Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (10 μέλη και 69 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Ανακοίνωση!
Ο συναγωνιστής ο οποίος πήρε την λάμπα της Μπάρμπορα για να την αλλάξει ας τηρήσει την υπόσχεση του σύντομα. Ο φωτισμός του δωματίου είναι ανύπαρκτος. Ευχαριστώ!

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Ρε παιδια πετυχε κανεις τη Μονικα με τα αστερακια αυτες τις μερες?

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
πριν απο λίγο
Φυλής  134 - υπογειο - Ρενατα
Φυλής  134 - ισογειο - Σοφια, μετρια φατσα, καλο σωματακι

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Τροφωνίου 11, κάτω:
Νεαρό μπιμπελό και συμπαθέστατη τσατσά. "Γιατί δεν περνάς; Νέο παιδί είσαι, στην ηλικία σου είναι η κοπέλα" λέει η τσατσά.
Και πήρε την απάντηση που έπρεπε: "Α, ναι, πανέμορφη η κοπέλα. Αλλά προτιμώ κάποια στην ηλικία σας".  :grin:

:dancing: :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny:

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Ρε παιδια πετυχε κανεις τη Μονικα με τα αστερακια αυτες τις μερες?
τοσες μπουρδελοτσαρκες ρε αλανια δεν την ειδε κανεις?
δουλευει πρωι συνηθως και δε μπορω να παω λογο δουλειας..
σε οποιον απαντηση δωρο ενα κινητο απο το καλυτερο cg της Αθηνας  :grin:

monika my love  :bigdick:

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
τοσες μπουρδελοτσαρκες ρε αλανια δεν την ειδε κανεις?
δουλευει πρωι συνηθως και δε μπορω να παω λογο δουλειας..
σε οποιον απαντηση δωρο ενα κινητο απο το καλυτερο cg της Αθηνας  :grin:

monika my love  :bigdick:
Το ιδιο προβλημα εχω με την Τζινα απο Καλυμνου.Την εχει πετυχη κανεις δουλευη παντα πρωι.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ευγε παιχτη..

για μολογατε ποιος εκανε την ζημια..
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Τι γινεται γαμω το μπελα μου ολοι με μαχαιρια κυκλοφορουν ;;;;;;;; ...... καλα κανω και οταν παω ξημερωματα σε σπιτια αν δεν βρω να παρκαρω απ'εξω φευγω

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
πριν απο λίγο
Φυλής  134 - υπογειο - Ρενατα
Φυλής  134 - ισογειο - Σοφια, μετρια φατσα, καλο σωματακι
Eπισης..
Αγαθουπολεως 54
Αλεξια το μελαχρινο καυλομουνο το οποιο βγηκε αρκετα ξεψαρωμενο στο σαλονι σε σχεση με την πρωτη φορα που την ειχα δει!Για την Βανεσσα η τσατσα μου ειπε οτι ηθελε να αλλαξει περιβαλλον αλλα δεν ηξερε κατι παραπανω!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Που πηγε η Principessa !!!

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει  και άλλη  ΑΛΕΞΙΑ στο  69  κάτω νταρντάνα  τριάρι  βυζί  και  ένα  σωληνάριο  κρέμα

Φυλής  59  κάτω  Νίκη  από  Αχιλλεως  48  κάτω( ρε  πια  είναι  ρε  ποια  είναι)τελικά  πέρασα να  δω
Φυλής  80  επιτέλους  εμφανίστηκε  η  Μαρία το  Μαράκι
Μονής πρόδρομου  κάτω  κόκαλα  και  άφιλτρο  ξανθό μωράκι
Φωκαιας  17  επάνω   πρέπει  να  είναι  η  ιδία  με  το πρωί κοκαλιάρα και  αυτή με  το  πολύ  μαλλί

Το  ίδιο  κοκαλιάρα και   στο Φωκαιας 22  το  δίδυμο  το  μικρό ήταν  στο  δωμάτιο  και  βγαίνει  με  την  κρέμα  κρατώντας.
ΔΕΝ  ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ  ΚΑΘΟΛΟΥ  ΠΟΛΥ  ΚΡΕΜΑ....!!!!!!! 

Loupas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα αγαπητοί σύντροφοι,

θέλω να σας ενημερώσω σχετικά με τα μπουρδελάκια στην Βέργας (δίπλα στην Λιοσίων). Χθες το απόγευμα κατά τις 7.30 πετάχτηκα για ένα γρήγορο ξεφόρτωμα σε ένα από τα μπουρδέλα στην οδό (δεν έχει σημασία σε ποιο και πως πέρασα). Ο λόγος που γράφω είναι για να ενημερώσω και να τραβήξω την προσοχή σας για το που παρκάρετε το αυτοκίνητό σας. Δυστυχώς, έκανα το λάθος και το άφησα στο σκοτεινό δρομάκι δίπλα στην Βέργας και μόλις επέστρεψα στο αμάξι, βρήκα το τζάμι του συνοδηγού κομμάτια και το κινητό μου άφαντο. Και πραγματικά δεν έλειψα πάνω από 15 λεπτά. Προσοχή λοιπόν εκεί (θα δείτε άλλωστε και κομμάτια από τζάμια στο σημείο αυτό του σκοτεινού δρόμου). Είδα και μια ύποπτη φάτσα καθώς έκανα 2-3 βόλτες με το αυτοκίνητο μετά αλλά δεν είχε κάποιο νόημα και έφυγα. Προσοχή λοιπόν τι αφήνετε στο αυτοκίνητο και που το παρκάρετε.

Καλή χρονιά σε όλους!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το  ίδιο  κοκαλιάρα και   στο Φωκαιας 22  το  δίδυμο  το  μικρό ήταν  στο  δωμάτιο  και  βγαίνει  με  την  κρέμα  κρατώντας.
ΔΕΝ  ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ  ΚΑΘΟΛΟΥ  ΠΟΛΥ  ΚΡΕΜΑ....!!!!!!! 
τυπε πολλοι συναγωνιστες διαμαρτυρονται τωρα τελευταια για αυτο
να δουμε που θα παει αυτο το χαλι

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
η τερρεσα απο φωκαιας στο 25 νομιζο δουλευει αυτιν τιν εβδομααδα τιν ειδε κανεις?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Νύχτα, παραμονή των Θεοφανείων.

Αχιλλέως 51: Μαριάννα, βραχύσωμη, υπέρβαρη, ξανθοβαμμένη. Απόρριψη.

Αχιλλέως 48 κάτω: Λωρη, αξιόλογος μελαχρινός σπερματοδέκτης. Πρόκριση.

Μαραθώνος 59Α: Η μελαχρινή ευειδής νεαρά αλλοδαπή καπνίστρια, την οποία έχουμε σπείρει τουλάστιχον δις, χωρίς ωστόσο να συγκρατούμε το όνομά της. Πρόκριση.

Παιανιέων 24: Η Βίκυ, ασιατικής καταγωγής, υπέρβαρη προς παχύσαρκη, διαθέτει φανερά προσόντα: Είναι προσηνής, μειλίχια, συνεργάσιμη.
Η κύρια παροχή της είναι ο μέχρις εσχάτων πεοθηλασμός άνευ ελαστικού προφυλακτικού.
Κατακλύσαμε πανηγυρικά τη στοματική της κοιλότητα με τα προστατικά και σπερματικά μας υγρά, εν μέσω θρησκευτικής κατάνυξης Θεοφανείων.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102

θέλω να σας ενημερώσω σχετικά με τα μπουρδελάκια στην Βέργας (δίπλα στην Λιοσίων). Χθες το απόγευμα κατά τις 7.30 πετάχτηκα για ένα γρήγορο ξεφόρτωμα σε ένα από τα μπουρδέλα στην οδό (δεν έχει σημασία σε ποιο και πως πέρασα). Ο λόγος που γράφω είναι για να ενημερώσω και να τραβήξω την προσοχή σας για το που παρκάρετε το αυτοκίνητό σας. Δυστυχώς, έκανα το λάθος και το άφησα στο σκοτεινό δρομάκι δίπλα στην Βέργας και μόλις επέστρεψα στο αμάξι, βρήκα το τζάμι του συνοδηγού κομμάτια και το κινητό μου άφαντο. Και πραγματικά δεν έλειψα πάνω από 15 λεπτά. Προσοχή λοιπόν εκεί (θα δείτε άλλωστε και κομμάτια από τζάμια στο σημείο αυτό του σκοτεινού δρόμου). Είδα και μια ύποπτη φάτσα καθώς έκανα 2-3 βόλτες με το αυτοκίνητο μετά αλλά δεν είχε κάποιο νόημα και έφυγα. Προσοχή λοιπόν τι αφήνετε στο αυτοκίνητο και που το παρκάρετε.

Καλή χρονιά σε όλους!!

παρομοιο σκηνικο με μενα σε στενακι της αχιλλεως...!!!προσοχη...εμενα μου πηραν μονο τα χαρτια αλλα ηταν τρελη ταλαιπωρια να τα ξαναβγαλω...

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062

Καλή χρονιά σε όλους!!
Άσχετο με το θέμα βέβαια, αλλά έχω μια απορία. Κυκλοφορώ σχεδόν πάντα με καινούργια και καλά αυτόκίνητα. Αλλάζω συχνα λόγω δουλειάς. Leasing βέβαια. Τα τελευταία 2 χρόνια θυμάμαι ναέχω αλλάξει 12 αυτοκίνητα (από Golf έως ΒΜW) έχω πάει πάνω 150 φορές για τσάρκα και πάντα μεταμεσονύκτιες ώρες, σε μεταξουργείο, λιοσίων, σε πουτανόπιστες στο κέντρο και ποτέ δεν μου έχουν αγγίξει το αμάξι. Έκανα κάτι απλό. Ποτέ δεν άφηνα τίποτα μεσα στο αμάξι. Ούτε στυλό να φαίνεται. Είμαι τόσο τυχερός ή μήπως πρέπει να προσέχουμε λίγο παραπάνω τι αφήνουμε φάτσα φόρα μέσα στο αμάξι;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom