Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.384
- Πόντοι
- 12.056
Η Βικυ απο διδυμου 18 που πηγε?Την εχασα και δεν τη βρισκω.Μου λειπει το ακαπωτο τσιμπουκι της και τα σιτεμενα βυζια της!
Μαγνησιας 11 ;)
Η Βικυ απο διδυμου 18 που πηγε?Την εχασα και δεν τη βρισκω.Μου λειπει το ακαπωτο τσιμπουκι της και τα σιτεμενα βυζια της!
Να εισαι ευλογημενος και παντα καβλωμενος.Ευχαριστω για την πλεροφορια κοκορα/Μαγνησιας 11 ;)
Τη ωρα?Μαγνησιας 11 ;)
Τη ωρα?
Δεςν την θελω με ρουχα.Οκ.Μηπως θες να σου πω και τι ρουχα θα φοραει???
Συνηθως ειναι πρωι
Για την συγκεκριμένη Νικόλ, έχω την διαίσθηση (και όπως επιβεβαιώνεται από αρκετούς συναδέλφους) ότι είναι μάλλον ..."άπειρη" ή σχετικά ψυχρή
ισχυει! αμα πας 2-3 φορες σου φερεται οκ η τσατσα αυτη.θυμαται καλα και σε προσεχει,ειναι αρκετα καλη μαζι σου..αμα πας μερικες φορες και δε μπεις,αρχικα σε κοιταει στραβα και μετα σε κραζει κιολας.
δεν ανεβαζεις ρε φιλε μια κριτικη για τη νικολ? βασικα απο τρομπονι και στησιματα τι λεει μεσα?
Η αποκαλούμενη Έλενα η γυρολόγος;
Μία σκουρόχρωμη...
Σύντροφοι βλέπω αρκετές κριτικές τελευταία για Τροφωνίου 11 και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου. Μπορεί να μην έχω πάρει κοπέλα, αλλα το πορνοσκάουτινγκ δεν είναι μόνο οι κοπέλες, αλλά όλο το μαγαζί. Πρίν κανα μήνα έτυχε να πάω στο συγκεκριμένο ρδέλο, (στο πάνω) 3 φορές σε 12 μέρες. Είχα διαβάσει μια κριτική και ήθελα να πετύχω την κοπέλα. Και τις 3 φορές εμφανίστηκε η ίδια κοπέλα, ομορφη μεν, όχι για τα γούστα μου δε, αλλα και η ίδια τσατσα. Την ΄3η φορά λοιπόν, η υποκρίτρια και κακιασμένη τσατσα, αφου της λέω ευχαριστώ μου λέει:
"Αφού δεν περνάς γιατί έρχεσε συνέχεια εδώ"
Απαντώ ευγενέστατα:
"Λυπάμε, αλλά όλο την ίδια κοπέλα βλέπω και δεν είναι του γούστου μου."
Και απαντά
"Εγώ δεν αλλάζω τις κοπέλες μου κάθε 3 και λίγο. Αλλά δεν έρχεσε για αυτό, πέρνεις μάτι για να την παίζεις"
Συνεχίζω ευγενέστατα, αλλά με πολύ θυμό
"Λυπάμαι για αυτο που είσαι"
Και αποχώρησα.
Αυτή συνέχισε να βρίζει...
Εννοείτε οτι για την επόμενη 10ετία δεν θα ξαναπατήσω.
Ας μην κρίνουμε μόνο κοπέλες, αλλά και σωστές συμπεριφορές.
Οι απόψεις και απορίες που έχουν εκφράσει άλλοι κύριοι για τη συναισθηματική - διανοητική της ταυτότητα, είναι εύλογες.
Φαίνεται για κυρία που έχει την ιδιότητα της συναισθηματικής ταύτισης (empathy), δηλ. μπορεί και "μπαίνει στο μυαλό σου" και βλέπει τον κόσμο όπως τον βλέπεις εσύ. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και ευφυΐα, αλλά συνήθως σημαίνει συναισθηματική ισορροπία. Δηλαδή, είναι συνειδητοποιημένη σε αυτό που κάνει.
... φρενοβλαβής.
Η έννοια αυτή είναι σχετική, όπως τα πάντα είναι σχετικά άλλωστε.
Π.χ. εμείς που κάνουμε ό,τι κάνουμε και γράφουμε ό,τι γράφουμε, για κάποιους άλλους (και μάλιστα πολλούς) είμαστε εξόχως ανισόρροποι.
Με άλλα λόγια, οι κρίσεις καθενός εξαρτώνται από το σύστημα συντεταγμένων στο οποίο συμμορφώνεται ο νους του.
Μήπως οι λέξεις "εκκεντρική", "ιδιόρρυθμη", "ιδιαίτερη", είναι πιο κομψές ή κατάλληλες, αντί της "φρενοβλαβής";
Ωστόσο, μας ενδιαφέρουν τυχόν τεκμήρια, πληροφορίες, γεγονότα τα οποία στηρίζουν τον εν λόγω χαρακτηρισμό, ο οποίος εν γένει είναι βαρύς.
Ὁλίγα δι' ἀπόψε, δεδομένου ὅτι ἐκαλύφθην ὑπὸ τοῦ κ. CHRIS1971.
Φ54 κάτω λεπτὸν μελαγχροινὸν χωλαῖνον.
Φ66 εὔσωμος καστανὴ μὲ οὔλην κόμην.
Φ59 κάτω μελαγχροινὴ ὡραία.
Φ59 ἄνω μελαγχροινὴ ἀδιάφορος ὀνόματι Βαλεντίνα.
Φ67 καστανὴ μὲ μικρὸν στῆθος προσφέρουσα πρωκτικὸν μὲ 10 εὐρὼ ἐπιπλέον.
Φ71 ἄνω ἡ εὕσωμος Μπάρμπαρα ἀποκαλέσασα ὁμάδα νεαρῶν Ἀλβανοὺς (δὲν ἦσαν) καὶ ἡμᾶς ἀνικάνους (δὲν εἴμεθα) ὅταν ἠρνήθημεν νὰ περάσωμεν.
Φ80 ἀδιάφορος ξανθὴ ἀντὶ τῆς Ἕλλης ἡ ὁποία κάνει ὁλιγοημέρους διακοπάς.
Φ109 κάτω ἡ μικρόσωμος νευρώδης Χριστίνα.
Φ134 ἀντὶ τῆς Μολδαβῆς Ἕλενας ὡραία ξανθή.
Ἀγαθουπόλεως 54 δεξιὰ Χριστίνα - ὅπου καὶ δὲν ἠδυνήθημεν νὰ ἀποφύγωμεν τὴν κατάθεσιν.
Αξιότιμε κύριε Μπακάλη,
Αυτή η ιστοσελίδα για εσάς:
Ποιοι επιβάλλουν τις ουσιαστικές ενέργειες;Εἶναι γενικὴ ἡ διαπίστωσις ὅτι ἐπιβάλλονται οὐσιαστικαὶ ἐνέργειαι διὰ τὴν ἐπίλυσιν τοῦ προβλήματος τῆς συμπεριφορᾶς τῶν ὑπηρεσιῶν
Η έννοια αυτή είναι σχετική, όπως τα πάντα είναι σχετικά άλλωστε.
Π.χ. εμείς που κάνουμε ό,τι κάνουμε και γράφουμε ό,τι γράφουμε, για κάποιους άλλους (και μάλιστα πολλούς) είμαστε εξόχως ανισόρροποι.
Με άλλα λόγια, οι κρίσεις καθενός εξαρτώνται από το σύστημα συντεταγμένων στο οποίο συμμορφώνεται ο νους του.
Μήπως οι λέξεις "εκκεντρική", "ιδιόρρυθμη", "ιδιαίτερη", είναι πιο κομψές ή κατάλληλες, αντί της "φρενοβλαβής";
Ωστόσο, μας ενδιαφέρουν τυχόν τεκμήρια, πληροφορίες, γεγονότα τα οποία στηρίζουν τον εν λόγω χαρακτηρισμό, ο οποίος εν γένει είναι βαρύς.