Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.637
- Πόντοι
- 1.960
εμφανιστηκε αυτη ή υπαρχει γενικα, γιατι εχουμε γμθ στις Κορινες, στις Αντζελες και στις μπελεςΦιλιππιδου 11β κορινα με βυζαρες
εμφανιστηκε αυτη ή υπαρχει γενικα, γιατι εχουμε γμθ στις Κορινες, στις Αντζελες και στις μπελεςΦιλιππιδου 11β κορινα με βυζαρες
Έχω γράψει κριτική στο Φυλής 59 το καλοκαίρι. Η ίδια είναι...Πες μου κάτι σε παρακαλώ, από υπηρεσίες λέει τίποτα; Διότι δεν έχει ούτε μία κριτική.
Εγώ για Βαλκάνια την κάνω και πιστεύω πως δεν θα λέει και πολλά μέσα.
Αλλά αναρωτιέμαι εάν αξίζει για το παλμαρέ.
Έχω γράψει κριτική στο Φυλής 59 το καλοκαίρι. Η ίδια είναι...
οι 5 πιο πρόσφατες αναφέρονται σε αυτήΠες μου κάτι σε παρακαλώ, από υπηρεσίες λέει τίποτα; Διότι δεν έχει ούτε μία κριτική.
Εγώ για Βαλκάνια την κάνω και πιστεύω πως δεν θα λέει και πολλά μέσα.
Αλλά αναρωτιέμαι εάν αξίζει για το παλμαρέ.
τυπε τον midas69 τον έχεις κάτι?και αυτός με το που διαβάσει για Ρουμάνα παραθέτει ότι είναι φόλα που τις θυμάται από τα παλιάΡουμανα δγλαδη φολα
Απο τα κωλόμπαρα τις θυμάμαι
Οτι πιο απάτη
Εσύ πρέπει να πήρες αυτην που δούλευε πρίν στο Φώκαιας 7 υπόγειοΤο ιδιο μοτίβο κ η άλλη Άντζελα που δούλευαν παρέα. Είχα δοκιμάσει την άλλη κ ήταν δοκιμή που ξεχάστηκε γρήγορα.....κοινώς φόλα.....
Κατά 80 τις εκατό Αλβανες λατινες Ρουμάνες φολεςτυπε τον midas69 τον έχεις κάτι?και αυτός με το που διαβάσει για Ρουμάνα παραθέτει ότι είναι φόλα που τις θυμάται από τα παλιά
Τελη Σεπτεμβρίου στο Φυλής 59 ισόγειο δούλευαν δύο Ελληνίδες σύμφωνα με την 2τσα. Μια αδυνατη με κατσαρο μαλλί κ μια με κανονικό σώμα ίσιο μελαχρινό μαλλί κ ωραίο κωλο. Και οι ίδιο όνομα Ατζέντα κ πιθανώς ρομα αφου φαινονταν στο χρωμα του δερμα τους. Εγώ πήρα τη δεύτερη.Τωρα αν πήραν μεταγραφή για Φωκαίας δεν το γνωρίζω....Εσύ πρέπει να πήρες αυτην που δούλευε πρίν στο Φώκαιας 7 υπόγειο
Αυτή που δούλευε στο Φώκαιας 7 υπόγειο δούλεψε και καμιά εβδομάδα στο 59 ισόγειο, είχε και 3-4 τατουάζ και ήταν λογικά ΑλβανίδαΤελη Σεπτεμβρίου στο Φυλής 59 ισόγειο δούλευαν δύο Ελληνίδες σύμφωνα με την 2τσα. Μια αδυνατη με κατσαρο μαλλί κ μια με κανονικό σώμα ίσιο μελαχρινό μαλλί κ ωραίο κωλο. Και οι ίδιο όνομα Ατζέντα κ πιθανώς ρομα αφου φαινονταν στο χρωμα του δερμα τους. Εγώ πήρα τη δεύτερη.Τωρα αν πήραν μεταγραφή για Φωκαίας δεν το γνωρίζω....
Καλά δεν είναι τόσο φόλα όσο λένε τώρα δε ξέρω τι πέρασε ο καθένας ένα πρωινό μεσημεριανό που την είχα πάρει της είχα πει δεν θέλω κάτι άλλο μόνο στοματικό και τα έπαιρνε και στόμα με γλώσσα έξω όχι τελείωμα μέσα τεσπά και 2 φορές μια χαρά ήταν είναι αν σε συμπαθήσει μάλλονΜου έσωσες ένα εικοσάρικο, σε ευχαριστώ!
Θα συμφωνήσωΚαλά δεν είναι τόσο φόλα όσο λένε τώρα δε ξέρω τι πέρασε ο καθένας ένα πρωινό μεσημεριανό που την είχα πάρει της είχα πει δεν θέλω κάτι άλλο μόνο στοματικό και τα έπαιρνε και στόμα με γλώσσα έξω όχι τελείωμα μέσα τεσπά και 2 φορές μια χαρά ήταν είναι αν σε συμπαθήσει μάλλον
Αν θυμάμαι καλά αυτή δούλευε παλαιότερα φωκαιας και Αχαρνών απέναντι από το 27βεμφανιστηκε αυτη ή υπαρχει γενικα, γιατι εχουμε γμθ στις Κορινες, στις Αντζελες και στις μπελες
Αλκιβιαδου, Φιλιπιδου κ Φυλης 65Β κλπ..δουλευε τεσπα καμμια σχεσηΑν θυμάμαι καλά αυτή δούλευε παλαιότερα φωκαιας και Αχαρνών απέναντι από το 27β
Καλά δεν είναι τόσο φόλα όσο λένε τώρα δε ξέρω τι πέρασε ο καθένας ένα πρωινό μεσημεριανό που την είχα πάρει της είχα πει δεν θέλω κάτι άλλο μόνο στοματικό και τα έπαιρνε και στόμα με γλώσσα έξω όχι τελείωμα μέσα τεσπά και 2 φορές μια χαρά ήταν είναι αν σε συμπαθήσει μάλλον
Είναι Μεγάλη Φόλα!!!Θα συμφωνήσω
Πολύ καλά λέει...και Περγάμου 1 ,Φώκαιας 24 ,Φώκαιας 27β ,Κεραμικού 13α(RIP) ,Ρεμουνδου 21, Εξηκιου 18γ ,στο Αλκιβιάδου δε τη θυμάμαιΑλκιβιαδου, Φιλιπιδου κ Φυλης 65Β κλπ..δουλευε τεσπα καμμια σχεση
Προς τον αγαπητο και παντα ενημερωμενο γκουρου του Bou N Smirni 76 , η Κλεοπατρα Φωκαιας 17β δεν κανει ελευθερο τελειωτικο ,εχω περασει 2 φορες και η 2τσα λει οχι δεν κανει τελειωτικο , ετσι απλα πληροφοριακα !!τώρα live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπογειο Άντζελα η "Κρητικοπουλα"με, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό όχι όμως τελειωτικό και αυταρχικό.
Φωκαιας 13 ισόγειο η μιλφαρα Σόνια/Εύα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 17α Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 19 Άννα καστανή κοντουλα πιτσιρικα με μαλλί μέχρι τους ώμους σχεδόν, κανονικό σώμα, μικρό βυζί, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 25αρια & 27α κλειστά.
Φωκαίας 27Β κάτω Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό και Εμμανουέλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα.
Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
εννοείται ότι κάνει και το ανακοινώνει και η υπηρεσία, απλά είναι φορές που κάνει τελειωτικό στο στόμα και άλλες φορές στο σώμα,γι αυτό κάθε φορά γράφω το τι ανακοινώνει η τσατσάΠρος τον αγαπητο και παντα ενημερωμενο γκουρου του Bou N Smirni 76 , η Κλεοπατρα Φωκαιας 17β δεν κανει ελευθερο τελειωτικο ,εχω περασει 2 φορες και η 2τσα λει οχι δεν κανει τελειωτικο , ετσι απλα πληροφοριακα !!
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου , παντα Αξιος !!!!!εννοείται ότι κάνει και το ανακοινώνει και η υπηρεσία, απλά είναι φορές που κάνει τελειωτικό στο στόμα και άλλες φορές στο σώμα,γι αυτό κάθε φορά γράφω το τι ανακοινώνει η τσατσά