Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 602
- Πόντοι
- 81
Να πω ενα Ρισπεκτ στον γκλομπεαρχη για το κοντεντ που δινει με τις φωτογραφιες
Βελούδινη πίπα με διάρκεια χωρίς δόντι μόνο σε καβλωμένο πέος, κάνει χαδάκια να σε ανεβάσει, ευδιάθετη, καθόλου βαριεστημένη, καθαρή, στάσεις χωρίς να κλέβει. Όταν πλησιάζει το τέλος συμμετέχει φουλ. Αξίζει για μένα. Δεν θέλεις κάτι άλλο αν σου κάνει εμφανισιακά.Όντως έπεσε λίγο η κοιλίτσα, αλλά μου βγασει μία βαρεμάρα στην όψη και δεν την έχω πάρει αν και μεγάλος φαν ρομανεστε παρουσιών. Πες λίγα παραπάνω για μέσα στο δωμάτιο αν σου είναι εύκολο.
και αυταρχικόΚωλαράκι και πρωκτικό;;;;;;
Σήμερα έλειπεΚαλησπέρα στην ομάδα του Bou, καλές γιορτές, άκουσα ότι γυρισε η Μιλένα από Διδυμου 27 αλλά μετά ξαναέφυγε αμέσως?
Ρίτα Μουνάρα = Αρχοντικό Γαμήσι !!
Απλό πρόγραμμα= 20€
2η βάρδια
Κολονού 30 όροφος
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, οπότε είναι ακόμη εδώ λοιπόν δεν έχει φύγει εκτός Ελλάδας?Σήμερα έλειπε
Tragic!Η Κίρα είναι κάπως περίεργη.
Σε μένα π.χ. είχε στραβόμουτσουνιασει γιατί φορούσα κολώνια. Αυτό πώς σου φαίνεται;
Επιβεβαιωνω και γω με την σειρα μου την πετυχα κατα τις 23:15 λιγο πριν σχολασει ημουν ο τελευταιος της πελατης....και γω επισης χαρηκα που την ξαναειδα και φυσικα περασα δωματιο μαζι της....πολυ δυνατη πετιτ οπως παντα το σωμα της δεν εχει αλλαξει καθολου παραμενει σκιννυ, το μαλλι της εχει μακρυνει και αλλο...απεφυγα να την ρωτησω για γαμους, διαζυγια, εγκυμοσυνες κτλ...της ειπα οτι νομιζα πως ειχε σταματησει οριστικα και μου απαντησε οτι απλα ηθελε να ξεκουραστει λιγακι....επεστρεψε λοιπον η Ναταλιτσα...ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ !
Ιάσωνος 27 υπόγειο Ναταλιτσα σκιννυ ! Πηρε διαζύγιο! Την γαμησα σα τρελός απο τη χαρα μου που γύρισε και το χαρήκαμε και οι δύο!
Ότι πιο εμφανίσιμο υπάρχει στο Μεταξυ…Πως και σε άφησε να την βγάλεις φωτογραφία;;Ρίτα Μουνάρα = Αρχοντικό Γαμήσι !!
Απλό πρόγραμμα= 20€
2η βάρδια
Κολονού 30 όροφος
Φυσικά να της πάρεις.Τι αξία έχει μια σοκολάτα ακόμα και ψέματα να λέει.Μην ειμαστε απανθρωποι.Ανθρωποι είναι και αυτες και κάνουν μια από τις χειρότερες δουλειές του κόσμου.Δεν ζήτησε κανέναν ουρανοξύστη δα.Επιστροφη απο την μεταμεσονυχτια βροχερη τσαρκα στο Μεταξουργειο...Παρα τον ασχημο καιρο ειχε αρκετους συναγωνιστες που ηθελαν ενα ρομαντικο γαμησι υπο τον ηχο της βροχης...Προτιμηθηκε για μια ακομη φορα η Κολομβιανη Mhia στο Ιάσονος 39 δεξι υπογειο, η οποια ομως μετα το γαμησι μου ειπε οτι 15 Ιανουαριου επιστρεφει Κολομβια και μου εξεφρασε το παραπονο της οτι δεν περασε ωραια χριστουγεννα καθως δεν της εφερε κανενας καποιο δωρο και οτι θα ηταν ωραιο καποιος να της εφερνε εστω μια σοκολατα .....εγω καθως ντυνομουνα και την ακουγα νιωθοντας λιγακι αμηχανα μπορω να πω τελικα της ειπα οτι και καλα θα της φερω εγω μια σοκολατα την πρωτοχρονια... Τι λετε ρε παιδες, να της παρω τελικα μια σοκολατα να νιωσει καλυτερα ή να μεινω πιστος στο ρητο "μην πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια"?? χαχαχα
Άμα τύχει και ξαναπεράσεις πάντως να την πάρεις την Αναστασία. Νομίζω πως δεν θα περάσεις άσχημα. Είναι καλή περίπτωση.Χρόνια πολλά και καλές γιορτές στην πορνο παρέα
Όπως γράφω και στην κριτική χθές επισκέφτηκα την Ίρις απο Ιωαννίνων 5. Έβρεχε αρκετά χθές όταν ξεκίνησα αλλα αυτο δεν με πτόησε διόλου. Απλά δεν θα έκανα την αρχική βόλτα που σκεφτόμουν να περάσω δηλαδή απο πολλά μπουρδελάκια.
Ήδη είχα πολλές κάβλες απο το σπίτι.... οπότε θα κάνω μια πιο λεπτομέρή περιγράφη στην ομήγυρη επιτρέψατε μου.
Καυτός εορταστικός οργασμός ! (7.9) | Ιωαννίνων 5 (Μπουρδέλα) Κολωνός
Κριτική για το Ιωαννίνων 5 (Μπουρδέλα) Κολωνός από Masazonomaxos με βαθμολογία 7.9www.bourdela.com
εδω τα γράφω αναλυτικά... πρίν μπώ στην Ίρις μπήκα και στα διπλανά πάνω και κάτω... στο πάνω ήταν η Ναταλί η ξανθιά μια μπαμπάτσικη γκόμενα που βγήκε ολόγυμνη να σαλονάρει και μου έπιανε πονηρά το πούτσο στο σαλόνι.
Προσπέρα το επιθετικό σαλονάρισμα και έφυγα... κατέβηκα κάτω... σαλονάρισε η μιλφο γκίλφ Αναστασία... με πρόστυχο μαυρο φόρεμα και μαύρες καλτσούλες... ηταν ερεθιστική. Ρώτησα πόσο πάει το μισάωρο αρχικά απάντησε 50 αλλα μετά άλλαξε την απάντηση της στα 60 δηθεν δεν θυμόταν. Αυτο δεν μου άρεσε ομολογώ οπότε κλείδωσα στην Ίρις.
Όσο καθόμουν και περιμενα στο σαλόνι να την δώ και απο κοντά η αναμονή ήταν μεγάλη... η Ίρις είχε συνεχ.ομενα δωμάτια εγω χάζευα τσοντούλα στο κινητό και καβλωνα δεν έβλεπα την ώρα να μπω μέσα και να τη γαμήσω !
Τα υπόλοιπα που διαδραματίστηκαν εντός του δωματίου τα αναφέρω αναλυτικά στην κριτική μου.
Το σίγουρο ειναι οτι πέρασα πολύ ωραια γάμησα δυνατα και έχυσα ακόμη καλύτερα και ανακουφίστηκα.... μετά πέρασα και μα βόλτα απο το κωλόμπαρο Χαλαρά
εκει ήταν οι 3 γνωστές η Νανά η γκιλφό καβλιάρα ... η Εμμανούελα η οποια έχει γινει ξανθούλα και η σούπερ μπόμπα Φλώρα....
άρχισα πάλι να καβλωνω και να θέλω να γαμήσω τη Φλώρα αλλα κρατήθηκα ήπια το ποτό μου και έφυγα... γυρισα σπίτι και κτύπησα μια τρομερή μαλακία που με έφτασε σε εναν σούπερ οργασμό και έπεσα για ύπνο ανακουφισμένος.
Σημερα πάλι ειχα κάβλες κτύπησα αλλη μια σόλο πάρα πολυ δυνατή και βόγγηξα απο τον οργασμό ενθυμούμενος τα οσα παίκτηκαν με την Ίρις το προηγούμενο βράδυ. Πριν λίγο κτύπησα και 2 ωραιότατα πιτόγυρα και μισο τσουρέκι σοκολάτα και κλάνω σαν να μην υπάρχει αυριο.
Πέρασα τρομερές γιορτές και το ευχαριστήθηκα.
Καλούς οργασμούς και κάβλες σε όλους !!!
Άμα τύχει και ξαναπεράσεις πάντως να την πάρεις την Αναστασία. Νομίζω πως δεν θα περάσεις άσχημα. Είναι καλή περίπτωση.
Το φάγανε οι Πέρσες το κορίτσι!