Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 216 άτομα (27 μέλη και 189 επισκέπτες)

Bourdelakias84

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλη την πορνοπαρεα. Ερώτηση... Η Μιλένα στο Διδυμου 27 τι απέγινε,έχω περάσει αρκετες φορές από τότε που άκουσα ότι επέστρεψε αλλά δε την έχω πετύχει. Ξέρει κανείς τι απέγινε, σταμάτησε πάλι?

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.184
Πόντοι
441
Φωκαιας 19 λαικο προσκύνημα, σήμερα θυμήθηκαν το only Greek. Το κορίτσι ούτε λεπτό ανάσα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Η 2τσα οριακά στο δεκάλεπτο την φωνάζει Αννουυυλα, ευτυχώς το κορίτσι τυπικό.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
5.169
Πόντοι
5.435
Καλησπέρα σε όλη την πορνοπαρεα. Ερώτηση... Η Μιλένα στο Διδυμου 27 τι απέγινε,έχω περάσει αρκετες φορές από τότε που άκουσα ότι επέστρεψε αλλά δε την έχω πετύχει. Ξέρει κανείς τι απέγινε, σταμάτησε πάλι?
από ότι μου είχε πει, θα επιστρέψει μετά της 15 του μηνού

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
258.375
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Χωματιανου 11α κλειστό.

Χωματιανου 11β Αντριανα μελαχρινή με κανονικό σώμα,ωραίο κωλαράκι, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73β Εμμι ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι, σώμα με πιασιματα, 2αρι συν βυζι,τατουάζ ψηλά στα αριστερά πλευρά, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .

Λιοσιων 73α Μισέλ λατινα ,μελαχρινή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, λεπτό ωραίο κορμί, μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα

Εξηκιου 18 κλειστό.

Εξηκιου 18α Μαρία ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Εξηκιου 18γ Μόνικα(από διάφορα στο Μεταξουργειο και Μαραθώνος 59 τελευταία) ψηλή κοπέλα με καστανο ανοιχτό μαλλί, κανονικό σώμα, 1,5άρι βυζί, κωλαρα, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Παολα λατινα καστανή παχουλη με μακρύ ίσιο μαλλί,2.5αρι συν σιλικονατο βυζι, αρκετά τατουάζ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Λάουρα με καστανο μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι,τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Μπαρμπορα στο δωμάτιο αλλά χωρίς αναμονή (οποίος θέλει ευκαιρία είναι)με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Βεργας 6β Άννα ξανθιά νταρντανα μ7λφ ,με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Βεργας 7 Κωνσταντίνα, μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με τεράστια κωλαρα 3. 5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα Βίκυ, ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι σύν βυζί σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Βίβιαν(παλιότερα έχει δουλέψει στο Μαραθωνος 59α)μελαχρινή μιλφ, σώμα με πιασίματακια, 2αρι βυζί, απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2 5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα γκρανι με ξανθοπλατινε μαλλί, σώμα με αρκετά πιασίματα κυρίωςστη κοιλιά, σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
258.375
Πόντοι
46.232
όπως έχουμε γράψει πιο πίσω, ήρθε Αθήνα για μια εβδομάδα από την επαρχία, δούλεψε όσο ήθελε και πήγε για γιορτές στη Μολδαβία, μου έχει πει ότι ίσως γυρίσει πάλι και ότι αν δουλέψει Αθήνα θα δουλεύει μόνο πρωί 2 με 3 φορές την εβδομάδα, βέβαια όταν μας τα λέει εργαζόμενη κρατάμε μια πισινή.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
258.375
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπογειο Άντζελα η "Κρητικοπουλα"με, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό όχι όμως τελειωτικό και αυταρχικό.

Φωκαιας 13 ισόγειο η μιλφαρα Σόνια/Εύα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 19 Άννα καστανή κοντουλα πιτσιρικα με μαλλί μέχρι τους ώμους σχεδόν, κανονικό σώμα, μικρό βυζί, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25αρια & 27α κλειστά.

Φωκαίας 27Β κάτω Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό και Εμμανουέλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.519
Πόντοι
3.246
είπαμε θα ξανάρθει προς τέλη Ιανουαρίου!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
258.375
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Φυλής 54α Ξένια, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β , 56, 66α & 66δ κλειστά.

Φυλής 72 δεξιά μια μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3αρι βυζι, ο τσάτσος είπε ότι δε θυμόταν όνομα και ότι είναι από τη Βραζιλία...,σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά κλειστό.

Φυλής 59αρια κλειστά.

Φυλής 61 Καρολίνα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φιλιππίδου 11α Βαλερία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,κάποιος την έκλεισε μπροστά μου για μια ώρα!!!!

Φιλιππίδου 11β Καρολίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α κλειστό.

Φυλής 65β Κορινα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84α Μπέτι η μαυρουλα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84β το κλασσικό διδυμο,η Αννουλα με το Μαράκι, αμφότερες απλο πρόγραμμα στα 20 ευρω ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα 30 ευρώ ,κάνουν και παρτουζα με 40 ευρώ.

Φυλής 86α Βανέσα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86β Τζεσικα, με ελεύθερο στοματικό, όχι τελειωτικό.

Φυλής 67 Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α μολις έφυγε η Μιρα διότι κάτι της έτυχε...συνεχίζει η Μαρία η "Τσεχα",και αυτή με ελεύθερο στοματικό όχι όμως τελειωτικό.

Φυλής 69β Βίκυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 Βικτώρια λατίνα, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Φυλής 71α Ντουλτσε λατίνα με κάστανο ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζί, απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
258.375
Πόντοι
46.232
Φωκαιας 19 λαικο προσκύνημα, σήμερα θυμήθηκαν το only Greek. Το κορίτσι ούτε λεπτό ανάσα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Η 2τσα οριακά στο δεκάλεπτο την φωνάζει Αννουυυλα, ευτυχώς το κορίτσι τυπικό.
Καμία σχέση αυτό που περιγράφεις.....τουλάχιστον τώρα...επίσης στον οικο εδώ πάντα λένε only Greek....και η τσατσά με τα γυαλάκια πάντα ρωτάει όταν βλέπει κάποιον "περίεργο"απο που είσαι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
258.375
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Έλλης 3 Ειρήνη, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 8α , 8β ,16 & 18αρια κλειστά.

Διδυμου 20 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδυμου 22 Αννετα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ,σύμφωνα με τον τσάτσο η Ειρήνη θα δουλέψει από Δευτέρα

Διδυμου 27 πριν λίγο ήρθε η Ιβαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, η Τανια θα δουλέψει το Σάββατο.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.184
Πόντοι
441
Καμία σχέση αυτό που περιγράφεις.....τουλάχιστον τώρα...επίσης στον οικο εδώ πάντα λένε only Greek....και η τσατσά με τα γυαλάκια πάντα ρωτάει όταν βλέπει κάποιον "περίεργο"απο που είσαι
Δεν είπα κάτι αρνητικό απλά ότι έχω καταμαρτυρησει ιδίοις ομμασι. Όταν έφυγα πριν ούτε μια ώρα τα δωμάτια ήταν φουλ και η αναμονή είχε άλλα 3 άτομα, όντως η 2τσα δεν ξαναφωναξε αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος ξεπέρασε το 8 λεπτό εντός δωματίου. Και μάλιστα ήταν κάποιοι που ρωτούσαν πόση ώρα και πόσα δωμάτια με την 2τσα να λέει 1,5 δωματια, έκλαψα. Το κορίτσι είναι άγουρο και το νεαρό της ηλικίας προσωπικά μου αρκεί και πέρασα πολύ καλά και χθες και σήμερα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
258.375
Πόντοι
46.232

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
2.078
Πόντοι
446
τώρα live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπογειο Άντζελα η "Κρητικοπουλα"με, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό όχι όμως τελειωτικό και αυταρχικό.

Φωκαιας 13 ισόγειο η μιλφαρα Σόνια/Εύα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 19 Άννα καστανή κοντουλα πιτσιρικα με μαλλί μέχρι τους ώμους σχεδόν, κανονικό σώμα, μικρό βυζί, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25αρια & 27α κλειστά.

Φωκαίας 27Β κάτω Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό και Εμμανουέλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
στο φωκαιας 13 η σονια που λες,απο εμφανιση/κωλο αξιζει;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
258.375
Πόντοι
46.232
live update

Φώκαιας 7 ισόγειο ήρθε και η Ερρικα (από Ιωαννίνων 5 ,Αγκύρας 9 ,12α κλπ)με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, θα δουλέψει μέχρι τις 2200-2230 ενώ στις 1700 που φεύγει η Στέλλα θα έρθει η Ηλέκτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom