Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 286 άτομα (30 μέλη και 256 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
258.267
Πόντοι
46.232
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.638
Πόντοι
1.431
Αυτη η Αννιτα θυμασαι μηπως απο εμφανιση πως ειναι?
Μιλφογκίλφ κοντή με μικρό καλό βυζάκι (όσο φοράει σουτιέν τουλάχιστον), μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, αδύνατη με καμπύλες

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
στο κάτω δεξιά μάλλον λές,έχω να την δώ από λίγες μέρες πριν, απο τότε που είχε γίνει η επιχείρηση της ιντερπολ
Παντως μου πεταγε κατι finish finish οταν την μαμαγα αλλα καλο κοματι λατινοκατασταση

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.116
Πόντοι
206

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.808
Πόντοι
206
Φωκαίας 25β Ιρίνα, 3 ζομπι και 4 ναυάγια ακόμα στο σαλόνι, και 3 δωμάτια αναμονή.
Μόλις βγήκε απο το δωμάτιο κάνει την γύρα της στο στύλο απο δεξιά προς τα αριστερά και κοιτάει με ένα απογοητευμένο βλέμμα τα ζόμπι και τα ναυάγια.
Όταν τελείωσε την γύρα απο τον στύλο πέφτουν τα μάτια της πάνω μου και με καρφώνει με ενα βλέμμα τύπου "εσένα θέλω να σε πάρω'' μέχρι να μπει στο κουζινάκι.
Παίζει να είναι μακράν απο της πιο εμφανίσημες γυναίκες στους οίκους.
Δυστηχώς για μένα δεν παίζει να περιμένω τόση ώρα.
Σορρυ για το σεντόνι, ελπίζω να μην κούρασα.
Κάνεις μια μετάφραση για μας τους αδαής, τι σημαίνει για σένα ζόμπι και τι ναυάγιο, να καταλάβουμε και μεις?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.638
Πόντοι
1.431
πρεπει να ειναι αλλη αυτη που λες τοτε, μαλλον καινουρια
Καινούρια αποκλείεται γιατί πρέπει να είναι κοντά στα 50, εκτός αν δείχνει τόσο μεγάλη :confused:
Στον οίκο την έχω πετύχει ξανά αυτές τις βδομάδες

scorpioRetired

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
1.080
Πόντοι
200
Πέρασμα από κάποια σπιτάκια σήμερα.
Αλκαμένους 113: Μαριάννα και μια με ωραία βυζόμπαλα, ολίγον τσουπωτή, μέτριο πρόσωπο. Ειρήνη απούσα.
Όχι και face control από την Μαριάννα ρε μάγκες, κάπου όπα δλδ.
40+ η Μαριάννα πάντως, κάτι 35 που έιχα διαβάσει δεν παίζει ούτε με σφαίρες.
Cult σπιτάκι, έχει την φάση του.
Αγκύρας 9 Όλγα και μια άλλη δεν θυμάμαι, αδιάφορες και οι δυο. Ωραίο σπιτάκι πάντως και δεν του φαίνεται.
Αγκύρας 12 Ντάρια και μια άλλη στο δωμάτιο νομίζω.
Ήθελα να δώ πόσο δίκιο είχε ο μύστης @bixterious , :hi:........
Τελικά είχε δίκιο.
Φιλιππίδου 11 στο κάτω μια αδιάφορη, στο πάνω Ναόμη και Τάνια.
Ενδιαφέρον περίπτωση η Τάνια, ξανθιά, κανονικό σώμα 1,5 προς 2 στήθος ελαφρώς πεσμένο, ηλικία κοντά στα 30 πιστεύω, μεσογειακά χαρακτηριστικά προσώπου, δεν πρόλαβα να την δω καλά γιατί έμπαινε σε δωμάτιο.
Φωκαίας 19 Κατερίνα, εμφανίσιμο κοράσιο με τροφαντό κωλαράκι.
Φωκαίας 25β Ιρίνα, 3 ζομπι και 4 ναυάγια ακόμα στο σαλόνι, και 3 δωμάτια αναμονή.
Μόλις βγήκε απο το δωμάτιο κάνει την γύρα της στο στύλο απο δεξιά προς τα αριστερά και κοιτάει με ένα απογοητευμένο βλέμμα τα ζόμπι και τα ναυάγια.
Όταν τελείωσε την γύρα απο τον στύλο πέφτουν τα μάτια της πάνω μου και με καρφώνει με ενα βλέμμα τύπου "εσένα θέλω να σε πάρω'' μέχρι να μπει στο κουζινάκι.
Παίζει να είναι μακράν απο της πιο εμφανίσημες γυναίκες στους οίκους.
Δυστηχώς για μένα δεν παίζει να περιμένω τόση ώρα.
Σορρυ για το σεντόνι, ελπίζω να μην κούρασα.

Πόρνε μου το Μαριαννάκι είναι 37-38 ετών, έχει αρχίσει και γυμναστική και το κορμάκι 19χρονης χορεύτριας
που έχει γίνεται κάθε φορά και πιο σφιχτό. Η φατσούλα της μπορεί να μην σε καβλώνει εσένα, αλλά σαν σύνολο
υπολογίζοντας και το θεόστενο μουνάκι της είναι σούπερ value for money κατά την ταπεινή μου γνώμη.

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
706
Πόντοι
81
στο κάτω δεξιά μάλλον λές,έχω να την δώ από λίγες μέρες πριν, απο τότε που είχε γίνει η επιχείρηση της ιντερπολ
Αυτή ειχε γυρίσει στην χώρα της πριν καγι μήνες ξαναγυρισε?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.638
Πόντοι
1.431
Έλλη στο Φυλής 67 έχει πάρει κανείς να μας πει;
Σκούρο μαλλί, αδύνατη με καμπύλες, ωραία πιασίματα, και ωραίο "άνοιγμα"...
Η τσα πάντα την παρουσιάζει ως κάτι πολύ καλό φοβερό κλπ, και η κοπέλα στο σαλόνι προκαλεί σχετικά ωραία..
(σόρρυ για το σπαμ αλλά σε κριτικές δε βρήκα τίποτα, μόνο για κάποια το 2008, που δεν παίζει να είναι η ίδια)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
258.267
Πόντοι
46.232
Η τσα πάντα την παρουσιάζει ως κάτι πολύ καλό φοβερό κλπ, και η κοπέλα στο σαλόνι προκαλεί σχετικά ωραία..
(σόρρυ για το σπαμ αλλά σε κριτικές δε βρήκα τίποτα, μόνο για κάποια το 2008, που δεν παίζει να είναι η ίδια)
έχει κάποιες κριτικές γι αυτήν στο Φυλής 71α

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.803
Πόντοι
6.820
Πόρνε μου το Μαριαννάκι είναι 37-38 ετών, έχει αρχίσει και γυμναστική και το κορμάκι 19χρονης χορεύτριας
που έχει γίνεται κάθε φορά και πιο σφιχτό. Η φατσούλα της μπορεί να μην σε καβλώνει εσένα, αλλά σαν σύνολο
υπολογίζοντας και το θεόστενο μουνάκι της είναι σούπερ value for money κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Σκορπιέ εαν αυτή είναι 38 ετών εγω είμαι 25. και έχω κλείσει τα 45 πριν απο μερικους μήνες.
Δεν είπα ότι δεν πέρασα, ούτε οτι δεν πέρασα καλά μαζί της και ούτε είπα κάτι για το πρόσωπο ή το σώμα της.
Θα ανεβάσω και κριτική όταν βρώ χρόνο. Τώρα για την φατσούλα της έχεις δίκιο δεν με καυλώνει.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.625
Πόντοι
2.046
Άν την πετύχεις λίγο κεφάτη κι έχεις και τον τρόπο χωρίς κόπο που ταιριάζει στην περίσταση μπορεί να περάσεις καλά. Αλλά κατ'εμέ είναι στην κόψη του ξυραφιού να σου βγει τυπικούρα(έχω δει και τις δυό πλευρές της) οπότε ζυγίζεις το κλίκ με το ρίσκο κι αναλόγως προχωράς.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Μάγκες στο στούντιο deluxe στην Δάφνη είναι μια Εύα από τις φωτό μου φέρνει κάτι σε μαριγκονα. Για τσεκαρετε στο άλλο σάιτ και πείτε γνώμες.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.803
Πόντοι
6.820
Κάνεις μια μετάφραση για μας τους αδαής, τι σημαίνει για σένα ζόμπι και τι ναυάγιο, να καταλάβουμε και μεις?
Πες μου τι καταλαβαίνεις και θα σου πώ αν έπεσες μέσα ή έστω αν πλησιάζεις.

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
200
Πόντοι
0
Η Τάνια δουλεύει εδώ και αρκετά χρόνια σε αυτά τα δύο μπουρδέλα της Φιλιππίδου. Δεν ξέρω αν παλιά εργαζόταν αλλού, αυτό θα το διευκρινίσει κάποιος πιο έμπειρος.
Την έχω πάρει δύο φορές με μέτριες εντυπώσεις, όμως δεν κλαις τα λεφτά σου αν δεν βρεις τίποτα καλύτερο.
Η φωνή της είναι βαριά (όχι ότι μιλάει και πολύ), το δέρμα της απαλό, το σώμα της καθαρό αλλά η συμμετοχή της σχεδόν ανύπαρκτη.
Κ η ηλικία της ειναι κοντά στα 50 !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom