Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 352 άτομα (48 μέλη και 304 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εχω παει με το πεζο-2 σε ολη την μπουεδελο αθηνα ,αλλα ειχε ηδη γραψει αρκετα το κοντερ στο scouting και μπηκα οπου βρηκα
τελοσπαντων δεν ειναι ωραια πραματα αυτα να ειναι ολα κλειστα, αλλα τι να κανουμε, θα το υποστουμε και αυτο...

Λες να ειναι και αυριο ρε τυπε?????

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Την τύχη μας μέσα! 8 και κάτι το απόγευμα και όλα κλειστά! Μόνο το Ιάσωνος 1Α ήταν ανοιχτό. Αλλά η υπομονή είναι προτέρημα. Μετά τις 9:30 άρχισαν να ανοίγουν σιγά-σιγά. Έγινε και κατάθεση φυσικά. Θα ανεβάσω κριτική.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Θα φανεί...
Πάντως σήμερα είχαν συγκέντρωση οι υπεύθυνες(οι) των καταστημάτων στη Κασσάνδρας γύρω στις 21.20'

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Η αντριαννα ειναι αυριο στην οδο διδυμου?  :think: :think: :think:

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Σήμερα πρωί κατά τις 12.
Φωκαίας λαβυρινθος. Όμορφο αδύνατο ψηλό (175) τα βασικά.
Φωκαίας 22 κάτω. Ξανθούλι πολύ ωραίο σωματάκι όχι πολύ αδύνατο, γύρω στο 1.60 και κώλο
Φωκαίας 22 άνω. Ψηλό μελαχροινο με έντονο τατού στη κοιλιά και λίγο πλάι πολύ όμορφο, νομίζω και κωλαράκι (αυτή είναι η Αλέξια??)
Στα υπόψην και τα τρία. Πρέπει να ναι καινύργια
Έχουμε πληροφορίες???
Φυλής 80 χοντροκωλάρα Μόνικα
Φυλής 69 άνω Αννούλα από Φ. 134 παλιά
Φυλής 71 άνω Μπάρμπορα σταθερά
Φυλής 71 κάτω ξανθό καλό με κώλο αλλά έγινε καβγάς με δυο αλβανούς και σκάσανε 2-3 αλβανοί προστάτες και μου ζήτησαν ευγενικά να φύγω, κλεισανε την πόρτα και από κει και πέρα......

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Σήμερα πρωί κατά τις 12.
Φωκαίας λαβυρινθος. Όμορφο αδύνατο ψηλό (175) τα βασικά.
Φωκαίας 22 κάτω. Ξανθούλι πολύ ωραίο σωματάκι όχι πολύ αδύνατο, γύρω στο 1.60 και κώλο
Φωκαίας 22 άνω. Ψηλό μελαχροινο με έντονο τατού στη κοιλιά και λίγο πλάι πολύ όμορφο, νομίζω και κωλαράκι (αυτή είναι η Αλέξια??)
Στα υπόψην και τα τρία. Πρέπει να ναι καινύργια
Έχουμε πληροφορίες???
Φυλής 80 χοντροκωλάρα Μόνικα
Φυλής 69 άνω Αννούλα από Φ. 134 παλιά
Φυλής 71 άνω Μπάρμπορα σταθερά
Φυλής 71 κάτω ξανθό καλό με κώλο αλλά έγινε καβγάς με δυο αλβανούς και σκάσανε 2-3 αλβανοί προστάτες και μου ζήτησαν ευγενικά να φύγω, κλεισανε την πόρτα και από κει και πέρα......

Συνέχεια, αλλά & επεξηγήσεις:

Φωκ. 22 κάτω: Η γνωστή Άννα με το φουλ της, αλλά & με αρνητικές κριτικές.  :badair:
Φωκ. 22 άνω: Δεν θυμάμαι όνομα, αλλά η εν λόγω κοπελιά, αδύνατη, με μαλλάκι μέχρι τους ώμους παίζει κυρίως στα: Φωκ. 24, 19 & Μον. Πρ. υπόγ. Το μόνο έξτρα που κάνει είναι ακά. Η Αλέξια είναι πινέζα με μακριά μαύρα μαλλιά & παίζει κυρίως μεταμεσονύχτιες βάρδιες.
Φωκ. 27: Η Μαριάννα. Ένα κοντοπουτανάκι με χαμόγελο. Πέρασα για δοκιμή. Στο δωμάτιο για κάποιο ανεξιχνίαστο λόγω με κοιτούσε κατάματα & χασκογελούσε συνέχεια. Το προτιμώ από κάτι άλλες μουντρούχες. Όταν έβγαλε το μπέιμπι ντόλυ, με απογοήτευσε λιγάκι γιατί φάνηκαν τα σημάδια της μητρότητας, αλλά & της βαρύτητας. Μικρό πεσμενο βυζάκι, ραγάδες στην ταλαιπωρημένη κοιλία. Κατά τα άλλα, καλό σωματάκι, δερματάκι. Χαμογελαστή, δεν βιάζεται, δεν κάνει έξτρα. Για τις δύσκολες μέρες, καλή είναι. Με χαιρέτησε χαμογελαστή, φεύγοντας.
Φωκ. 25 άνω: Ένα ξανθό με μικρό βυζάκι αλλά πολλά κιλάκια
Φωκ. 25 κάτω: η Λάουρα. Όταν με είδε στο σαλόνι με ρώτησε γιατί όλο περνάω αλλά δεν μπαίνω. Ανακοίνωσα λοιπόν στην ίδια & στην αδύνατη ξανθιά τσα2 ότι η κορασίδα έχει πιάσει πάτο στις κριτικές & δεν θέλω να χαραμίσω 20 €. Εκείνη προσπάθησε να με πείσει πως είναι άλλη Λάουρα αυτή, ενώ εκείνη είναι πολύ καλή στα ενδότερα. Γιαυτό λοιπόν, παρακαλώ τους "καμένους" συναγωνιστές από την εν λόγω κορασίδα, κυρίως όταν δούλευε στο Φ.86, να με ενημερώσουν ότι είναι αυτή, για να μην ενδώσω στις παπαριές της τσα2. Ευχαριστώ. :helpplea:
Φωκ. 17 άνω: Η Άννα, μια γλυκούλα κοπέλα.  :kissass:
Μον. Προδ. άνω: Κλειστό
Μον. Προδ. κάτω: Μια ξανθιά μέτρια
Φυλ. 92 υπογ. νέο: Μια κοπελιά που είχα πρωτοπετύχει στο Φωκ.19. Γλυκούλη πρόσωπο, άγαρμπο σώμα, φουλ πρόγραμμα.
Φυλ. 86 κάτω: Η Ντέλια (Αντέλα), κάπως έτσι (του jockerx).
Φυλ. 86 άνω: η Αλέσια, ένα "Ιασπανικό" μωράκι με αχλαδοειδές ποπάκι & μέτριο γλυκό προσωπάκι. Αφού έφαγα την φόλα του διπλανού καταστήματος, ήθελα να ρεφάρω. Δεν ήταν άσχημα. Βέβαια, δεν είναι στα κυβικά της "συμπατριώτισσας" της Μπιάνκας (στητούς βύζους & κολαράκι αλαβάστρινο), αλλά όταν γλύψεις το μικρό βυζάκι της πετάγονται κάτι ρόγες σαν κουφέτα! Ωραίο νεανικό ξυρισμένο παιδικό νιμού. Δεν κάνει παπάδες, αλλά καλά πέρασα.  :fuck1:
Φυλ. 84 άνω: Ένα μελαχρινό με επεισοδιακή βουκολική φάτσα. Η τσα2 διαφήμιζε ακά & τελείωμα στα βυζάκια ή & αλλού. Έκανα την βλακία να την πάρω γιατί με κοίταγε έντονα στο σαλόνι & ψάρωσα. Έπρεπε να την γειώσω & να πάω στην Αλέσια που την είχα σταμπάρει από πρίν. Τέλος πάντων, έρχεται γρήγορα η κοπέλα & μου κανει ένα άχαρο πεοθυλασμό (μόλις είχα πάει στην Μαριάννα) χωρίς αποτέλεσμα. Την σταματάω & προσπαθώ να την πείσω να ξαπλώσει ώστε να αναλάβω εγώ την "περιποίηση". Μέχρι να καταλάβει ότι δεν γούσταρα στοματικό, αλλά προκαταρκτικά, άρχισα να απογοητεύομαι. Μια γαργαλιόταν, μια βιαζόταν (με το που ξάπλωσε μου είπε πως δεν είναι για ώρες!!!!), οπότε της λέω να πάρει τον πούλο. Εκείνη ξαφνιασμένη που δεν ήθελα ούτε στοματικό, ούτε σεξ, χαμογελούσε & με ρώταγε τι ήθελα. Της είπα ότι απλά δεν μου κάνεις & ευγενικα την έδιωξα. Μπορεί να μην ταίριαζε η χημεία μας, πάντως όσες λένε, σε millisecond από την είσοδό τους στο δωμάτιο, ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο & τέτοια παλαβά, εμένα με ξενερώνουν.  :tickedoff:

Αυτά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου σημερα ηταν ανοιχτα σχεδον ολα
πηγα μια γυροβολια στην καυλα να τσεκαρω τι παιζει
λοιπον
υπαρχει νεα αφιξη στο αγκυρας 12
ναταλι μεγαλοκοπελα με το γνωστο προγραμμα του μαγαζιου και με αρκετα κιλα
οσοι γουσταρουν τυπισσες σαν την γυναικα του bbwlover του παμμεγιστου θα την λατρεψουν :2funny:
στο διπλα ηταν μια ελενη χοντρουλα,την εχω ξαναδει εκει
ο κυριος λογο που πηγα τσαρκα σημερα ηταν να διαπιστωσω αν ο τυπος heelover ακουσε καλα για το ακαποτο γαμησι στο περγαμου 1 πανω οροφος
και ναι ακουσε καλα!!!
την κοπελα την ειχα δει τελη ιουλιου στο υπογειο φωκαιας 22 οπου τοτε εκανε ακαποτο μονο απτο κωλο,ειχε γινει και η σχετικη συζητηση στο φορουμ
τωρα κανει και ακαποτο απο μπροστα οπως ειπε ο κουτσαβλος τσατσος
ειναι η ιδια κοπελα παντως
απο εμφανιση δεν λεει τιποτα και μου φανηκε στον κοσμο της
μπορω να πω οτι το σκηνικο με σοκαρε και μου εφερε στην μνημη cult καταστασεις απο κωλοκυνθους με την μαρια την φυματικια που στα τελευταια της εκανε και αυτη ακοποτο απο παντου :headbang:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Δλδ τυπε εμεινες με τον πουτσο στο χερι?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
τυπε ηταν καταδρομικη με συγκεκριμενο σκοπο :2funny:
γυρισα στο σπιτι και την επαιξα 3 φορες....
...ετσι για να ηρεμησω :2funny: :2funny:
Αμα τυπε η τσαρκα ηταν καταδρομικη, η μαλακια ηταν μαραθωνιος!!!!!!!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
απογευμα φυλης

54 κατω η ντενισα.ξανθια οανεμοεφη με τελειο νεανικο κορμι αλλα πολυ μαπα γαμησι.

80 μαρια η βουλγαρα....γνωστη

84 πανω νεαρο καστανο με καλο κορμι.κωλος στο 20αρικο

86 κατω γερασα και δεν θυμαμαι...αδιαφορο θα ειναι

92  κατω μελαχοινο μετριο

94 υπογα ξανθο με πολυ καλο κορμακι.κατι μου εκανε και το βλεπω να το δοκιμαζω συντομα

71 κατω αννα η μουναρα.

71 πανω ξανθια μετριοτητα.λεπτο αλλα πλαδαρο κορμι

69 κατω η αννα η καστανη βουλγαρα που εχει γυρισει ολα τα μαγαζια στη φυλης.γαμησι για κλωτσιες πλεον

69 πανω η γνωστη χριστινα.τρελο πιπινι.την ειχα δει στο δρομο με εφαρμοστο πορτοκαλι φορεμα τις προαλλες και παραλιγω να πεσω απο το παπακι.φοβερο κωλαρακι.μετα την αναγνωρισα.

59 κατω η σαμπρινα.βριζοταν στο σαλονι.

59 πανω η ινκα.ωραιο ξανθο πιπινι.

66μελαχροινη 30αρα με καλο ζουμερο κορμι.καλη περιπτωση για οσους εχουν τετοια γουστα.

134 πανω μελαχροινο μπαζο...μονικα.

134 κατω.καστανη νεαρη.λεπτο πλαδαρο κορμι.παιδικο προσωπο.

134 υπογα.μελαχροινο πολυ μετριο.

μονης προδρομου κατω ξανθο με περιττα κιλα.

πανω καστανο μπανο.

φυλης 84 κατω θυμηθηκα.μελαχροινο καταλευκο με πολυ καλο σωμα.ειδικα βυζια.δουλευει και στα διπλα.

φωκαιας 17 πανω κσστανη μετριοτητα.

19 μπαζο

22 πανω καστανη μετριοτητα.

22 κατω πολυ αδυνατο γυφτακι με 4αρια φυσικα βυζια.

ακουσα απο τσατσα οτι μαλλον θα γινει παλι ντου και θα κλεισουν οπως χθες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε ηταν καταδρομικη με συγκεκριμενο σκοπο :2funny:
γυρισα στο σπιτι και την επαιξα 3 φορες....
...ετσι για να ηρεμησω :2funny: :2funny:

ΑΧΧΑΧΑΧΑ γιατι τυπε??? δεν επαιζαν φραγκα να γαμησεις???  :rockon: :rockon: :rockon: αλλο και τουτο

π.σ σορρυ για το σπαμ - οφφτοπικ μαγκες... μια ερωτηση μονο και επανερχομαστε  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΑΧΧΑΧΑΧΑ γιατι τυπε??? δεν επαιζαν φραγκα να γαμησεις???  :rockon: :rockon: :rockon: αλλο και τουτο

π.σ σορρυ για το σπαμ - οφφτοπικ μαγκες... μια ερωτηση μονο και επανερχομαστε  :grin:
ειχα τυπε αλλα ηταν η τσαρκα ηταν για συγκεκριμενο λογο
δεν πρεπει να καταπατουμε τις αρχες μας :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ειχα τυπε αλλα ηταν η τσαρκα ηταν για συγκεκριμενο λογο
δεν πρεπει να καταπατουμε τις αρχες μας :2funny:

Τυπε απο Λ.Ιωνιας 12 δεν περασες ομως οπως εγω παραπροχθες.... ειδες... για το φιλαρακι σου δεν ενδιαφερθηκες τυπε δεν ξηγιεσαι καλα...

Μηπως πηγες τελικα απο Λ.Ιωνιας 12 τυπε και μου το φυλας για εκπληξη??? ελεος διπλα ητανεε!!!!! απο Περγαμου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε απο Λ.Ιωνιας 12 δεν περασες ομως οπως εγω παραπροχθες.... ειδες... για το φιλαρακι σου δεν ενδιαφερθηκες τυπε δεν ξηγιεσαι καλα...

Μηπως πηγες τελικα απο Λ.Ιωνιας 12 τυπε και μου το φυλας για εκπληξη??? ελεος διπλα ητανεε!!!!! απο Περγαμου
σημερα δεν πηγα τυπε
προχτες ειχα παει και ηταν το φρικοπουρο δικε μου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σημερα δεν πηγα τυπε
προχτες ειχα παει και ηταν το φρικοπουρο δικε μου

Περιεργο. Εγω που ειχα σκασει μυτη ξανα τελη Ιουλιου επαιζε ενα καλο καστανο προ μιλφ κατασταση ... εκει 25-28 παραπανω ουτε καν

Αλλαξε παλι? για δωσε καμια περιγραφη τυπε .. εμενα τοτε ηταν 1.67 περιπου πες.... με 60 κιλα ... περιπου... καστανη με μαλλι κοτσο και κουνιοτανε καλα τσατσος ενας βλαχος με γυαλια... 40αρης περιπου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Περιεργο. Εγω που ειχα σκασει μυτη ξανα τελη Ιουλιου επαιζε ενα καλο καστανο προ μιλφ κατασταση ... εκει 25-28 παραπανω ουτε καν

Αλλαξε παλι? για δωσε καμια περιγραφη τυπε .. εμενα τοτε ηταν 1.67 περιπου πες.... με 60 κιλα ... περιπου... καστανη με μαλλι κοτσο και κουνιοτανε καλα τσατσος ενας βλαχος με γυαλια... 40αρης περιπου
25-28 προμιλφ τυπε?αυτη ειναι μωρο ακομα :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom