Σήμερα το πρωί:
Αλκιβιάδου 16Γ-Ντιάνα,όμορφη ξανθιά ανοικτομάτα με καλό βυζί και λίγο πλαδαρό κώλο.Καλές αναλογίες σώματος.Κάνει μόνο τα βασικά και 69 στα 20 ευρώ.Λιθουανή κατά δήλωση.Δεν ήταν η χθεσινή πρωινή αδύνατη Ρουμάνα Κατερίνα η οποία εμφανίζεται σαν κομήτης.
Η τσατσά δήλωσε "άφαντη" για την Κατερίνα.
Αλκιβιάδου 16Α-Νταϊάνα σταθερά.MILF με ακάποτο δοκιμασθείσα παρά του κυρίου Πυραύλου και εμού.
Κνίδου 18-Πολύ κοντή μελαμψή εργαζόμενη από τσίρκο.
Προύσσης 22-Μπέτυ νομίζω είπε,ξανθιά αδιάφορη γεματούλα ειδικά στην περιφέρεια.
Τροφωνίου 11 πάνω-Αγάπη milf, σταθερά, καταβάλλουσα αποτελεσματικές προσπάθειες βελτιώσης της εμφάνισής της.Η δίαιτα έχει αποτέλεσμα αλλά πρέπει να συνεχιστεί επίπονα.Συνέχισε Αγάπη, "αγαθά κόποις κτώνται".
Τροφωνίου 13 κάτω-Μαρίνα milf, σταθερά
Τροφωνίου 13 πάνω-Μπέτυ milf, σταθερά.
Διδύμου 20-Ιβάννα η ξινή ξεπεταζού:"Μωρό μου μην ξεχνάς οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά" στα 6 λεπτά παραμονής στο δωμάτιο!!!.Έχει απίστευτη αίσθηση του χρόνου!.
Διδύμου 18 υπόγειο-Άννα,ξανθιά μέτριας εμφάνισης,όχι χοντρή με ακάποτο.
Διδύμου 8 κάτω-Λίλιαν η επιστροφή.Ξανθιά όμορφη εύσωμη γυναίκα,Ρωσίδα και μέτρια κατά τα γραφόμενα.
Διδύμου 8 πάνω-Μαρία με τα κοτσιδάκια σταθερά.
Φυλής 59 πάνω-Νάντια.Νέα άφιξη κατά την υπηρεσία.Δεν την έχω ξαναδεί.Μελαγχροινή λεπτή πιπινοειδής με χαριτωμένο προσωπάκι.Κάνει ακάποτο.Δεν καταλαβαίνει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά.
Φυλής 86 πάνω-Μελαγχροινή αδιάφορη.
Φυλής 67-Σαμπρίνα από Φυλής 59 κάτω.Δηλώνει πλέον και ακάποτο.Σφίξαν οι κώλοι...σφίγγουν και οι στοματικές κοιλότητες περί του πέους.
Φυλής 134 ισόγειο-Άννα η ξανθιά είπε η κυρία της υπηρεσίας και έφυγα.Προφανώς η Μολδαβέζα "Ρωσίδα".
Πιπίνου 65-Άντζυ πρέπει να είπε.Μελαγχροινή αδιάφορη.
Χωματιανού 11 κάτω-Μελαμψή βραζιλίζουσα απάτη διαλαλώντας στο σαλόνι οτι κάνει το ένα,κάνει το άλλο,γλύφει αρχίδια,είναι πολύ καλή και "θα περάσουμε ωραία".Ακολουθεί κριτική.
H Νταιανα καλη συμφωνω αν και δεν μιλαει καθολου αγγλικα η φυσικα ελληνικα και τα βουλγαρικα μου λιγο χαλια.
Μια παρατηρηση μονο Η Ιβανα δεν ξερω τη σου εχει κανει αλλα εμενα παντα με εχει στα 10 λεπτα χωρις ποτε το σχολειο οπως στα εχει πει εσενα. Δεν αμφιβαλω αλλα εγω θα ελεγα να τη δοκιμασεις ξανα και πες μου!!! Μαρια απο διδυμου 8 θα ηθελα να δοκιμασω λες καλη εεε? Ευχαριστω οι κριτικες σου φαινονται λεπτομερεις!!!