Μην μου βαζεις πονηρες ιδεες λεμεΝα σας ζήσει το κωλό-παιδο τύπε.
Μαγκάιβερ θα το βγάλετε;![]()
Ρε δεν ντρεπεσαι να σπαμαρεις το θρεντ?

Παρε τον μπορδελομόρτη που ξεκινησε τις ενημερωσεις(βλεπε λινκ, εσκισε ο χυστης

Μην μου βαζεις πονηρες ιδεες λεμεΝα σας ζήσει το κωλό-παιδο τύπε.
Μαγκάιβερ θα το βγάλετε;![]()
Αυτη που ειδς φιλε μου εχθες το απογευμα δεν ηταν η τζουλια αλλα η τζινα μια καινουρια που ειδα εχθες στο σκοτεινο παραπετασμα.Ειχε οντως πολυ ωραιο σωμα και κανει και αυτη ακαποτο τελιωτικο. Επειδη δεν την εχω δοκιμασει δεν ξερω τι κουμασι ειναι μεσα ψηνομαι ομως να δοκιμασω.Η Τζουλια παντως θα συμφωνησω με jokerx εχει καβαλησει το καλαμι ελπιζω να μην ειναι ετσι και το καινουριο μωρο τησ αλυσιδας!Λοιπόν στα γρήγορα μετά από σημερινή-απογευματινή καταδρομική στο Δρόμο του Μεταξιού, Λιοσίων και Φυλής, θα ακολουθήσει αύριο και περιεκτική....
Περγάμου 27Α όσοι γουστάρετε τα πουρά προσέλθετε μιλάμε για μορφή! ίσως να ειναι η Βαλέρια που γράφει κριτική ο συναγωνιστης
Αλκαμένους 117 η γνωστή σε πολλους Τζούλια, εγω δεν την ήξερα αλλά ειναι πολύ πρόστυχο! βέβαια το έχει καβαλήσει το καλάμι είμασταν στα 10 μετρα σχεδόν λόγω του μακρόστενου σαλονιού και αυτή μια στροφη έκανε στο βάθος και εξαφανιζόλ....σαν να μοιάζει με την Αννα την Σέρβα μου φάνηκε όπως φαίνεται στις φωτο στα Κασσάνδρας?...
Ιάσωνος 20 δεν ξέρω ποιό από τα 3 αλλά ήταν ένα μελαχροινο ψιλο-πρόστυχο αδύνατο αλλά από αυτά που δεν είναι άχαρα είχε δηλαδη τις χειρολαβές τις πολύ περιποιημένη στην πέννα νυχάκια, βάψιμο κ.λ.π. φόραγε και ενα ας πούμε βραχιόλι στον βραχίωνα κοντά στον αγκώνα αυτό για να μου πείτε ποιά είναι κ αν ειναι καλή μεσα, ο βλάκας ξέχασα να ρωτήσω πως την λένε αν και της μίλησα κ μου είπε ότι είναι Ελληνιδα...λες?
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΒΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ!
Δεν μας ταλαιπώρησες καθόλου Καθηγητά. Ίσα ίσα που χαιρόμαστε που μπαίνεις δυναμικά στο φόρουμ με ενημερώσεις !Συγγνωμη που σας ταλαιπωρησα λιγο με το μονοτερμα.
...μακαρι να μας ταλαιπωρουσαν και άλλοι με πόστ σα τα δικά σου εδώ μέσα ρε μάγκα.Συγγνωμη που σας ταλαιπωρησα λιγο με το μονοτερμα.
Τελος να επιβεβαιωσω και εγω την πληροφορια για Περγαμου 1 οτι στο επανω εκδιδεται κοπελα μπαζο με ψυχολογικα προβληματα ως φενεται μπορει και να μην πρεπει να δουλεψει καν ως ιεροδουλος που τα προσφερει ακαποτα ολα!!!!Μπορει να ειμαι κασκαντερ που επιλεγω ελευθερο στοματικο αλλα παιδια ελευθερο πρωκτικο ειναι ο νο1 παραγοντας μεταδοσησ ΑΙDS και επειτα ειναι
απο αιδιο ας ειμαστε προσεκτικοι παιδια και να μην παιζουμε με αυτα τα πραγματα.Προσωπικα εγω παιδια ετσι οπως την ειδα την κοπελα μου εβγαλε το προσωπο της εναν οικτο και μαλλον χρειαζεται ψυχοφαρμακα.Η ιδια δεν εχει επιγνωση του κινδυνου που αντιμετωπιζει.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ!!!!Κινδυνευουμε ακομα και εμεις οι ιδιοι γιατι ο ανεγκεφαλοσ που θα επιχειρισει να κανει ακαποτο sex με αυτην την αμυαλη ερειπιο κοπελα αυριο μεθαυριο θα παει και με αλλεσ επαγγελματιες!Προσωπικα μερικες στιγμες αναρωτιεμαι αν οντως πολλεσ κοπελες εξεταζονται τακτα.Νομιζω οτι παιζουμε εν μερει και ενα ειδοσ ρωσικης ρουλετας.Και παλι ευχαριστω για την προσοχη σας!
Μήπως είσαστε συντοπίτες ?professorx, KΑΛΩΣ-ΗΛΘΕΣ ενεργά και δυναμικά!
Αυτη που ειδς φιλε μου εχθες το απογευμα δεν ηταν η τζουλια αλλα η τζινα μια καινουρια που ειδα εχθες στο σκοτεινο παραπετασμα.Ειχε οντως πολυ ωραιο σωμα και κανει και αυτη ακαποτο τελιωτικο. Επειδη δεν την εχω δοκιμασει δεν ξερω τι κουμασι ειναι μεσα ψηνομαι ομως να δοκιμασω.Η Τζουλια παντως θα συμφωνησω με jokerx εχει καβαλησει το καλαμι ελπιζω να μην ειναι ετσι και το καινουριο μωρο τησ αλυσιδας!
αψογος10 ευρω στα μπουρδελα,15 στα στουντιο επρεπε να ειναι οι τιμές,για να μην πω 5 και 10 ευρω,οπως ολα στο ελλαδισταν ειναι διπλα και τριπλα απο ο.τι αξιζουν...Αλλα αφου βρηκανε προβατα,τους τσοπανηδες παρασταινουν...
Για να κανουμε ενα εμπάργκο 20 μερες ,να σας πω εγω αν τις κατεβαζουν τις τιμες...αλλα που...ολοι οι ρωσοκαζαχοταταροπουστογαμιμενοι που λαδωσε το αντερο τους εδω,μαλακες μας ανεβαζουν ,μαλακες μας κατεβαζουν...
κι εχεις και μερκους που βαλανε θρεντ για τη ρωσικη "μουσικη",αν αυτο το πραμα λεγεται μουσικη,ελεος ρε,τοση πνευματικη διαστροφη πια,θα τριζουνε τα κοκκαλα του Χατζιδακι...
αψογος
συμφωνω και επαυξανω φιλε ;)
Στο Ελλης 3 και στο Αγκυρας 1 ποιες παιζουν τωρα αν ξερει καποιος? Επίσης και Αλκιβιαδους 16Γ?
Επίσης αν προτεινειτε κανενα νταρντανο-μιλφ με τερατοβυζαρες??
Ταύτιση απόψεων?Στο Ελλης 3 και στο Αγκυρας 1 ποιες παιζουν τωρα αν ξερει καποιος? Επίσης και Αλκιβιαδους 16Γ?
Επίσης αν προτεινειτε κανενα νταρντανο-μιλφ με τερατοβυζαρες??