενά του Μεταξουργείου και Φυλής.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου ισόγειο ήταν ένα βόδι κοντό και παχουλό ανάξιο σχολιασμού.
Δίπλα και επάνω όμως ήταν ένα πολύ όμορφο ψηλό λεπτό πιπίνι που έδινε και κώλο με 15 ευρώ.Ήμουν έτοιμος να περάσω αλλά με απέτρεψε το γεγονός οτι μία κυρία όχι η τσατσά του μαγαζιού έδιωχνε αλλοδαπό μεσήλικα ψαρομάλλη απο το δωμάτιο.Αυτός ντυνόταν και νευριασμένος της έλεγε οτι δεν πέρασε καθόλου καλά και οτι η κοπέλα δεν έδωσε κώλο όταν αυτός της το ζήτησε.Απογοητευμένος καθώς και ανακουφισμένος που γλύτωσα απο την φόλα εξήλθα εκ του οίκου.
Κωλοκυνθούς 38α επάνω ήταν η άσχημη φαφούτα κοπέλα που είχα τιμήσει πριν 2 εβδομάδες στην Αχιλλεως 48 ισόγειο.Πάντως τώρα που την ξαναείδα απο σώμα καπώς τρώγεται.
Στο Κωλοκυνθούς 38β ισόγειο έγινε η κατάθεση σε ένα καινούριο όμορφο μελαχρινό γκομενάκι με πύκνα με όγκο μαύρα μαλλιά.Η γκόμενα ήταν ψαρωμένη και απογοητευμένη
που η τύχη της την έριξε σε 'ενα τέτοιο άθλιο σπίτι να ανακουφίζει ψωλές πακιστανών.Μπήκα στο δωμάτιο και δυνάμωσα απο τον ροοστάτη λίγο το φως καθότι ήταν πολύ σκοτεινό,Μπαίνωντας η κοπέλα ,που δεν ξέρει καθόλου ελληνικά ούτε Αγγλικά χαμηλώνει αρκετά το φως.Τελικά μετά απο επαναλαμβανόμενες αρνήσεις και νοήματα κατάφερα να δυναμώσω λίγο το φως.Η κοπέλα αφήνει προκαταρκτικά χωρίς να συμμετέχει η ίδια απλά επιτρέπει γλύψιμο και 69.Πίπα κάνει ακάποτη μέτρια με πολύ χέρι
και κώλο τον αποφεύγει κάνωντας νόημα οτι είναι μεγάλο γι αυτήν.Δηλαδή αν είχε τον LΕΧΙNGTON STEEL απεναντί της τι θα έκανε?Την πήρα απο επάνω ιεραποστολικά
και πισοκωλητό οπού εκεί εφάρμοσε το κλασικό κόλπο της κόντρα λεκάνης.Τελείωσα ελεύθερα στην κοιλιά της.Την προτείνω για την ομορφιά της και για τα extra της αλλά
συνίστω καθοδήγηση αλλιώς να μην κάνετε τον κόπο γιατί είναι λιγάκι έπιπλο.Το ονομα της είναι Αλίνα.
Κωλοκυνθούς 61 αριστερά κοντή παχουλή αδιάφορη τσιγγάνα.
Ιάσωνος 44 κοντή παχουλή ξανθιά αδιάφορη επίσης
Ιάσωνος 46 όροφος ήταν η γνώστη κοπέλα που δουλεύει εκεί πάνω απο χρόνο και ψαρεύει πελάτες κατά καιρούς και απο το μπαλκόνι.Ιστορία στο σαλόνι αλλά μέσα σε βιάζει να τελιώνεις.Επιτρέπει 69 εχεί δοκιμαστεί στο παρελθόν μια φορά και εκεί θα μείνει.
Στο μεσαίο ήταν μεγαλοκοπέλα απλής ομορφιάς με μαύρα εσώρουχα και καρέ μαλλί με ακάποτο.
Αριστερά ήταν ενα περιφερόμενο ψηλό και χονδρό βόδι απο Κωλονού 11 όροφος καθώς και Κεραμεικού.
Απέναντι κλασσικά ήταν η Μαρία η "Βουλγάρα" . Εγώ πάντως παιδιά προτιμώ την κούκλα παρά αυτήν.
Αχιλλέως 51 μια νεαρή στρουμπουλή με full πρόγραμμα αδιάφορη.
Απέναντι το 48 ισόγειο ήταν κλειστό και δίπλα στο υπόγειο δούλευε μια στρουμπουλή κοντή νεαρή τσιγγάνα.
Διδυμου 27 πρέπει να ήταν το μπάζο που φορούσε αταίριαστους χρωμάτιστους συνδιασμούς απο Κωλοκυνθούς και Καλλέργη.Αυτη την φορά φορούσε μονόχρωμο σύνολο και παρακαλούσε τους πελάτες να μπουν.Πρέπει μάλλον να ήταν αυτή με ελαφρώς αλλαγμένο look.
Aχιλλέως 40 Ιωάννα κλασσικά.Στο Φυλής 61 καινούρια milf αλβανίδα με κοντό αγορέ μαλλί και άγριο πρόσωπο με ακα και πρωκτικό.
Φώκαιας 22 όροφος Αλέξια Νο1 όμορφο κοντοπούτανο με μακρύ μαλλάκι αυτήν την φορά με όχι γυμνό μουνάκι στο σαλόνι.Θα φοβήθηκε μην κρυώσει το καυμενούλι!!!
Στο κάτω ήταν η ξανθιά Αννούλα κλασσικά,
Φώκαιας 24 Λαβύρινθος Αλέξια Νο2 με την αφάνα και το χαρακτηριστικό χώρισμα στα μπροστινά δόντια παρουσιαζόμενη απο καραφλό μελαμψό υπηρέτη μη γνωρίζοντακαλά ελληνικά.Συνεννοήθηκα μαζι της αν επιτρέπει 69 και γυμνό τσιμπούκι και μου είπε 40 ευρώ.40 πούτσες θα πάρει!!!!Γενικά Αλέξια 1&2,Αννα και μούφα Τζέννυ γυφτάκι
απο την γνωστή αλυσίδα ζητάνε extra χρήματα για τα extra γι'αυτό η επίδοξοι πελάτες αςκρατάν μικρό καλάθι όταν ακούν για πολλά κεράσια!!
Φώκαιας 27 υπόγειο μία αδιάφορη μεγαλοκοπέλα με full.Kai στο ισόγειο η Μαρριάνα πολύ καλή μέσα την συνιστώ.΄Εχοντας δοκιμάσει την προηγούμενη βδομάδα απεχώρησα.
Μονής προδρόμου 16 ήταν η γνωστή ομορφούλα χαριτωμένη κοπελίτσα με το χαμηλό κωλαράκι.Το βαπόρι ήταν κλειστό.
Στο φυλής 92 υπόγειο δεξιά ο νεαρός πονηρός τσάτσος μου παρουσίασε επίσης την γνωστή Αλβανίδα με το ακάποτο.Αυτην την φορά με βαμμένο μαύρο μαλλί αντι για ξανθό που έχει.
Φυλής 92 αριστερά κλειστο.Δίπλα απο το 71 το καινούριο υπόγειο ήταν κλειστό με αναμμένο φωτάκι.Απο μέσα νομίζω άκουσα μουσική να παίζει οπότε δεν ξέρω αν ακόμα
λειτουργεί για κλειστό κύκλο πελατείας πριν ανοίξει για το ευρυ αγοραστικό κοινό.
Στο Φυλής 109 μετά απο ενάμιση σχεδόν χρόνο τίμησα στον όροφο την γνωστή milf γκέισα Μαρίνα.Κάνει αισθησιακό μασαζ και γαμιέται κανονικά σε οπιαδήποτε στάση.
Πρωκτικό δεν κάνει,όρχεις γλύφει και αφήνει ελευθερά πιασίματα.69 δεν έκανε.Στα θετικά οτι πριν και μετά την συνουσία μιλάει με τον πελάτη στο δωμάτιο και δεν βιάζεται να φύγει.Αν και έχω αραιώσει τις επισκέψεις την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους δεν την έχουν δοκιμάσει.
Έπειτα πήγα Αλκαμένους113 να δω περίεργος ποια Τάνια εννοούσε ο Πύραυλος αλλά στην θέση της ήταν μια Άννα παλιά γνώριμη και απο Φυλής 54 όροφος καθώς και Διδύμου 8 ισόγειο.Για όσους ξέρουν είναι αυτή πού βγάζει μια προσποιητή ευγένεια στο σαλονί και χρησιμοποιεί και πληθυντικό.Mέσα είναι πολύ μηχανική και αρκετά στημένη την δοκίμασα πριν χρόνια στο Διδύμου 8 και δεν την ξαναδοκιμάζω έκτοτε.Βλέπωντας την τσατσά απο Διδύμου 16 με τα γυαλάκια συνεργαζόμενο όντως κατάστημα κατάλαβα οτι ο Πύραυλός εννούσε την Τάνια απο Διδύμου 16 και απεχώρησα διπλά απογοητευμένος απο τις ανακαλύψεις μου.Γιατι νόμιζα φευ οτί πρόκειται για καποια
καινούρια Τάνια καθώς η παρούσα για μένα είναι αδιάφορη.