Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 164 άτομα (5 μέλη και 159 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
25-28 προμιλφ τυπε?αυτη ειναι μωρο ακομα :2funny:

Καταλαβα... αρα μαλλον θα ηταν εκτακτη... κριμα που δεν μπηκα να την πηδξω τοτε γιατι κατι μου εκανε... οταν τις βλεπεις και σου κανουν κατι... βγαινεις εξω κανεις ενα τσιγαρακι και φευγεις σκαστος μεσα.

Τελοςπαντων... ΠΡΟΣΕΧΩΣ Για το Λ.Ιωνιας 12 θα εχουμε ενημερωση απο εμενα... Να αναμενουν οι φαν αυτου του μικρου και απομερου -οικογενειακου χαρακτηρα μπουρντελακιου!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Συνέχεια, αλλά & επεξηγήσεις:

...με πολύ χρόνο & τέτοια παλαβά, εμένα με ξενερώνουν.  :tickedoff:
Αυτά.

απογευμα φυλης
...
ακουσα απο τσατσα οτι μαλλον θα γινει παλι ντου και θα κλεισουν οπως χθες.

:rockon: :rockon: :rockon:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΣ !!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
μια Κλαουντια που δουλευε στο κολωνου 30α της Κατερινας στο Μεταξουργειο μηπως ξερει καποιος που ειναι?
Πού τη θυμήθηκες ρε θηρίο?
Η Κλαούντια δεν είναι πια στη "δουλειά"..
Είναι παντρεμένη κάπου στην Κρήτη και είναι μια χαρά..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και για να μην ειπωθεί (καλοπροαίρετα) ότι σπαταλούμε τον ιντερνετικό χρόνο και χώρο...  :cool2:
Να ενημερώσουμε ότι συζητείται (πολύ σοβαρά) να μειωθούν οι τιμές στους διάφορους χώρους δραστηριοποίησης του αγοραίου έρωτα...

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και για να μην ειπωθεί (καλοπροαίρετα) ότι σπαταλούμε τον ιντερνετικό χρόνο και χώρο...  :cool2:
Να ενημερώσουμε ότι συζητείται (πολύ σοβαρά) να μειωθούν οι τιμές στους διάφορους χώρους δραστηριοποίησης του αγοραίου έρωτα...
Μακάρι..

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Λοιπόν στα γρήγορα μετά από σημερινή-απογευματινή καταδρομική στο Δρόμο του Μεταξιού, Λιοσίων και Φυλής, θα ακολουθήσει αύριο και περιεκτική....

Περγάμου 27Α όσοι γουστάρετε τα πουρά προσέλθετε μιλάμε για μορφή! ίσως να ειναι η Βαλέρια που γράφει κριτική ο συναγωνιστης

Αλκαμένους 117 η γνωστή σε πολλους Τζούλια, εγω δεν την ήξερα αλλά ειναι πολύ πρόστυχο! βέβαια το έχει καβαλήσει το καλάμι είμασταν στα 10 μετρα σχεδόν λόγω του μακρόστενου σαλονιού και αυτή μια στροφη έκανε στο βάθος και εξαφανιζόλ....σαν να μοιάζει με την Αννα την Σέρβα μου φάνηκε όπως φαίνεται στις φωτο στα Κασσάνδρας?...

Ιάσωνος 20 δεν ξέρω ποιό από τα 3 αλλά ήταν ένα μελαχροινο  ψιλο-πρόστυχο αδύνατο αλλά από αυτά που δεν είναι άχαρα είχε δηλαδη τις χειρολαβές τις πολύ περιποιημένη στην πέννα νυχάκια, βάψιμο κ.λ.π. φόραγε και ενα ας πούμε βραχιόλι στον βραχίωνα κοντά στον αγκώνα αυτό για να μου πείτε ποιά είναι κ αν ειναι καλή μεσα, ο βλάκας ξέχασα να ρωτήσω πως την λένε αν και της μίλησα κ μου είπε ότι είναι Ελληνιδα...λες?
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΒΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ!

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Και για να μην ειπωθεί (καλοπροαίρετα) ότι σπαταλούμε τον ιντερνετικό χρόνο και χώρο...  :cool2:

ναι ..κάτι πρέπει να γίνει ,διότι τα νούμερα είναι εκτός πραγματικότητας.......πήγα προχθές Ισμήνης'Βουλιαγμένης ..μου λέει 90 ευρώ το 69......ρε πάνε καλά ????

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι ..κάτι πρέπει να γίνει ,διότι τα νούμερα είναι εκτός πραγματικότητας.......πήγα προχθές Ισμήνης'Βουλιαγμένης ..μου λέει 90 ευρώ το 69......ρε πάνε καλά ????
Οι μισθοί πέφτουν τα προγράμματα ανεβαίνουν :S που ζούνε..

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Λοιπόν στα γρήγορα μετά από σημερινή-απογευματινή καταδρομική στο Δρόμο του Μεταξιού, Λιοσίων και Φυλής, θα ακολουθήσει αύριο και περιεκτική....

Αλκαμένους 117 η γνωστή σε πολλους Τζούλια, εγω δεν την ήξερα αλλά ειναι πολύ πρόστυχο! βέβαια το έχει καβαλήσει το καλάμι είμασταν στα 10 μετρα σχεδόν λόγω του μακρόστενου σαλονιού και αυτή μια στροφη έκανε στο βάθος και εξαφανιζόλ....σαν να μοιάζει με την Αννα την Σέρβα μου φάνηκε όπως φαίνεται στις φωτο στα Κασσάνδρας?...
Θα σου πει ο Πουτανγαμων αν μοιαζουνε?! :hmm:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Η Νάταλυ από Αγκύρας 12, πότε δουλεύει πρωί η απόγευμα?

Επισκέπτης
Αλκαμένους 117 η γνωστή σε πολλους Τζούλια, εγω δεν την ήξερα αλλά ειναι πολύ πρόστυχο! βέβαια το έχει καβαλήσει το καλάμι είμασταν στα 10 μετρα σχεδόν λόγω του μακρόστενου σαλονιού και αυτή μια στροφη έκανε στο βάθος και εξαφανιζόλ...
Πάγια αρχή στο σκοτεινό παραπέτασμα:Η τσατσά κατευθύνει τους πελάτες στο σαλονάκι και η κοπέλα  βγαίνει άκρη-άκρη στο βάθος, στο ύψος της κουζίνας.Προφανής ο σκοπός:Να μην δεις καλά την κοπέλα.
Αν επιχειρίσεις να πας στο χωλ για να την δεις καλύτερα, η τσατσά αμέσως σε παρατηρεί επιτακτικά (στο στυλ:"επ,επ,ΟΧΙ εκεί,μέσα-μέσα!") για να επιστρέψεις στο σαλονάκι μακρυά από την κοπέλα!
Δίνουν διαταγές κιόλας!!!
                                ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΑ!

Mastoratzas, ποια τσατσά ήταν;
Η σκατοκαργιόλα Ελληνίδα παχιά κωλόγρια με το κοντό γκρίζο μαλλί και τα κοκκάλινα γυαλιά οράσεως;
Εννοώ την κωλόγρια που ήταν Λ.Καραγιάννη 35, Πιπίνου 118, Αριστομένους 72 και τελευταία πριν πάει στο Αλκαμένους 117, ήταν στο Φυλής 69 άνω με το Χριστινάκι.

Σήμερα το πρωί:
Πιπίνου 65-Αλίνα η σπασαρχίδω.Από Φυλής 109 κάτω:
Μαζί της μία ανάγωγη,αγενέστατη μεγάλη σε ηλικία τσατσά που όταν περνάς στο δωμάτιο υποκρίνεται την ευγενική.Όταν δεν περνάς αποκαλύπτεται το μέγεθος της αγένειάς της.ΖΩΟ ΣΚΕΤΟ!
Το μυαλό της είναι στα 20 ευρώ και μόνο.Παχουλή γριά με κοντό βαμμένο μαύρο μαλλί.

Φυλής 134 ισόγειο-Αντέλα είπε η υπηρέτρια.Ήταν στο δωμάτιο.Μάλλον η Αντέλα-Φυλής69 κάτω,Φώκαιας17 άνω,Φώκαιας25 ισόγειο.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ο κυριος λογο που πηγα τσαρκα σημερα ηταν να διαπιστωσω αν ο τυπος heelover ακουσε καλα για το ακαποτο γαμησι στο περγαμου 1 πανω οροφος
και ναι ακουσε καλα!!!
την κοπελα την ειχα δει τελη ιουλιου στο υπογειο φωκαιας 22 οπου τοτε εκανε ακαποτο μονο απτο κωλο,ειχε γινει και η σχετικη συζητηση στο φορουμ
Τύπε μου, τελικά τα σμάιλι είναι βγαλμένα απ'τη ζωή ---> http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_002.gif[/img[/URL]]
Ζει κανείς απ'αυτούς που την πήραν να μας πει τι παίζει ή θα στείλω κάναν φίλο μου (χεχε μάντεψε ποιος θα πας χύστη ;D) να βγάλει τη με... εεεμ... τα κάστανα απ'τη φωτιά; :coffee:

[QUOTE="apolyto_arseniko, post: 2164564"]
τωρα κανει και [b]ακαποτο απο μπροστα[/b] οπως ειπε ο κουτσαβλος τσατσος
[/quote]
Μη φάει έχουμε γλαρόσουπα! :badair:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Συνέχεια, αλλά & επεξηγήσεις:

Φωκ. 25 κάτω: η Λάουρα. Όταν με είδε στο σαλόνι με ρώτησε γιατί όλο περνάω αλλά δεν μπαίνω. Ανακοίνωσα λοιπόν στην ίδια & στην αδύνατη ξανθιά τσα2 ότι η κορασίδα έχει πιάσει πάτο στις κριτικές & δεν θέλω να χαραμίσω 20 €. Εκείνη προσπάθησε να με πείσει πως είναι άλλη Λάουρα αυτή, ενώ εκείνη είναι πολύ καλή στα ενδότερα. Γιαυτό λοιπόν, παρακαλώ τους "καμένους" συναγωνιστές από την εν λόγω κορασίδα, κυρίως όταν δούλευε στο Φ.86, να με ενημερώσουν ότι είναι αυτή, για να μην ενδώσω στις παπαριές της τσα2. Ευχαριστώ. :helpplea:

Θα δώσει κανά Συνάδελφος τα φώτα του?
Για να δω αν καλά έκανα και τις έκραξα και τις δυο ή μαλακία που δεν πέρασα ? ? ? ?

Ευχαριστώ

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
10 ευρω στα  μπουρδελα,15 στα στουντιο επρεπε να ειναι οι  τιμές,για να μην πω  5 και 10 ευρω,οπως ολα στο ελλαδισταν ειναι διπλα και τριπλα απο  ο.τι αξιζουν...Αλλα  αφου βρηκανε προβατα,τους τσοπανηδες παρασταινουν...
Για να κανουμε  ενα εμπάργκο 20 μερες ,να σας  πω εγω αν τις κατεβαζουν τις τιμες...αλλα που...ολοι οι ρωσοκαζαχοταταροπουστογαμιμενοι που λαδωσε το αντερο τους εδω,μαλακες μας  ανεβαζουν ,μαλακες μας κατεβαζουν...
κι εχεις και μερκους που βαλανε θρεντ για τη ρωσικη "μουσικη",αν αυτο  το πραμα λεγεται μουσικη,ελεος ρε,τοση πνευματικη διαστροφη πια,θα τριζουνε τα κοκκαλα του Χατζιδακι...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε μου, τελικά τα σμάιλι είναι βγαλμένα απ'τη ζωή ---> http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_002.gif[/img[/URL]]
Ζει κανείς απ'αυτούς που την πήραν να μας πει τι παίζει ή θα στείλω κάναν φίλο μου (χεχε μάντεψε ποιος θα πας χύστη ;D) να βγάλει τη με... εεεμ... τα κάστανα απ'τη φωτιά; :coffee:
[/quote]τυπε λογικα θα ζει ακομα :2funny:
αν προλαβει μπορει να μας πει τι παιζει
αλλιως θα περιμενουμε την 2αρα παρουσια :2funny:

Συνημμένα

• christssecondcoming.jpg
    christssecondcoming.jpg
    331,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • hand-grave.jpg
    hand-grave.jpg
    59,4 KB · Εμφανίσεις: 42

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Θα δώσει κανά Συνάδελφος τα φώτα του?
Για να δω αν καλά έκανα και τις έκραξα και τις δυο ή μαλακία που δεν πέρασα ? ? ? ?

Ευχαριστώ
Ναι φίλε, η Ξεπετολαουρα ειναι μην ακους τα παραμυθια τους.

Εμένα με κοιταγε στο φωκαιας με το ψευτικο χαμογελο της, την κοιτουσα κι εγω εντονα με αγριεμενο βλεμμα...
Οταν μου ειπε η τσατσα γιατι δεν περνας, της λεω αυτη μασαγε τσιχλα ενω κοιτουσε το ταβανι οταν την γαμουσα και στο 7λεπτο με αφησε με το πουλι στο χερι.

Ε τοτε μου λενε κι οι 2 εχει αλλαξει η κοπελα, ειναι τελεια τωρα...

Ε τις κοιταω καλα καλα και τις 2, τους ριχνω κι εγω μερικα ψευτογελάκια και εφυγα καπνος  :sunglasses:
ΜΑΥΡΟ ΦΩΛΕΣ...

[/quote]
Κι άλλους απογόνους να σπειρω ρε τυπε, δεν με λυπασαι? :'( :'( .
Θα βαλουμε τον ΤΥΠΟ που θελει να αποκατασταθει  :headbang3: :headbang3:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom