Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 310 άτομα (39 μέλη και 271 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Ενημέρωση από Σαββάτο βραδυνή σχεδόν νυχτερινή περιπολία μετά την βροχή σαν σαλιγκάρι!
Συγχωρέστε με μόνο γιατί δυσκολεύομαι να συγκρατώ ονόματα!(το χω από μικρός αυτό)
Φωκαίας 19 πάνω η Αντζυ όπου και έριξα την δεύτερη ψήφο εμπιστοσύνης!
Πολύ όμορφο και γλυκό προσωπάκι με λεπτό κωρμάκι και συμπαθητικό κωλαράκι που με εφτιαξε το στριγκάκι που φόραγε!
Τελικά μόλις μπήκα μέσα στο δωμάτιο την αναγνώρισα(με ξεγέλασε το καστανό μαλλί της και νέο λουκ της) την είχα ξαναπάρει σε ένα μπουρδέλο στην χωματιανού αν θυμάμαι καλά πέρυσι νύχτερινή βάρδια! Μέσα καλή πίπα αργή και βαθειά καυλιάρικο βλέμμα ενώ πιπώνει και μετά γαμήσι σε ιεραποστολικό και στα 4 όπου καθόταν λίγο στραβα για να μην μπαίνω όλος και δεν βολευόμουν προσπαθούσα να την φέρω στα ίσια αλλά όλο στραβωνε χα χα και τελικά έδωσα ένα γερό σφυροκόπημα και ενώ ημουν έτοιμος να χύσω έκανε πάλι ένα στράβωμα και με έκοψε και έπαθα παλινδρόμηση του σπέρματος με αποτέλεσμα μετά από ήδη 1 γαμήσι στην Αννα και τόσο περπάτημα έπεσε ηρωικά μαχόμενος ο πούτσος χωρίς να χύσω!χα χα
Ελπίζω να σας κάλυψε η περιγραφή μου και ζητάω και πάλι συγνώμη συναγωνιστές που δεν συγκράτησα ονόματα! Την επόμενη φορά με μπλοκάκι χα χα

Την είχα πετύχει πρωί. Κάνει & διπλοβάρδιες? Την κάτσαμε!  :S
Έχει & τέτοια συμπεριφορά στο δωμάτιο? Καήκαμε!  >:(
Να χέσω το καλύγραμμο σώμα της & το νάζι της.  :shit:

Σε καραντίνα & αυτή!  :birdman:

Επισκέπτης
Εύγε dragon fly, παιδί μου! :thumbsup:
farkeli, μόνο εσύ θα συγχαίρεις τους συναγωνιστές, είμαστε κι εμείς εδώ! :2funny: :2funny: :2funny:

Ενημέρωση από Σαββάτο βραδυνή σχεδόν νυχτερινή περιπολία μετά την βροχή σαν σαλιγκάρι!
Φυλής 67 αυτή η αλόγα μουνάρα ξανθιά(από εμφάνιση ότι καλύτερο υπάρχει κατα την γνώμη μου στην φυλής και όχι μόνο την έχω πάρει 3 φορές παλιότερα)φόραγε και κάτι λεοπαρδαλέ εσώρουχα καύλα.με Ακάποτο στοματικό στα 20 ευρω.
Λογικά στην Νέλη αναφέρεσαι.Περιέγραψέ μας τις υπηρεσίες της στο δωμάτιο και την διάθεσή της.

Φυλής 71 κάτω η καυλιάρα τσατσά Εύα (ενώ είχε σβήσει το φως γιατί είχε πέσει σύρμα για μπάτσους) με έψησε να μπώ για 3η φορά στην πολύ όμορφη Αννα με το βελούδινο κορμί και το όμορφο πρόσωπο! Από τις πιο ωραίες κοπέλες της φυλής! Μέσα με απογοήτευσε στην αρχή γιατί ήταν τελείως διαφορετική από ότι τις 2 προηγούμενες φορές! Με ξενέρωσε άσχημα και αφού της την είπα χοντρά άλλαξε αμέσως συμπεριφορά και πέρασα καλά τελικά! Τα βασικά.
Αναφέρεσαι στην Άννα την ξανθιά Μολδαβέζα από Φυλής 134 ισόγειο, Ξανθίππης 2;
Τι έκανε μέσα εν τέλει;

Φυλής 54 κάτω μια ξανθιά αλόγα μουνάρα με πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα βυζάρες σχετικά μεγάλες και στητές και γερή κωλάρα(με χάλασε μόνο ότι έχει λίγα παχάκια παραπάνω στην κοιλιά όχι αντιαισθητικά αλλά επειδή εγώ εχω κόλλημα με την κοιλιά αν δεν είναι σανίδα ξενερώνω)
kokolongos, H Ντενίσα δεν έχει βυζάρες ούτε παχάκια στην κοιλιά.

Φωκαίας εκεί στην γωνία 23 είναι το νουμερο; μια σηκωμένη από τον τάφο τσατσα παρουσίασε ένα πρεζόνι από την ομόνοια για κοπέλα! Πατσαβούρα αδύνατη! Ανάξια σχολίου επίσης έκανε και πρωκτικό τρομάρα της!
Φωκαίας 27 εννοείς και μάλλον στο ισόγειο.

Φωκαίας 19 πάνω η Αντζυ όπου και έριξα την δεύτερη ψήφο εμπιστοσύνης!
Πολύ όμορφο και γλυκό προσωπάκι με λεπτό κωρμάκι και συμπαθητικό κωλαράκι που με εφτιαξε το στριγκάκι που φόραγε!
Τελικά μόλις μπήκα μέσα στο δωμάτιο την αναγνώρισα(με ξεγέλασε το καστανό μαλλί της και νέο λουκ της) την είχα ξαναπάρει σε ένα μπουρδέλο στην χωματιανού αν θυμάμαι καλά πέρυσι νύχτερινή βάρδια! Μέσα καλή πίπα αργή και βαθειά καυλιάρικο βλέμμα ενώ πιπώνει και μετά γαμήσι σε ιεραποστολικό και στα 4 όπου καθόταν λίγο στραβα για να μην μπαίνω όλος και δεν βολευόμουν προσπαθούσα να την φέρω στα ίσια αλλά όλο στραβωνε χα χα και τελικά έδωσα ένα γερό σφυροκόπημα και ενώ ημουν έτοιμος να χύσω έκανε πάλι ένα στράβωμα και με έκοψε και έπαθα παλινδρόμηση του σπέρματος με αποτέλεσμα μετά από ήδη 1 γαμήσι στην Αννα και τόσο περπάτημα έπεσε ηρωικά μαχόμενος ο πούτσος χωρίς να χύσω!
Φώκαιας 25 πάνω λογικά.
Υπέστης ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ!!! :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Η Άντζυ πρέπει να είναι η Μόνικα από Χωματιανού 11 και Ξανθίπης 2.

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Την είχα πετύχει πρωί. Κάνει & διπλοβάρδιες? Την κάτσαμε!  :S
Έχει & τέτοια συμπεριφορά στο δωμάτιο? Καήκαμε!  >:(
Να χέσω το καλύγραμμο σώμα της & το νάζι της.  :shit:

Σε καραντίνα & αυτή!  :birdman:
Φίλε μου ναι εκτάκτως μου είπε ότι είναι απόγευμα γιατί συνήθως δουλεύει πρωινή βάρδια!

