Μίνι επιδρομή στα ρδέλα . . . . . . . .
Βρήκα την ευκαιρία να κατέβω Χωματιανού.
Έχουμε & λέμε, λοιπόν:
Χωματιανού 11α (κάτω): Μάλλον η Ελενίτσα. Μια κοπελίτσα με σιδεράκια & κότσο καστανο μαλλί. Καλλίγραμμη κοπέλα, αλλά δεν μου έβγαλε κάποια θηλυκότητα/πουτανιά.
Χωματιανού 11β (πάνω): Η Αναστασία, ένα ξανθό Ρωσσιδάκι (από ότι λέει), καλλίγραμμη αδύνατη γλυκιά νεαρά, που όμως την έχω πετύχει παλιότερα στο Φ.136 & Φ.54 πάνω. Τότε, είχε μαύρα μαλλιά σε στυλ καρέ. Προσφέρει 69 & ισπανικό.
Φυλής 54 άνω: Η θεία της Τάνιας, Αντριάνα.
Φυλής 40: Η Νάταλι, η Ρωσσίδα καυλίτσα του "κώλου". Στο ημίφως του σαλονιού φαινόταν πολύ σέξυ. Καρέ ξανθό μαλλί, προστυχόφατσα, καλλίγραμμη. Πέρασα να κάνω ένα τεστ ντράϊβ. Το δωμάτιο χάλια. Μύριζαν τα σιφόνια του νιπτήρα, κλιματιστικό κλειστό. Έρχεται η κοπελιά που είναι +/- 30. Από κοντά δεν είναι τόσο θελκτική. Πάραυτα, κουνιέται & στήνεται με νάζι, αλλά μάλλον μηχανικά. Το στήθος είναι απαίσιο, αφού εκτός από μικρό, είναι & πεσμένο. Μου πέρασε το σκούφο με το στόμα & άρχισε την πίπα με αρκετή οπτική επαφή. Συνεχίσαμε ιεραποστολικά, αρχίσαμε να ιδρώνουμε, οπότε πρίν χάσουμε την στύση μας της είπα να γυρίσει στα 4 για την πίσω οπή. Χωρίς να δυσανασχετήσει, στήθηκε μια χαρά. Επειδή θα τέλειωνα γρήγορα, προσπάθησα να κρατηθώ & να μην μπαίνω όλος μέσα. Εκείνη όμως, είχε διαφορετική άποψη. Με απότομες κινήσεις τον έπαιρνε όλο μέσα & με κυκλικά κουνήματα της μέσης της με αποτέλειωσε. Δεν βιάστηκε να με βγάλει παρόλο που την φώναξε η τα2, αλλά συνέχισε λίγο μέχρι να με στραγγίσει.
Αν ο χώρος ήταν καλύτερος & το πελατολόγιο πιο προσεγμένο, θα ξαναπήγαινα.
Αυτά.