Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (24 μέλη και 225 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
2. Αντε ρε... Η τζουλια στο 16 κατω... εχει κρικακι στο μουνι? καλη φαση ναι την ειδα... καλο μωρο... ελληνιδα νομιζω? η αλβανακι? :boobies:
τυπε ειναι απτο ευρωπαικο κομματι της αλβανιας γιαυτο εχει αερα ελληνιδας :2funny:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα η μάλλον καλημέρα μάγκες...ως παραδοσιακός στουντιάκια έκανα βολτίτσα σήμερα στον αμαρτωλό δρόμο της φυλής. Μπήκα σε κανα 2-3 μπουρδελάκια γτ δεν ήθελα να γαμήσω απλά κάπου πήγαινα και είπα να περάσω να πάρω μάτι.

Μου έκανε εντύπωση σε ένα σπιτάκι της Φυλής ένα Πιπίνι τρελό μουνί :cum: με το όνομα Αντριάνα με βυζάρες :tits: , μικρή ηλικία μελαχρινή με μπουκλες αν θυμάμαι καλά....στο τσακ δε μπήκα καθώς σιχαίνομαι σε μπουρδέλο και τα 10 λεπτά που μου πε η τσατσά δε μου φτάνουν.

Έχετε γνώμη απο τη συγκεκριμένη κορασίδα?αν καταλάβετε ποιά λέω..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Η Τζουλια ειναι Ρουμανα,την εχω χυσει πολλες φορες κ ειναι 1000% στανταρ

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Ειναι σαν την Ειρηνη απο Διδυμου - Λιοσιων - Ξανθιπης τυπε.... ηταν απο την Ιταλια της Αλβανιας.  :2funny: :2funny:
θα ΄χει πεσει πολυ πεινα στην ιταλια φαινεται....μας τη πεφτουν απο παντου.....πακια απο δεξια...ιταλιανοι απο αριστερα....ω αδελφια μου αλητες πουλια :smitten:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μου έκανε εντύπωση σε ένα σπιτάκι της Φυλής ένα Πιπίνι τρελό μουνί :cum: με το όνομα Αντριάνα με βυζάρες :tits: , μικρή ηλικία μελαχρινή με μπουκλες αν θυμάμαι καλά....στο τσακ δε μπήκα καθώς σιχαίνομαι σε μπουρδέλο και τα 10 λεπτά που μου πε η τσατσά δε μου φτάνουν.
Έχετε γνώμη απο τη συγκεκριμένη κορασίδα?αν καταλάβετε ποιά λέω..
Mπορεί να είναι η επιστροφή της Αντριάννας απο Φωκαίας 22 άνω,η οποία τελευταία είχε γινει μελαχρινη.
Εκει έδινε και λωκο.
Ψυγείο μέσα χωρίς όμως να βιάζεται γενικά.

colorcli

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
Πρωινή επίσκεψη Τρίτη 21.9.2010

Δροσοπουλου 98.

Αντιγράφω από κριτική του iord στο Διδύμου 20

"Επίσκεψη στην νταρντάνα Φωτεινή η κοπέλα είναι γύρο στα 30 με περιττά κιλά γενικά στο σώμα της αλλά με ένα καλό αν και λίγο πεσμένο στήθος γύρο στο 3αρι."

Να προσθέσω ότι μοιάζει λίγο στη μισσ Πίγκυ, αλλά δεν μας χάλασε.
αν και χοντρή είναι ψηλή με σχετικά μικρή κοιλιά, στενότερη μέση και το πάχος συσσωρευμένο στο στήθος, τους ώμους, τίς μπουτάρες και τα κολωμέρια.

"Η κοπέλα με το που μπήκε στο δωμάτιο είχε ένα ευδιάθετο αέρα βγάζει την διχτυωτή μπλούζα της και μου προσφέρει απλόχερα το πλούσιο στήθος της που με λίγο γλείψιμο η ρόγα έγινε πέτρα κάγκελο στην συνέχεια ακολούθησαν φιλία στο σώμα και μια ωραία ισπανική που την ακλούθησε μια αργή και υγρή πίπα με μπόλικους ήχους. Μετά την έβαλα σε ιεραποστολικό που είχε αρκετά καλή συμμέτοχη και η ωραία μας παράσταση έφτασε στο τέλος τοποθετώντας την στα 4 και αντέχοντας αρκετό χτύπημα και με σημετοχη από μέρους της βγάζοντας αρκετές πνιχτές κραβγουλες
Γενικά για τους λάτρεις νταρντανικων μωρών συστήνετε ……."

Τελείωμα πισωκολλητά, φορόυσε ένα μαυρο τάγκα σλόγκι, που είχε εξαφανισθεί μέσα στα τεράστια φουσκωτά κολομέρια.

Πολύς κόσμος στα δωμάτια, καλή περιποίηση, ευγενική τσατσά.

Μετά από αυτό δεν συνεχίστηκε η περιήγηση.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
αυτη τη στιγμη εργαζεται ο κοκολονγκος ταυτοχρονα σε 7 pc για το θεμα σου.μολις τελειωσει θα σε ενημερωσει με πμ κλπ κλπ  :thumbsup:

Σιγά μην εκδώσουμε & ΔωροΕπιταγές των 20€ για να τις δοκιμάσουν κιόλας.

Έλεος  . . . .

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πολυ πρωινη επισκεψη φυλης σημερα για μπαρμπορα μετα τις φολες που εχω φαει το τελευταιο καιρο αλλα δυστυχως ηταν κλειστα (μαλλον τη πηρε ο υπνος...),οποτε επομενος κολο-σταθμος η τζουλια (διδυμου 18 κατω)...

-λοιπον,η τζουλια ειναι νεο ρουμανακι (ειναι 8 μηνες στην ελλαδα) με ποντικισιο προσωπο (3 στο προσωπο) πονηρο βλεμμα και αδυνατο σωμα κοντουλα (6 στο σωμα),στηθος μεγαλο που φανερωνει προσφατη εγκυμοσυνη (εχει και 1 παιδι μου ειπε)...με τετοια εμφανιση (κατω του μετριου) δε θα περναγα με τιποτα αλλα ειχα ακουσει καλα λογια...
μεσα στο δωματιο τωρα...
-προκαταρκτικα τιποτα,αν και αφηνε να γλειψω στηθος,δεκτικη γενικως και χαμογελαστη,πεσανε και κανα 2-3 γλωσσοφιλα
-πιπα καλη,αλλα σταματησε νωρις απο μονη της
-ιππασια κακιστη,δε κουνιοταν καθολου με αποτελεσμα να μου πεσει
-αναταση με το χερι καλη,στησιμο ωραιο στα 4ερα για κουλουρι(δε της το ειπα πριν και καπως αιφνιδιαστηκε,νομιζε οτι θα τη παρω κανονικα),οσο ανεβαζα στροφες αυτη κατεβαζε τη λεκανη της και τραβιοταν προς τα εξω να μην τον παιρνει ολο...τελειωμα επιτυχες αν και εχω την εντυπωση οτι αν αργουσα ακομα 10 δευτερολεπτα θα τραβιοταν τελειως...
με χαιρετησε μεσα στη γλυκα ριχνοντας μου και ενα γλωσσοφιλο στο τελος...

δεν ηταν κακη γενικως,ουτε και καλη ομως,μαλλον μετρια θα ελεγα...το 25αρι βεβαια ειναι σιγουρα υπερβολη...το δωματιο χωρις κλιματιστικο αναμενο και θεοσκοτεινο,βεβαια απολυτως καθαρο...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
επισης να αναφερω οτι στο Διδυμου 27 πετυχα τη ρωξαννη που παιζει και κολοκυνθους 38,ισως να εχουν καποια συνδεση αυτα τα σπιτια?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
-λοιπον,η τζουλια ειναι νεο ρουμανακι (ειναι 8 μηνες στην ελλαδα) με ποντικισιο προσωπο (3 στο προσωπο) πονηρο βλεμμα και αδυνατο σωμα κοντουλα (6 στο σωμα),στηθος μεγαλο που φανερωνει προσφατη εγκυμοσυνη (εχει και 1 παιδι μου ειπε)...με τετοια εμφανιση (κατω του μετριου) δε θα περναγα με τιποτα αλλα ειχα ακουσει καλα λογια...
μεσα στο δωματιο τωρα...
-προκαταρκτικα τιποτα,αν και αφηνε να γλειψω στηθος,δεκτικη γενικως και χαμογελαστη,πεσανε και κανα 2-3 γλωσσοφιλα
-πιπα καλη,αλλα σταματησε νωρις απο μονη της
-ιππασια κακιστη,δε κουνιοταν καθολου με αποτελεσμα να μου πεσει
-αναταση με το χερι καλη,στησιμο ωραιο στα 4ερα για κουλουρι(δε της το ειπα πριν και καπως αιφνιδιαστηκε,νομιζε οτι θα τη παρω κανονικα),οσο ανεβαζα στροφες αυτη κατεβαζε τη λεκανη της και τραβιοταν προς τα εξω να μην τον παιρνει ολο...τελειωμα επιτυχες αν και εχω την εντυπωση οτι αν αργουσα ακομα 10 δευτερολεπτα θα τραβιοταν τελειως...
με χαιρετησε μεσα στη γλυκα ριχνοντας μου και ενα γλωσσοφιλο στο τελος...

Σωπα τυπε μου , καλη φαση. GFE
Οταν λες πολυ πρωι πριν τις 10-11? :think:

επισης να αναφερω οτι στο Διδυμου 27 πετυχα τη ρωξαννη που παιζει και κολοκυνθους 38,ισως να εχουν καποια συνδεση αυτα τα σπιτια?

Ναι το ενα ειναι το σπιτακι του Δρακουλα ενω το αλλο του Βρυκολακα  :cheesy: :cheesy:

πλακα κανω.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
9 το πρωι...ενταξει οχι τοσο gfe φιλε κανα-δυο φιλακια ειναι μεσα στο προγραμμα,μου εχουν τυχει και καλυτερα...επισης κανει και ακαποτο,αλλα δεν το πηρα

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Aς συγκεντρωσει καποιος τα καλα κομματια που παιζουν αυτη την περιοδο στα σπιτακια καθως και την βαρΔια τους......περιμενουμε προτασεις καλες μονο

μην εισαι μαλακας.

δεν ειμαστε χαζοι να σας κουραζομαι βαζοντας σας να διαΒαζεται ατερμονες αναλυσεις-αναφορες και κριτικες.

το σαιτ σε λιγο θα καιρο θα παρεχει πρωτοποριακες υπηρεσιες για οσους τεμπελχαναδες βαριουνται που ζουν.

θα μπαινεις και θα γραφεις..."θελω να γαμησω".
σε 20 λεπτα ενας τιμημενος θα ειναι εξω απο το σπιτι σου με το αμαξι του.
θα σε πηγαινει να γαμησεις κανοντας σου παρουσιαση καθοδον των τεμαχιων που εργαζονται εκεινη την ωρα.

οταν γαμας θα σου σκουπιζει τον ιδρωτα απο το μετωπο  
τις μασχαλες
τα κωλομαγουλα
κλπ...
για να μην βγεις εξω ιδρωμενος και κρυωσεις

και στο γυρισμο κερναμε ισοτονικο ποτο για να ανπληρωσεις τα υγρα.

αυτη τη στιγμη εργαζεται ο κοκολονγκος ταυτοχρονα σε 7 pc για το θεμα σου.μολις τελειωσει θα σε ενημερωσει με πμ κλπ κλπ  :thumbsup:

το ξερες οτι ο τριμαλακας δεν θα κρατηθω.

αντισθενη παρε τα αυτοκινητα με ληζινγκ να αρχισουμε.
δεν μπορει να περιμενει ο κοσμος.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
το ξερες οτι ο τριμαλακας δεν θα κρατηθω.

αντισθενη παρε τα αυτοκινητα με ληζινγκ να αρχισουμε.
δεν μπορει να περιμενει ο κοσμος.
τοξερα και σε προετοιμασα λιγο:cheesy:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
εχθες πηγα στο 71β. Η τσατσα Ευα ειναι για πολλες κλωτσιες. Οσοι δεν περασαν εφαγαν πολυ χοντρο κραξιμο και η αληθεια ειναι οτι αμα δεν γουσταρα το ρωσακι (Αννα) ουτε εγω θα περνουσα. Κυρα μου στα μυαλα μας, στα πουλια μας και στα λεφτα μας κουμαντο κκανουμε εμεις οποτε σαλτα και γαμησου και αμα δεν δεν το αντεχεις τραβα γινε κλητηρας να περνεις πραγματα με το ζορι και να χαιρεσαι. Κατα τα αλλα το μικρο μια χαρα επαγκελματιας πουτανακι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα μπαινεις και θα γραφεις..."θελω να γαμησω".
σε 20 λεπτα ενας τιμημενος θα ειναι εξω απο το σπιτι σου με το αμαξι του.
θα σε πηγαινει να γαμησεις κανοντας σου παρουσιαση καθοδον των τεμαχιων που εργαζονται εκεινη την ωρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισαι τυπος.
Αυτο οντως δεν μπορω να το καταλαβω ουτε εγω... ρε παιδια... πηγαιντε μια βολτιτσα... ωραια ειναι θα σας φτιαξει το κεφι θα δειτε... εκτος αυτου γουστα ειναι αυτα δεν μπορω να σου πω εγω αν η αλλη ειναι μουναρα η οχι (βεβαια μπορεις αλλα ως ενα σημειο) , εμεις απλη ενημερωση κανουμε... για να πας να δεις.

@nik  παντα ετσι ειναι η τσατσα ευα τυπε , αλλα μην δινεις σημασια... παρτην στο γελιο.  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου εκανα μια βολτα απο μεταξι να δω τι παιζει
η λεγομενη και γυροβολια στην καυλα
στα σπιτια στην κωλο-νου επαιζε μια μαυρη στο ισογειο,η μαρινα,γνωστη ρωσιδα μιλφ στο πανω
και απεναντι στο σχετικα καινουργιο ποια ειδα ρε τυποι
την ανιτα την πολωνεζα,το εριξε στα 10 ευρω
επιτελους βρηκε την καταλληλη θεση γιαυτη
προσεχως και ιβανα εκει :2funny: :2funny:
μεγαλη απογοητευση στην κωλο-κυνθους,για 3 σερι φορα που περασα ειχαν μικρες κοπελες με δοντια
χαλασε ο κοσμος,ξεφτιλα
στα 2 πιο κατω απτα κλασσικα της κωλοκυνθους επαιζε η σιγκα-πουριανη μπελα
και στο διπλα μια χοντρη μαστουρο
αχιλλεως 40 το μπουρδελο γυμναστηριο(με τα πολλα σκαλια) κλειστο
αχιλλεως 48 η αλοιθωρη τικα,που σε βριζει καθως φευγεις,μεγαλη μουτσουνα :2funny:
στο ακριβως διπλα,ενα σχετικα καλο μικρο
απογοητευμενος οπως ειπα τραβηξα για freelancer απο ομονοια
ειδα ενα πολυ καλο,ρωσιδα,φυσικα πουρό,αλλα πολυ καλη για την ηλικια της
θα εκανα παιχνιδι αλλα η μαλακω ηταν μαζι με αλλες και δεν γουσταρα να παω,και ξαφνικα μπηκε στο 608 στην 3η σεπτεμβριου οποτε την εχασα
κατι αλλα φρικοπουρα τα ειχα παρει οποτε δεν ελεγε ξανα
γυρισα σπιτι την επαιξα 2 φορες,ετσι για να ηρεμησω,και μετα ειδα το κουνγκ φου κιντ για ψυχαγωγια :2funny:

kostas_bba

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
0
Μάγκες μία βοήθεια:

Υπάρχει αυτόν τον καιρό σε κάποιο ίδρυμα milf που να δίνει κωλαράκι και ακάποτο, πέρα από την Ντιάνα στο Έλλης 3  ?

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
η ανιτα η πολωνεζα,που το εριξε στα 10 ευρω σε ποιον οικο βρισκεται;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τυποι μου εκανα μια βολτα απο μεταξι να δω τι παιζει
η λεγομενη και γυροβολια στην καυλα
στα σπιτια στην κωλο-νου επαιζε μια μαυρη στο ισογειο,η μαρινα,γνωστη ρωσιδα μιλφ στο πανω
και απεναντι στο σχετικα καινουργιο ποια ειδα ρε τυποι
την ανιτα την πολωνεζα,το εριξε στα 10 ευρω
επιτελους βρηκε την καταλληλη θεση γιαυτη
προσεχως και ιβανα εκει :2funny: :2funny:
μεγαλη απογοητευση στην κωλο-κυνθους,για 3 σερι φορα που περασα ειχαν μικρες κοπελες με δοντια
χαλασε ο κοσμος,ξεφτιλα
στα 2 πιο κατω απτα κλασσικα της κωλοκυνθους επαιζε η σιγκα-πουριανη μπελα
και στο διπλα μια χοντρη μαστουρο
αχιλλεως 40 το μπουρδελο γυμναστηριο(με τα πολλα σκαλια) κλειστο
αχιλλεως 48 η αλοιθωρη τικα,που σε βριζει καθως φευγεις,μεγαλη μουτσουνα :2funny:
στο ακριβως διπλα,ενα σχετικα καλο μικρο
απογοητευμενος οπως ειπα τραβηξα για freelancer απο ομονοια
ειδα ενα πολυ καλο,ρωσιδα,φυσικα πουρό,αλλα πολυ καλη για την ηλικια της
θα εκανα παιχνιδι αλλα η μαλακω ηταν μαζι με αλλες και δεν γουσταρα να παω,και ξαφνικα μπηκε στο 608 στην 3η σεπτεμβριου οποτε την εχασα
κατι αλλα φρικοπουρα τα ειχα παρει οποτε δεν ελεγε ξανα
γυρισα σπιτι την επαιξα 2 φορες,ετσι για να ηρεμησω,και μετα ειδα το κουνγκ φου κιντ για ψυχαγωγια :2funny:
Τύπε την ειχα παρει στο μπουρδελο του 10ρικου και ειχα γραψει σχετικα!
Ήταν και μεσημερακι με ησυχία και εκατσε κανα 15λεπτο και ηθελε και συζήτηση μετά η τυπισσα ανιτα  :2on1:

Στην επομενη βαρδια βεβαια την ειδα στη διδυμου, οπότε και μου εκανε την σχετικη καζούρα επειδη εψαχνα πάλι να γαμησω  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom