pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Μπιούτι θηρίο με κυβικά και βυζάρες ,αυτην ειδαΜάλλον Μπέκυ θα είδε, που η μία τσα τη λέει Μπέτυ...
Μπιούτι θηρίο με κυβικά και βυζάρες δεν έχει φανεί
Μπιούτι θηρίο με κυβικά και βυζάρες ,αυτην ειδαΜάλλον Μπέκυ θα είδε, που η μία τσα τη λέει Μπέτυ...
Ετοιμαστείτε για μάχες, συναγωνιστές!Μπιούτι θηρίο με κυβικά και βυζάρες ,αυτην ειδα
Τρέξε μύστη μουΜάλλον Μπέκυ θα είδε, που η μία τσα τη λέει Μπέτυ...
Κοίτα, ούτε υπερήλικας είμαι, ούτε κοιμάμαι όρθιος και ούτε κοιτάω της γυναίκες στα σπιτάκια σαν χάνος με αποβλακωμένο ύφος.μάλλον εννοεί τους πάντες εκτός από τον εαυτό του που είναι ο εκλεκτός των κοριτσιών![]()
Θα δοκιμαστεί για την εμπειρίαΤρέξε μύστη μου
Επανήλθε ο ιπποπόταμος...
ούτε κοιτάω της γυναίκες στα σπιτάκια σαν χάνος με αποβλακωμένο ύφος.
Μάλλον δεν έχεις δεί την ταινία.
Εγώ είμαι "αλήτης".. Κοιτάζω με πονηρό καταφατικό χαμόγελο αυτές που δε σκοπεύω να πάρω.Κοίτα, ούτε υπερήλικας είμαι, ούτε κοιμάμαι όρθιος και ούτε κοιτάω της γυναίκες στα σπιτάκια σαν χάνος με αποβλακωμένο ύφος.
Fyi για κάποιους η έκφραση του προσώπου λέει πολλά.
την έχω δειΜάλλον δεν έχεις δεί την ταινία.
Γιατρέ μου σε αυτό απαντάνε όσοι είναι στα χαρακώματα της ενημέρωσηςΗ άλλη Φωτεινή στο Διδυμου 27 τι απέγινε;
Γιατρέ μου σε αυτό απαντάνε όσοι είναι στα χαρακώματα της ενημέρωσης
Η Φωτεινή του Δ27, Ιουλιανού 71, Φυλής 109β κτλ. έχει αρκετό καιρό να εμφανιστεί.Η άλλη Φωτεινή στο Διδυμου 27 τι απέγινε;
Καλησπερα φιλε Περπ.....κοντα ειμαι????Εγώ είμαι "αλήτης".. Κοιτάζω με πονηρό καταφατικό χαμόγελο αυτές που δε σκοπεύω να πάρω.
Ειδικά κάτι μπαζολατίνες, για να μην τις κάνω να νιώσουν αρκετά άσχημα ή απόρριψη (και μόλις επιστρέψουν στην κουρτίνα φεύγω)![]()
Γιατρέ μου σε αυτό απαντάνε όσοι είναι στα χαρακώματα της ενημέρωσης
Καλώς ήρθες λοιπόν κι εσύ στους ξεκλειδωτές!Κλειδαράς είμαι !
Τύπε, γράφεις σαν το ΓάσπαρηMαργκό γαμησα πριν μερικες μερες και περασα σουπερ αλλα δε λεω που ακομα να μη γινει χαμος .
Να' σαι καλά, συναγωνιστή. Με έκανες και γέλασα. Πάντως, πέρα από την πλάκα, δεν πρέπει να υπάρχει forum, σαν αυτό εδώ, στο παγκόσμιο internet. Είμαστε η πιο διαδραστική και συνάμα, η πιο επιδραστική διαδικτυακή κοινότητα. Η συντριπτική πλειοψηφία, των απανταχού forums, αναλώνεται σε θεωρίες και παπαγαλίζει, αποκλειστικά, mainstream ειδήσεις. Όσον αφορά το δικό μας: Αναζητήσεις, επιτόπιες έρευνες, ανακαλύψεις προσώπων που έχουν χαθεί χρόνια πριν, παρουσιάσεις γλυκών, προφητείες, κασκαντεριλίκια, trip advisors σε νέα στέκια και προτάσεις πιάτων, προβλέψεις, συζητήσεις με άτομα του underground χώρου και αναλύσεις, που ούτε φτασμένος δημοσιογράφος δεν τολμάει να κάνει. Τα δε μέλη του, αποτελούν την επιτομή του παραδόξου και του παραλόγου. Είναι μία μίξη από Deadpool, Ροζ Γάτο (Σωτήρη Μουστάκα), Kick Ass, Μάριο Blackman, Αλέξανδρο Τσουβέλα και Νίκο Κατέλη (Κάτμαν). Τι να πρώτο-γράψω, για αυτούς: Που σκάνε με το τριαντάφυλλο στην πουτάνα και στο επόμενο λεπτό την παίρνουν πρωκτικό και της δίνουν το κωλάντερο στο χέρι! Που τσακώνονται με την τσατσά, η οποία τους απειλεί, ότι θα φωνάξει τους νταβατζήδες και αυτοί αντί να τρέξουν, πηγαίνουν απέναντι στο Bread Factory, τρώνε πάστα και ανεβάζουν φωτογραφία! Που πλακώνονται με τον κλώνο τους και τρώνε ξύλο (μην γελάτε, έχει συμβεί σε μέλος)! Που πάνε μπουρδελότσαρκα και καταλήγουν να μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες, οι οποίες χάνονται ανάμεσα στην αλήθεια, την υπερβολή και το ψέμα. Κάπου είχα διαβάσει για έναν συναγωνιστή, τον οποίο κυνηγούσαν Ρώσοι κατάσκοποι και αυτός σταμάτησε και έδωσε μία πίπα, σε μια τύπισσα που συνάντησε στον δρόμο!Κατόπιν παρότρυνσης του συναγωνιστή @info@123 έγινε έλεγχος ραδιενέργειας όπως είχα υποσχεθεί.. Δε μετρήθηκαν ιδιαίτερα ανησυχητικά επίπεδα!