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
farkeli, μόνο εσύ θα συγχαίρεις τους συναγωνιστές, είμαστε κι εμείς εδώ! :2funny: :2funny: :2funny:
Λογικά στην Νέλη αναφέρεσαι.Περιέγραψέ μας τις υπηρεσίες της στο δωμάτιο και την διάθεσή της.
Αναφέρεσαι στην Άννα την ξανθιά Μολδαβέζα από Φυλής 134 ισόγειο, Ξανθίππης 2;
Τι έκανε μέσα εν τέλει;
Φωκαίας 27 εννοείς και μάλλον στο ισόγειο.
Φώκαιας 25 πάνω λογικά.
Υπέστης ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ!!! :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Η Άντζυ πρέπει να είναι η Μόνικα από Χωματιανού 11 και Ξανθίπης 2.
Φιλε μου ναι σωστός η Νέλλη!
Σωστός και για την Αννα η οποία μπήκε μέσα με πολύ αυστηρό ύφος και συμπεριφορά!
Της λέω έλα εδώ να σε χαιδέψω λίγο όχι μου λέει ξάπλωσε αρχιζει ένα εντελώς μηχανικό και ψευτικο φίλημα στο στήθος μου και στην κοιλιά μου και πάει στον πούτσο μου χωρίς να μου έχει σηκωθεί και βάζει καπότα με το στόμα της και αρχίζει μια σχετικά άγρια πίπα που δεν με φτιάχνει όταν μου είναι πεσμένος!
Μετά της λέω έλα να σε χαιδέψω της πιάνω το βυζί και με το που πάω να της το γλυφω εντελώς απαλά μου λέει σιγά πονάω της φιλάω την κοιλιά πονάω μου λεει της γλύφω το μουνί για λίγο μου λεει δεν θέλω σάλια! Ε και σηκώνομαι και εγώ εντελώς χαλασμένος και της τα χώνω,της λέω μη το ένα μη το αλλο α το ενα α το αλλο ε δεν με φτιάχνεις καθόλου έτσι και είσαι  πολύ αλλαγμένη από τις άλλες 2 φορές που σε πήρα, όχι μου λεει ίδια είμαι όχι της λέω αρχίδια ίδια είσαι!
Πως ήμουν τις άλλες φορε΄ς μου λέει; της λέω πιο θερμή φιλάκια χαδάκια χωρίς μη και μα και χέστηκα της λέω αμα δεν γουστάρεις να γαμηθείς πες το στα αρχίδια μου τα 20 ευρώ που έδωσα πάω σπίτι και βαράω μαλακια!
Και εκεί άλαξε εντελώς συμπεριφορά λες και έγινε άλλο άτομο και ήταν απλά απίστευτη με ενναλλαγες GFE και PSE!
E ρε παιδιά δεν πάει άλλο να μας βλέπουν οι πουτάνες σαν ζώα και σαν ρομπότ που πατάμε κουμπί και μας σηκώνεται!
Φέρομαι πάντα άψογα σε μια κοπέλα πάω πάντα καθαρός γιατί την σέβομαι σαν άνθρωπο πρώτα άσχετα την δουλειά που κάνει αλλά 20 ευρώ είναι ένα μεροκάματο και μου γίνεται ο κώλος μεγαλύτερος από τον δικό της για να το βγάλω κάθε μέρα και οφείλει η ΄καθε κοπέλα να σέβοται το 20ευρω τουλάχιστον αν δεν σέβεται τον πελάτη!
Φιλε μου σωστός και για τις διευθύνσεις της Φωκαίας!
Επίσης σε ευχαριστώ για τα εύσημα!
Είμαι παλιός συναγωνιστής εδω μέσα έγραφα αρκετά στο παλιό σάιτ να φανταστείτε αριθμούσε 200 μέλη όταν έκανα την εγγραφή και παρότι πάω αρκετά συχνά στα μπουρδέλα δεν γράφω αναφορές στο νέο σάιτ(μαλακία μου) Πλέον υπόσχομαι να γράφω όσο πιο συχνά μπορώ!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Θα πάψω... "να υπάρχω", όσο θα βλέπω ότι δραστηριοποιούνται νέοι συνάδελφοι  ;)

ΑΣΧΕΤΟ ή και... "ΣΧΕΤΙΚΟ"  :think:

και για όσους γνωρίζουν το κρεβάτι της Μπάρμπ(ο)αρας...  ;)

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Φίλτατε, για να δικαιολογήσεις το νικ σου θα έπρεπε να τιμήσεις το τεμάχιο στο 109 άνω.

Χάνεις!
Εγκρινω και επαυξανω για την πραγματικη ΓΚΕΙΣΑ Μαρινα!!!!!!!! Ιερεια του SEX.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

το γνωριζω.

μονο που εχει μερικα κιλα,3-5,το τελευταιο καιρο και τα εχει φορτωσει σε στηθος,εχει γεμισει λιγο, και λιγο κοιλιτσα.

μαλλον αυτη λεει λοιπον.

felort

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
65
Πόντοι
0
λοιπον χτεσινη βραδινη τσαρκα στο μεταξουργειο στην ιασωνος πετυχα την γνωστη σε ολους μας στελλα το κοντοπουτανο που λεει οτι ειναι απο το βελγιο λοιπον εμαθα οτι και αυτη ειναι απο την αλβανια και οταν της το ειπα μονο που δεν εκλαψε!!!!!το αναφερω αυτο επειδη μου τη δινει να με κοροιδευουν και να μου λενε ψεματα!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ιασωνος 20 το δεξι...20 ευρω αλλα μεγαλη καβλα...

Επισκέπτης
λοιπον χτεσινη βραδινη τσαρκα στο μεταξουργειο στην ιασωνος πετυχα την γνωστη σε ολους μας στελλα το κοντοπουτανο που λεει οτι ειναι απο το βελγιο λοιπον εμαθα οτι και αυτη ειναι απο την αλβανια και οταν της το ειπα μονο που δεν εκλαψε!!!!!το αναφερω αυτο επειδη μου τη δινει να με κοροιδευουν και να μου λενε ψεματα!

Χαχαχα! Ακου εκει Βελγιο... Που της ηρθε ρε? Ειναι δυνατον Βελγιδα να ερθει εδω για να γινει πορνη? Εχουν ξεφυγει τελειως λεμε!  :idiot:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ρε παιδιά μην χαλατε το μυθο της φλαμανδης  :rockon: :rockon: :rockon:
Αμαν, βλεπω τον λονγκντικ να ανοιγει δακρυβρεχτο θρεντ τωρα και δεν θελω να στεναχωρηθει ο τυπάρας  :boobies: .
Περα απο την πλακα, πολυ σωστο αυτο που ειπε ο φελορτ. Εισαι αλβανιδα? Δηλωσε το. Μαλακια να κοροιδευει τον κοσμο...

Ευκαιρία να αναπολυσω και μια μεγάλη καβλάρα, αν και αλβανιδα.
Θυμαται κανεις την Καιτουλα που δουλευε πριν απο 2,5 χρονια περιπου στο φυλης59?

Η συγκεκριμενη ειχε παρουσιαστει μονη της σρο σαλονι και οταν την ρωτησα απο πού εισαι, μου ειπε βροντερά και χωρις κομπλεξ <<αλβανίδα>> .Να διευκρινησω οτι τους αλβανους δεν τους παω, αλλά στο μουνι δεν βαζω φυλετικους αποκλεισμους εφοσον ειναι καλο  :tits:
Η Καιτουλα λοιπον ηταν ενα μετριου αναστηματος ευπαρουσιαστο κοριτσι, με ξανθο μπουκλωτο μαλλί, αβυζο αλλά με ρώγα μεγεθους σταφυλιου(απίστευτες ρωγες  :cum: )
Σωμα 0% λιπαρά πολυ κάβλα και στο κρεβατι σου ριυφαγε και τα...πνευμόνια  :2funny: :2funny:

Την θυμαται κανεις λοιπον, να ξεροχυσουμε αναπολώντας την τυποι μου? :think: :think:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά μην χαλατε το μυθο της φλαμανδης  :rockon: :rockon: :rockon:
Αμαν, βλεπω τον λονγκντικ να ανοιγει δακρυβρεχτο θρεντ τωρα και δεν θελω να στεναχωρηθει ο τυπάρας  :boobies: .
Περα απο την πλακα, πολυ σωστο αυτο που ειπε ο φελορτ. Εισαι αλβανιδα? Δηλωσε το. Μαλακια να κοροιδευει τον κοσμο...

Ευκαιρία να αναπολυσω και μια μεγάλη καβλάρα, αν και αλβανιδα.
Θυμαται κανεις την Καιτουλα που δουλευε πριν απο 2,5 χρονια περιπου στο φυλης59?

Η συγκεκριμενη ειχε παρουσιαστει μονη της σρο σαλονι και οταν την ρωτησα απο πού εισαι, μου ειπε βροντερά και χωρις κομπλεξ <<αλβανίδα>> .Να διευκρινησω οτι τους αλβανους δεν τους παω, αλλά στο μουνι δεν βαζω φυλετικους αποκλεισμους εφοσον ειναι καλο  :tits:
Η Καιτουλα λοιπον ηταν ενα μετριου αναστηματος ευπαρουσιαστο κοριτσι, με ξανθο μπουκλωτο μαλλί, αβυζο αλλά με ρώγα μεγεθους σταφυλιου(απίστευτες ρωγες  :cum: )
Σωμα 0% λιπαρά πολυ κάβλα και στο κρεβατι σου ριυφαγε και τα...πνευμόνια  :2funny: :2funny:

Την θυμαται κανεις λοιπον, να ξεροχυσουμε αναπολώντας την τυποι μου? :think: :think:
τι μου θυμισες....ισια μαλλια δεν ειχε αυτη ομως :think:  ισια καστανοξανθα καπως καρε νομιζω

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τι μου θυμισες....ισια μαλλια δεν ειχε αυτη ομως :think:  ισια καστανοξανθα καπως καρε νομιζω
Τον Μαιο του 2008 ήταν σπαστα τα μαλλιά της  :grin: . Καστανοξανθα, ναι.

Κι οταν χτυπουσαν 2-3 φορες οι τσατσαδες την πορτα τις εγραφε στο μουνι της  η Καιτουλα :rockon: :rockon:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η ρωγα της ηταν υπερκαβλη...τελος με τις αναπολησεις θα με παρουν τα κλαμματα  (βανεσσααααα....)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Παίδες η Στελλίτσα εννοεί οτι μεγάλωσε στο Βέλγιο ως κόρη μεταναστών

Δευτέρα βράδυ μεταμεσονύχτια

-Φωκαίας 25 κάτω Καρλα-καύλα
-Φωκαίας 25 άνω,καινούρια,ελαφρώς τσιγγανοειδής φάτσα,αδύνατη,μεσαία προς ψηλή,ωραίο κορμί,μεσαίο στήθος.
-Φωκαίας 22 κάτω,γυφτο-Τζένη μακρυά
-Φωκαίας 22 πάνω,η οδοντογλυφίδα με μια φίλη της άβυζη αλλά πιο συμπαθητική
-Φυλής 59 κάτω,Σαμπρίνα κσουυυυ
-Φυλής 59 πάνω,Σακίρα
-Φυλής 67 Ζωή
-Φυλής 84 κάτω,ασουλούπωτο αλβανάκι
-Φυλής 84 πάνω,Μαργαρίτα
-Φυλής 86 πάνω,Κλαούντια
-Φυλής 92 β,πήγαινα για Ντανιέλα αλλά βρήκα τη καρασολαρισμένη τρελλοαφάνα με το διάκενο για τρένα στα δόντια(mind the gap between the train and the platform :grin:)που βγαίνει χοροπηδώντας σα κατσίκι στο σαλόνι :2funny: :2funny: ..Μορφή ..έτσι απλά...
-Φυλής 86 κάτω,η ωραία της βραδiάς.Νικολέττα,1,65,20άρα και κάτι σέξυ αδύνατο κορμί με πλούσιο ,χορταστικό στήθος και γλυκιά φάτσα.
20€,έξτρα νάδα,πίπα καλή,σπαστική όμως στη διεισδυση που δε στήνεται και καθόλου καλά.
Δε την έχω ξαναδεί πάντως

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom