Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (14 μέλη και 258 επισκέπτες)

residentfuck

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
10
Χρονια πολλα.Σημερα το πρωι στα Χωματιανου 11:κατω η Μονικα,μετριο σωμα,ξανθια με σκυλοφατσα.Θα κολουθησει και κριτικη.Στο απανω η Χριστινα.Νομιζω εχει δουλεψει και στη Φυλης 69 απανω.Κωνσταντινουπολεως 166 στο κατω πολυ κοσμος και ειπα μηπως εχει κατι καλο για δευτερη φορα.Μπα ομως.Κωλαρα,κοντα ποδια,καλο προσωπο με ξανθα μαλια.Στο απανω γεματα δωματια μολις ειχε μπει σε δωματιο και την εκανα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Χρονια πολλα.Σημερα το πρωι στα Χωματιανου 11:κατω η Μονικα,μετριο σωμα,ξανθια με σκυλοφατσα.Θα κολουθησει και κριτικη.Στο απανω η Χριστινα.Νομιζω εχει δουλεψει και στη Φυλης 69 απανω.

καλά έχει φυγει το Χριστινάκι απο το Φ69 πάνω; Περιέργο με φαινεται...

residentfuck

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
10
καλά έχει φυγει το Χριστινάκι απο το Φ69 πάνω; Περιέργο με φαινεται...
Αυτη τη Χριστινα τη εχω ξαναδει στο Φυλης 69 πανω.Περιεργο μου φανηκε κι εμενα οταν την ειδα.κανω λαθος?καποιος πιο εμπειρος ας πει.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε δημητρη τυχερος ησουν γιατι αυριο φευγει για τη
πατριδα της για 25 μερες...

Επισκέπτης
Δευτέρα του Πάσχα.Μεσημεριανή εξόρμηση στα γνωστά μέρη:

Φυλής 200-Δώρα είπε η υπηρεσία.Προφανώς από Φ134υπ-ισ. και Φ200 παλαιότερα.
Φυλής 134ισ-Νικολέτα από Φ59άνω-Μ.Προδρόμου υπόγειο.Μελαγχροινό πιπίνι.Μόνο τα βασικά.
Πιπίνου 65-Μαρία λεπτή μεσήλικη σταθερά.

Φυλής 136-Μαριάννα σταθερά.Η βυζαρού από Φ109 κάτω-Φ80.Αναδουλειές-νέκρα όλοι όπου φύγει-φύγει και η Μαρίανα να τραβολογάει υποψήφιο πελάτη για να μην φύγει.
Έτσι είναι!.ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.Τις καλές,τις ψάχνουν να τις βρούνε!.Δεν παρακαλάνε!
Γι'αυτόν που ρώτησε αν αξίζει τίποτα...έχει κριτικές στο Φ80 και στο Πιπίνου 65.

Φυλής 134 1ος-Αδίαφορη μελαχροινή παχουλή,ρεπατζού φαινόταν.Τα βασικά.
Φυλής 109 κάτω-Αλίνα από Φωκαίας 24.Αναδουλειές και αυτή η Ρουμάνα.

Φυλής 71 άνω-Μπάρμπορα με ανανεωμένο φαίνεσθαι!!! :2funny:Μαύρο κοντό μαλλί με τεντωμένες δεσμίδες τριχών σαν καρφιά,μαύρο ρούχο και μαστίγιο η καμουτσίκι,τι σκατά ήταν! :s&m_2:.Βγαίνει από το δωμάτιο με το καμουτσίκι-μαστίγιο ανά χείρας και κάνει παρατήρηση σε κάποιον που στεκόταν στο κούφωμα του σαλονιού:
"Γιατί στέκεσαι εκεί; Μπες μέσα"
Αμέσως υπάκουσε ο άνθρωπος με φανερή την ταραχή στο πρόσωπό του!
Μας ευχήθηκε σοβαροφανώς "Χρόνια Πολλά" και ρώτησε "ποιος θα περάσει" κτυπώντας το καμουτσίκι-μαστίγιο στην άλλη της παλάμη!.
Καμιά δεκαπενταριά νοματαίοι φύγαμε....ένας μπήκε!.Τα ήθελε ο κώλος του! :s&m_1:

Φυλής 84 1ος-Αλίνα.Μελαχροινό πλατσουρίζον ισχνό παπάκι σταθερά.
Φυλής 84 2ος-Νέλυ.Καστανή λεπτή κοπέλα, τον τελευταίο καιρό εκεί.Πριν έδινε κώλο στα 20.Τώρα   η υπηρεσία ανακοίνωσε "20 το απλό και 25 ο κώλος".Πουτάνα Ζωή! Ακρίβεια  παντού! :2funny: αυξήθηκε και ο ΦΠΑ...
Φυλής 80-Χριστίνα η γνωστή ρεπατζού.Σκούρα νταρντάνα με σαρκώδη χείλη και ολίγον τι ευρεία περιφέρεια καλυπτόμενη.
Φυλής 59κάτω-Σακίρα η γνωστή
Φυλής 59 άνω-ΚΛΕΙΣΤΌ
Φυλής 65 κάτω-Ντέλια πρέπει να λέγεται.Από Φώκαιας 25άνω και Φ86κάτω παλαιότερα.Η υπηρεσία δεν είπε όνομα.Καστανή λεπτή αδιάφορη με "κωλαράκι στα 20 ευρώ" είπε.
Φώκαιας 19-καστανόξανθη αδιάφορη νταρντάνα.Μάλλον η τέως διοπτροφόρα.
Φώκαιας 25 κάτω-Η γνωστή σκουρόχρωμη με ακάποτο στα 20 ευρώ.

Ααα...Φυλής 71 κάτω-It's a Long Way to Tipperary! :referee:
                                    It's a Long Way to Go...! :referee:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σας λεω ρε οσοι προλαβετε να τις φατε τωρα γιατι η μπαρμπαρα φευγει
σημερα-αυριο,τουλαχιστον ετσι μου'πε προχτες,αλλα μηπως και καταλαβαινεις
τι λεει...εμενα ρε δεν ειχε το μαστιγιο γαμωτο,μονο σφαλιαρες εδινε...
jocker...αυτη η νελυ στο φ84 λεει τιποτα εμφανισιακα,αν θες μου λες...ευχαριστω...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.252
Πόντοι
7.885
Ρε τύπε Δημήτρηςςς,αυτός που γράφει ο jockerx ότι μπήκε στην Μπάρμπορα,όταν την κοπανήσανε ο ίδιος και άλλοι 10 νωματαίοι,εσύ τελικά ήσουν :idiot: :think:.Καλά έχω πεθανεί στα γέλια  :2funny: :2funny: με αυτό τον συνειρμό.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
είδατε, φύγατε όλοι ομαδικά και το κορίτσι στεναχωρήθηκε και σταματάει.

Επισκέπτης
jocker...αυτη η νελυ στο φ84 λεει τιποτα εμφανισιακα,αν θες μου λες...ευχαριστω...
Καστανή σκουρόχρωμη λεπτή κοπέλα,όχι άσχημη αλλά τίποτα το ξεχωριστό.
Η προβολή του οπισθίου συστήματος στα τέσσερα είναι ενδιαφέρουσα.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
καλησπερα. ρε παιδια το φυλης 95 δουλευει? αυτο που εχει 3 μπουρδελα σε ενα λεω που παιρνεις και παρτουζες τις γκομενες? εχει παει κανεις τωρα τελευταια ? εχω περασει 3 φορες κατα τις 10 το βραδυ και ολο κλειστο ειναι.ξερει κανεις τιποτα?

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
καλησπερα. ρε παιδια το φυλης 95 δουλευει? αυτο που εχει 3 μπουρδελα σε ενα λεω που παιρνεις και παρτουζες τις γκομενες? εχει παει κανεις τωρα τελευταια ? εχω περασει 3 φορες κατα τις 10 το βραδυ και ολο κλειστο ειναι.ξερει κανεις τιποτα?

Είναι εδώ και καιρό κλειστό
μόνιμα εννοώ...
νομίζω έχει κλείσει τελείως από ότι έχουν γράψει και τα παιδιά εδώ μέσα...

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Είναι εδώ και καιρό κλειστό
μόνιμα εννοώ...
νομίζω έχει κλείσει τελείως από ότι έχουν γράψει και τα παιδιά εδώ μέσα...

ξερεις μηπως κανενα αλλο που να παρτουζωνονται οι γκομενες; 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
χτες στη βραδινή βάρδια, Περγάμου 1 άνω όροφος έπαιζε παιδιά ένα νεαρό μοντέλο με piercing στα χείλια. Απίστευτα όμορφη. Είχε αρκετό κόσμο και δεν μπορούσα να περιμένω. Έχει κανείς άποψη;

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Αυτά τα 2 σπιτάκια στην Φιλλιπίδου τι στον πούτσο άνοιξαν αφού δεν κράτησαν μία?

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
ξερεις μηπως κανενα αλλο που να παρτουζωνονται οι γκομενες; 

Νομίζω στο Μόνής Προδρόμου το γωνιακό με Φυλής αυτό με την ''ανεμόσκαλα'' παίζει πότε-πότε duo stutzes μπορείς να δοκιμάσεις αρκεί να είσαι λοκατζής να ανέβεις την σκάλα (πλάκα κάνω) και να αντέξεις το μάλλον βρώμικο δωμάτιο (δεν κάνω πλάκα) :2funny:

επίσης στην Φωκαίας να δοκιμάσεις μου έχει τύχει στο προ-τελευταίο δεξιά όπως κατεβαίνεις προς Αχαρνων (ζυγό νούμερο)αλλά κ στα αριστερά (μονό νούμερο) σε κάποιο δεν θυμάμαι σε πιο συγκεκριμένα πάει καιρός

υ.γ. επίσης μπορεί κάποιος να μου πεί τι βάρδιες παίζει Βραζιλιάνικο άτι στο μαγαζί στην Μαγνησίας 3 φορές έχω πάει αλλά σε διαφορετικές μέρες και ώρες και μου έχει τύχει αλβανίδα αδιάφορη και μια Μιλφ λευκή...γαμώτο!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Σήμερα το πρωί στην Φυλής με μεγάλη κίνηση από αλλοδαπούς :

Φωκαίας 17 πάνω η μετριότης Λάουρα
Φωκαίας 19 μία μελαχρινή μιλφίτσα που βγήκε ξεβράκωτη από το δωμάτιο
Φωκαίας 25 κάτω νεαρό ξανθοκάστανο με ακάποτα κλπ.
Φυλής 65 κάτι κάτω του μετρίου δεν θυμάμαι αλλά είχε κουλούρι
Φυλής 67 Λούνα
Φυλής 69 Α Χριστίνα σε ff παροχές δλδ πλήρες το πρόγραμμα αλλά σε fast forwored και ημιακάποτο (τις 5-6 πρώτες τζούρες)
Φυλής 71 Α (Μπαρμαρομάγαζο) κλειστό
Φυλής 71 Β ένα μελαχρινό ψηλό καθαρόαιμο (μάλλον Ρωσίς) εμφανισιακως το top of the day
Φυλής 86 Β η καστανούλα με το ωραίο κορμί και στήθος (2+)
Φυλής 84 Α ελαφρομιλφάκι με κααστανό ίσιο μαλλί και (2-) στήθος
Φυλής 92 ακάποτο αλλα δεν θυμάμαι ποιά το έδινε

4-5 χρόνια πριν το extreme sport του ακάποτου παιζόταν από Ζάνα και παρέα της στην Αλκαμενους, τον τελευταίο χρόνο απλώθηκε στον δρόμο με τα μιλφ δλδ την Διδύμου και τώρα πιά μέτρησα 2/4 ακάποτα στην Φωκαιας και 2/7 στην Φυλής από εμφανισημα κοριτσάκια. Ετσι όπως πάμε θα γίνει στάνταρ σε 2-3 μήνες.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
χθεσινη μεταμεσονυχτια τσαρκα
χωματιανου 11 πανω νταρντανοειδες μελαμψο
χωματιανου 11 κατω κοντοπουτανο μελαχρινο αδυνατο
τροφωνιου 11 κατω μπαζο
τροφωνιου ιι ανω μπαζο
τροφωνιου 13 κατω μπαζο
τροφωνιου 13 ανω αυτο δεν το λες μπαζο ανατριχιλα το λες παναγια μου
βεργας 6α μπαζο
βεργας 6β μαυρα χαλια
κωνσταντινουπολεως206 ωραιος χωρος με ψιλοκαλο μωρακι οχι του γουστου μου ελενα νομιζω
λιοσιων και ξανθιππης οτι ωραιοτερο ειχα δει χθες ξανθο νεαρο ετοιμος να μπω μεχρι που με απετρεψε συναγωνιστης και λιγο η ξινοφατσα της κοπελιας
μαυρη νυχτα η χθεσινη και χωρις φεγγαρι
μα ειχα το καυλι μου φωτεινο σαν να τανε λυχναρι
περασμα και απο σολωνος 5 τανες κανανε πιατσα η 2 λεγανε
στα υποψιν για αλλη φορα
εντελει το στουντιακη ειναι σιγουρη λυση ξερεις τι θα βρεις διχως εκπληξεις και ταλαιπωρεια
ονοματα δεν συγκρατησα σορρυ αλλα με αυτα που ειδα χθες ξεχασα και το ονομα μου

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
τροφωνιου 11 αν έπαιζε, ενα m.i.l.f. με κοντό ανοιχτό ξαθνο μαλλί ονόματι Μελίνα, έχασες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom