Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (6 μέλη και 163 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παράθεση από: jockerx στις χθες στις 13:38
7/9/2010-Τρίτη πρωί:
....Περγάμου 1 κάτω-Γιάννα.Μια παλιά γνώριμη εμού και του κ.Μπακάλη:
Από Φυλής 134υπ-ισ, 71 κάτω, 109 κάτω, Πιπίνου 65, Διδύμου 8 κάτω και τελευταία Χωματιανού 11 άνω.Αδυνάτισε λίγο, έβαψε και τα μαλλιά καστανόξανθα και ομόρφυνε.

Φίλε μου ηταν που ήταν κορίτσαρος όταν την είχα δει στο Διδύμου 8 το κάτω και μου έτρεχαν τα σαλια :2funny: αν ομόρφυνε και άλλο θα προκαλεί εμφραγματα...
τότε δεν την πήρα γιατί έκανε τσαλιμάκια στο σαλόνι και λέω θα ειναι μουφα αλλά ρε παιδιά έχει πολύ καλο συνδιασμό όμορφου προσώπου με κανονικό σώμα(κ καλο στήθος) με χειρολαβές και καλό ύψος δεν είναι τάπας ούτε βολλευμπολιστρια και ένα δέρμα για ρούφηγμα...
Mastoratzas, ΟΡΜΑ κατά Περγάμου 1 σήμερα το πρωί (αν την πετύχεις εκεί) και πες μας...

www.imagerous.com/] [/URL]

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231

- Στέλλα, ξανθιά βουλγάρα με πολύ καλό σώμα και τατού τα αστεράκια. Συνήθως δουλεύει βαπόρι το πρωί. Έχει πιτσιλιστεί και αυτή πλειστάκις, αν και στο πρόγραμμα κάνει τα βασικά. Καλό κρεββάτι αν και κάπως μηχανικό.

ολα σωστα εκτος απο το ονομα.
μονικα την λενε.
παλιοτερα εργαζοταν στο 67 της φυλης.

Αυτή φόραγε ένα μενταγιόν με το όνομα “Στέλλα” 

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Σήμερα 7/9 πρωινή βάρδια:

Έλλης 3: Κατερινά η κρητικιά γνωστή και από Αλκιβιάδους 16Α. 25 τα πάντα όλα. Καλό μιλφάκι, η φαντασίωση της γειτόνισας.
Αυτη η Κατερινα η Κρητικια μηπως δουλευε περυσι στο Παιωνιου 47? :think:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
- Στέλλα, ξανθιά βουλγάρα με πολύ καλό σώμα και τατού τα αστεράκια. Συνήθως δουλεύει βαπόρι το πρωί. Έχει πιτσιλιστεί και αυτή πλειστάκις, αν και στο πρόγραμμα κάνει τα βασικά. Καλό κρεββάτι αν και κάπως μηχανικό.

Αυτή φόραγε ένα μενταγιόν με το όνομα “Στέλλα” 

Όντως, ενώ όταν δούλευε στο Φ.67 & Φωκ.22 την έλεγαν Μόνικα,
στης Μ. Πρ. που την πέτυχα παλιότερα το απόγευμα, την προσφωνούσαν Στέλλα.

Καλά που έχει & τα αστεράκια στο πλευρό της & βγάζουμε καμιά άκρη!

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΙΑΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΣ 3?
Η ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΔΙΔΥΜΟΥ 18Α ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ?

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Όντως, ενώ όταν δούλευε στο Φ.67 & Φωκ.22 την έλεγαν Μόνικα,
στης Μ. Πρ. που την πέτυχα παλιότερα το απόγευμα, την προσφωνούσαν Στέλλα.

Καλά που έχει & τα αστεράκια στο πλευρό της & βγάζουμε καμιά άκρη!
Αυτην ειχα  περαση  καποιες φορες στην  αρχη  στο  67. Αλλα  οταν  την φιλουσες  στο  στηθος  σε  απεφευγε  λεγοντας δεν  ειναι  καλο  να  φιλας εκει  γιατι  αν  φιλα  ο  καθενας  ειναι  κακο  για  λογους  υγειας. καποια στιγμη  μπηκα  στο  67  και  δεν  περασα  στο  δωματιο και  στραβοσε και  οταν  περασα  καποια  φορα μου  λεει  μη  μου  φιλας  το  στηθος  στο  σπιτη  σου  αν  θες. Εφαγα  τετοιο ξενερωμα και  την  παρατησα αμεσως...Και  μου λεει  εγω  φταιω  οχι  εγω  απαντω αν  ηταν  ετσι  θα  καθομουν  στο  σπιτη  μου.Τελος  την  εχω  δει  πολλες  φορες  αλλα  δεν  ξαναπερασα  ποτε. Ασε  που  ολα  ηταν  τυπικα  και  οταν  με  ξενερωνε μου  χαλαρωνε  και αυτη  συνεχιζε  να  βογγα  και  λεω  τι  κανει  η  βαρεμενη για  τοσο  μαλακα  με  εχει....

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Παράθεση από: jockerx στις χθες στις 13:38
7/9/2010-Τρίτη πρωί:
....Περγάμου 1 κάτω-Γιάννα.Μια παλιά γνώριμη εμού και του κ.Μπακάλη:
Από Φυλής 134υπ-ισ, 71 κάτω, 109 κάτω, Πιπίνου 65, Διδύμου 8 κάτω και τελευταία Χωματιανού 11 άνω.Αδυνάτισε λίγο, έβαψε και τα μαλλιά καστανόξανθα και ομόρφυνε.
Mastoratzas, ΟΡΜΑ κατά Περγάμου 1 σήμερα το πρωί (αν την πετύχεις εκεί) και πες μας...

www.imagerous.com/] [/URL]

Φίλε μου δυστυχώς τα πρωινά με πηδάνε στην δουλειά δεν πηδάω στα σπιτάκια :)
οπότε αναγκαστικά Σ/Κ θα προσπαθήσω να την τσεκάρω..
πάντως η κοπέλα στην φωτο που έβαλες είναι τόσο όμορφη όσο ειναι και η Γιάννα :kissass:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
M' αρέσει που μόλις έγραψα την ενημέρωση, αλλάξανε το στοκ...
Σήμερα το πρωί, το βαπόρι κλειστό, και στο Φωκαίας 22, 2 μελαχροινά μπάζα.

Ενιγουέι, το μόνο ενδιαφέρον το πρωί ήταν η μεταγραφή της Μπιάνκας στο Φωκαίας 17 κάτω.
Με την χθεσινή επιστροφή της Νικόλ, έχει σχηματίσει καλή ομάδα.
Εμφανισιακά πάντα, γιατί στις υπηρεσίες υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση στις απόψεις.

ΥΓ. Τελικά είμαι αγαπούλης... λολ

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
sos!!!!

λεω να πεταχτω ελλησ 3. ξερει κανενασ αν ειναι η ντιανα?
ευχαριστω παιδεσ

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ενημέρωση 8/9 αργά το απόγευμα :
- Αλκιβιάδου 16Β κάποια Βικτώρια, αδιάφορη (η τσατσα άρχισε το πρόλογο λέγοντας 20Ε λόγω κρίσης!) και τα κάνει όλα...
- Αλκιβιάδου 16Γ, ρωσίδα milf (πιθανόν η Σόνια) με άσπρα εσώρουχα και εκπληκτικές ποδάρες, παρουσίασε το πρόγραμμα μόνη της (μάλλον η τσατσα βαριέται που ζει) Α! μαρεσε πολύ όταν είπε "γκλίψιμο στα αρκιντάκια"
- Αλκιβιάδου 16 Α, βαρέθηκα να αντικρύσω τον Μαρκαριαν και την πραμάτεια του
- Ιουλιανού 71 (ανηφορίζοντας), ευτραφής κοπέλα Μόνικα ? και παρουσιάστηκε ως ελληνο-βραζιλιανα, μιλούσε καλά ελληνικά, νταρντάνο-χοντρή κατά τη συνηθη πολιτική του οίκου (Μαζί κατέβηκε και ένας γεράκος - μα το θεό - 80χρονων πρέπει να ήταν! η κοπέλα ευγενέστατη έφερε καρέκλα από μέσα και τον έβαλε να καθήσει, αν και οι υπόλοιποι σηκωθήκαμε από ευγένεια.. παιδιά ο γέρος έτρεμε αλλά κάθησε και μάλλον έφαγε καλά μετά,,, μπράβο του βγάζω το καπέλο!!!)
- Διδύμου 20: Λολα (που τα κάνει όλα???) αδύνατη, ξερακιανή, ξανθιά (κρίμα γιατί περίμενε λαός και νόμιζα και εγώ τι θα δω... όπου φύγει - φύγει όλοι)
- Διδύμου 18Α : Ναταλι (ξανθιά, ωραία πόδια, αλλά δε μου έκανε κλικ)
- Διδύμου 18Β : η ξαθια κόρη του Δρακουμελ με ένα στόμα σαν 3 πηγάδια μαζί (ξεκαύλωσα και σκέφτηκα να γυρίσω πίσω στο σπίτι)
- Διδύμου 16Α : Αναστασία (αδιάφορη, χλαπατσο-κυτταρίτιδα)
- Ελλης 3 : Ντιάνα (milf προς gilf) όπου και κατέθεσα στηριζόμενος στις μαρτυρίες των συναδέλφων. Δεν το μετανιωσα

Υ.Γ. Φίλε vagzav, η Ντιάνα μου είπε πως είναι κάθε απόγευμα εκεί, δεν πήγε καθόλου διακοπές και έχει να πάρει ρεπό ένα χρόνο!!! Ρε λίγο έλεος για τη γιαγιάκα...

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
η ντιανα δεν ειναι τωρα δηλαδη ε? καλη ηταν? να παω αυριο απογευμα?

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
επειδη ειναι που ειναι γιαγια να ειναι και μαπα δε λεει....

:) :) :) :) :) :) :) :)

εχεισ δοκιμασει?
βασικα ψαχνω μια με μεγαλα βυζια 45+ σε ρδελο αλλα δεν εχω βρει....

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
η ντιανα δεν ειναι τωρα δηλαδη ε? καλη ηταν? να παω αυριο απογευμα?

Εγώ καλά πέρασα. Διάβασα τις κριτικές από το site και οι συναγωνιστες έχουν πέσει μέσα σε ότι λενε. Μιλάμε για μια προ-granny γυναίκα, που σέβεται το 25αρι, έχει υπομονή (πολύ βασικό), και δε σε κοροίδευει. Θα γράψω και κριτική (αν και άλλοι πιο έμπειροι από μένα επιβεβαιώνουν αυτά που λέω στις κριτικές τους)

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
οκ φιλε! να σαι καλα.
δινει και κωλο στα 25 ε?
καμια αλλη με μεγαλα βυζια στην ηλικια τησ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οκ φιλε! να σαι καλα.
δινει και κωλο στα 25 ε?

Νταξει και ενα 25αρι να χασεις δεν θα παθεις και τιποτα που λεει ο λογος.... αλλα απο οτι βλεπεις ειναι καλη. Εγω δεν την εχω δοκιμασει

κανε και καμια τσαρκουλα μονος σου να κοψεις κινηση , ισως περασω μεθαυριο για καμια ενημερωση γιατι θα εχω κατι δουλειες στο κεντρο...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
οκ φιλε! να σαι καλα.
δινει και κωλο στα 25 ε?

Ναι δίνει και κώλο και πολύ μάλιστα.. Βυζιά δεν έχει.

Γενικά βυζαρούδες και milf, αλλα και γενικά βυζρούδες έχει μεγάλη έλλειψη η πιάτσα.
Θα γίνουν σε λίγο σαν τις δραχμές και αυτές και θα βγαίνει ο Κωστάλας - με το πουλοβεράκι στους ώμους - στην τηλεόραση, και θα τις διαφημίζει.. "κάντε τες δώρο και στα παιδιά σας, ανεκτίμητης αξίας"

Βυζαρού milf Μαργαρίτα Ιουλιανού 71 (την έχω δοκιμάσει) αλλά πρέπει να κάνεις λοκατζής πρώτα...
και ακοώ και κάποια Τζούλια στην αλκαμένους.
Η grand master βυζαρού ήταν η Λάουρα/Τζούλια στην Τροφωνίου αλλά έκανε δίαιτα (προς τέρψιν των διαιτολόγων και δυστυχίας δικιάς μας) και τα βυζιά της σκουπίζουν το πάτωμα....

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Μαγκες θα συμφωνισω και εγω για την προγιαγια Ντιανα στο Ελλης 3 , ειναι πολυ καλη αλλα το μονο μειων ειναι οτι δουλευει μονο απογευμα . Αληθεια σημερα τωρα το πρωι ποια παιζει και τι προσφερει στο μενου διοτι σκεφτομε εντος ολοιγων ορων να το επισκευθω , Βοηθεια κανεις????

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
επισης γνωριζει κανεις τι παιζει τωρα στο Καλυμνου 36Α??

colorcli

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
Μαγκες θα συμφωνισω και εγω για την προγιαγια Ντιανα στο Ελλης 3 , ειναι πολυ καλη αλλα το μονο μειων ειναι οτι δουλευει μονο απογευμα . Αληθεια σημερα τωρα το πρωι ποια παιζει και τι προσφερει στο μενου διοτι σκεφτομε εντος ολοιγων ορων να το επισκευθω , Βοηθεια κανεις????

ελλης 3 πρωινά : Κατερίνα η Κρητικιά - ακά πρω κλπ με 25 ευρώ
Καλύμνου χθες 8-9-2010 : Χοντρή Βουλγάρα με πολύ κοντό μαύρο μαλλί, μαυρη κομπιναιζον και παντοφλες ισιες με πολυ χοντρους πατους από φελλό. - 25 ευρώ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom