Ναι αρκετές φορές. Όμως έχω κάνα χρόνο να περάσω από εκεί. Καλή πίπα, γλυκιά κοπέλα, λες και δυο κουβέντες γιατί ξέρει λίγα ελληνικά και ωραίο στήσιμο στα 4 και αντέχει σφυροκόπημα. Δεν πιστεύω να το κλάψεις το 20αρικο.
Ναι αρκετές φορές. Όμως έχω κάνα χρόνο να περάσω από εκεί. Καλή πίπα, γλυκιά κοπέλα, λες και δυο κουβέντες γιατί ξέρει λίγα ελληνικά και ωραίο στήσιμο στα 4 και αντέχει σφυροκόπημα. Δεν πιστεύω να το κλάψεις το 20αρικο.
Οπως έχω γράψει και πιο πίσω έχει γυρίσει στη χώρα της και να γυρίσει όπως μου έχει πει θα δουλεύει οπότε θέλει, στην Ελλάδα ήταν δε γυρισε και ξαναφυγε, δούλευε επαρχία γι αυτό και έχει μάθει και ελληνικά πια
Επιβεβαιωνω και γω με την σειρα μου την πετυχα κατα τις 23:15 λιγο πριν σχολασει ημουν ο τελευταιος της πελατης....και γω επισης χαρηκα που την ξαναειδα και φυσικα περασα δωματιο μαζι της....πολυ δυνατη πετιτ οπως παντα το σωμα της δεν εχει αλλαξει καθολου παραμενει σκιννυ, το μαλλι της εχει μακρυνει και αλλο...απεφυγα να την ρωτησω για γαμους, διαζυγια, εγκυμοσυνες κτλ...της ειπα οτι νομιζα πως ειχε σταματησει οριστικα και μου απαντησε οτι απλα ηθελε να ξεκουραστει λιγακι....επεστρεψε λοιπον η Ναταλιτσα...
Ειναι ακριβως οπως ηταν πριν φυγει, ιδιο σωμα ιδια διαθεση ιδια αποδοση...Το μαλλι της εχει μακρυνει λιγακι παραπανω στο σαλονι το εχει ελευθερο και μεσα στο δωματιο το πιανει κοτσο...
Ειναι ακριβως οπως ηταν πριν φυγει, ιδιο σωμα ιδια διαθεση ιδια αποδοση...Το μαλλι της εχει μακρυνει λιγακι παραπανω στο σαλονι το εχει ελευθερο και μεσα στο δωματιο το πιανει κοτσο...
Φιλε στο μεταξουργειο η αλλιως μεταξι ειναι κατωτερα και απο θεμα εμφανισης αλλα και απο θεμα περιβαλλον..
Στην φυλης ειναι καλυτερα και απο πουτανες και απο ατμοσφαιρα.., η ολη εμπειρια σου δλδ θα ειναι καλυτερη..
Επιτέλους, την περίμενα κι εγώ πως και πως, είναι στανταράκι μου σχεδόν δέκα χρόνια. Όσοι συνηθίζετε να πηγαίνετε στην αρχή της βάρδιας της και πέσετε σε μέρα που είμαι μέσα μαζί της, απλά ξεχάστε το! Τις περισσότερες φορές την κλείνω για 45λεπτο ή για μία ώρα.
Αρκετές φορές όταν δούλευε στο 37Α, η τσατσά με το που με έβλεπε, πήγαινε και έκλεινε την κάτω πόρτα και την άνοιγε ξανά μετά από μία ώρα!
Μ. Αλεξάνδρου 21 όροφος πριν λίγο κατάθεση στη Νικολ με τον τεράστιο κωλο και τις βυζαρες. Ψιλοκαλη περίπτωση για 10€, αν εξαιρέσεις το κακό τσιμπουκι. Γεμάτο πακια στο σαλόνι που είχαν θέλαν να περάσουν. Η τσατσα χτύπησε πόρτα όχι κατά την πράξη αλλά μετά για να μου πει να βιαστώ να βάλω τα ρούχα μου γρήγορα ώστε να ελευθερωθεί το δωμάτιο.
Ένας από τους λόγους που έχω σταματήσει να πηγαίνω στον οίκο αυτό, ενώ ήμουν πελάτης 2-3 φορές την βδομάδα, όταν άρχισε αυτές τις μαλακίες η Νάσια/Βάσια/Τζόν Στάμος , σταμάτησα.
Επιβεβαιωνω και γω με την σειρα μου την πετυχα κατα τις 23:15 λιγο πριν σχολασει ημουν ο τελευταιος της πελατης....και γω επισης χαρηκα που την ξαναειδα και φυσικα περασα δωματιο μαζι της....πολυ δυνατη πετιτ οπως παντα το σωμα της δεν εχει αλλαξει καθολου παραμενει σκιννυ, το μαλλι της εχει μακρυνει και αλλο...απεφυγα να την ρωτησω για γαμους, διαζυγια, εγκυμοσυνες κτλ...της ειπα οτι νομιζα πως ειχε σταματησει οριστικα και μου απαντησε οτι απλα ηθελε να ξεκουραστει λιγακι....επεστρεψε λοιπον η Ναταλιτσα...
Έχει επιστρέψει κοντά 1 εβδομάδα τώρα, δεν παντρεύτηκε, δεν είναι έγκυος, τρολλιά κάποιου άσχετου είναι η φήμη, ίδια είναι, ίσως και λίγο ποιο αδύνατη, αλλά τι να λέμε, από τα καλύτερα κορίτσια της δουλειάς.
Τώρα το αν χαίρεται που την γαμάνε 30+ άτομα την μέρα, μαντέψτε ...
Ναί, τραβέλι είναι, εγχειρισμένο δεν ξέρω αλλά για να ανακοινώνει "μουνάκι/κωλαράκι" ...
Εγώ πάντως, έπαθα πλάκα με την εμφάνιση/κορμί της Λατινούλας "Πάολα" Φωκαίας 13 υπόγα, δεν κάνει καλή πίπα, δεν ξέρει να γαμιέται και καλά, αλλά είναι δεκτική και ήρεμη με πολύ καλή δουλειά πλαστικό βυζί και για τα γούστα μου έχει απίστευτο πρόσωπο και χαμόγελο (με σιδεράκια) και φοβερό σφιχτό "γυναικείο" κορμί, την πήρα Δευτέρα,Τρίτη και εχθές.
Εχθές όμως μας τα χάλασε, όταν την έβαλα στα 4, μου ήρθε τρελή ψαρίλα που δεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες, προφανώς το latex/gel από τα συνεχόμενα δωμάτια δημιούργησαν πρόβλημα, αρκετό να με ξενερώσει :S
Πήρα και την "Naomi" στο Φιλλιπίδου 11 κάτω, θα έλεγα οριακά να αξίζει το 20ρικο αν την έχεις συνηθίσει στο 10, η πίπα της είναι καλή, στα υπόλοιπα δεν διαφέρει κάτι, δεν ξέρω, θα ξαναδοκιμάσω γιατί είναι και αυτή από τις καλές κοπέλες του χώρου.
Γενικά πάντως, σαν να άλλαξε λίγο η κατάσταση και Φυλής και Μετάξι, προστέθηκαν μερικές νέες επιλογές προσωρινά τουλάχιστον.
Επιτέλους, την περίμενα κι εγώ πως και πως, είναι στανταράκι μου σχεδόν δέκα χρόνια. Όσοι συνηθίζετε να πηγαίνετε στην αρχή της βάρδιας της και πέσετε σε μέρα που είμαι μέσα μαζί της, απλά ξεχάστε το! Τις περισσότερες φορές την κλείνω για 45λεπτο ή για μία ώρα.
Αρκετές φορές όταν δούλευε στο 37Α, η τσατσά με το που με έβλεπε, πήγαινε και έκλεινε την κάτω πόρτα και την άνοιγε ξανά μετά από μία ώρα!