Υποσαχάριος Μπονόμπο
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Τώρα live Κολωνού 30 Ντάρια με απίστευτη κίνηση. Γεμάτη πακ μαν η περιοχή μάλλον τελείωσε το ραμαζανι
στο κάτω δεξιά μάλλον λές,έχω να την δώ από λίγες μέρες πριν, απο τότε που είχε γίνει η επιχείρηση της ιντερπολΗ Λατιν Μελανι δουλευει ακομα στο Ιάσονος 39? Πορνομολ πανω δεξια
Μιλφογκίλφ κοντή με μικρό καλό βυζάκι (όσο φοράει σουτιέν τουλάχιστον), μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, αδύνατη με καμπύλεςΑυτη η Αννιτα θυμασαι μηπως απο εμφανιση πως ειναι?
Παντως μου πεταγε κατι finish finish οταν την μαμαγα αλλα καλο κοματι λατινοκαταστασηστο κάτω δεξιά μάλλον λές,έχω να την δώ από λίγες μέρες πριν, απο τότε που είχε γίνει η επιχείρηση της ιντερπολ
Μια Αννίτα ήταν χθες φυλής 65 κάτω.Λεπτη κανονική ετών 28 μου είπε η τσατσά αν εννοείς αυτήν.Αυτη η Αννιτα θυμασαι μηπως απο εμφανιση πως ειναι?
ξανθιά;Μια Αννίτα ήταν χθες φυλής 65 κάτω.Λεπτη κανονική ετών 28 μου είπε η τσατσά αν εννοείς αυτήν.
Κάνεις μια μετάφραση για μας τους αδαής, τι σημαίνει για σένα ζόμπι και τι ναυάγιο, να καταλάβουμε και μεις?Φωκαίας 25β Ιρίνα, 3 ζομπι και 4 ναυάγια ακόμα στο σαλόνι, και 3 δωμάτια αναμονή.
Μόλις βγήκε απο το δωμάτιο κάνει την γύρα της στο στύλο απο δεξιά προς τα αριστερά και κοιτάει με ένα απογοητευμένο βλέμμα τα ζόμπι και τα ναυάγια.
Όταν τελείωσε την γύρα απο τον στύλο πέφτουν τα μάτια της πάνω μου και με καρφώνει με ενα βλέμμα τύπου "εσένα θέλω να σε πάρω'' μέχρι να μπει στο κουζινάκι.
Παίζει να είναι μακράν απο της πιο εμφανίσημες γυναίκες στους οίκους.
Δυστηχώς για μένα δεν παίζει να περιμένω τόση ώρα.
Σορρυ για το σεντόνι, ελπίζω να μην κούρασα.
Όχι καμία σχέση..Μια Αννίτα ήταν χθες φυλής 65 κάτω.Λεπτη κανονική ετών 28 μου είπε η τσατσά αν εννοείς αυτήν.
πρεπει να ειναι αλλη αυτη που λες τοτε, μαλλον καινουριαΌχι καμία σχέση..
Καινούρια αποκλείεται γιατί πρέπει να είναι κοντά στα 50, εκτός αν δείχνει τόσο μεγάληπρεπει να ειναι αλλη αυτη που λες τοτε, μαλλον καινουρια
Πέρασμα από κάποια σπιτάκια σήμερα.
Αλκαμένους 113: Μαριάννα και μια με ωραία βυζόμπαλα, ολίγον τσουπωτή, μέτριο πρόσωπο. Ειρήνη απούσα.
Όχι και face control από την Μαριάννα ρε μάγκες, κάπου όπα δλδ.
40+ η Μαριάννα πάντως, κάτι 35 που έιχα διαβάσει δεν παίζει ούτε με σφαίρες.
Cult σπιτάκι, έχει την φάση του.
Αγκύρας 9 Όλγα και μια άλλη δεν θυμάμαι, αδιάφορες και οι δυο. Ωραίο σπιτάκι πάντως και δεν του φαίνεται.
Αγκύρας 12 Ντάρια και μια άλλη στο δωμάτιο νομίζω.
Ήθελα να δώ πόσο δίκιο είχε ο μύστης @bixterious ,........
Τελικά είχε δίκιο.
Φιλιππίδου 11 στο κάτω μια αδιάφορη, στο πάνω Ναόμη και Τάνια.
Ενδιαφέρον περίπτωση η Τάνια, ξανθιά, κανονικό σώμα 1,5 προς 2 στήθος ελαφρώς πεσμένο, ηλικία κοντά στα 30 πιστεύω, μεσογειακά χαρακτηριστικά προσώπου, δεν πρόλαβα να την δω καλά γιατί έμπαινε σε δωμάτιο.
Φωκαίας 19 Κατερίνα, εμφανίσιμο κοράσιο με τροφαντό κωλαράκι.
Φωκαίας 25β Ιρίνα, 3 ζομπι και 4 ναυάγια ακόμα στο σαλόνι, και 3 δωμάτια αναμονή.
Μόλις βγήκε απο το δωμάτιο κάνει την γύρα της στο στύλο απο δεξιά προς τα αριστερά και κοιτάει με ένα απογοητευμένο βλέμμα τα ζόμπι και τα ναυάγια.
Όταν τελείωσε την γύρα απο τον στύλο πέφτουν τα μάτια της πάνω μου και με καρφώνει με ενα βλέμμα τύπου "εσένα θέλω να σε πάρω'' μέχρι να μπει στο κουζινάκι.
Παίζει να είναι μακράν απο της πιο εμφανίσημες γυναίκες στους οίκους.
Δυστηχώς για μένα δεν παίζει να περιμένω τόση ώρα.
Σορρυ για το σεντόνι, ελπίζω να μην κούρασα.
Αυτή ειχε γυρίσει στην χώρα της πριν καγι μήνες ξαναγυρισε?στο κάτω δεξιά μάλλον λές,έχω να την δώ από λίγες μέρες πριν, απο τότε που είχε γίνει η επιχείρηση της ιντερπολ
έχει κάποιες κριτικές γι αυτήν στο Φυλής 71αΈλλη στο Φυλής 67 έχει πάρει κανείς να μας πει;
Σκούρο μαλλί, αδύνατη με καμπύλες, ωραία πιασίματα, και ωραίο "άνοιγμα"...
Η τσα πάντα την παρουσιάζει ως κάτι πολύ καλό φοβερό κλπ, και η κοπέλα στο σαλόνι προκαλεί σχετικά ωραία..
(σόρρυ για το σπαμ αλλά σε κριτικές δε βρήκα τίποτα, μόνο για κάποια το 2008, που δεν παίζει να είναι η ίδια)
Σκορπιέ εαν αυτή είναι 38 ετών εγω είμαι 25. και έχω κλείσει τα 45 πριν απο μερικους μήνες.Πόρνε μου το Μαριαννάκι είναι 37-38 ετών, έχει αρχίσει και γυμναστική και το κορμάκι 19χρονης χορεύτριας
που έχει γίνεται κάθε φορά και πιο σφιχτό. Η φατσούλα της μπορεί να μην σε καβλώνει εσένα, αλλά σαν σύνολο
υπολογίζοντας και το θεόστενο μουνάκι της είναι σούπερ value for money κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Άν την πετύχεις λίγο κεφάτη κι έχεις και τον τρόπο χωρίς κόπο που ταιριάζει στην περίσταση μπορεί να περάσεις καλά. Αλλά κατ'εμέ είναι στην κόψη του ξυραφιού να σου βγει τυπικούρα(έχω δει και τις δυό πλευρές της) οπότε ζυγίζεις το κλίκ με το ρίσκο κι αναλόγως προχωράς.Έλλη στο Φυλής 67 έχει πάρει κανείς να μας πει;
Σκούρο μαλλί, αδύνατη με καμπύλες, ωραία πιασίματα, και ωραίο "άνοιγμα"...
Η τσα πάντα την παρουσιάζει ως κάτι πολύ καλό φοβερό κλπ, και η κοπέλα στο σαλόνι προκαλεί σχετικά ωραία..
(σόρρυ για το σπαμ αλλά σε κριτικές δε βρήκα τίποτα, μόνο για κάποια το 2008, που δεν παίζει να είναι η ίδια)
Πες μου τι καταλαβαίνεις και θα σου πώ αν έπεσες μέσα ή έστω αν πλησιάζεις.Κάνεις μια μετάφραση για μας τους αδαής, τι σημαίνει για σένα ζόμπι και τι ναυάγιο, να καταλάβουμε και μεις?
Κ η ηλικία της ειναι κοντά στα 50 !!Η Τάνια δουλεύει εδώ και αρκετά χρόνια σε αυτά τα δύο μπουρδέλα της Φιλιππίδου. Δεν ξέρω αν παλιά εργαζόταν αλλού, αυτό θα το διευκρινίσει κάποιος πιο έμπειρος.
Την έχω πάρει δύο φορές με μέτριες εντυπώσεις, όμως δεν κλαις τα λεφτά σου αν δεν βρεις τίποτα καλύτερο.
Η φωνή της είναι βαριά (όχι ότι μιλάει και πολύ), το δέρμα της απαλό, το σώμα της καθαρό αλλά η συμμετοχή της σχεδόν ανύπαρκτη.