free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.951
- Πόντοι
- 6.925
Για την αλεξάνδρα λες?Ηταν σήμερα πρωινή στο 65 κάτω.
Λάθος στο 67 ήταν. Ναι στο κάτω ηταν η Αλεξανδρα.
Για την αλεξάνδρα λες?Ηταν σήμερα πρωινή στο 65 κάτω.
Kαλησπέρα σε όλους τους καυλιάρηδες!
Σήμερα βραδάκι,επίσκεψη-εξπρές στο Φυλής 40..Πήγα με 'σκοπό' και πρός καλή μου τύχη βρήκα αυτό που έψαχνα.Με το που μπαίνω έβγαινε η κοπέλλα στο χώλ,καλό κορμί,ψανθοκάστανη και με πεταχτό κωλαράκι,η τσατσά άρχισε να λέει το πρόγραμμα,ώσπου λέει τη μαγική λέξη: Κωλαράκι!! Χωρίς δεύτερη σκέψη μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω εναγωνίως! μπαίνει και η κοπέλλα σε λίγο, λιγομίλητη και βαριεστημένη,ίσως και μαστουρωμένη,δεν ξέρω.Πίπα μέτρια και σύντομη, και μετά στήθηκε σχεδόν αμέσως.Αφού την πήρα λίγο πισοκολλητό,προχώρησα απ'την 'πίσω πόρτα' αφού στήθηκε καλά-καλά στο μαξιλάρι της η άτιμη...Συμμετοχή σχεδόν μηδέν,αλλά δεν τσίνησε καθόλη τη διάρκεια αν και φαινόταν να πονάει λίγο.Ειναι ξένη και την λένε Αννα,δεν ξέρω τιποτα άλλο καθώς δεν μιλούσε καλά ελληνικά κι αυτά με το ζόρι.Πάντως εχει πολύ καλό σώμα,πεταχτό κωλαράκι,ΔΕΝ είναι Milf και δεν δυσανασχετεί,οπότε 20 Ευρώ για κώλο πιστεύω είναι πολύ καλή τιμή.Οσοι γουστάρετε σπεύσατε!!
Liomas...το λινκ που έβαλες πάει σε λάθος σελίδα.....το σωστο είναι :
Η απάντηση βέβαια είναι σωστα η # 4151 # που έβαλες.
Χθεσινή επίσκεψη σε Ρεμούνδου 21 πάνω.
Κοπέλα Βίκυ, τίποτα αξιόλογο, απλά να πάει και το παλιάμπελο που λέμε.
Αν και τελευταίος προφανώς πελάτης, ούτε βιάστηκε αλλά σαν σακί ρε παιδί μου...
Σημειώση: Κατόπιν του game διαπίστωσα το προφυλακτικό με άσπρο υγρό εξωτερικά, ίσως και μυκητες, ίσως και αλοιφή, το νου σας, ντουζακι με betadine. 20ευρω πηγε, σφιχτό ήταν, δεν ξαναπαίρνω. Ώρα 00.20 περίπου.
Και εγω χτες κατεθεσα στην Βικυ.Μελαγχροινη,οχι νεα αλλα ουτε milf. με σγουρο μαλλι,εχει τα κιλα της και φυσικα προς μεγαλα βυζια.Ρε φιλε τι ηταν αυτο το υγρο που λες,παιζει να ηταν κατι που να κολλαει,οποιος ξερει να πει.
Αν θυμαμαι καλα, το μπεταντιν χειροτερευει την περιπτωση σου, αν ειναι για μυκητες. Υπαρχουν ειδικες κρεμες, αλλα τι να λεμε τωρα. Αντε σε γιατρο.
μπας και ιταν ι αλοιφι που βαζουν οι πονιρες πορνες για να μιν τσουζει το μουνακι τους??Χθεσινή επίσκεψη σε Ρεμούνδου 21 πάνω.
Κοπέλα Βίκυ, τίποτα αξιόλογο, απλά να πάει και το παλιάμπελο που λέμε.
Αν και τελευταίος προφανώς πελάτης, ούτε βιάστηκε αλλά σαν σακί ρε παιδί μου...
Σημειώση: Κατόπιν του game διαπίστωσα το προφυλακτικό με άσπρο υγρό εξωτερικά, ίσως και μυκητες, ίσως και αλοιφή, το νου σας, ντουζακι με betadine. 20ευρω πηγε, σφιχτό ήταν, δεν ξαναπαίρνω. Ώρα 00.20 περίπου.
μπας και ιταν ι αλοιφι που βαζουν οι πονιρες πορνες για να μιν τσουζει το μουνακι τους??
μιν ανισιχεις καυλιαρετζο μου!μιν ανχονεσε!Το υπέθεσα και εγώ, αλλά το μυαλό παει στο χειρότερο συνήθως.
Τσάρκα για πιτσίλισμα σήμερα κατα της 10.30 το βράδυ...Φυλής η απογοήτευση...Δεν είδα τίποτα αξιόλογο και πήγα στη σταθερή αξία "Αννα" απέναντι απο το βενζινάδικο στο ισόγειο....Απίστευτο τρίψημο πριν αρχίσουν τα πολλά.....με ισπανική......και πολλά χάδια...Η γκόμενα τιμάει το 20ευρω και γι'αυτο και εγώ την τιμάω