Επιλογή η Ναταλί από Διδύμου 18 υπόγειο σήμερα το πρωί.Δούλευε Διδύμου 18 ισόγειο ελλείψει Αντριάννας.Μέτρια μεσήλικη με παχάκια στην κοιλιά επιμελώς καλυπτόμενα με "κομπινεζόν".Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στα 20 ευρώ.Πρωκτικό στα 25 ευρώ.
Η τσατσά ευγενική και εξυπηρετική.Το δωμάτιο σχετικά καθαρό και τα σεντόνια επίσης αναλόγως την ώρα (πρωϊνή βάρδια).
Η Ναταλί μπαίνει στο δωμάτιο μ΄έναν αέρα φούριας,ρωτάει το όνομά μου εν είδει ανακρίτριας,συγχρόνως σκίζει την συσκευασία της καπότας,την βγάζει και την αφήνει χύμα στο τραπέζακι:ΠΡΩΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.
Της κάνω παρατήρηση,βγάζω μία δική μου καπότα (φυσικά συσκευασμένη) και της λέω οτι θα βάλουμε την δική μου ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
Κράτησε καβάντζα την χύμα δική της καπότα για τον επόμενο πελάτη!.
Πήγε να αρχίσει προκαταρκτικά όπως μπήκε φορώντας το μαύρο "κομπινεζόν".Της είπα να το βγάλει.Υπάκουσε ψυχρά και μου απάντησε δυσανασχετώντας:
"Μ'αυτά τα ρούχα δουλεύω πάντα.Αν ήταν να τά΄βγαζα σε κάθε πελάτη,βγάλε-βάλε κάθε πέντε λεπτά,καλύτερα να καθόμουν σπίτι μου!!!".ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.
ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΣΧΟΛΙΟ:Και δεν καθόσουνα κορίτσι μου...ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ!
Σ'αυτό το σημείο πάντα ντύνομαι,παίρνω τα λεφτά μου και φεύγω!
Είχα την ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ όμως να δοκιμάσω την παινεμένη Ναταλί!.
Αρχίζει βιαστικά αλλά ερεθιστικά φιλάκια και γλυψιματάκια στο στήθος,στην κοιλιά και αμέσως κατεβαίνει στην γενετήσια περιοχή.Καλό αρχιδογλύψιμο.Το στοματικό περιοριζόταν στο πουτσοκέφαλο.Όταν της ζήτησα να το βελτιώσει αρνήθηκε.Φαινόταν οτι ήθελε να κάνει αποκλειστικά τα δικά της.Μια από τα ίδια για να τελειώνει.Στο ρούφηγμα των αρχιδιών έβαζε τα νύχια της στ'αρχίδια και με πόναγε.Της είπα να μην βάζει τα νύχια,τίποτα αυτή,τον χαβά της...Αγγίγματα στα μαλλιά δεν ήθελε,αντιδρούσε με ένα αυστηρό βλέμμα,τίναγμα και επιφώνημα.
Έβαλε την καπότα σωστά με το στόμα (από τις λίγες ιερόδουλες που την φοράνε σωστά) και φυσικά την έστησα στα τέσσερα.Για ευνόητους λόγους.Καθώς έπαιρνε θέση μάχης,φάνηκαν τα πατσοκοίλια της...:
ΤΡΙΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΣΩΡΕΥΜΕΝΟ λόγω και των προηγουμένων!
Στήνεται στα τέσσερα κατά τον γνωστό άσχημο τρόπο που δεν βλέπεις τίποτα.Αρχίζω τις παλινδρομίσεις (στο μουνί πάντα) και κάποια στιγμή της πιάνω τα κωλομέρια.Φώναξε πάλι και τινάχθηκε λες και την έπνιγε το δίκιο την σπασαρχίδω!!!:ΤΕΤΑΡΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.
Προσπάθησα και το κατάφερα να αυτοσυγκεντρωθώ και να συνεχίσω.Ώσπου λίαν συντόμως ένοιωσα πάλι πόνο στα αρχίδια από τα νύχια της.Κοιτάω κάτω προς το επίμαχο σημείο και βλέπω οτι είχε βάλει τα δάκτυλά της περιμετρικά του πούτσου ως προέκταση του μουνιού για να μην εισχωρεί κανονικά ο πούτσος στο μουνί.Και μοιραία τα νύχια της ακουμπούσαν στ'αρχίδια μου:ΠΕΜΠΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.
Την σταματάω και την βάζω να μου κάνει πίπα για να τελειώνω.Κάνει μια βιαστική διαδικαστική ψευτο-αερόπιπα με τάχιστες σπαστικές χειρομαλάξεις ενώ συγχρόνως με τα νύχια της ταλαιπωρεί πάλι τ'αρχίδια μου.Γιατί για να ρουφήξει αρχίδια πρέπει πρώτα να τα τραβήξει προς τα έξω με τα δάκτυλα.Διαφορετικά δεν ρούφαγε αρχίδια:ΕΚΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.
Την σταματάω πάλι και μετά από μερικές χειρομαλάξεις αδειάζω στα χείλη και στο στέρνο της όπου κατεύθυνε τον πούτσο για να μην χύσω στο στόμα της.
ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ.
Συμπέρασμα:Η περιέργεια βλάπτει.