Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 238 άτομα (21 μέλη και 217 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.286
Πόντοι
6.615
Μιας και δεν βρήκα κοντινό post που να ισχύει λογικά. Έχει κανείς μύστης να προτείνει κάποια μαυρουλα σε κατάστημα του κέντρου ? Thanks
Εγώ που σήμερα πήγα τσάρκα μετά από καιρό διαπίστωσα ότι επέστρεψε στο πόστο της η Beauty, οπότε απ' τη στιγμή που δουλεύει αυτή νομίζω πως οποιαδήποτε άλλη πρόταση για μαύρη είναι περιττή... Εν τω μεταξύ σήμερα σε τσάρκα που έκανα στη Φυλής και στα πέριξ πέτυχα δύο άκωλες μαύρες, τα ύστερα του κόσμου!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.286
Πόντοι
6.615
Ενημέρωση λοιπόν απόψε από τα ακριτικά!!!

Live :rockon::rockon::rockon:

Χωρίς τον κύριο Γιάννη ο οποίος ήταν κουρασμένος...
:jerking:

Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά.
Ανοιχτό αλλά δεν κατέβηκα.
Μάλλον θα ήταν η Βαλέρια από το Εμετουργείο.

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά.
Δύο κοπέλες μίλφ, γύρω στα σαράντα.
Γιάννα και Μισέλ. Ρωσίδες.
Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα και 69.
Η Γιάννα ξανθιά Καυλιάρα και η Μισέλ μελαχρινή.
Δεν είναι μοντέλα αλλά είναι καλές σε απόδοση + ότι δεν έχει πολύ κόσμο και οι πόρτες χτυπάνε πιο δύσκολα.
Η υπηρεσία τρελό μουνέτο!!!
:bigdick::bigdick::bigdick:
Στην υπηρεσία που λες που την πέτυχα χθες έτοιμος ήμουν να της πω "γιατί δε δουλεύεις εσύ μανάρι μου αντί για τις μπαλότσες που έχεις"

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
757
Πόντοι
361
Εγώ που σήμερα πήγα τσάρκα μετά από καιρό διαπίστωσα ότι επέστρεψε στο πόστο της η Beauty, οπότε απ' τη στιγμή που δουλεύει αυτή νομίζω πως οποιαδήποτε άλλη πρόταση για μαύρη είναι περιττή... Εν τω μεταξύ σήμερα σε τσάρκα που έκανα στη Φυλής και στα πέριξ πέτυχα δύο άκωλες μαύρες, τα ύστερα του κόσμου!
Το αφρικανικό θωρηκτό στην κατηγορία του είναι τοπ. Τι να λέμε τώρα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.286
Πόντοι
6.615
Το αφρικανικό θωρηκτό στην κατηγορία του είναι τοπ. Τι να λέμε τώρα.
Για τα δικά μου τα γούστα η Beauty θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα τούμπανα που έχω πάρει ποτέ στην πορνοκαριέρα μου και στη ζωή μου γενικότερα μέχρι σήμερα, για να μην πω το μεγαλύτερο... Και μάλλον η μοναδική αξιοπρεπής μαύρη

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
757
Πόντοι
361
Για τα δικά μου τα γούστα η Beauty θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα τούμπανα που έχω πάρει ποτέ στην πορνοκαριέρα μου και στη ζωή μου γενικότερα μέχρι σήμερα, για να μην πω το μεγαλύτερο... Και μάλλον η μοναδική αξιοπρεπής μαύρη
Πιο πιτσιρικάς γούσταρα πολύ μαύρες. Όμως ελάχιστες ήταν τελικά αυτές που άξιζαν. Μία από αυτές φυσικά η Μπιούτη. Και γι’αυτό τελικά με κέρδισαν οι Ρωσίδες χαχαχαχα.

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
2.049
Πόντοι
2.471
Η μπιουτη κάνει (για τα δικά μου γούστα) την καλύτερη πίπα φυλής και Μεταξουργείο! Δεν μασάει πουθενά και σε συνδιασμό με την κωλαρα της και αυτουσ τους βυζους είναι ότι καλύτερο έχει ο οίκος γιατί όλο φωλες φαιρνει

Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
434
Πόντοι
20
Η μπιουτη κάνει (για τα δικά μου γούστα) την καλύτερη πίπα φυλής και Μεταξουργείο! Δεν μασάει πουθενά και σε συνδιασμό με την κωλαρα της και αυτουσ τους βυζους είναι ότι καλύτερο έχει ο οίκος γιατί όλο φωλες φαιρνει
Ρε σεις παιδιά Συγνώμη. Δεν ξέρω από θέμα υπηρεσιών Αφού το λέτε Έτσι θα είναι το δέχομαι Εγώ μολις την είδα για πρώτη φορά Κόντεψα να ρίξω την πόρτα ακόμα τρέχω Για την μπιουτι λέω

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
2.049
Πόντοι
2.471
Ρε σεις παιδιά Συγνώμη. Δεν ξέρω από θέμα υπηρεσιών Αφού το λέτε Έτσι θα είναι το δέχομαι Εγώ μολις την είδα για πρώτη φορά Κόντεψα να ρίξω την πόρτα ακόμα τρέχω Για την μπιουτι λέω
Ναι τυπε μου γούστα είναι αυτά σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι ...άλλοι μπαίνουν σε γιαγιάδες άλλοι σε τραβελια

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
2.049
Πόντοι
2.471
Μάγκες μπορεί κάποιος να μου πει η Πάολα από κωλονου τι ωρεσ δουλεύει ; Γιατί χθεσ κατά τις 22:00 ο οίκος ήταν ανοιχτός αλλά δεν πέρασα να δω γιατί μόλις είχα ρίξει έναν και είχα πάρει τον δρόμο της επιστροφής . Αλλά αποκλείεται λέω να ήταν η Πάολα μέσα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
31.587
Πόντοι
9.846
Μάγκες μπορεί κάποιος να μου πει η Πάολα από κωλονου τι ωρεσ δουλεύει ; Γιατί χθεσ κατά τις 22:00 ο οίκος ήταν ανοιχτός αλλά δεν πέρασα να δω γιατί μόλις είχα ρίξει έναν και είχα πάρει τον δρόμο της επιστροφής . Αλλά αποκλείεται λέω να ήταν η Πάολα μέσα
Πρωί πάει. Κατά τις 09:00 και όσο τραβήξει. Μπορεί διπλοβαρδια, μπορεί νωρίτερα.

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
2.049
Πόντοι
2.471

Dimk12

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
0
Παιδιά καμία λατίνα με κωλαρα ξέρετε πουθενά να παίζει;

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.297
Πόντοι
481
Αυτή η Μια τι φάση είναι,
ενώ έχει μια σχετική "εξωτική" ομορφιά είναι πολύ ψυχρή στο σαλονιασμα, μέσα δεν ξέρω εάν λέει κάτι γιατί ενώ πάω να κάνω κίνηση για δωμάτιο κάνω πίσω καθαρά λόγο ψυχρας της κοπέλας και της καριόλας της υπηρεσίας.
Εν τω μεταξύ δεν υπάρχουν και κριτικές για την κοπέλα αν και είναι καιρό στην ενεργό δράση.
Την πήρα πρόσφατα και παραλίγο να έφευγα αχυστος. Ξινίλα και ψυχρά μέσα και δεν σηκονοταβ
Παιδιά καμία λατίνα με κωλαρα ξέρετε πουθενά να παίζει;
Για λάτιν η ερώτηση θα έπρεπε να είναι αν παίζει καμιά με κωλαράκι.

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!!!
Πρόσφατα είχα περάσει πολύ ωραία με ένα κοριτσάκι απίστευτο....διδύμου 8Α
Δε θυμάμαι όνομα....
Πρωινή

Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
434
Πόντοι
20

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
31.587
Πόντοι
9.846
Καλησπέρα σε όλους!!!
Πρόσφατα είχα περάσει πολύ ωραία με ένα κοριτσάκι απίστευτο....διδύμου 8Α
Δε θυμάμαι όνομα....
Πρωινή

Είναι τόσο απλό να το βρεις.... Αλλά είσαι συγχωρεμενος γιατί είσαι νέος.

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
72
Πόντοι
0

Είναι τόσο απλό να το βρεις.... Αλλά είσαι συγχωρεμενος γιατί είσαι νέος.
Τα σέβη μου ανώτερε!
Μπράβο, ναι αυτή

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
11
Like
423
Πόντοι
290
Πήγα την προηγούμενη Παρασκευή και η τσατσά μου είπε μετά τις γιορτές

Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.499
Πόντοι
4.646
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.499
Πόντοι
4.646
Μιας που αναφέρεται.
Απολογισμός εξόδων σε μπουρδέλα για το 2024.
500€ το μήνα επί 12 μήνες
6000€ σινολο.
Ο σύλλογος νταβαντζιδων και ιερόδουλων μια τιμητική πλακέτα δεν θα έπρεπε να μου δόση;;;;;
Καλή χρονιά.
Και καλή αρχή για το 2025
Ελπίζω να πιάσω τους στόχους μου
Μάγκα μου, είσαι Μέγας Χορηγός του επαγγέλματος, κινείς την πιάτσα. Εννοειται σου αξίζει πλακέτα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom