karaflas1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποια ειναι ι κοπελα στιν photo?
Φυλης 71, εκει που ειναι η τσατσα η Ευα εχει ερθει ενα μελαχροινο που δινει κωλο,το 'χει παρει κανεις; Περασα προχτες και μου ειπε η Ευα οτι λειπει και θα γυρισει τον αλλο μηνα
Φυλης 71, εκει που ειναι η τσατσα η Ευα εχει ερθει ενα μελαχροινο που δινει κωλο,το 'χει παρει κανεις; Περασα προχτες και μου ειπε η Ευα οτι λειπει και θα γυρισει τον αλλο μηνα
Λαουρα..μετριοτατη μαυρομαλλα με την Ευα να λεει οτι επειδη ειναι φρεσκια στην δουλεια την εκμεταλλευονται οι πελατες και την κρατανε μεσα πανω απο 10 λεπτα ενω δεν θα πρεπε!!
Αν πας σε ωρα αιχμης ολες σε ξεπετανε στην φυλης παντως...Θα μαθει και η Λαουρα και στο 6λεπτο θα εξαφανιζεται !!
Στανταρ!!Θα μαθει και η Λαουρα και στο 6λεπτο θα εξαφανιζεται !!
Αρχηγέ ωραία τα λες, και εγώ σχεδόν μια από τα ίδια σήμερα... σχεδόν είπα…Πριν απο λιγο..
Φυλης 54 ισογειο
Αθηνα..ξανθια ψηλη αδυνατη Ελληνιδα οπου και κατεθεσα!Μετριοτατη μεσα δεν συστεινεται
Φυλής 67
Ξανθια ευτραφης κορασιδα με κωλο και ακαποτο μπουκιτσι στο 20αρικο
Φυλης 71 ισογειο
Λαουρα..μετριοτατη μαυρομαλλα με την Ευα να λεει οτι επειδη ειναι φρεσκια στην δουλεια την εκμεταλλευονται οι πελατες και την κρατανε μεσα πανω απο 10 λεπτα ενω δεν θα πρεπε!!
Που το βρίσκουμε το μωρο αυτό??
... Αντ αυτής η μουνάρα υπερμιλφάρα Λιθουανή Ευα (πρώην Φυλής 92-υπόγα) η οποια δινει και κουλούρι, αλλά θελει ειδικό χειρισμό γιατι εχει την τάση της ξεπέτας...πάντως ειναι μουνάρα μιλφ, ισως το καλύτερο μιλφ (εμφανισιακα) σε στουντιο-μπουρδελα....
ιουλιανου 71 υπόγειο, η Λινα , μια λιγο παχουλουλα, τζαζεμένη μιλφ Ρωσιδα με κόμμωση 70΄s και γυαλια μυωπιας...
Μπηκα λόγω των γυαλιων της και λόγω του οτι έχει περιεργο μουτράκι. για μια δοκιμη καλή ηταν αλλά δεν νομίζω να ξανατιμωρήσω τον εαυατο μου με δαυτην, θα ακολουθησει κριτικη..
αλλά δεν νομίζω να ξανατιμωρήσω τον εαυατο μου με δαυτην,
Συν 1000 στο οτι το κοριτσι ηταν ευγενεστατο και δεν βιαζοταν!Γενικα ειχε πολυ καλο pr!Βοηθαει πολυ και το οτι ειναι Ελληνιδα και στη πιατσα απο τα 17της συμφωνα με αυτα που μου ειπε! Απο σερβις ομως δεν θα ξανατιμουσαΦυλής 54 ισόγειο εντόπισα την Αθηνά. Λόγω ωραίου σώματος (λεπτή ξανθιά ψηλή, με ωραίο χτένισμα) και ευγένειας πέρασα για ένα δεύτερο γύρο και δεν το μετάνιωσα. Αξιοπρεπής κοπέλα για το χώρο (είναι και Κυψελιώτισα) και άνετη από πλευράς χρόνου, κάνει και πολύ ωραίο καβαλίκεμα και κατέχει καλά την κίνηση μπρος-πίσω...
Την Λούνα δεν την έχω δει ακόμα, αυτή που έχει φέρει η Έυα τωρα όμως στην απογευματινή βάρδια είναι μωράκι τρελό περιμένω να δω κριτικές λογικά θαναι κομοδίνο πάντως...
ευγε παιχτη..
για μολογατε ποιος εκανε την ζημια..
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..