Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 147 άτομα (9 μέλη και 138 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Tatiάνα μου είχε πει εμένα ότι τη λενε το μωράκι που λες  :)
Έχει ωραίο καρεδάκι και φρεσκολουσμένο(τουλαχιστον οταν της ειχα καταθεσει) και χαιρεσαι να της τραβας το μαλλι  :dancing: :dancing:

Πολύ καλη και η αλλαγή στις τσατσαδες. Είχα παει νευριασμενος απο αλλη καταθεση και της ειπα οτι θα περασω μονο αν δεν μου δημιουργησει προβλημα χρονου και δεν ειχε προβλημα να με αφησει 15αλεπτάκι.

Την 1η φορα ηταν τοσο καλη και αγαπουλιαρικη που ξεχασα να της ζητησω κωλο  :o :o .
Και την επομενη μερα που της ζητησα δεν μου εδινε με τπτ, τι να κανουμε...

Έχει παντως πολλα σημαδια ρε τυποι, λετε να ειναι τιποτα κακο  :think: :think:

Νομιζω στο Φ.40 παιζει η τσατσα τα απογευματα που ηταν και στο αγαθουπολεως 54 περυσι με την Βανεσσα μια καστανη τυπισσα με κοντο μαλλι πολυ ξυπνια

αν ειναι αυτη , ειναι καλη και δεν χτυπαει πορτες. 

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ωραιος ο dragon,εχει δωσει και μια αψογη περιγραφη για τη μπαρμπαρα (φυλης 71 ανω)...τρομερη ενημερωση ολη...
μια απορια ομως,η παλινδρομηση του σπερματος που λες τι ειναι?
Φίλέ μου είναι όταν το σπέρμα φτάνει μέσα στον πούτσο το νιώθεις ότι χύνεις αλλά για τον α,β, λόγο δεν βγαίνει έξω αλλά επιστρέφει πίσω!
Το έχω πάθει κάποιες φορές στην ζωή μου και ρώτησα τον ουρολόγο μου και μου είπε πως έτσι λέγεται!

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ειναι λιγο τσαμπουκαλου στο σαλονι (καμια φορα αν δεν μπεις για γαμησι στην λεει,ετσι μου την ειχε πει και εμενα οταν εκανα επιθεωρηση περισυ αλλλα μετα οταν γυρισα για να της τον δωσω ηταν πολυ σωστη μεσα
Η Αννούλα (παλαιότερα Βαλέρια)έχει σαλέψει εδώ και εννέα χρόνια περίπου που γαμιέται Φυλής και πέριξ. Στις καλές τις είναι κορυφαία, στις κακές τις σου σπάει τα νεύρα. Τώρα που βόσκει, Αλκαμένους πρωϊνή;

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η ξανθια μουναρα ειναι η ντενισα.
επιπλο απο τα λιγα.
πολυ μαπα γαμησι.
κριτικες για την κοπελα στο 134 πανω,

το αντελοσπιτο  που λες ειναι το 25 της φωκαιας.

κατα τα αλλα αριστη ενημερωση
Ναι φίλε μου σωστός το 25 ήθελα να πω αλλά κόλλησε το μυαλό μου!
Σε ευχαριστώ!

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Δευτέρα πρωινή τσάρκα εξπρές εις Φυλής τέρμα.

Πιπίνου 65 για Ανκα. Απουσίαζε. Στη θέση της μια άσχετη Αλίνα. Θυμήθηκα ότι κάποιος την περιέγραφε ξεπέτα, και απήλθα.
Αναζητώντας την Ανκα, πήγα στο φ109.
Φυλής 109 κάτω. Η Βουλγάρα Μαριάννα. Στο σαλόνι όλο χάδια και υποσχέσεις, στο δωμάτιο ξεέτα και σπαστική. Παρότι μουναρος, απήλθα τρέχοντας έχων προηγουμένη εμπειρία ξεπέτας.
Φυλής 109 άνω. Μια Μαρίνα ανήγγειλε στο σκοτος ο υπηρέτης· σκοτεινή απήλθε κι αυτή κι εμείς.

Φυλής 132 άνω. Ρουμάνα Μαρία στο ημίφως, ακα και πρω. Κουρασμένος εισήλθα.
Μακάρι να μην εμπαινα ποτέ... Κουρασμένη, αμιλητη, ελεεινή, με τριχοφυϊα στις θηλές... Λυπήθηκα κι αυτή τη μιλφ κι εμένα. Το σπέρμα εκτοξεύθηκε θλιβερό επί του  στήθους και επί της κλίνης. Λίγο πριν, η άθλια υπηρετρια εφώναζε εξω από την πόρτα.
Χάλια.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Δευτέρα πρωινή τσάρκα εξπρές εις Φυλής τέρμα.

Πιπίνου 65 για Ανκα. Απουσίαζε. Στη θέση της μια άσχετη Αλίνα. Θυμήθηκα ότι κάποιος την περιέγραφε ξεπέτα, και απήλθα.
Αναζητώντας την Ανκα, πήγα στο φ109.
Φυλής 109 κάτω. Η Βουλγάρα Μαριάννα. Στο σαλόνι όλο χάδια και υποσχέσεις, στο δωμάτιο ξεέτα και σπαστική. Παρότι μουναρος, απήλθα τρέχοντας έχων προηγουμένη εμπειρία ξεπέτας.
Φυλής 109 άνω. Μια Μαρίνα ανήγγειλε στο σκοτος ο υπηρέτης· σκοτεινή απήλθε κι αυτή κι εμείς.

Φυλής 132 άνω. Ρουμάνα Μαρία στο ημίφως, ακα και πρω. Κουρασμένος εισήλθα.
Μακάρι να μην εμπαινα ποτέ... Κουρασμένη, αμιλητη, ελεεινή, με τριχοφυϊα στις θηλές... Λυπήθηκα κι αυτή τη μιλφ κι εμένα. Το σπέρμα εκτοξεύθηκε θλιβερό επί του  στήθους και επί της κλίνης. Λίγο πριν, η άθλια υπηρετρια εφώναζε εξω από την πόρτα.
Χάλια.
Φίλτατε, για να δικαιολογήσεις το νικ σου θα έπρεπε να τιμήσεις το τεμάχιο στο 109 άνω.

Χάνεις!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τυπε δεν κανεις ακαποτο
ολα με καποτα και εισαι ησυχος
Τυπε θα δανειστώ το νικ νειμ του απο πανω συναδελφου για να με περιγραψω...

Σεξ κομάντος  0:) 0:) 0:)

Βρηκες τον καταλληλο  :hmm: , ειμαι επιρρεπης. ακάποτο της τον εδωσα  :- . Το περιποιειται καλα παντως το εργαλειο απο την κορφη ως τα μπαλακια!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097

Βρηκες τον καταλληλο  :hmm: , ειμαι επιρρεπης. ακάποτο της τον εδωσα  :- . Το περιποιειται καλα παντως το εργαλειο απο την κορφη ως τα μπαλακια!
εσυ δεν πας καλα τελικα απο αποσταση γιατι και η ανασα σου κρυβει κινδυνους :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε εισαι δυναμικος κομμαντο
και αν αρπαξεις και κανα παρασημο σιγα δικε μου
το πολυ να γινεις ο αγιος ασκητης ο στυλιτης :2funny:

Συνημμένα

• 507-stilitis.jpg
    507-stilitis.jpg
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 26

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ δεν πας καλα τελικα απο αποσταση γιατι και η ανασα σου κρυβει κινδυνους :2funny:

Αυτος τυπε δεν καταλαβαινει χριστο ... Απο την μια καλα ξηγιεται... ειναι και χαρισμα ξερεις αυτο

Παντοτε σε ετοιμοτητα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτος τυπε δεν καταλαβαινει χριστο ... Απο την μια καλα ξηγιεται... ειναι και χαρισμα ξερεις αυτο

Παντοτε σε ετοιμοτητα.
ειναι τυπος λεμε!!!
οταν ακουει ακαποτο δεν μπορει να αντισταθει :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
jockerx την εχω δει την λαουρα... ειναι μια ενα και ενα μιλκο?

Ε νταξει... περα απο αυτο το Φυλης 66Δ δεν το προτιμω... ε φαινεται ρε οτι δεν θα χεις χρονο εκει μεσα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
...και να περιμένουν ουρά τα μουνιά να κατέβεις να τα γαμήσεις :grin: :rockon:
jockerx την εχω δει την λαουρα... ειναι μια ενα και ενα μιλκο?
Εσυ μάλλον λές τη Κατερινα -ποτάνα τσέπης

Χθες στο Φυλής 92β μεταμεσονύχτια έπαιζε η ωραία Ρουμάνα με ακά και μελαχρινο μαλλί μέχρι τους ώμους.Πως τη λένε θυμάται κανείς η αν λέει τίποτα?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τυπε εισαι δυναμικος κομμαντο
και αν αρπαξεις και κανα παρασημο σιγα δικε μου
Αυτος ειναι το ειδωλο μου τυπε, πώς το ηξερες? :rockon: :rockon: :rockon:

Μιλαμε θα παιρνω στην σκηνη ολες τις αμαρτωλες αλλοδαπες για εξομολόγηση  :tits2: :tits2: , ειναι το επομενο βημα που ονειρευομαι  :grin:  . Γκουρουτύπος!

Εχω παθει ανοσια τυπε(ελπιζω  :boobies: ), μην ανησυχεις.

Εδω ενας αλλος 2-3 φορες ειχε δωσει ακαποτο κι ειχε γινει στρατηγος απο τα παρασημα.
Θελει θαρρος και τυχη το αθλημα  :2on1:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Φίλε μου μήπως θυμάσαι το όνομα την κοπέλας;
Μήπως Αλεξάνδρα;
Ταιριάζει η περιγραφή σε μία που την ψάχνω τις τελευταίες μέρες!

Αγαπητέ Συναγωνιστή,

Μάλλον έτσι την λένε. Δεν είμαι σίγουρος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom