Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 208 άτομα (21 μέλη και 187 επισκέπτες)

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
13
Like
1.414
Πόντοι
370
Αυτή η τσατσά αν λέμε την ίδια είναι στο Μεταξουργείο μια μαυρομαλλα Ρουμάνα πρέπει να ναι που έχει στον οικο στο τοίχο κόκκινες σαν πιτσιλιες για design σωστά ; είναι όντως ότι ναναι
Είναι στο πορνομαλ αυτή η τσατσά που λέει, με το που μπαίνεις αριστερά κάτω. Χοντρή ξανθιά με μπούκλες. Τώρα τι έχει στον τοίχο ο οίκος θα σε γελάσω

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
625
Πόντοι
80
Είναι στο πορνομαλ αυτή η τσατσά που λέει, με το που μπαίνεις αριστερά κάτω. Χοντρή ξανθιά με μπούκλες. Τώρα τι έχει στον τοίχο ο οίκος θα σε γελάσω
Δεξιά κάτω όχι αριστερά

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.676
Πόντοι
201
Ιάσωνος 19 θεοκλειστο.

Ιάσωνος 20Β Γιουλη με φουλ δωμάτια απλό στα 15€.

Τελευταία τροποποίηση:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.676
Πόντοι
201
Κολωνού 32α πιπινι γάλακτος Λαουρα ξανθό καρέ 1,5 βυζακι λίγο ακωλο romaneste.

Τελευταία τροποποίηση:

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.144
Πόντοι
481
Ειστε και εσείς ψυχαναγκαστικοι ή μόνο σε εμένα συμβαίνει?
Αυτή η γαμημενη 99... 15 σελίδα να φύγει και να πάμε στις 100.000 ?
Στον λαιμό μου έχει κάτσει

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.676
Πόντοι
201
Κολωνού 30 όροφος μηδέν δωμάτια η Ρίτα, οπότε το είδα ευκαιρία, εξαρχής μπήκε με ξάπλωσε και ξάπλωσε συνεχίσαμε λίγο cow μη γαργαλιεμαι και με το που τρώει ένα μπατσακι άρχισε υβρεολόγιο στα ρωσικά και γυρνάει μόνη της νορμάλ, έτσι είσαι της λέω ξεμουνιασμα it is, έχυσα στραγγιξα καλά καλά και πούλο.

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
1.028
Πόντοι
80
Πόρνοι μου αυτή η "Βίκη" στο Αλκα.113 που εμφανίζουν μαζί με τη Μαριάννα μήπως είναι η πρώην "Βάνα" η σκιννυ μελαχρινή που δούλευε με την Μαριάννα στο Διδ.22 ? Ρωτάω γιατί μεσοβδόμαδα δεν μπορώ να τσεκαρω. Αν είναι αυτή πάντως θα γίνεται υπέροχη παρτουζιτσα με τα δύο σκιννάκια. Η Βάνα ήταν ακόμα πιο υποτακτικής ψυχολογίας μωράκι, και με παρόμοια "συμπεριφορά" με το Μαριαννάκι μας.

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
50
Like
13.364
Πόντοι
9.436
Τωρα που εχω μια mini αδεια απο την δουλεια ευκαιρια για καθε μερα μπουρδελα

Δευτερη λοιπον σερι μεσημεριατικη τσαρκα στο Μεταξουργειο (15:00 περιπου), ξανα με 3 καταθεσεις (εχυσα στην τριτη)

Μπηκα σε αρκετα σπιτια, οι ιδιες ακριβως κοπελες οπως τις ανεφερε ο n.smyrni πιο πριν οποτε δεν μακρυγορω απλα στεκομαι στις 3 καταθεσεις που εγιναν.

Ιασωνος 20β ισογειο δοκιμασα για πρωτη φορα την Ουκρανεζα Μιλφ Βαλερια...μελαχρινη 1,62 ωραια καμπυλες διαφημιζε και οτι κανει και μασαζ (στην ουσια μια λαβή μου εκανε με επιασε απο πισω και εκανε ενα κρακ η σπονδυλικη μου στηλη, παναγια μου αν αυτο ειναι το μασαζ να μου λυπει)...δεν εμεινα ευχαριστημενος, μιλουσε παρα πολυ, ολο μη το ενα μη το αλλο, επισης οταν την ρωτησα εαν ειναι απο Ρωσια ή Ουκρανια προοσβληθηκε που υπεθεσα οτι μπορει να ειναι απο Ρωσια και παραλιγο να φυγει απο το δωματιο πριν καν ξεκινησουμε!!.... κατι αλλο κουφο, παρολο που εβαλε λιπαντικο οταν μπηκα η αισθηση ηταν χαλια λες και ηταν καταστεγνη και οταν βγηκα μετα απο λιγο ειδα οτι ολο το λιπαντικο ειχε συσσωρευτει στην βαση της πουτσας μου γυρω γυρω και η υπολοιπη πουτσα καταστεγνη!!.....Δεν μου εχει ξανασυμβει τετοιο πραμα! πως εγινε δεν ξερω αμα εχει συμβει σε καποιον εδω μεσα ας γραψει.....Μετρια πραματα γενικα πολυ δυσκολα θα ξαναπαω μαζι της....

Ιασωνος 31 υπογειο η Ελληνιδα Μιλφο Γκιλφ με καταγωγη απο την Μανη η Ελενη καλοδιατηρημενη σωμα με καμπυλες χωρις κυταριτιδα, καστανοξανθο ισιο μαλλι, καυλιαρικη φατσα τσαουσα.....περασα μαζι της και εκει που την ειχα ιεραποστολικα πιασαμε την κουβεντα και θυμηθηκα οτι την ειχα ξαναπαρει πριν 1,5 χρονο περιπου οταν δουλευε στο ΜΑ 17 οροφος πρωινη βαρδια και τοτε ειχε μελαχρινο σπαστο μαλλι χαχαχα....Ενα επισης πολυ θετικο με την Ελενη ειναι οτι ειναι μονη της σε αυτο το υπογειο και κλειδωνει πορτα οταν ειναι με πελατη...ολο το μαγαζι για παρτυ μας....

ΜΑ 28 υπογειο ηταν δυο κοπελες η ψηλη μελαχρινη νταρντανα η Ζανα(την ειχα παρει οταν ηταν στο διπλα κουρτινα) οποτε δοκιμασα για πρωτη φορα την Μολδαβεζα Μιλφ την Νταιάνα...αδυνατη αρκετα υψος καπου 1,62 -1,65 χαριτωμενα βυζακια 1,5 - 2αρια ξανθοκοκκινα μαλλια και ωραιο προστυχο προσωπακι μου θυμησε λιγο στο προσωπο την πορνοσταρ Danie Daniels σε πιο αδυνατη εκδοση...στο δωματιο αρχικα μου σκουπισε το πουλι με ενα μωρομαντηλο (το εκανε δυνατα και με πονεσε)...πολυ καλη ελευθερη φλογερα (οπως λεει και ο Μπαμπολας) και στο γαμησι δεν εκλεβε

Φευγοντας ειδα γωνια Λεωνιδου και δεληγιωργη να περπατανε την πετιτ Ντανιελα μαζι με την μελαχρινη ρωσιδα Μιλφ την Αννα ειχαν και οι δυο σακουλες με ψωνια και πηγαιναν στο ποστο τους Ιασωνος 46 να πιασουν δουλεια...ειπαμε ενα συντομο γεια..

Καλα γαμησια σε ολους....

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
397
Πόντοι
301
Καλημέρα στους φίλους.
Η Τζούλια τις Φιλίππιδου είναι σταθερή στις υπηρεσίες της όπως έχουν γράψει οι προλαλησαντες ή θα φάω ήττα ? έχω μεγάλη ανάγκη για γλείψιμο και θαλπωρή πριν του Αγίου Βαλεντίνου .
Ένα δωράκι στον εαυτό μου
Εμένα δε με άφησε να της γλυψω το μουνι. Βυζιά ναι. Ούτε φιλιά στο στόμα.

belzebull

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, έψαχνα για κάποιο thread που να έχει ως θέμα τα μπουρδέλα με κοπέλες που κάνουν ελεύθερο στοματικό αλλά δε βρήκα. Ως νέο μέλος δε ξέρω αν μπορώ να ανοίξω και πως, αν μπορεί κανείς να κάνει μια ενημέρωση.

Υ.Γ. είμαι νέο μέλος αλλά και νέος στο άθλημα της τσάρκας γενικά μιας και έμενα επαρχία.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.642
Πόντοι
4.646
Έχεις δίκιο παιχταρά μου.
Έχουμε γεμίσει πολλούς Καρνάβαλους...
Έρχεται το Ξεβράκωμα όμως.
Soon...
:woldman:

Και εγώ σε πάω πολύ. :hi:
Έχουμε πελώρια ανάγκη το ξεβράκωμα των βουτυρομπεμπέδων! :rockon:

Αυτών που τρώνε γιαουρτάκι με 1,5% λιπαρά, λες και είναι γκομενίτσες! :kiss-mark:

Και το βράδυ, μόλις κοιμηθούν οι γονείς τους, γίνονται χειρωνακτικοί
εξωλκείς των ερωτικών τους ζωμών στο παιδικό τους δωμάτιο! :jerking:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.642
Πόντοι
4.646
Mυστη μου ειναι παλια καραβανα η Χριστινα, πρωτοεμφανιστηκε στο Ιασωνος 32 ευθεια μαζι με τη γνωστη Καρμεν. Την αναφερει συνεχεια και ο Σμυρνης στις ενημερωσεις του. Αλλοι μεσα στο δωματιο την λενε πτωμα, εγω περναω καλα μαζι της γιατι ειμαι πελατης χρονια, μου αρεσει οταν κλεινει την πορτα και μενουμε οι δυο μας μεσα και κανουμε ερωτα. Βαλτη απο πανω να σε καβαλησει να δεις τι ωραια που γαμιεται.
Μύστη Πιτ, να προσθέσουμε ότι τότε έπαιζε μπάλα και η 17χρονη Αναστασία :smitten: (επίσης Μολδαβή).
Ιδίως η Αναστασία ήταν συχνά υπό την επήρεια κόκας κι έκανε τρελά γαμήσια στο
ταπεινό 10ρικο. Κρίμα που τις απέλασαν και χάσαμε τέτοια διαμαντάκια. :cry:

Η Χριστίνα, επίσης, έκοψε και το 69 αντί να αυξήσει τις υπηρεσίες της.
Προφανώς παίζει ρόλο ότι είναι παντρεμένη με παιδί. :hi:

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
217
Like
13.361
Πόντοι
31.618
Πέρασα σήμερα το απόγευμα με Γιούλη
Ιάσωνος 20β
Ένα μόνο θα πω.
Πάγος
Ανάξια λόγου
Και κριτικής

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom