nionios102
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απογευμα ητανπρωι ή απογευμα την πετυχες
Απογευμα ητανπρωι ή απογευμα την πετυχες
Είμαι τόσο τυχερός ή μήπως πρέπει να προσέχουμε λίγο παραπάνω τι αφήνουμε φάτσα φόρα μέσα στο αμάξι;
Απογευμα ηταν
Μην τρελενεσε για ενα ΜΠΑΖΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ...!!!!Βοηθήστε, τύποι!
Ψάχνω απεγνωσμένα τη Σοφία. Τρελό μπάζο γκιλφ, αδύνατο, μελαχρινό με κάπως σπαστά μαλλιά, δούλευε το απόγευμα του Σαββάτου στο Προύσσης 22. Απλώς αντικαθιστούσε τη Ναταλί εκεί. Δεν την ξαναβρήκα. Μου είπε η τσατσά ότι κανονικά δουλεύει στη Βέργας. Πήγα και δεν τη βρήκα. Μήπως την έχει δει κανείς;
Μη μου μείνει απωθημένο!
Ευχαριστώ!
Eχει και αλλα εκει γυρω τα οποια προσφερουν παρτουζα.καλησπερα,το...μαγαζι φυλης 95 εκλεισε??οχι τιποτα αλλο αλλα οταν πηγα 31/12 ειχε μονο απο μια κοπελα..και θελω μια παρτουζιτσα
επειδη δεν μας εχουν πρηστει ακομη τα παπαρια,ποσταρισε & στο Υ.Γ αυτοι που μπορει να την ξερουν & μπορουν να σε βοηθησουν,διαβαζουν ολα τα σχετικα θρεντς..γεια σας συναγωνιστες
ψαχνω μια καζακστανη ονοματι ζανετ (ασιατικα χαρακτιριστικα)ενα καιρο (το δεκεβρη του 2009)δουλευε στη ιασωνος,μεταξουργειο,και σε στουντιο παλια στη περιοχη βοτανικου αλλα τωρα δεν την βρισκω,οποιος την εχει δει σας παρακαλω ας δωσει καποιες πληροφοριες
η ας μου στειλει pm
επειδη δεν μας εχουν πρηστει ακομη τα παπαρια,ποσταρισε & στο Υ.Γ αυτοι που μπορει να την ξερουν & μπορουν να σε βοηθησουν,διαβαζουν ολα τα σχετικα θρεντς..
δεν χρειαζεται να ποσταρεις την ιδια μαλακια παντου..
χρονια πολλα & καλα..Καλή χρονιά Πλέζουρα !!!
σου εύχομαι ότι καλύτερο ... ;)
Ωραιος ο ΠαιχτηςΑναφέρω ότι:
Η Βασίλισσα Κλεοπάτρα,
Η Πριγκίπισσα της Φυλής: Βανέσα, γύρισε και βασιλεύει στο γνωστό της χώρο της Φυλής 59 κάτω.
Την πέτυχα σε πρωινή βάρδια.