Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 433 άτομα (43 μέλη και 390 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
χμ...οχι παχιά, οχι. Νταρντανούλα ίσως.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Λοιπόν, σημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στη Διδύμου 18Α...(θα ακολουθήσει και κριτική)..
Επέστρεψε η Αντριάννα μετά από άδεια...κεφάτη, με χαμόγελο και διάθεση στο φουλ... Μπράβο στην κοπέλα, απο τις λίγες που τιμούν τα λεφτά τους...και είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριου...
Τα καλά πρέπει να λέγονται και να ξαναλέγονται... μηπως και ιδρώσει το αυτί κάποιων αγελάδων...

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
τροφωνιου 11 αν έπαιζε, ενα m.i.l.f. με κοντό ανοιχτό ξαθνο μαλλί ονόματι Μελίνα, έχασες.

Όντως, τύπε μου.... Μελίνα..... :rockon: :rockon: :rockon:
Και αν κάτσει και για κουβέντα διαπιστώνεις ότι είναι γαμώ τις περιπτώσεις!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μετά από πολύ καιρό αποχής λόγω οικονομικής & θρησκευτικής νηστείας, έκανα μια μίνι επιδρομή στα "κόκκινα φανάρια".

Κατά τις 20:30 . . . . .

Φωκαίας 24: Μια ξανθιά άκολη που αυτοαποκαλέστηκε ως Μπριζίτ Μπαρντό.
Φωκαίας 25 κάτω: Ένα καστανόξανθο (με ανταύγειες) σκρίνιο με φουλ πρόγραμμα στο 20αρικο.
Φωκαίας 19: Ένα καμπυλόγραμμο με καρέ μαλάκι αμπαλαρισμένη με κορσε/κορμάκι.
Φυλής 71β: Η γνωστή "πουτσοφάγος" Ναταλί. Έχει αδυνατίσει λιγάκι & της πάει.
Φυλής 69 κάτω: Ένα μαυρομάλικο νεαρό καλύγραμμο, αλλά δεν έπιασα κάτι αξιόλογο στον "αέρα".
Φυλής 59 κάτω: Η Σαμπρίνα
Φυλής 59 πάνω: Μάλλον η Σερένα του kaloreos. Η γηραιά βαριεστημένη τσα2 δεν μας ενημέρωσε για το όνομα & βαρέθηκα & εγώ με την σειρά μου να ρωτήσω.

Η Κατάθεση έγινε στο πιπίνι ταύτο.

Περιγραφή: Η μικρά είναι σκέτη λιχουδιά. Μακρύ μαύρο μαλλί, αψεγάδιαστο σωματάκι, υπέροχο μικρό πεταχτό σφιχτό ποπάκι (για πολλές αμαρτίες), στήθος μικρό έως ανύπαρκτο αλά & όχι κάτι σπουδαίο με μικρές ρογίτσες σαν τρούφα, ένα δερματάκι να χαίρεσαι να το χαϊδεύεις. Δεν είναι πολύ όμορφη, ούτε γλυκιά. Έχει λεπτά χείλη.

Η κοπέλα μάλον δούλευε διπλοβάρδια & ήρθε ταλαιπωρημένη. Κατευθείαν προφυλακτικό & μία εκ/βιαστική πίπα. Την σταματάω, την ξαπλώνω & την αρχίζω στα χάδια & φιλάκια παντού. Αν δεν το κάνεις αυτό σε αυτό το αλαβάστρινο πιπίνι, σε ποιά θα το κάνεις? Ανεκτική στα προκαταρτικά, αλλά & στο χρόνο. Έκατσε πάνω από 7 λεπτά. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά σοκαρίστικα με κάτι που είδα ανάμεσα στα μπουτάκια της, τους προσαγωγούς. Κάτι περίεργα σπυράκια προέβαλαν απειλητικά! Αυτό με ψιλο-ξενέρωσε, αλλά λόγο της κάυλας συνέχισα, προσέχοντας όμως να μην έρχομαι σε επαφή με την "περιοχή". Η κοπέλα με τα μάτια ερμητικά κλειστά δεχόταν τις περιποιήσεις μου. Δεν ξέρω αν την πήρε ο ύπνος ή της άρεσε.Απλό σεξ σε 2 στάσεις : ιεραποστολική που άλλαξε γρήγορα σε doggy, προς αποφυγή επαφής με τυχόν πάσχουσα περιοχή, καθώς η νεαρά κουνούσε ωραία & περιστροφικά την λεκάνη της & ήθελα να έχω θέα το υπέροχο αυτό ποπάκι. Ανακάλυψα επίσης ότι η "οπή" της είναι δουλεμένη. Τυχερός ο ex-boyfriend !

Στο τέλος της ανέφερα τα "σπυράκια" όπου δεν μπορούσε να μου εξηγήσει τι είναι. Της είπα ότι μπορεί να είναι ΣΜΝ & να το κοιτάξει, πρώτον για την υγεία της & δευτερον για μας τους υπόλοιπους. Θα δείξει ο χρόνος τι είναι.

Η κοπελιά για 20€ δεν κάνει παπάδες, ήταν & με 3 ώρες ύπνο μόνο (είπε), αλλά για πιπινο-σκίστες αξίζει να μπεί στην συλλογή.
Προσοχή μεγάλη στα περίεργα σπυράκια της ! ! !

Θα σας έχω κουράσει με την μανία μου. Μερικοί θα νομίζεται ότι βλέπω παντού σπυράκια. Όμως, αν έχεις καεί στον χυλό, φυσάς & το γιαούρτη. Με αυτά τα πράγματα ΔΕΝ πάιζουν. Καλύτερα να αφήσεις ένα μουνί αγάμητο, παρά για 5 λεπτά καύλας, να ταλαιπωρήσε μετά για πολύ καιρό. Σχεδόν όλα τα ΣΜΝ αργούν να θεραπευτούν, αλλά & επανεμφανίζονται όταν η άμυνα του οργανισμού πέφτει. Προκαλούν σοβαρά προβλήματα υγείας όταν δεν αντιμετωπιστούν ΆΜΕΣΑ. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες. Είναι ένα παρακινδυνευμένο σπόρ με παίχτες που παίζουν σε ομάδες Υψηλού Κινδύνου. Ας έχουμε τα μάτια μας 14 για να έχουμε ήσυχα & τα 2 κεφάλια μας.

Αυτά 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Όντως, τύπε μου.... Μελίνα..... :rockon: :rockon: :rockon:
Και αν κάτσει και για κουβέντα διαπιστώνεις ότι είναι γαμώ τις περιπτώσεις!

εγώ την είχα βρεί στο σπιτάκι στην Διδύμου, αλλα μάλλον σύντομα θα περάσω και απο την βάση επιχειρήσεων της!!!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
πριν 30 λεπτα η φυλης ολη κλειστη

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21
ναι περγαμου,κων/πολεως,φωκαιας ειχε ενα το22 ανοιχτο,τα παντα ολα κλειστα περασα πριν 15 λεπτα

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
φτουυυυ και εγερνε για εμενα ο δρομος προς τα κατω σημερα.
μα καλα ηθελα να ηξερα τι πραγματικα κερδιζουν με αυτο που κανουν ?

sexotak

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
29
Like
3
Πόντοι
10
Μέ έφερε και εμένα ο δρόμος απο τη Φυλής κατά τις 20:30 απόψε και είπα να κάνω μια βόλτα να δώ τι πάιζει. Όλη η Φυλής κλειστή όπως γράφεται και παραπάνω. Όπως περνούσα με το αμάξι το ένα μόνο φωτάκι που είδα αναμένο ήταν στην Φωκαίας στα ζυγά νούμερα (μάλλον αυτό που έγραψε ο συναγωνιστής παραπάνω). Και στη διδύμου απο όσο μπόρεσα να δώ απο τα αμάξι κλειστά. Μετά είπα να κατέβω προς λιοσίων για να φύγω. και εκεί τα ίδια. Όλα κλειστά και στη Λιοσίων αλλά και στα κάθετα στενά (Εξηκίου, Τροφωνίου κλπ). Αν και δεν είναι το αναλογο μέρος να το γράψω, επιστρέφοντας πέρασα απο Βριλησου. Το 55 ήταν ανοιχτό. Αλλά τα υπόλοιπα αν και δεν είδα καλά δεν ξέρω κατά πόσο δούλευαν. Έχω την εντύπωση οτι οι μεγάλες φωτεινές επιγραφές που βγάζουν μάτι στα ζυγά νούμερα ήταν σβηστές. Χωρίς να είμαι όμως σίγουρος μιας που ότι είδα οδηγόντας χωρίς να σταματήσω να πάω απο κοντά.
Στο ραδιόφονο εκείνη την ώρα άκουσα ειδήσεις. Έλεγε μεγάλη επιδρομή της αστυνομίας στο κέντρο, για σύλληψη παράνομων μεταναστών και παράνομη πορνεία. Μια επιδρομή το μεσημέρι και μία αυτή την ώρα. Πάντως η Φυλής ήταν γεμάτη απο μετανάστες όταν πέρασα, που βολτάριζαν ανενόχλητοι. Περισσότεροι και από όταν τα σπίτια είναι ανοιχτά...

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Τα έχω πάρει άγρια σαν αδειούχος μετά από ωραία μασαμπούκα με φίλους λέγαμε να πάμε στα κορίτσια αλλα πήραμε κάτι καρύδια να με το συμπάθειο...

από τις 5 παρά όλα κλειστά εκτός απο Μονής Προδρόμου ανεμόσκαλα, 59Α-Β, Φωκαίας το προτελευταίο ζυγό, Τροφωνίου 13 κάτω (ή 11)

επίσης Αλκιβιάδου, Ρεμούνδου, και περιξ όλα κλειστά κατα 99% (είδα ένα μόνο κλειστό στα άλλα βαρεθήκαμε...)

στο 59 κάτω μπήκαμε με άλλα 20 άτομα!!!! και η κορασίδα αργούσε χαραχτηριστικά...μόλις ακούσαμε τακούνια και λέμε εεε ερχεται ξαναέφυγε τι διάλο για 2ο προφυλακτικο βγήκε από το δωμάτιο?..... :2funny:

στο Τροφωνίου μια milf κάτω του μετρίου έντονα βαμμένη..αλήθεια ποιά ήταν ?

στα υπόλοιπα βαρεθήκαμε να μπούμε απογοήτευσης....

εντωμεταξύ κάποιο παιδί έγραφε ότι και την προηγούμενη Τετάρτη ηταν κλειστα τελικά έπαιζε όντως επιδρομή των στρούμφ ή παίζει ρόλο και η λαική με την έννοια ότι έρχονται οι τησ δημοτικής αστυνομιας?:headbang:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Μπουρδελότσαρκα στο Μεταξουργείο σήμερα 7/4/2010 περίπου γύρω στις 13.00’

ΙΑΣΩΝΟΣ 43
:tits2:
Μαρία ξανθιά με κοντά μαλλιά, πρόσχαρο/προκλητικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, γεματούλα με υπερ-χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ
;)
Ρωξάνη συμπαθητικό πρόσωπο με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, σχετικά ψηλή με κανονικό σώμα, μέτρια βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ΙΣΟΓΕΙΟ
:)
Μαιρούλα από Φυλής (παλαιότερα), καστανή με ανταύγειες, συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά κοντή, αρκετά αδύνατη με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 27 ΥΠΟΓΕΙΟ
  :sunglasses:
Ναταλία με σπαστά (τεχνητά) γκρίζα μαλλιά μέχρι τους ώμους, συγκρατημένο ύφος προσώπου, μέτρια στο ύψος με κανονικό σώμα

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 30 ΙΣΟΓΕΙΟ
:fuck2:
Αντριάννα (νέα κοπέλα από Ρουμανία), μελαχρινή με μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά κοντή, αρκετά αδύνατη αλλά με ενδιαφέρουσες καμπύλες, μικρά (μάλλον) βυζιά αλλά στητά και αποδεκτό κώ(ο)λο
Στα θετικά της καταχωρώ ότι ήταν φρεσκομπαναρισμένη και αρωματισμένη καθώς και την πολύ καλή της συμπεριφορά
Στα αρνητικά της καταχωρώ την πολύ κρέμα που σε συνδυασμό με τους μονότονους και σπαστικούς αναστεναγμούς με οδήγησε σε ένα αποκαρδιωτικό τέλειωμα

ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΟΡΟΦΟΣ
:zfuck:
Άντζελα καστανόξανθη με ανταύγειες, σχεδόν βουκολικό πρόσωπο, μάλλον μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
Οι υπηρεσίες της Άντζελας με λίγα λόγια είναι :
«ανεξήγητη/παγωμένη» πίπα
θετική συμπεριφορά
ανθεκτική και δεκτική στις εναλλαγές στάσεων
αλλά η τρίχα κάγκελο στο πόδι   

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

ΙΑΣΩΝΟΣ 43
Μαρία ξανθιά με κοντά μαλλιά, πρόσχαρο/προκλητικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, γεματούλα με υπερ-χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 37 ΟΡΟΦΟΣ
;)
Ρωξάνη συμπαθητικό πρόσωπο με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, σχετικά ψηλή με κανονικό σώμα, μέτρια βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ΙΣΟΓΕΙΟ
:)
Μαιρούλα από Φυλής (παλαιότερα), καστανή με ανταύγειες, συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά κοντή, αρκετά αδύνατη με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 27 ΥΠΟΓΕΙΟ
  :sunglasses:
Ναταλία με σπαστά (τεχνητά) γκρίζα μαλλιά μέχρι τους ώμους, συγκρατημένο ύφος προσώπου, μέτρια στο ύψος με κανονικό σώμα

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 30 ΙΣΟΓΕΙΟ
:fuck2:
Αντριάννα (νέα κοπέλα από Ρουμανία), μελαχρινή με μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά κοντή, αρκετά αδύνατη αλλά με ενδιαφέρουσες καμπύλες, μικρά (μάλλον) βυζιά αλλά στητά και αποδεκτό κώ(ο)λο
Στα θετικά της καταχωρώ ότι ήταν φρεσκομπαναρισμένη και αρωματισμένη καθώς και την πολύ καλή της συμπεριφορά
Στα αρνητικά της καταχωρώ την πολύ κρέμα που σε συνδυασμό με τους μονότονους και σπαστικούς αναστεναγμούς με οδήγησε σε ένα αποκαρδιωτικό τέλειωμα

ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΟΡΟΦΟΣ
:zfuck:
Άντζελα καστανόξανθη με ανταύγειες, σχεδόν βουκολικό πρόσωπο, μάλλον μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο
Οι υπηρεσίες της Άντζελας με λίγα λόγια είναι :
«ανεξήγητη/παγωμένη» πίπα
θετική συμπεριφορά
ανθεκτική και δεκτική στις εναλλαγές στάσεων
αλλά η τρίχα κάγκελο στο πόδι   
ειχαμε καιρο να δουμε ανταποκριση χρονια πολλα φιλε...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

ΙΑΣΩΝΟΣ 43

καλά μιλάμε έχω καυλώσει άσχημα με τις κριτικές για την Μαρία.....  :cum: :cum: :cum: :tits: :tits:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ρε παιδια ξερει κανεις ποιο τεμαχιο δουλευει τωρα στη φυλης 69?

panzek

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
μου αρεσε μια συνεντευξη που εβαλε το μπουρδελα κομ απο μια εκδιδομενη
και ενα σημειο συγκεγκριμενα το παραθετω
Τακτικούς πελάτες έχεις;
- Έχω, ναι. Να σου πω την αλήθεια κουράζομαι μ’ αυτούς. Νομίζουν ότι επειδή θα περάσουν με μένα 10-20 φορές ότι είμαι η κοπέλα τους... έχουν και καψούρα πολλές φορές. Είναι πολύ κουραστικό. Για παράδειγμα μια φορά έλειπα στη Ρωσία για μια βδομάδα και όταν γύρισα εδώ στη δουλειά ο άλλος μου λέει «έχω έρθει 3-4 φορές στο μαγαζί και δεν ήσουνα εσύ και έφευγα». Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν είχε κάνει και τίποτα για μια βδομάδα όσο έλειπα. Και έλεγε αλήθεια, το κατάλαβα όταν έχυσε. Φάνηκε.
καλλα και νομιζα οτι ημουν ο μονος που ειχα ψευδαισθυσεις

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μου αρεσε μια συνεντευξη που εβαλε το μπουρδελα κομ απο μια εκδιδομενη
και ενα σημειο συγκεγκριμενα το παραθετωκαλλα και νομιζα οτι ημουν ο μονος που ειχα ψευδαισθυσεις
+1

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom