Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (14 μέλη και 219 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Να σας ζήσει το κωλό-παιδο τύπε.
Μαγκάιβερ θα το βγάλετε;
happy-144.gif
Μην μου βαζεις πονηρες ιδεες λεμε  :sunglasses:

Ρε δεν ντρεπεσαι να σπαμαρεις το θρεντ? :2funny: :2funny:

Παρε τον μπορδελομόρτη που ξεκινησε τις ενημερωσεις(βλεπε λινκ, εσκισε ο χυστης  :zfuck: ) και κατεβειτε να γραψετε κανα 100αρι σεντονι ρε μαν  :2on1: :2on1: :2on1:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ενημερωση για χθες απογευμα &σημερα σαββατο πρωι.Το Διδυμου 27 του Κομη Δρακουλα λειτουργει
κανονικα ανακαινιστηκε.Εχει τηλεοραση LCD για το κοινο που προβαλλει μουσικα videoclips
αντι για πορνο.Η υπηρεσια καινουρια και η κοπελα μια μετρια κοντουλα σκουροχρομη με πρωκτικο
και ελευθερο στοματικο!!Εχθες και σημερα οι ιδιες.Εχθες απογευμα Αλκιβιαδου 16α Βερονικα,16β
Πατριτσια και πρωι Βικτωρια,16γ η Σονια επεστρεψε ανανεωμενη.Πρωι στο 16α η Νταιανα οπου και την τιμησα γιατι ειναι πολυ εξηπηρετικη μεσα.Εχθες Διδυμου 16 Μαριαλενα,στο 18 υπογειο μια καινουρια νταρντανοmilf me full προγραμμα.Αγκυρας εχθες δουλευε μια Ναταλυ για bbw καταστασεις
και διπλα στης θειας Ολγας μια Ελενη( μαλλον ελληνιδα )πενηνταρα χαμηλοκολα με κυταρριτιδα
και πρωι μια ντιανα ψιλη καλοδιατηρημενη πενηνταρα.Μονης Προδρομου εχθες ηταν μια μετρια κοπελα νεαρη με κανονικο προγραμμα και σημερα δεν θυμαμαι.Σημερα στο βαπορι δουλευε ενα καινουριο πιπινι ωραιο αρτι αφιχθεισα κατα τα λεγομενα τησ γηραιας τσατσας με ελευθερο στοματικο.Η κοπελα αυτη ηταν τοσο αβγαλτη που δεν ηξερε καν να φορεσει καποτα και αρνητικο ηταν οτι η κυρια διεκοπτε την συνουσια χτυπωντασ πορτα και ετσι δεν περασα.Στο 92Α εχθες δουλευε ενα μελαχρινο κουκλι με ακαποτο και πρωκτικο καλη μεσα στο δωματιο ξεχασα να ρωτησω ονομα.Σημερα πρωι ηταν ενα ξανθο μαλλον αλβανιδα με ιδιο προγραμμα.Στο 92β απογευμα μια ξανθια μπαζολα και πρωι ενας μελαχρινος μπογος αδιαφορα τελειως.Φωκαιας 17 στο πανω χθες τιμησα την αννα με ακαποτο τελιωτικο γνωστη και απο αχιλλεως 51 και 40 πολυ καλη μεσα συνισταται.Φωκαιας 22 κατω εχθες ηταν η τζενυ η γυφτισα και πανω ενα ωραιο πιπινακι με tattoo kai akapoto κριμα που δεν ειχα αλλα λεφτα να δοκιμασω.Σημερα πρωι κατω ηταν η ξανθια Αννα και πανω ενα δυνατο μιλφ με πρωκτικο μου εκανε clik αλλα μου φανηκε ψυχρη και δεν περασα.Στους καιρους αυτους δεν ειναι να σκαμε ετσι ευκολα εικοσαρικα και συμφωνω και εγω στο οτι πρεπει να γινει μειωση αντιτιμου λογω τησ κρισης που διανυουμε.Φωκαιας 27 απογευμα και πρωι ενα μελαχρινο σκουροδερμο με πρωκτικο.Στον λαβυρινθο εχθες επαιζε η Μπιλιανα με ακαποτο μια κοντη ατσουμπαλη κοπελιτσα και σημερα πρωι ενα ομορφο τσιγγανικο ατι προσφεροντας ως extra μονο το 69.Στο φυλης 66δ εχθες ηταν η λαουρα με γυμνο τσιμπουκικαι τελιωτικο στα βυζια.Φυλης 54 επανω εχθες ηταν ενα καινουριο με γυμνο τσιμπουκι πολυ ωραιο ξερει κανεις κατι?Σημερα πρωι ηταν η ομορφοτερη τησ φυλης πιτσιρικα εντονα βαμμενη αλλα δθστυχως προσφερε μονο κανονικο προγραμμα και την εκανα οποιος δοκιμασε μια απο τισ 2 του 54 ασ δωσει τα φωτα του.Μονης προδρομου σημερα θυμηθηκα ηταν μια ξανθια ομορφουλα χαριτωμενη που ηταν πριν φυλης 61και τελικα εργαζεται τωρα πρωινα ΕΚΕΙ.Το μονο αρνητικο της σημειο ειναι ο χαμηλοσ τησ κωλος.Φυλης 61 εχθες απογ ηταν το κοντο μπαζο με full kai σημερα ενα ελαφρως καλυτερο μπαζο σαν διδυμη αδελφη του χθεσινου με το ιδιο προγραμμα.Εχθες Κολοκυνθους στο κατω ηταν μια καλη με πιασιματα με ακαποτο πρωκτικο και φιλια στο στομα οπως ειπε η χοντρη τσατσα και πανω ηταν μια μεγαλουτσικη με πολυχρωμα εσωρουχα που δουλευει διπλοβαρδιες στο ιδιο μαγαζι εναλλαξ με καλλεργη.Στο φυλης 40 εχθες και σημερα η Νικολετα με full extra κοροιδια μεσα μην την πατησει κανενασ συναγωνιστης που του αρεσουν τα πιπινια και μπει ειναι ολο μη το ενα και μη το αλλο !Πιπα
δεν ρουφαει καθολου και δεν αφηνει πιασιματα αν σιχαινετε τοτε δεν ειναι για αυτη την δουλια οπωσ τησ ειπα ΑΠΑΤΗ μακρια!ΦΥΛΗΣ 71 εχθες απογευμα η Ευα μας παρουσιασε ενα ξανθο καυλοραπανο την αννα με γαλλικο γυμνο τσιμπουκι οπως μασ ειπε.Εφυγαν ολοι καμια εικοσαρια και εμεινε μονο ενας και μας ειπε χαρακτηριστικα ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕς.χα!!χα!! εχει ενα τροπο η ατιμη που τα λεει!!Συγγνωμη που σας ταλαιπωρησα λιγο με το μονοτερμα.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Λοιπόν στα γρήγορα μετά από σημερινή-απογευματινή καταδρομική στο Δρόμο του Μεταξιού, Λιοσίων και Φυλής, θα ακολουθήσει αύριο και περιεκτική....

Περγάμου 27Α όσοι γουστάρετε τα πουρά προσέλθετε μιλάμε για μορφή! ίσως να ειναι η Βαλέρια που γράφει κριτική ο συναγωνιστης

Αλκαμένους 117 η γνωστή σε πολλους Τζούλια, εγω δεν την ήξερα αλλά ειναι πολύ πρόστυχο! βέβαια το έχει καβαλήσει το καλάμι είμασταν στα 10 μετρα σχεδόν λόγω του μακρόστενου σαλονιού και αυτή μια στροφη έκανε στο βάθος και εξαφανιζόλ....σαν να μοιάζει με την Αννα την Σέρβα μου φάνηκε όπως φαίνεται στις φωτο στα Κασσάνδρας?...

Ιάσωνος 20 δεν ξέρω ποιό από τα 3 αλλά ήταν ένα μελαχροινο  ψιλο-πρόστυχο αδύνατο αλλά από αυτά που δεν είναι άχαρα είχε δηλαδη τις χειρολαβές τις πολύ περιποιημένη στην πέννα νυχάκια, βάψιμο κ.λ.π. φόραγε και ενα ας πούμε βραχιόλι στον βραχίωνα κοντά στον αγκώνα αυτό για να μου πείτε ποιά είναι κ αν ειναι καλή μεσα, ο βλάκας ξέχασα να ρωτήσω πως την λένε αν και της μίλησα κ μου είπε ότι είναι Ελληνιδα...λες?
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΒΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ!
Αυτη που ειδς φιλε μου εχθες το απογευμα δεν ηταν η τζουλια αλλα η τζινα μια καινουρια που ειδα εχθες στο σκοτεινο παραπετασμα.Ειχε οντως πολυ ωραιο σωμα και κανει και αυτη ακαποτο τελιωτικο. Επειδη δεν την εχω δοκιμασει δεν ξερω τι κουμασι ειναι μεσα ψηνομαι ομως να δοκιμασω.Η Τζουλια παντως θα συμφωνησω με jokerx εχει καβαλησει το καλαμι ελπιζω να μην ειναι ετσι και το καινουριο μωρο τησ αλυσιδας!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Συγγνωμη που σας ταλαιπωρησα λιγο με το μονοτερμα.
Δεν μας ταλαιπώρησες καθόλου Καθηγητά. Ίσα ίσα που χαιρόμαστε που μπαίνεις δυναμικά στο φόρουμ με ενημερώσεις !
Συνέχισε έτσι ! :thumbsup:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Συγγνωμη που σας ταλαιπωρησα λιγο με το μονοτερμα.
...μακαρι να μας ταλαιπωρουσαν και άλλοι με πόστ σα τα δικά σου εδώ μέσα ρε μάγκα. :rockon: :rockon:
Ξεχώριζε στο γράψιμο μόνο αν μπορείς τα σπίτια για ευκολία.
Καλώς ήλθες και πάντα τέτοια :thumbsup: :thumbsup:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Τελος να επιβεβαιωσω και εγω την πληροφορια για Περγαμου 1 οτι στο επανω εκδιδεται κοπελα μπαζο με ψυχολογικα προβληματα ως φενεται μπορει και να μην πρεπει να δουλεψει καν ως ιεροδουλος που τα προσφερει ακαποτα ολα!!!!Μπορει να ειμαι κασκαντερ που επιλεγω ελευθερο στοματικο αλλα παιδια ελευθερο πρωκτικο ειναι ο νο1 παραγοντας μεταδοσησ ΑΙDS και επειτα ειναι
απο αιδιο ας ειμαστε προσεκτικοι παιδια και να μην  παιζουμε με αυτα τα πραγματα.Προσωπικα εγω παιδια ετσι οπως την ειδα την κοπελα μου εβγαλε το προσωπο της εναν οικτο και μαλλον χρειαζεται ψυχοφαρμακα.Η ιδια δεν εχει επιγνωση του κινδυνου που αντιμετωπιζει.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ!!!!Κινδυνευουμε ακομα και εμεις οι ιδιοι γιατι ο ανεγκεφαλοσ που θα επιχειρισει να κανει ακαποτο sex με αυτην την αμυαλη ερειπιο κοπελα αυριο μεθαυριο θα παει και με αλλεσ επαγγελματιες!Προσωπικα μερικες στιγμες αναρωτιεμαι αν οντως πολλεσ κοπελες εξεταζονται τακτα.Νομιζω οτι παιζουμε εν μερει και ενα ειδοσ ρωσικης ρουλετας.Και παλι ευχαριστω για την προσοχη σας!

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Μπραβο κε καθηγητα καιρο ειχα να διαβασω τετοια ενημερωση

Επισκέπτης
το ''σπιτι του δρακουλα ξανανιξε''!

για περισοτερε σπλιροφοριεσ εδο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τελος να επιβεβαιωσω και εγω την πληροφορια για Περγαμου 1 οτι στο επανω εκδιδεται κοπελα μπαζο με ψυχολογικα προβληματα ως φενεται μπορει και να μην πρεπει να δουλεψει καν ως ιεροδουλος που τα προσφερει ακαποτα ολα!!!!Μπορει να ειμαι κασκαντερ που επιλεγω ελευθερο στοματικο αλλα παιδια ελευθερο πρωκτικο ειναι ο νο1 παραγοντας μεταδοσησ ΑΙDS και επειτα ειναι
απο αιδιο ας ειμαστε προσεκτικοι παιδια και να μην  παιζουμε με αυτα τα πραγματα.Προσωπικα εγω παιδια ετσι οπως την ειδα την κοπελα μου εβγαλε το προσωπο της εναν οικτο και μαλλον χρειαζεται ψυχοφαρμακα.Η ιδια δεν εχει επιγνωση του κινδυνου που αντιμετωπιζει.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ!!!!Κινδυνευουμε ακομα και εμεις οι ιδιοι γιατι ο ανεγκεφαλοσ που θα επιχειρισει να κανει ακαποτο sex με αυτην την αμυαλη ερειπιο κοπελα αυριο μεθαυριο θα παει και με αλλεσ επαγγελματιες!Προσωπικα μερικες στιγμες αναρωτιεμαι αν οντως πολλεσ κοπελες εξεταζονται τακτα.Νομιζω οτι παιζουμε εν μερει και ενα ειδοσ ρωσικης ρουλετας.Και παλι ευχαριστω για την προσοχη σας!

Κατι τετοια πραγματα ειναι απαραδεκτα. Πραγματικα  Α Π Α  Ρ  Α Δ Ε Κ Τ Α. Οσο για αυτο που λες οτι θα παει μεθαυριο και με αλλες επαγγελματιες ενω εχει παει με αυτην... ουτως η αλλως δεν ξερεις τι κουβαλαει ο καθενας... που μπαινει εκει μεσα... σαφως και παιζουμε γενικα ρωσικη ρουλετα και σε αλλα σπιτακια αλλα απλα ευχεσαι να μην σπασει η καποτα. Δεν βλεπεις εδω οταν σπασει η καποτα ερχονται και ανοιγουν θρεντς και εχουν χεστει πανω τους και κοβουν μετα τις πουτανες για κανα χρονο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: η και για παντα με την τρομαρα που τρωνε

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
γεια σου πιτσι ωραιο το μπλογκ που κανατε

Επισκέπτης
professorx, KΑΛΩΣ-ΗΛΘΕΣ ενεργά και δυναμικά!
Είσαι διαφωτιστικός και παρέχεις σημαντικές πληροφορίες.
Αφιέρωνε σε κάθε κοπέλα, μία παράγραφο.Να ξεχωρίζουν οι οίκοι και οι κοπέλες για να επιτευχθεί εστιασμένη ανάγνωση για κάθε οίκο και κοπέλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αποψε που θα κανω τσαρκα  θα περασω και εγω απο περγαμου να δω την γκομενα αυτη... αν δουλευει απογευμα... κατα τα αλλα λιοσιων με βλεπω να μενω για ρεπορταζ χεχεχε  :grin:

* SPECIAL ενημερωση για το Λ.Ιωνιας12 για αποψε αν βρεθει ανοιχτο για τον απολυτο!!!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
professorx, KΑΛΩΣ-ΗΛΘΕΣ ενεργά και δυναμικά!
Μήπως είσαστε συντοπίτες ?
Βλέπω το x στην κατάληξη και αναρωτιέμαι
Όπως είναι το -ακης στους κρητικούς ή το -άτος στους κεφαλλονίτες...  :grin:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Αυτη που ειδς φιλε μου εχθες το απογευμα δεν ηταν η τζουλια αλλα η τζινα μια καινουρια που ειδα εχθες στο σκοτεινο παραπετασμα.Ειχε οντως πολυ ωραιο σωμα και κανει και αυτη ακαποτο τελιωτικο. Επειδη δεν την εχω δοκιμασει δεν ξερω τι κουμασι ειναι μεσα ψηνομαι ομως να δοκιμασω.Η Τζουλια παντως θα συμφωνησω με jokerx εχει καβαλησει το καλαμι ελπιζω να μην ειναι ετσι και το καινουριο μωρο τησ αλυσιδας!

Ναι φίλε μου δίκιο έχεις αλλά μπέρδεψα τα ονόματα γιατι θυμόμουν που λέγατε ότι η Τζούλια δουλεύει προς σε αυτά τα μαγαζιά με άλλο όνομα σαν τζίνα κάπως έτσι δηλαδη.... τεσπα αυτή είναι που λες η Τζίνα τρελο ξεκωλο  :cum: αλήθεια την έχει πάρει κανείς από εδω μέσα?
@JockerX δεν θυμάμαι φίλε μου ποια τσατσά ήταν γιατί είναι κιόλας ή δεύτερη φορά που μπαίνω σε αυτό το μαγαζί κ αλλού δεν θυμάμαι να την έχω πετύχει καταραμένο Αλτσχάιμερ :)
όσο για την τακτική τους έχεις απόλυτο δίκιο έτσι κανει μολις μπήκαμε επιτακτικά μας έδειξε να κάτσουμε στο σαλόνι...
τελικά μήπως θελουν να την βλέπεις από μακριά την Τζίνα γιατί είναι μπαζόφατσα? πάντως σώμα πρέπει ναχει καλο μου φάνηκε....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
10 ευρω στα  μπουρδελα,15 στα στουντιο επρεπε να ειναι οι  τιμές,για να μην πω  5 και 10 ευρω,οπως ολα στο ελλαδισταν ειναι διπλα και τριπλα απο  ο.τι αξιζουν...Αλλα  αφου βρηκανε προβατα,τους τσοπανηδες παρασταινουν...
Για να κανουμε  ενα εμπάργκο 20 μερες ,να σας  πω εγω αν τις κατεβαζουν τις τιμες...αλλα που...ολοι οι ρωσοκαζαχοταταροπουστογαμιμενοι που λαδωσε το αντερο τους εδω,μαλακες μας  ανεβαζουν ,μαλακες μας κατεβαζουν...
κι εχεις και μερκους που βαλανε θρεντ για τη ρωσικη "μουσικη",αν αυτο  το πραμα λεγεται μουσικη,ελεος ρε,τοση πνευματικη διαστροφη πια,θα τριζουνε τα κοκκαλα του Χατζιδακι...
αψογος
συμφωνω και επαυξανω φιλε  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αψογος
συμφωνω και επαυξανω φιλε  ;)

Υπερβαλετε. Νταξει ειπαμε... κανουμε πλακα αλλα οχι και ετσι.. ζωο ειναι η αλλη? τι υπηρεσιες θα σου προσφερει με 10 ευρω... συνελθετε λιγο ρε σεις

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Στο Ελλης 3 και στο Αγκυρας 1 ποιες παιζουν τωρα αν ξερει καποιος? Επίσης και Αλκιβιαδους 16Γ?
Επίσης αν προτεινειτε κανενα νταρντανο-μιλφ με τερατοβυζαρες??

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Στο Ελλης 3 και στο Αγκυρας 1 ποιες παιζουν τωρα αν ξερει καποιος? Επίσης και Αλκιβιαδους 16Γ?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Ταύτιση απόψεων? :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom