Τωρα που εχω μια mini αδεια απο την δουλεια ευκαιρια για καθε μερα μπουρδελα
Δευτερη λοιπον σερι μεσημεριατικη τσαρκα στο
Μεταξουργειο (15:00 περιπου), ξανα με 3 καταθεσεις (εχυσα στην τριτη)
Μπηκα σε αρκετα σπιτια, οι ιδιες ακριβως κοπελες οπως τις ανεφερε ο n.smyrni πιο πριν οποτε δεν μακρυγορω απλα στεκομαι στις 3 καταθεσεις που εγιναν.
Ιασωνος 20β ισογειο δοκιμασα για πρωτη φορα την Ουκρανεζα Μιλφ Βαλερια...μελαχρινη 1,62 ωραια καμπυλες διαφημιζε και οτι κανει και μασαζ (στην ουσια μια λαβή μου εκανε με επιασε απο πισω και εκανε ενα κρακ η σπονδυλικη μου στηλη, παναγια μου αν αυτο ειναι το μασαζ να μου λυπει)...δεν εμεινα ευχαριστημενος, μιλουσε παρα πολυ, ολο μη το ενα μη το αλλο, επισης οταν την ρωτησα εαν ειναι απο Ρωσια ή Ουκρανια προοσβληθηκε που υπεθεσα οτι μπορει να ειναι απο Ρωσια και παραλιγο να φυγει απο το δωματιο πριν καν ξεκινησουμε!!.... κατι αλλο κουφο, παρολο που εβαλε λιπαντικο οταν μπηκα η αισθηση ηταν χαλια λες και ηταν καταστεγνη και οταν βγηκα μετα απο λιγο ειδα οτι ολο το λιπαντικο ειχε συσσωρευτει στην βαση της πουτσας μου γυρω γυρω και η υπολοιπη πουτσα καταστεγνη!!.....Δεν μου εχει ξανασυμβει τετοιο πραμα! πως εγινε δεν ξερω αμα εχει συμβει σε καποιον εδω μεσα ας γραψει.....Μετρια πραματα γενικα πολυ δυσκολα θα ξαναπαω μαζι της....
Ιασωνος 31 υπογειο η Ελληνιδα Μιλφο Γκιλφ με καταγωγη απο την Μανη η Ελενη καλοδιατηρημενη σωμα με καμπυλες χωρις κυταριτιδα, καστανοξανθο ισιο μαλλι, καυλιαρικη φατσα τσαουσα.....περασα μαζι της και εκει που την ειχα ιεραποστολικα πιασαμε την κουβεντα και θυμηθηκα οτι την ειχα ξαναπαρει πριν 1,5 χρονο περιπου οταν δουλευε στο ΜΑ 17 οροφος πρωινη βαρδια και τοτε ειχε μελαχρινο σπαστο μαλλι χαχαχα....Ενα επισης πολυ θετικο με την Ελενη ειναι οτι ειναι μονη της σε αυτο το υπογειο και κλειδωνει πορτα οταν ειναι με πελατη...ολο το μαγαζι για παρτυ μας....
ΜΑ 28 υπογειο ηταν δυο κοπελες η ψηλη μελαχρινη νταρντανα η Ζανα(την ειχα παρει οταν ηταν στο διπλα κουρτινα) οποτε δοκιμασα για πρωτη φορα την Μολδαβεζα Μιλφ την Νταιάνα...αδυνατη αρκετα υψος καπου 1,62 -1,65 χαριτωμενα βυζακια 1,5 - 2αρια ξανθοκοκκινα μαλλια και ωραιο προστυχο προσωπακι μου θυμησε λιγο στο προσωπο την πορνοσταρ Danie Daniels σε πιο αδυνατη εκδοση...στο δωματιο αρχικα μου σκουπισε το πουλι με ενα μωρομαντηλο (το εκανε δυνατα και με πονεσε)...πολυ καλη ελευθερη φλογερα (οπως λεει και ο Μπαμπολας) και στο γαμησι δεν εκλεβε
Φευγοντας ειδα γωνια Λεωνιδου και δεληγιωργη να περπατανε την πετιτ Ντανιελα μαζι με την μελαχρινη ρωσιδα Μιλφ την Αννα ειχαν και οι δυο σακουλες με ψωνια και πηγαιναν στο ποστο τους Ιασωνος 46 να πιασουν δουλεια...ειπαμε ενα συντομο γεια..
Καλα γαμησια σε ολους....