Αναφέρω ότι:
Η Βασίλισσα Κλεοπάτρα,
Η Πριγκίπισσα της Φυλής: Βανέσα, γύρισε και βασιλεύει στο γνωστό της χώρο της Φυλής 59 κάτω.
Την πέτυχα σε πρωινή βάρδια.
Σωστος ο παιχτης
Αναφέρω ότι:
Η Βασίλισσα Κλεοπάτρα,
Η Πριγκίπισσα της Φυλής: Βανέσα, γύρισε και βασιλεύει στο γνωστό της χώρο της Φυλής 59 κάτω.
Την πέτυχα σε πρωινή βάρδια.
ελα να ανεβαινει η ομαδα!!!!μονο πρωι ρε παλικαρια..?για ρωτηστε οσοι πατε αυριο-αλλιως θα παρω αδεια...Σωστος ο παιχτης
αν σε ενδιαφερει μπορει να σου αποσταλλει εντυπο ενημερωτικο υλικο στο σπιτι σου με τις καλυτερες επιλογες αυτης της περιοδου σε πακετα για ολα τα βαλαντια, επισης το site παρεχει την υπηρεσια taxi-bourdelotσarka, οπου σε παραλαμβανει ταξι απο το σπιτι σου, σε πηγαινει να γαμησεις και σε ξαναπαει σπιτι σου.καλημερα, ελπιζω να μην φανω κουραστικος, ξερω και σεβομαι ολους εσας που εχετε ξοδεψει χρημα και ψυχη στην αναζητηση της μεγιστης ηδονης.Ειμαι απων απο το σπορ εδω και χρονια, και τωρα που ειμαι σε φαση να ειμαι μονος λεω να κανω καμια επισκεψη.Θελω λοιπον να σας ρωτησω,γιατι ειναι δυσκολο να διαβασω ολες τις σελιδες κ αφετερου αυτα αλλαζουν καθε μερα, να μου προτεινεται καποιες κοπελες και σπιτια συγκεκριμενα , δηλαδη ωρες που δουλευουν και που θα τις βρω.Με ενδιαφερει προτιστα η καλες υπηρεσιες δηλαδη να μην εινια βιαστικη στο δωματιο,να κανει καλο κρεβατι, και οχι τοσο το να ειναι το τοπ μουνι. Φυσικα αν συνδιαζει κ τοπ εμφανιση τοτε θα τα εχει ολα! Ελπιζω να καταλαβατε τι ψαχνω. Καλες υπηρεσιες και ανεση χρονου ,δεν με ενδιαφερει να ειναι πιπινι ή ποιο μεγαλη. Αν ειναι ευκολο προτεινετε μου καποιες για να παω απο εκει κ να εχω μερικες εναλλακτικες αν δεν μου κατσουν καλα απο εμφανιση.Ευχαριστβ και παλι σορυ αν σας κουρασα
Σημερα το πρωι ηταν εκει η Σαμπρινα!αυτο ειναι νεο !!
πρωινη βαρδια ε? σαββατο αυριο....για να δουμε...
thanks για την απαντηση,ομως αυτη ειναι μια πολυ καλη ενημερωση για ποιες δουλευουν που και οχι για αυτο που εγω ρωτησα, και μια παραληξη δικη μου, με ενδιαφερει κυριως μεσημερια και απογευματα, πρωινα δεν ειμαι ευκαιρος παρα μονο σκ
Σημερινή απογευματινή κάθοδος μετά από αρκετές ημέρες-άρτι αφιχθείς:
.......
Φυλής 134 ισόγειο-Αντριάνα.Μελαγχροινή νταρντάνα βυζαρού με εκφραστικό πρόσωπο και πληθωρικό μέτριο κώλο.Έχει ενδιαφέρον η τοποθέτησή της στα τέσσερα για επανεκτίμηση του οπίσθιου αισθητικού αποτελέσματος.Πριν πρέπει να δούλευε στο Φυλής 54 πάνω,τα πρωϊνά.
Λοιπον για τις βαρδιες που διαβασες απο το προηγουμενο ποστ,στην βολτα που εγινε πριν απο μιαμιση βδομαδα περιπου,έπαιζαν....thanks για την απαντηση,ομως αυτη ειναι μια πολυ καλη ενημερωση για ποιες δουλευουν που και οχι για αυτο που εγω ρωτησα, και μια παραληξη δικη μου, με ενδιαφερει κυριως μεσημερια και απογευματα, πρωινα δεν ειμαι ευκαιρος παρα μονο σκ
ενταξει φιλε μου καταλαβαινω πως ισως το να μου πουν 2,3 επιλογες σε αυτα που ζηταω ειναι καπως δυσκολο, ομως βγαινει ακρη να διαβασω τοσες σελιδες?αν σε ενδιαφερει μπορει να σου αποσταλλει εντυπο ενημερωτικο υλικο στο σπιτι σου με τις καλυτερες επιλογες αυτης της περιοδου σε πακετα για ολα τα βαλαντια, επισης το site παρεχει την υπηρεσια taxi-bourdelotσarka, οπου σε παραλαμβανει ταξι απο το σπιτι σου, σε πηγαινει να γαμησεις και σε ξαναπαει σπιτι σου.
ολα αυτα φυσικα παρεχονται στα μελη του site ΔΩΡΕΑΝ
Κύριε Πύραυλε,η μαθητιώσα κορασίδα Σόνια σας περιμένει.Πηγαίνετε να την εξετάσετε στα μαθήματά της και να μας αναφέρετε τα της προόδου της.Αλκιβιάδου 16Γ-Σόνια, απαγγέλουσα το πρόγραμμά της όπως η μαθητιώσα κορασίδα το ποίημα της σε στάση ημιανάπαυσης.Μού'ρθε να μπω μέσα αλλά θυμήθηκα κάποιες ξεπέτες (προσωπικές) κι έφυγα.
Ωραίος .Σημερινή απογευματινή κάθοδος μετά από αρκετές ημέρες-άρτι αφιχθείς:
καλημερα, ελπιζω να μην φανω κουραστικος, ξερω και σεβομαι ολους εσας που εχετε ξοδεψει χρημα και ψυχη στην αναζητηση της μεγιστης ηδονης.Ειμαι απων απο το σπορ εδω και χρονια, και τωρα που ειμαι σε φαση να ειμαι μονος λεω να κανω καμια επισκεψη.Θελω λοιπον να σας ρωτησω,γιατι ειναι δυσκολο να διαβασω ολες τις σελιδες κ αφετερου αυτα αλλαζουν καθε μερα, να μου προτεινεται καποιες κοπελες και σπιτια συγκεκριμενα , δηλαδη ωρες που δουλευουν και που θα τις βρω.Με ενδιαφερει προτιστα η καλες υπηρεσιες δηλαδη να μην εινια βιαστικη στο δωματιο,να κανει καλο κρεβατι, και οχι τοσο το να ειναι το τοπ μουνι. Φυσικα αν συνδιαζει κ τοπ εμφανιση τοτε θα τα εχει ολα! Ελπιζω να καταλαβατε τι ψαχνω. Καλες υπηρεσιες και ανεση χρονου ,δεν με ενδιαφερει να ειναι πιπινι ή ποιο μεγαλη. Αν ειναι ευκολο προτεινετε μου καποιες για να παω απο εκει κ να εχω μερικες εναλλακτικες αν δεν μου κατσουν καλα απο εμφανιση.Ευχαριστβ και παλι σορυ αν σας κουρασα
Διδυμου 18α Αντριαννα
φυλης 71α Μπαρμπορα
αυτες ειναι οι τοπ για μενα αυτην την εποχη,διαβασε και κριτικες να διαφωτιστεις πληρως
Ακόρεστος, ποια είναι αυτή;.Απογεύματα δουλεύει;5 Fylhς 71 η νεαρη,η οποια μου αρεσε παρα πολυ και εμφανισιακα και στο κρεβατι και εχω και κριτικη,αλλα περιμενω κι αλλες κριτικες συναγωνιστες .Ειναι πιπινακι και το γουσταρω παρα πολυ,αλλά ειναι και αναλογα με τα κεφια της απο οτι καταλαβα,οποτε χρειαζομαστε κι αλλες κριτικες
Λοιπον για τις βαρδιες που διαβασες απο το προηγουμενο ποστ,στην βολτα που εγινε πριν απο μιαμιση βδομαδα περιπου,έπαιζαν....
1 Η Μιχαελα στο φυλης 109 επαιζε διπλοβαρδια στο ιδιο σπιτι και εγω την παω παρα πολυ,γιατί εχει τρομερες υπηρεσιες girlfriend experience kai ανεση χρονου. Την πιτσιλησε κι ο βυζολαγνος,αλλά δεν του αρεσε επειδη μυριζαν τα χνωτα της,όταν την γαμησε.
Ειναι ξανθια με ευμεγέθη σχετικα βυζια και πιασιματα(όχι χοντρη...)
2 Διδυμου 8 κατω πρωινη η ειρηνη απο κολωνου(κολωνου-μπουρδελο κατερινας).
Ειναι μαυρομαλλα, με σγουρα μαλλια αν θυμαμαι.Στο κολωνου ειχαν καλες εντυπωσεις συναδελφοι που την πιτσιλησαν...
3 Φυλης69 πανω μερα-νυχτα η χριστινα με τα ασιατικα χαρακτηριστικα,αρκετα αδυνατη και σιλικονατα 2αρια με το ζορι βυζια,η οποια εχει ριζωσει εκει,αλλα εχεικαλες υπηρεσιες.
4 διδυμου 20 λολα η καταπιολα,35+ ετων ξανθια και την οποια την ειχα παρει παλια σε στουντιο και ηταν αρκετα καλη,κανει και cim.
5 Fylhς 71 η νεαρη,η οποια μου αρεσε παρα πολυ και εμφανισιακα και στο κρεβατι και εχω και κριτικη,αλλα περιμενω κι αλλες κριτικες συναγωνιστες .Ειναι πιπινακι και το γουσταρω παρα πολυ,αλλά ειναι και αναλογα με τα κεφια της απο οτι καταλαβα,οποτε χρειαζομαστε κι αλλες κριτικες
6 Μαρια στο 1ο της ιασωνος στο αριστερο χερι μολις μπαινεις στην οδο(απο αχιλλεως-ετσι λεγεται η λεωφορος νομιζω),Η μαρια που εχει βυζολαγνικό iso
7 Στελλα στο 2ο μπουρδελο του φυλης 109 και αυτη εθεαθη σε διπλοβαρδια,αρκετα καλη.
8 Η Μαρια η γνωστη μουναροβουλγαρα,η οποια εθεαθη στην πλατεια βικτωριας ομως,καθοτι δεν δουλευε οταν ημουν τσαρκα