farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Αυτή που λες ήταν καλή??
Καλή κοπέλα ;)
αλλά από υπηρεσίες, σαν να είχαμε σχέση με προοπτική τον γάμο
Αυτή που λες ήταν καλή??
Καλή κοπέλα ;)
αλλά από υπηρεσίες, σαν να είχαμε σχέση με προοπτική τον γάμο
Γίνε πιο σαφέστερος
και κατα τις 1-2 το βραδυ ισως ειμουν ο μονος λευκος σε ολη την αχαρνων μαυροι παντου να πηγαινουν περα δωθε. ουτε καν αλβανο δεν ειδαΜέ έφερε και εμένα ο δρόμος απο τη Φυλής κατά τις 20:30 απόψε και είπα να κάνω μια βόλτα να δώ τι πάιζει. Όλη η Φυλής κλειστή όπως γράφεται και παραπάνω. Όπως περνούσα με το αμάξι το ένα μόνο φωτάκι που είδα αναμένο ήταν στην Φωκαίας στα ζυγά νούμερα (μάλλον αυτό που έγραψε ο συναγωνιστής παραπάνω). Και στη διδύμου απο όσο μπόρεσα να δώ απο τα αμάξι κλειστά. Μετά είπα να κατέβω προς λιοσίων για να φύγω. και εκεί τα ίδια. Όλα κλειστά και στη Λιοσίων αλλά και στα κάθετα στενά (Εξηκίου, Τροφωνίου κλπ). Αν και δεν είναι το αναλογο μέρος να το γράψω, επιστρέφοντας πέρασα απο Βριλησου. Το 55 ήταν ανοιχτό. Αλλά τα υπόλοιπα αν και δεν είδα καλά δεν ξέρω κατά πόσο δούλευαν. Έχω την εντύπωση οτι οι μεγάλες φωτεινές επιγραφές που βγάζουν μάτι στα ζυγά νούμερα ήταν σβηστές. Χωρίς να είμαι όμως σίγουρος μιας που ότι είδα οδηγόντας χωρίς να σταματήσω να πάω απο κοντά.
Στο ραδιόφονο εκείνη την ώρα άκουσα ειδήσεις. Έλεγε μεγάλη επιδρομή της αστυνομίας στο κέντρο, για σύλληψη παράνομων μεταναστών και παράνομη πορνεία. Μια επιδρομή το μεσημέρι και μία αυτή την ώρα. Πάντως η Φυλής ήταν γεμάτη απο μετανάστες όταν πέρασα, που βολτάριζαν ανενόχλητοι. Περισσότεροι και από όταν τα σπίτια είναι ανοιχτά...
και κατα τις 1-2 το βραδυ ισως ειμουν ο μονος λευκος σε ολη την αχαρνων μαυροι παντου να πηγαινουν περα δωθε. ουτε καν αλβανο δεν ειδα
λες ναχουν απεργεια?και κατα τις 1-2 το βραδυ ισως ειμουν ο μονος λευκος σε ολη την αχαρνων μαυροι παντου να πηγαινουν περα δωθε. ουτε καν αλβανο δεν ειδα
να συμπληρωσω...και πολλες μαυρουλες και ασιατισες αν και αργα.και κατα τις 1-2 το βραδυ ισως ειμουν ο μονος λευκος σε ολη την αχαρνων μαυροι παντου να πηγαινουν περα δωθε. ουτε καν αλβανο δεν ειδα
μιστερ φαρκελι ...
μιστερ φαρκελι αν στη νιγηρια οι γκομενες εχουν μακρυα μαλλια,ερχεσαι να μεταναστευσουμε προς τα εκει παρεα?
εκει πυροβολανε θα σας φανε λαχανο οι αραπαδες πολενιστες!!!!Το παρακάμπτω γιατί (μάλλον) το άκουσες απο αλλού ;)
Το θεωρώ τιμή μου να με προσκαλείς να μεταναστεύσουμε μαζί!!! ;)
o mister farkeli....θα ερθει ταυλανδη που οι περισσοτερες κοπελες εχουν μαλια μεχρι την μεση....εσεις κυριε νικο να στειλετε προταση για μεταναστευση στον φιλο μου τον γκανγκ 13.
στρατηγε καλημερα γερμανικο φυλαμε σημερα?χε!χε!Δεν γνωρίζω τόσα πολλά για να σου δώσω μια ικανοποιητική απάντηση...
Όμως γνωρίζω αρκετά για να σε βεβαιώσω ότι δεν αξίζεις να χάνεις ενέργεια και ζωή (και να συγκατοικείς) με διάφορους καμμένους ;)
φιλικά ;)
αν σου συνεβηκε αυτο τοτε πρεπει να ηαταν ωραιο,αλλα πως πηγε στη συνεχεια?Κι ομως... Δεν ειναι ολες ετσι, υπαρχουν καποιες που πραγματικα το εκτιμανε. Τοσα χρονια εχω μαθει να ξεχωριζω τις καθαρα επαγγελματιες απο αυτες που μου δειχνουν ειλικρινη συμπαθεια. Εχω τυχει ακομα και κοπελες που μου εχουν ζητησει μονες τους να βγουμε. Ισως τελικα κι εσυ να μην εχεις ψευδαισθησεις!
Αν και είμαστε οφ-τοπικ, για τις πιο πολλές δεν είναι καθόλου λούκι.αν σου συνεβηκε αυτο τοτε πρεπει να ηαταν ωραιο,αλλα πως πηγε στη συνεχεια?
Γιατι πολλες φορες μου δινουν την εντυπωση οτι δεν θελουν να βγουν απο το λουκι που βρισκονται.